då var det dags

Har hunnit med lite av varje under helgen som gått. Det blev fredagsmys hos föräldrarna, skönt med en lugn fredagkväll. Jag är alltid så trött efter veckan, speciellt nu under den här kursen som dödar en..
Jobbet var ju trevligt och så, det gick som smort. Racha som jag jobbade med sa till och med åt mig att ta det lite lugnt och vila, och spara jobb åt dem:P Men ibland är man inne i ett flow och bara kör, det är gött.

Igår var det dags för avskedsfesten. Det började med VIP-fest hos Emma, väldigt härlig stämning och alla var på gång. Senare traskade vi ner till Texas där själva avskedsfesten ägde rum i några timmar innan allt annat folk var välkommet. Fick skåda många härliga utklädnader, (vi som var på festen skulle vara uppklädda men de som kom senare skulle klä ut sig då det var Halloween-fest för allmänheten) gillade disco-grabbarna bäst, verkligen klockrena,haha! Ska se om jag hittar bild sen, jag min dumma nöt hade glömt sätta i minneskortet i kameran..

Så... imorgon är det alltså dags för käraste Linus att flytta härifrån. Känns sorligt och det kommer bli tomt här utan honom.. jag har haft så mycket kul med honom den här sommaren! Oförglömligt. Tur att det finns Skype och att han kommer hem ibland och vi kan dra ner och hälsa på honom :) Linus är så bra.



Idag blev det en välbehövlig promenad i Fålehagen, sköönt väder!

helg på ingång

Men tjenalena..och alla andra!

Om ett par timmar är det fredag igen och det är ju bara helt suve. Det kommer såklart bli skola imorgon, men kl tre drar jag därifrån för att uträtta trevliga ärenden med Emelaj och sen ser jag fram emot en härlig, lugn och mysig fredagkväll!
Lite jobb och en del plugg ska åstadkommas i helgen eftersom tentan närmar sig, men det går ändå inte att ta ifrån mig glädjen över att det är helg. Tänk nästa helg,ihiiii då är tentan skriven! 15 hp, give it to me baby, aha aha..
Sen kommer ju den omtalade avskedsfesten äga rum nu på lördag, då gäller det ni! Vi hade lite avskedsmiddag igår kväll föresten och det var ju himla fint och sådär:)

Från det ena till det andra och tillbaka igen..Jag är en stor anhängare av InkClub, Dammsugarpåsar.nu och det där gänget. Perfekt att klicka hem en bläckpatron och få hem den dagen därpå när man inte har någon som helst tid till att åka och köpa och verkligen behöver printa. Beställde igår, men idag fick jag ett avi på posten om att åka och hämta den på Ica, och då faller ju liksom hela grejen med att beställa därifrån. Snacka om fail,haha.. men man fick fyra filmer på köpet så det var därför:) Lite ironiskt bara kan jag känna..

tisdag..

Helgen slutade ju inte vid årsbanketten där, nehejdå. På lördagkvällen blev det middag ute med Andrea, Sölve och Sofia och senare anslöt Martina och Sasset och det blev en spelomgång och massa mys hos mig. De drog till Harran sent och själv stannade jag hemma för att ladda inför söndagens runda med Lindborgarn, hihi.
Så mycket trevligare med bilder så det får bli en stöld från Sassets iPhone:

Andrea har dragit nu igen, det känns inte som det. Men tiden går ju som vi alla vet så jägarns fort så snart kommer jag träffa den underbara kvinnan igen, det ska jag se till!

Imorgon blir det avskedsmiddag, snart är det nämligen dags för Linus att lämna oss, och det har jag verkligen inte fattat än så vi får se när jag kommer till insikt med det,. sen blir det avskedsfest på lördag, då blir det stort galej! tjohej.

måste ha

Åt precis lussebulle, hihi. Fick nästan lite julkänsla där, mysigt.

Det bara spritter i kroppen när jag tänker på att det bara krävs ett klick så har jag snart en Mulberry Bayswater här hos mig, precis där den hör hemma. Jag måste ha en! Den bruna är så himla fin men det är nog mer klokt att köpa en svart som passar till allt.. Och den svarta är ju faktiskt helt perfekt den också! Jag kommer köpa mig en, det vet jag. jag är inne och kollar hela tiden på Tradera och det finns flera stycken, äkta.
Den avgörande frågan är: NÄR?


världsklass!

Vilken världsklass-kväll det blev! Idag känner man att man lever..eller rättare sagt, idag känner man att man verkligen levde igår;) Det blev både vitt och rött vin till maten, punsch efter maten (det hör till på finsittningar att dricka punsch) och så öl på det. Härlig blandning som känns i huvudet idag, haha.
Vi var där i hela 8 timmar, men det hände grejer hela tiden. Fördrink och mingel, trerätters, härliga uppträdanden, en massa sånger, och så dans de sista timmarna innan vi begav oss hem helt slut :)


Jag och bästa Madde, lite 20-talsinspirerade sådär.

hej mitt vinterland

Haha min blogg ser verkligen förkastlig ut.. Krille, skulle inte du komma hem i helgen?:o

Det var som att åka från Alperna till höst i Linkan och sen tillbaka till Alperna igen, sån stor skillnad är det på vädret i Motala och Linköping idag. Blev kanonförvånad imorse när det var helt vitt här utanför. Sedan var jag bitter ett tag när det inte gick att cykla och det var blaskigt och jävligt,.men sen såg landskapet så fint och mysigt ut med sol och allt när jag var på väg in till skolan så då blev jag glad igen.
Fantastiskt att komma hem när det fortfarande är ljust ute föresten;)

Imorgon blir första dagen på tre veckor som jag är ledig. Ska bli helt underbart!!
Om ett par timmar är det dags att börja förbereda inför kvällen. Gud så trevligt vi ska ha!


choklad


Ni kanske kommer ihåg att jag skrev förra veckan att jag ville träffa ett gäng härliga vänner och köpa en massa olika chokladsorter och köra på helt enkelt. Sagt och gjort, igår kväll blev det chokladmys/chokladfrossa/chokladprovning/chokladafton/chokladmaraton, kalla det vad du vill!;) hos Linda med flera av de finaste. Det blev choklad i många former och färger, men det var bara en testomgång, det hanns liksom inte med tillräckligt med förberedelser. Ändå var det mycket bra jobbat av alla, alla hade engagerat sig. Det var till och med chokladquiz, haha! Fler såna myskvällar <3



snart...

Jag.orkar.inte.mer.
Vi håller på och trälar med en superomfattande uppgift i skolan. Imorse stack jag som vanligt hemifrån strax före sju och sen var jag hemma närmare halv åtta ikväll, och jag vågar inte ens tänka på när jag kommer hem imorgon kväll, haha. MEN det bästa med det är ju att imorgon kväll när jag kommer hem så är det klart, det måste det vara eftersom det ska lämnas in på fre morgon. 

Har mycket att se fram emot så det gör att man ändå klarar sig igenom de tunga grejerna. Redan på fredag är det fest och det kommer vara så otroligt välförtjänt;D Det är årsbankett vilket är årets finaste sittning för oss ekonomer. Dock blir det ingen balklänning i år vilket är synd för den är ju kul att få använda, det är inte varje dag så att säga. Istället är det 20-talstema men det blir nog kalasbra det med!



Silkesklänningar, långa pärlhalsband, hårgrejer med fjädrar, rött läppstift, handskar och lite sånt kommer det bli! :)

Det blir föresten sista årsbanketten vi får gå på! Går jag verkligen sista året ?


stabilt

Riktigt bra kväll i lördags. Det var fart på't hos Lindborgarn och så härligt att träffa fina Andrea igen! En massa gott folk var samlat. 
Det vankades jobb heela söndagen så jag skulle inte gå ut, men vi vet ju alla hur det brukar gå när man säger så.. Det blev även efterfest hos Sasset med plättar, glass och hela faderajan. Legendariskt, det kör vi varje lördag tycker jag,hihi. Sen var det bara upp och hoppa några timmar senare, tur att vi bor grannar så det var nära hem:)

Synd att det inte blev så många bilder från min sida, men fick i alla fall med när Christopher och Andrea körde Stavros och när vi käkade plättar;P



Jag har som mål att sova 7 timmar inatt, det borde jag väl kunna fixa?! Skulle behöva det, så det är snart dags att lägga sig med andra ord..
Sedan känner jag att det börjar bli dags att vara ledig någon dag med, på lördag kanske..:)
Det re'r sig ni..

Hoppas läget är stabilt, vi hörs mina fina!


heeelg to the yeah

Är genuint glad över att få sova ända till 7.30 imorgon, trots att det är lördag. Här ska vi verkligen inte sova bort livet ni!

Såg ni kvällens Idolavsnitt ällä?;) Jag blev impad av Jay och Geir alltså, sköna snubbar som sjunger förträffligt.
Såhär såg Jay Cobain ut, hihi:



Känner att jag saknar lite folk faktiskt, bl.a. Andrea och Linus. Men Andrea dyker upp imorgon! Då blir det en get-together med henne och andra härliga människor! Limp får jag se till att ha lite kärringskvaller med snart, fick ett mms av honom på oss två förut, så han tänker allt på mig med;)


sweet like chocolate

Den här måste ju bara vara helt suve.
Alltså, choklad i alla dess former, färger och smaker, mmyes.. Ska fasen ha en chokladkväll med ett gäng härliga vänner,. det är oklart vad en sådan kväll skulle innebära, men det är väl bara att baka ihop lite gottigt, köpa hem en massa olika chokladsorter och gå lös!

kör vi

Förkastlig fotbollsmatch som pågår nu ni.. behöver väl inte säga mer än så om eländet.

Körde rundan igår med "Lindborgarn", haha.. det var ett tag sedan vi körde ihop nu, men ack så bra det går när vi väl gör't;) Blir festelifest hos henne och Rickard i helgen med ett föträffligt gäng. Reunion FTW :) 

Skola 8-18 idag..vi åkte på att hålla presentation imorgon. När den är avklarad ska jag slappa mig igenom resten av veckan! och med det menar jag inte att jag ska glida omkring och inte göra ett piss, utan jag ska läsa och lösa case, men på en vääldigt avslappnad nivå :) blir bra det. Inte långt till helg nu! När tisdagen är avklarad går det förjäkla fort vilket känns helt suve.

TioTioTio

Det här var en klockren höstmyshelg, och långhelg dessutom. Mer sånt tack! 

Kvalitet av rang med Emelaj i fredags i form av härlig höst/vinter-shopping med buffé och mysfika och allt sånt, älskar sådana dagar. Fick besök av fyra tjejer, en kille och en hundvalp den kvällen. Sille (Silent) låg så fint på min fårfäll:




Löprunda, promenad, vin, ost, kex, krabba, film, vintergrill och såna trevligheter har det blivit de här dagarna. Helt i min smak verkligen, längtar redan till nästa helg,hiihi.
Ska dra och jobba idag igen faktiskt. Det var så trevligt att jobba några timmar igår så jag tackade ja idag med helt enkelt;)




finemäääng

snacka om att vi förstörde ett gott rosé på krysset..
 


Det blev helt plötsligt SD-vinet, eller "rasse-vinet".. är tveksam till om jag kommer dricka det mer:p


Tog mig en sovmorgon till kl 7 imorse, så skönt! ..och jag är faktiskt allvarlig:) går ju upp tiidigt annars.
Var på info om examensarbetet förut, känns helgalet haha.. examensarbete liksom?! det är ju det sista man gör innan man tar examen! För tre år sedan kunde jag liksom inte riktigt tänka mig att jag någon gång faktiskt skulle bli färdigutbildad, och nu är det inte långt kvar dit. Känns ju helt suve!

Det är lite fredag idag för jag ska inte till uni imorgon, så vi har haft lite fredagsmys jag och mina fina muppar. Imorgon kan jag med gott samvete ta helledigt och höst/vintershoppa med Emelaj. Kvalitetstid av rang!


livin' the dream

Ni missade väl inte premiären av årets Bonde söker fru nyss?! haha
Alltså, vissa av dem är ju helt socialt inkompetenta..de har liksom inte varit med om nåt alls utanför sin gård verkar det som.
"Jo men jag tror det kan bli nåt mellan oss" säger en av dem efter att ha pratat i telefon med en brud en gång, och det kan inte ens klassas som ett samtal, stackarna visste ju inte vad de skulle säga till varandra.. Jag tycker lite synd om dem. Men nu ska de få ha lite kul förhoppningsvis ;) Bättre sent än aldrig..
Är nöjd över att jag aldrig kommer kunna ångra att jag inte hade kul och hittade på saker som ung, haha! Och det bästa är ju att jag har så mycket roligt kvar som jag ska göra, tjohoooo. LIVIN' THE DREAM...

det var tider det

Åh, solbränna och vita stiftet, underbart!



kryss

Skapligt trött efter kryss-helgen..men nu har jag klarat mig igenom måndagen, känns gött. Det blir träning med mami strax och så kanske jag tar mig i kragen och joggar hem därifrån. Vi får se.

Några bilder från kryssningen tagna av Ida och Lina, min kamera är fortfarande inlämnad. Måste vara något allvarligt fel på stackarn.



Men vad kul jag hade då! Vi blev ett klockrent gäng på 22 pers, eller 24? :)
Det blev lite hyttfest på kvällen, görsatrevligt. Sen drog vi en trerätters på Food Garden, hur fint som helst!
Förrätt: Terrin på lax och kungskrabba på sjögrässalladsbädd med citrongräsyoghurt
Huvudrätt: Helstekt oxfilé med vitlöksbakad potatisfondant och tryffelaioli
Dessert: Chilismaksatt chokladterrin med ”late harvest” vinkokta hjortron
Låter väl helt ok va? Legendariskt gott, verkligen! Kul att prova något annat än viking-buffén, så det rekommenderar jag starkt.

Resten av kvällen handlade mest om dans, häng och drinkar. Jajädrar vad kul jag hade..
Nästa morgon var det bara upp och hoppa till frullebuffén, den får absolut inte missas! Sen blev det lite häng vid karaeoken, taxfree, lunch och sånt innan vi var tillbaka i Stockholm igen. Det hela gick så jägarns fort men mycket roligheter och galenskaper hanns med ändå minsann

Tack alla inblandade ;)

nöjdast



Riktig fredagslåt ni! Glad och skön, precis som jag känt mig hela dagen idag.
Tog en day off så att säga, för att fixa med allt jag ville och behövde ordna, vilket var runt femhundra saker. Så det har varit fullt ös sedan sju imorse. Ibland blir jag verkligen förvånad över hur mycket jag kan hinna med på en dag. så jägarns gött det känns! Älska effektivitet liksom.

Nu är det lite packning kvar bara, krysssssss here we come :D

RSS 2.0