sista mars

Idag stod det hela +9 på termometern, hade varit kanon om det inte blåste så förbannat! Kan lova att det blev en arg och jävlig joggingrunda nyss.

Något som är bra däremot är att jag satte vg på marknadsföringstentan, så gött! Blev skapligt förvånad men ack så nöjd:)
Och nu har vi satt igång med externredovisning B, låter väl spännande?;) Har dugga ("minitenta") varje vecka nu, med start redan på fredag. Klarar man dem så slipper man skriva tentan och blir ledig i nån vecka var det tal om, så det tänker jag verkligen satsa på. man är ju inte dum heller:]

Hepp, efter lite plugg och dusch och diverse så blir det smarrig kvällsmat, mys i soffan och nån bra serie. Gud så härligt.

Ha det fint gott folk,
vila upp er tills imorn när det är lilllördag och FÄÄST!..eller nåt.

sommartider

Ja då var det sommartid igen då, "som alla andra år";)
Min stora fråga är ju då hur jag ska kunna somna skapligt ikväll. Det blir ju liksom en timme tidigare.. lurigt det där. Men nu har jag sprungit en sväng,det kanske går bättre när man gjort av med lite energi (vilken energi?). Hade ju lite kalas idag igen då, och man blir ju så seg när det är varmt och man äter en massa godsaker. Men jag tog mig i kragen och gav mig ut sen i alla fall!

Men annars är det ju bara positivt med sommartid, det blir ljusare framåt kvällen och man blir piggare och gladare,. Gud så skönt med vår och sommar, längtar ju som en tok efter sol och värme!

skooj

Men hej lördag!

Gårdagen var kanon rätt igenom, förutom att jag var förbannad på snön då,. men Emelie och jag gav oss ut på vägarna och hamnade i Linköping och spenderade hela dagen med att shoppa omkring där. Emelie skulle inte köpa nåt men det slutade med att hon kom hem med typ 20 plagg och ett par skor:p Och jag fick med mig pumps, kjol, linne, väska och tröja hem. Älskar alla grejerna, hade inte klarat mig utan dem;) Det skummaste med dagen var nog att de spelade "Last Christmas" i en affär, kändes sådär..

Sen hade vi bestämt oss för att gå till Hugo för att ta ett par öl,.så vi satte oss här hemma och myste lite först. men sen kom Krille och cirkus 10 killar inramlandes och förstörde friden;) och det blev verkligen fart på't, men det var skoj. Sen bar det av till både Hugo och Harrys och vi dansade av oss och träffade lite roligt folk.
SOME PICS:





Ikväll ser det visst ut som att jag kommer hamna på lite lagfest!
Imorgon är det kalas igen, börjar bli en vana;)

soool

Hej hej hallå.

Testade nya jogg-dojsen för en stund sen och jag kände faktiskt att vi klickade;)  Nu fattas bara en ny snygg topp och ett par såna där tights så kommer jag inte kunna slita mig från spåret liksom,. ni kommer få gå ut och leta efter mig om nätterna när jag fortfarande joggar omkring där,. Hej Forrest Gump liksom.





Var på en liten promenix uppe i Fålis också,. det kändes så himla vårigt och skönt trots att det var en hel del snö på vissa ställen.. haha jag gick omkring där helt fascinerad och knäppte lite bilder med mobilen. Jag kanske skulle ta och göra som så många andra och skaffa mig en sån där fet systemkamera och bli lite nördig^^ Nee men jag gillar min lilla gröna smidiga sak, den passar så bra i lilla handväskan!



Nehep, om man skulle ta och skicka in den där TP:n nu ikväll då? Har inte skrivit alls mycket nytt på det där de senaste dagarna, måste ha varit rätt ambitiös i måndags med andra ord.. Ja så får det bli!
Imorgon på dagen ska jag dra en repa på stan i Linkis med Emelie, kommer bli hur trevligt som helst

Det var allt för mig för tillfället

heineken

Igår var jag öl-sugen och vad passar bättre än att ta med självaste öl-Emelie (fler är välkomna att hoppa på tåget) till Hugo imorgon och ta några Heineken och träffa lite folk? :) Svårt att motstå när de ska sälja ölen alldeles för billigt också, hoho.






Min dag 2

Fick fint besök förut,. Emelie, Elan, Marie och Thomas dök upp. De hade med sig vin (ekologiskt bör tilläggas!), Pasoa och en jättefin och smaskig tårta. De två förstnämnda sakerna förtärdes dock inte utan sparas till senare tillfällen:) Tack folket!



Tog såklart fram lite kakor och bjöd på!

Min dag

Japp idag är dagen då jag tydligen fyller 21!
Den har varit bra än så länge, fick frulle på sängen och presenter tidigt imorse av Krille. Sen har det pipit i mobilen och kommit upp meddelanden från facebook med jämna mellanrum, blir lika glad varje gång:) Tack!

Har kollat lite sommarbilder idag igen,.
jag önskar mig sommar, mörkare hår, solbränna och sommarfest i födelsedagspresent! Okej?







livet är en fest

TJO gott folk!

Galet hur formen kan variera så mycket från gång till gång när man springer. Idag var jag helt stum i benen efter min vanliga runda. Men som Lina och jag sa, vi skyller vår seghet på det fula vädret ! Ge oss våren tillbaka liksom..

Insåg nyss vilken lyxig födelsedag jag kommer få imorgon, jag behöver nämligen inte åka till skolan. trodde tidigare att jag skulle behöva vara där heela dagen för att skriva klart grupparbetet som det är slutgiltig inlämning på imorgon. Men icke! Vi är i stort sett klara så det är göttgött.
Ska dock sitta och skriva en s.k. thesis proposal här hemma som ska lämnas in på fre men det gör mig inte så mycket! För på eftermiddagen får vi besök i form av Marie, Thomas och Emelie, blir lite födelsedagsfika sådär. :)

Sen blir det förhoppningsvis födelsedagsfika även på onsdag med Erika, kul att träffa henne efter ett lite för långt uppehåll..
På söndag är det dags för släktkalas igen, och nästa lördag blir det lite partaj eftersom både Krille och jag har fyllt då. Så då är jag nog uppe i  5 födelsedagskalas, inte illa :D

Åh just det, satt och kollade på lite bilder hos Emelie i helgen och hittade några från förrförra sommaren. Gud så härligt med sommar, längtar.




bildspecial

Ännu en helg börjar lida mot sitt slut.. och ännu en helg har varit sådär kanontrevlig :)

Var glad när jag åkte hem från skolan i fredags, kände mig nöjd med allt.
Krille och jag skulle gått bort till Thomas och käkat och umgåtts med honom och Marre på kvällen men det blev tyvärr inställt så jag och Krille var här hemma för oss själva och käkade, kollade på tv och drack lite vin. Men det var skönt.
Marre sa att hon och Thomas skulle komma med tårta på tis när jag fyller istället, inte mig emot;)

Igår kväll skulle jag varit på HawaiIE men det skulle bli för stressigt med allt. Istället åkte jag upp till Emelie och umgicks med henne och Lina. De var riktigt på g medan jag var lite trött efter jobbet och skulle upp rätt tidigt idag och förbereda för kalas, så jag lämnade senare av partyprinsessorna vid Harrys och fortsatte min färd hem.

Idag var det ju kalas,. en annan blir ju som sagt gammal på tisdag.. så halva släkten dök upp här och fikade förut, himla trevligt,. äntligen fick de komma och se hur vi bor.
Och på tal om hurvi bor så tänkte jag visa lite före- och efter-bilder. Måste säga att det var lite svårt att skiljas från den där sköna färgen vi hade förut, men nu känns det mysigare och varmare i vardagsrummet. och så har Krille och hans pappa varit jätteduktiga och snickrat ihop en fin tv-bänk åt oss, vilken  inte gör sig riktigt  rättvis på bilderna..  inte färgerna på väggarna heller för den delen, men ni ser ju på ett ungefär:
FÖRE:


EFTER:



Eftersom jag fick så mcyket fina blommor så bjussar jag på en bild på vårt gröna kök också!

hawaii?

Kanonväder idag! Och vi har suttit inne framför en dator.. fick känna på vårvädret ett par gånger i alla fall.
Perfekt joggingväder också, gick finfint att ta sig runt idag faktiskt

Jag vill gå på HawaiIE på lördag!!! Måste se till att vara jäkligt effektiv nu med målning och bakning så kanske, kanske jag hinner gå.. Jag gillar Hawaii-tema, det är så somrigt och färgglatt :) Kommer ihåg när vi var på Hawai-Magget på studentveckan, och så förra året på HawaiIE, kanonkul.

braa

Idag har varit en bra dag!

Madde, jag och Viktor har flummat runt rätt ordentligt i skolan, men trots det fick vi mycket gjort på projektarbetet.
Sen fick vi reda på omtentan i finansiell styrning, och jag klarade den! Känns riktigt gött. Var nära VG faktiskt, hade varit härligt att sätta det,.mest för att det endast var en person som fick vg på första tentan. Vet dock inte hur många som fick vg på omtentan men kan inte tänka mig att det var många alls, så det hade suttit fint som sagt. Men jag är glad ändå!

Nu när jag kom hem så hade jag fått ett brev, och inte vilket brev som helst, utan början på en brevväxling;D Det är ju så himla trevligt att få såna där personliga brev hem i brevlådan. Ska försöka svara så fort som möjligt och gå och posta, haha vad gammeldags:) Hur som helst så hoppas jag på att kunna åka och hälsa på min kära vän snart!

Nu ska jag vara huslig och baka lite. Ha det fint!

våår

Det har blivit lite av en tradition att jobba och sen sola med Miro på söndagar,.trevligt, och schyst att han bjussar;)
När jag låg där i solariet och funderade så slog det mig att det är mitten av mars. När skedde det liksom?! Helt galet. Fast på ett positivt sätt,. idag kändes det faktiskt lite som vår, underbart.
Det är så många som fyller i mars, man får passa sig så att man inte glömmer bort nån.. mig t.ex.;) Nu ska jag ha kalas tre helger i rad, haha. Med start nästa helg. Så nu måste det bakas i mängder, och målas klart i vardagsrummet! Skulle behöva ta ledigt hela den här veckan ungefär..

Åh, på tal om vår och grejer,. kikade i ett fotoalbum nyss och hittade denna bild när vi tältade i Rödbäcken i ettan(?) på gymnasiet. Fabbe, Ida, Jessica och Marie syns på bilden. Haha gud vad kul vi hade,. och det var nån fotbollscup morgonen därpå i Varamon som Carlsund hade kommer jag ihåg. Så vi traskade bort till civilisationen när vi hade vaknat till och grejat.



Emelie med sin frukost:D Klockan var väl 7 på morgonen..

hälg

Jag tycker Alcazar är så trevliga i sina rosa-blå utstyrslar. Till och med rosa mickar liksom! Cute. Och sen är låten lite dansig och trallig sådär:) Ja jag gillar dem .
Sen har vi ju Måns, han har ju en riktigt popig gullig schlagerlåt tycker jag. Och så är han ju riktigt trevlig att titta på också vilket inte förvärrar saken!


Annars då? Skrev en ganska flummig tenta i marknadsföring igår. Men flummiga frågor får flummiga svar! Återstår att de hur den gick. Skönt att jag inte behövde sitta ända till kl.18 hur som helst

Idag har det målats en hel del. Dock blev färgen inte riktigt vad vi tänkt oss,. Krille utbrast "men det blir ju rosa!", "det är ju fan persika!" och "färgen är ju grisrosa" ett antal gånger,. Det var meningen att färgen skulle vara ljusbrun,. lite skillnad kan man ju tycka. haha, men rosa blev det faktiskt inte,.däremot lite blekt. Får se om vi fixar en mörkare nyans eller om vi blir nöjda när det väl är klart sen.

Föresten, åt en fräsch paj förut. Med broccoli och mögelost, bara så ni vet ;) Och jag gjorde'n helt själv!  HEJRÅ

Melodifestival

Heja Alcazar och Måns;D

fredag och tenta

Alla är lite gladare på fredagar. Han i kassan på Östenssons var extra hejig idag, och när jag var tillbaka här utanför lägenheten träffade jag på vaktmästaren som trots att han skottade snö var glad just för att det var fredag. Härligt

Min fredageftermiddag ska dock spenderas i en tentasal.. Jag tycker alltid man känner såhär innan att man kunde pluggat mer, och den här gången känns det extra träligt just för att marknadsföring är en rätt kul och intressant kurs, och därför hade jag velat plugga mer. Men det är inte så himla lätt att plugga en massa när man haft två andra kurser samtidigt att koncentrera sig på.. Jaja, nu får det gå som det går!

Längtar tills ikväll när jag kommer hem och antingen får slänga mig i soffan och äta gott och se på en massa kul med älsklingen, eller göra detsamma med några väninnor!

diggilooo diggiley

Oj vad mycket snygga skor det finns.. Bara dessa kommer från Nelly, och det finns ju en heel del ställen till att kika på om man säger så. Nu vill jag skoshoppa!


morning

Morrrrrrn

Nu har vi äntligen köpt färg till vardagsrummet. Lite tråkigt att måla över den härliga färgen som vi verkar vara ensamma om att ha,. men så får det bli i alla fall! Så nu ska vi bli lite vanligare.. men det blir nog bra! Får inhandla lite nya roliga kuddar och gardiner sen. Projektet drar igång i helgen skulle jag tro.

Ungefär såhär såg det ut i lördags föresten när Emelie, Hanna, Elan, Lina och jag fick för oss att umgås lite och sen gå ut en sväng. Trevligt



Igår hörde jag några alkisar prata om när de hade varit på polisförhör för många år sen. Då sa en av dem: "och den där Efraimsson vettu!" Det finns ju inte så många som heter det så jag spetsade öronen direkt och så hörde jag honom berätta om när han hade varit på förhör.. "..och sen gick han runt skrivbordet och sparkade mig på smalbenet! På ett förhör!" Min farfar har nämligen varit polis, haha jag tyckte det var så kul.. Min farfar, även kallad Gunvald Larsson liksom;D


jag säger då det

Det är inte lätt att med tv-ljudet i sovrummet försöka överrösta några öldrickande spotifyare som sitter vid andra sidan väggen och härjar..

Idag åkte jag visst på att vara hundvakt en sväng. Blev lämnad själv med en stor schäfer, och jag som är så himla van vid hundar liksom.. I och för sig är det väl fortfarande en valp, men jag är ju van vid Kattis-storlek;P Tog mig i alla fall ut på en liten promenix med doggen vilket gick relativt bra, haha. Sist var tydligen Kattis och Shiva (hunden) kompisar men den här gången blev det en himla massa tjafs och Kattis var livrädd till slut. Hundens avsikt var väl dock att leka runt lite men det var inte så lätt för en som är en tiondel till storleken att förstå :)


slut i huvudet

Har varit i skolan i TIO timmar idag. Vansinne, jag vet;P Tog bara två raster på sammanlagt en 45 min kanske,. jädrar vad vi är duktiga, jag och min grupp..

Värt att nämna är ju att jag var och åt på O´Learys med Lisa och Marie i måndags kväll. Den maten och efterrätten är ju underbar alltså,. Chicken alfredo till huvudrätt, och cheesecake till efterrätt (min favvo friterad glass var slut..) Ja det satt fint. Det börjar bli en liten tradition att vi käkar där när Lisa är hemma på besök.

Snart är det helg igen! Kommer nog bli trevligt. Hanna kommer hem för första gången sedan jullovet så vi ska nog dra ihop ett gäng och hitta på nåt skoj.

Kom att tänka på att det snart är dags för HawaiIE också,. känns en aning orealistiskt att man ska springa omkring i shorts/kjol och linne om knappt tre veckor.. Men vi gjorde't ju förra året så varför inte liksom ?!

Något som nästan är värt att fira är att jag slipper gå upp 05.45 imorgon. Men nu har jag väl gått och vant mig vid det så jag vaknar väl vid sex-hugget i alla fall:p Nej det får inte hända.

Det var skoj

Jag har ett alldeles för fullspäckat schema känner jag.. Verkar som att en enda ledig dag är för mycket begärt,. en dag då man inte har något alls planerat och bara gör vad som faller en in. Jobbet känns inte som att jag borde tacka nej till, det är ju ändå bara några timmar på söndagen eller så, man lika gärna kan gå omkring där och tjäna lite cash som att sitta hemma. Så det är inget problem. Det är skolan och en massa annat som tar tid. Nu är i och för sig finansiell styrning-omtentan avklarad så nu kanske det blir liite mindre grejer i skolan.
Var uppe kvart i sex igår morse eftersom jag skulle in till Linkan, och jag kände mig faktiskt pigg! Man ska inte vara pigg 05.45 en lördagmorgon. Men bra att jag var det liksom.. Tentan kändes helt okej faktiskt, men jag vågar inte säga för mycket:P

Direkt efter tentan bar det av till Cloetta Center för att besöka chokladfestivalen. Det fanns mycket skoj där vill jag lova! Bland annat viner, ostar, snygga bilar, cigarrprovning och så självklart choklad i alla möjliga smaker och former. Det skummaste vi smakade var nog choklad med smak av ingefära och grönt te. Blä. En favorit däremot var Anthon Bergs chokladkaka "mango and pink grapefruit". Mörk, krispig med en härlig touch av frukt..kanske skulle bli chokladkännare, låter som ett skönt jobb. Hur som helst, fick med mig två såna där favoriter hem.
Sen fanns det oändligt mycket fina praliner med sjuukt mycket olika smaker. Rätt fascinerande faktiskt..

FYI så är bilderna tagna med min kära mobiltelefon.

På kvällen bjöd Lisa på lite födelsedagsfest. Det blev välkomstdrink, mat, dryck, efterrätt, dans, lite lek och så en massa prat och skratt såklart. Det var skojigt. Sen belv det Harrys, kanonkul och hur mycket folk som helst! Mycket roligt folk dessutom. Ja det var en härlig kväll.


Lina och Lisa med smaskig efterrätt


Emelie, Jessica, Karin och Marre in action

 
Barhäng


Vår vän och favvo-bartender Linus hade hand om den lilla baren i hörnet kvällen till ära.

Idag var jag seeg..sov inget vidare bra inatt heller. Framåt två var det dags att köra ett jobbpass i alla fall. Efter det åkte jag och Miro och solade. Minns inte när jag solade solarium sist! Vi var i alla fall på det där Sun4U eller vad det heter,. jättebra och fräscht ställe som dessutom ligger nära där jag bor. Miro började redan planera för nästa gång han ska bjuda på solning:) Vi börjar bli riktiga polare vi två,haha.

Jaja, hejdå gott folk. Och ett stort grattis till Lisa!

RSS 2.0