temafest

Min dator har pajat och det kan ta flera veckor innan vi får tillbaka den, det är mitt största problem just nu. Och så den där tönt-tentan också som sitter där i huvudet och trycker hela tiden.

Whatever, igår kväll var det temafest. Klassen träffades hos Mattias, även denna gång utan honom. Alla var riktigt snygga i sina 80-tals-sportkläder:) Blev lite förfest och träning till vårt uppträdande vi skulle ha senare på kvällen.
Sen vidare till Viagraparken (gilla namnet) på en fördrink. Därefter drog sig alla bort mot Vallfarten där det var sittning. Vi var nästan 300 pers men ändå hann jag inte bli så nervös tills det var vår klass tur att gå upp på scenen. Det gick helt okej även fast vi kanske inte var bästa gruppen:p Hade riktigt kul åt några,. Gunde var rätt härlig alltså, och likaså alla grova sånger som sjöngs av i stort sett alla grupper:] Efter alla uppträdanden och all mat och socialt umgänge så plockades borden bort och det blev dansgolv. Ja det var roligt det, alla i klassen var på g tror jag.
Papi var skitnära att köra på en hare på vägen hem, och jag bara skrek:p Fick en liten återupplevelse där, haha..
Nu har jag ny mobajl med, jag tror jag gillar´n :)

Nu är det bara tre festdagar kvar på nolle-perioden, och dom ska jag vara med på såklart. Hoppas att jag kan komma på Linus inflyttningsfest på lördag med.

lala, det är underbart att vara älskad

toga

Skippade aktiviteterna igår på dagen och åkte in på kvällen då det var Togasittning, vilket innebär att alla ska vara iklädda endast ett lakan, vilka påhitt men man bangar ju inte när det är utklädnad liksom. Hela klassen samlades hos Mattias (fadder) dock utan honom, men det gjorde ju inte oss så mkt, utan vi lekte på och det märktes verkligen inte att det var söndag om man säger så:) Sen vidare till Herrgår´n för att träffa resten av lakanen. Det var en s k fulsittning, det var alltså inga bordsplaceringar och sånt,. men lite mat det fick vi allt. Players, Överfaddrarna och Styret kom och sjöng riiiktigt grova sånger, det var kuligt. Vår klass hade lättt middagen, det var ingen som var i närheten av vårt härjande och våra vackra sångröster;)
Kände mig en aning obekväm när jag skulle ta bussen hem i ett lakan senare på kvällen,. så jag slängde på mig nolleflugan så att folk inte skulle tro att jag var seriös i min utstyrsel så att säga. Folk tittade ändå, inte så konstigt kanske..

AH just det, jag upplevde en hemsk grej på  eftermiddagen när jag just anlänt till Lkpg. Jag fick andnöd! Herregud vilken panik-känsla! Satte en godis i halsen och hostade lite, och sen när jag skulle andas igen så gick det inte, aah jag blir verkligen rädd när jag tänker på hur det kändes. Medan jag försökte andas tittade jag mig desperat omkring efter närmsta människa som kunde ringa 112 åt mig. Men så till slut gick det över,. min tid var inte kommen än, tack gud.

Jahp, och idag har vi hft föreläsningar, lite segt och så men det överlevde jag. Sen blev det pizza med de flesta i klassen för att därefter cykl hem till Linda och Linnea i klassen och göra sånger och jyckel tills imorgon då det är 80-talsinspirerat sporttema. Folket fick för sig att jag och Victoria var lika och  därför ska spela systrarna Kallur, haha, får la se hur det går då^^

Kärlek till Christoffer och mina väninnor.

Vilodag

That's right, blir inget Lkpg för mig idag. Ska faktiskt bli skönt att vara hemma lite och ta det lugnt, och ikväll blir det mys med Christoffer. Vill träffa mina väninnor snart med, men det ordnar vi säkert.

För att dra en liten sammanfattning om kvällen igår så var det den trevligaste än så länge. Alla var finklädda; killarna hade kostym och tjejerna klänning. Började med en liten fördrink i Trädgårdsföreningen och minglade runt lite där, sedan gick alla vidare till NH där det var bordsplacering. Jag hamnade bredvid en spanjor och mitt emot mig hade jag en brud från Helsingland och en kille från Skåne, trevliga människor. Det var trerätters, men man hann knappt äta för det var skålningar, sånger, ölhävartävling, uppträdanden av styret, överfaddrarna, Players och gud vet allt. Players visade sin mjuka sida, tog av sig solbrillorna och ska hädanefter vara snälla tydligen, det var lite oväntat sådär.
Festen fortsatte efter sittningen och då blev det dansgolv och grejer och så var det efterdrink därute. Sjukt mycket folk!:)

Det är så kul att se att varje gång man åker buss och folk går på, så sätter de sig på en helt ledig plats där det inte sitter någon bredvid. Till slut när någon ska gå på så finns det ingen ledig plats där det inte sitter någon bredvid, och då får han/hon panik och börjar titta sig om och tänker "var fan ska jag sitta?!" och måste till slut sätta sig bredvid någon,. haha, typiskt svenskt,.

Tidigare hatade jag att åka buss, men nu går det rätt bra,. även fast jag ibland inte orkat ta bussen  och tagit bilen in istället.. Haha man får så konstiga tankar när man sitter där på bussen och lyssnar på musik. När det kommer en riktigt skön låt och man bara vill gå upp och ställa sig och sjunga högt rakt ut och dansa så brukar jag tänka att tänk om alla på bussen hörde låten och alla började hoppa omkring och dansa som aldrig förr, fan vad kul det skulle vara! Alla barn, ungdomar, vuxna och pensionärer liksom:] haha..

Aja, ha det.

-----
Fan ta det där jävla civilekonomprogrammet!! Det är hur mycket som helst att läsa och plugga in till en tenta som vi har om två veckor, jag kommer aldrig klara det. FAN


Fredag och ekonominspark

Det är det idag ja.
Har hunnit vara hemma i en halvtimme nu, och nu är det alldeles strax dags att börja göra iordning sig inför kvällen för om 45 min måste jag dra igen! Jobbigt, men skönt att vara hemma en liten stund i alla fall.
Ikväll är det fördrink på/i Trädgrådsföreningen, och därefter blir det ekonominspark på NH. "Klä dig fin och gå på din första ekonomsittning" står det i papprena, så det kan nog bli trevligt. Därefter drar jag hem till min älskling och sover där.
I helgen är det också full fart, men imorn vetifasen om jag inte struntar i't alltså.. Uppdrag på Cloetta Center och det dära utediscot är säkert kul men så är det ju det där med att man vill vara hemma lite också.
Hoppas vännerna får det trevligt på Marres kalas ikväll i alla fall. Puss!

Du har blivit luuurad

Japp, det sjöng dem för oss imorse,. och jag blev verkligen totallurad! Haha. Vi skulle ha föreläsning om "organisation och samhälle". Läraren började babbla på om en massa avancerade saker och ingen fattade nånting men antecknade ändå, och jag började fundera på att hoppa av utbildningen för det där var ju inget jag fattade,. men så var det bara på skämt som tur var, men fasen vad bra han spelade,. sen hände lite andra skämtgrejer och sen visade det sig att några från varje klass hade lurats och var inte alls "nollor", utan dom gick typ i tvåan och trean,. tre killar från vår klass hade lurat oss, och två av dom var de roligaste killarna i klassen typ, så det var ju lite träligt att de inte ska gå där liksom,. men kul var det:) Dom har spelat riktigt bra.

Japjap, och nu är jag hos Christoffer en sväng så jag får träffa honom lite innan han börjar jobba.


Det blev att dra in till Lkpg igår kväll igen, det där München hoben var verkligen livat, och hur mkt folk som helst var det,. man fick verkligen festivalkänsla med alla partytält, stora scenen där hotnights spelade, fullt med folk, öl, bajamajor och sånt. Folk från Norrköping kom ju dit med, så jag träffade Hanna, Det var skönt att träffa någon som man verkligen känner.. Så jag struntade i min klass och var med henne bara:P

Om två timmar är det Basecamp, d v s förfest och grejer med klassen och Ikväll är det Platå som gäller. Får se om jag orkar åka in, men det kanske vore lite kul. men det är ju fest varje dag nu i två veckor så jag ska nog hinna med en hel del partaj.

Blogg och university

Såå, nu har jag också en sån här. Det är så skönt att skriva av sig en massa grejer, både viktiga och helt oviktiga saker,. och Lunarstorm känns inte så seriöst:]

Japp, då har tre dagar på universitetet gått, och jag har verkligen varit där från morgon till kväll. Lite träligt att få gå upp kl. 5, men ibland har man ju sovmorgon och behöver inte gå upp förrän 06.30;P
Första dagen var jag hur nervös som helst, och på uppropet var vi minst 150 civilekonomer, och då är inte ens de som har internationell inriktning inräknade.. Jag kände inte en kotte, och så under uppropet så hör jag Victoria Westling, en gammal friidrottskompis (typ för 6 år sen men ändå) och vi hamnade t.o.m. i samma grupp, thank god.
Det har varit rätt livat de här dagarna, varje grupp har gjort ramsor och sånger som man skriker hela tiden, så det är aldrig tyst direkt. Och så måste vi ha på oss otroligt vackra "nolle-p-flugor" där det står vad man heter och sånt. Om man itne har på sig dom så blir inte Players glada, och då blir det inte kul. Svårt att förklara vad Players är, men det är ett gäng sviintuffa utklädda saker som man måste imponera på hela tiden;p
Faddrar har vår klass/grupp fått också, dom är görsabra. Har varit på deras uteplatser och haft förfest, grillat och lekt en massa lekar.
I måndags kväll var vi på Herrgår`n, jag hade väl inte överdrivet kul där direkt, så det blev inte så jättesent.
Igår kväll var vi på BK, och där var det livat med en massa galna nollor och dans. Var iaf hemma hos Christoffer vid 12, efter att jag till slut hittat min pappa som skulle hämta mig.
Jobbigt att gå upp tidigt imorse och lämna min älskling som jag inte ser så mycket nu:\ Men jag kom iväg, och imorse var det några revisorer som föreläste, och sen var vi på stadsbus. Fick en massa uppdrag av Players, rätt kul faktiskt:]
Just nu har min grupp/klass förfest, men jag åkte hem förut för att jag inte pallade, är helt slut, var det redan efter första dagen alltså. Skulle ju vara trevligt att åka in dit ikväll för då är det München hoben och Sahara hotnights spelar. Då kommer även studenter från Norrköping så då får jag träffa Hanna iaf. Får se hur jag gör,
nu måste jag kila. Måste prata med mina väninnor också, var ett tag sen känns det som. Och Marie fyllde år igår, grattis i efterskott till henne.
Nu kom mamma hem med en cykel till mig, kanon ju. Måste ha en som kan stå på universitetet och som jag kan cykla omkring på. De här dagarna har vi cyklat en massa och alla har cykel förutom jag eftersom typ alla bor i Lkpg nu. Jag lyckades ta sönder en tjejs pakethållare när hon skjutsade mig, och efter att jag åkt på några andras så fick jag sitta på ett styre, och idag kom polisen och var riktigt sura för att vi skjutsade, såå no more. Gött.
Ha det fint, pusskram.

RSS 2.0