torsdag

Goder afton. Dags att skriva av sig lite känner jag.
 
Allt bara går i ett! Jag hinner inte riktigt med.. Det är så mycket på jobbet nu.. Den frasen låter så vuxen men det är sant, haha. Men samtidigt är det roligt och jag lär mig mycket. Man vet inte hur dagarna ska bli, jag sitter liksom inte vid mitt skrivbord hela dagen. Igår t.ex. såg min dag ut ungefär såhär:
7-8.45: Prisanalys och prisoptimering på min plats. Kan vara så specifik och säga att det handlade om nyheter i grönsakskonserv-sortimentet och hela kategorin glass!
8.45-10: Möte med sortimentsanalysgänget där vi skulle spela första delen på ett sorts spel som alla på kontoret, alla butiker osv ska spela där man kan samla poäng och där vi kan diskutera alla stora förändringar som sker just nu.
10-12: Mer prisanalys, satt hos en kollega som hjälpte mig med prisoptimering i nya systemet.
12-12.30 Lunch.
12.30-13: Möte med en inköps- och sortimentsutvecklare gällande prisanalys av ett gäng kommande nyheter i sortimentet.
13-14: Jobb med det som diskuterades på mötet.
14-16: Analysforum. Jens Nordfält (doktor i butiksmarknadsföring, jobbar med forskning och utbildning på Handels, har skrivit en bok om marknadsföring i butik...) gästade. Kul och intressant!
16-17: Fortsättning prisanalys.
Vad bra det var att skriva ned! Men ska inte göra det varje dag här, lovar.. 
 
Lite varuprover jag fiskade med mig hem igår var cream mousse ögonskuggor "gun metal" och "champagne", har aldrig testat det förut. Sedan lite tjusiga glittriga/skimriga nagellack "sultan palace" och "oasis"..kan ju ha det på tårna och som gäst-nagellack!

 
 
Brukar tänka tillbaka på detta när jag känner press och stress, blir glad direkt :)
 
 
 
Imorgon kommer 4 brudar hit, och vilken helg vi har framför oss!!

söndag

Vilken trevlig helg, tre generationer Efraimskor har härjat runt i huvudstaden,. eller bara två av oss är ju Efraimskor, men mami och mormor har varit här hur som helst. Vi har bland annat turistat på Waldemarsudde, strosat runt på NK och Svenskt Tenn, ätit en massa gott, druckit vin och spelat kort.. umgåtts helt enkelt. Precis vad som behövdes kan jag känna. 
 
Nu känns allt lite bättre, mådde lite skit i veckan eftersom jag haft brutalt ont i halsen såhär lagom innan loppet och inte kunnat träna... men tog en liten runda nu så nu tror jag att jag har skrämt iväg det där vidret (halsontet). Men man vill ju känna att man är i kanonform och inte hade kunnat prestera bättre när det väl gäller sen.. Det ordnar sig. Ser fram emot lördagskvällen :))
 
Det tar vi en svängom på!
 

bra vecka!

Denna vecka har innehållit långa dagar som ändå gått fort. Det har verkligen varit lärorikt, har nämligen haft utbildning i tre dagar och imorgon är sista dagen. Det är en amerikanska som håller i utbildningen, rätt skönt att lyssna på. Sedan är det en fransman också som jobbar som konsult hos oss och hjälper till med implementeringen av det här nya systemet som vi lär oss. Så jag har inte bestämt mig för vem av dem jag ska hänga med hem sen när de är klara med uppdraget här i Stockholm: USA eller Paris, hmm.....
Hur som helst så är det så roligt och spännande att jobba med alla möjliga sorters människor, alla med olika erfarenheter.. alla har olika saker att bidra med och är välutbildade. Så härlig blandning, man kan liksom plocka ihop det bästa av ett gäng världar!
 
Det här är också en härlig blandning. Fantastiskt :)
 
 
 
 

Amazing

 
 
 

Göteborg!

Jag glömde bort hur sliten jag faktiskt är när jag satt på tåget hem från Götet förut och insåg att vi redan passerat Södertälje, det var strålande sol och konduktören helt plötsligt sträckte fram ett fat och sa: Får jag bjuda på en bulle? Då kändes livet bara så himla bra, haha.

Jag är så glad för igår var en helt underbar kväll i Göteborg med älskade vänner och nya bekantskaper. Det var dags för Linus att fylla 25 och han ställde till med fest, först på Victoria med fördrink, mingel, mat (jättegod lax), tårta (farligt god), lite tal och trevligheter. De som jobbade där tyckte vi verkade vara ett så himla bra gäng och det hade de ju faktiskt helt rätt i, man kunde inte annat än att stortrivas i det toppengänget. Senare stack alla till Park Lane där vi hade lite VIP, drack cava, shots och hade så kul heela kvällen verkligen! Det var livat kan man säga.. Helt plötsligt var klockan fem och vi var i princip med och släckte och låste stället.
 
Det blev en intensiv vistelse i Götet, inte ens 24 timmar. Men det är en mysig stad alltså. "Bodde" hos Carin som har en riktigt härlig lägenhet med skyhögt till tak intill Avenyn, hur smidigt som helst. 
Jag blir alltid glad när jag hoppar av tåget i Stockholm Central efter att ha varit borta, det känns så bra att komma hem! Och idag är ju vädret så himla härligt och det är dessutom bara lördag vilket gör att det känns ännu bättre. Life is good.
 
 
Hjärta.
 
 

söndag

Jag har bott i Stockholm i mer än ett år men aldrig cyklat inne i city och har tänkt att jag nog inte kommer göra det heller.. Fram tills häromdagen då jag fick för mig att cykla från jobbet till stan och sen hem från stan. Lite klurigt från jobbet med vägarbeten, stora rondeller och sånt, sen hade jag en tid och passa plus att det ösregnade just under den tiden jag cyklade, givetvis.. det ska inte vara lätt första gången! Men vad nöjd jag var när jag kom fram. Och från city och hem till mig gick som en dans, bara raka vägen! Kommer def cykla till stan fler gånger men måste nästan skaffa en cykelhjälm tror jag, man känner sig väldigt udda när alla andra har det plus att det ju faktiskt är gaaanska mycket trafik.. 

Just det, förra helgen var Ida in town så det blev en visit på Nybrogatan och hänga lite med grabbarna. Sedan stack vi till Rose. Kan tycka att det är ett lite överskattat ställe, jag har fått uppfattningen om att de vill försöka få det att framstå som speciellt då de aldrig släpper in nån som inte står på listan. Men i själva verket är det ju som vilken klubb som helst. Jaja, det var kul att ta en svängom, och champagne blev det också som pricken över i:t så att säga. Även efterskiva, en helkväll helt enkelt!

Cava från Magaluf, underbart..


Frågan är ju varför vi tog taxi en gata?


Kände lite på Maggan Krok, visste inte att statyn var 37 grader. Då har man något att värma sig mot i vinter sen.

sat night

Hallå där alla mina blåbär! Äter blåbär as we speak..
 
Lämnade av Älex så han fick åka vidare och roa sig medan jag åkte hem, ska träna imorgon. (Ska hålla mig lugn i några veckor nu förutom på fredag, har visst något lopp att klara av snart..)
Vi har varit på Wine Room ikväll, alltså inte WHITE Room denna gång... Monks heter det egentligen, de har två bryggerier och fem restauranger i Stockholm. ->Check it out<-
Vi var i Gamla stan, på wine room alltså, hur mysigt som helst. De har otroligt många ölsorter de där Monks, och vin där vi var såklart. Nästa gång ska jag gå loss på ölen och njuta av mörka ölsorter . Älex tog någon imperial stout vilket var den mörkaste ölen jag skådat. Och den var fin! Alltid kul att testa nytt.
 
 
Tjuter ju inte om det blir mer av dessa sorters höstdagar om man säger..
 

Cava-ön

En av resans höjdpunkter var ju helt klart våra vallfärder ut till Cava-ön. Ungefär såhär underbart hade vi!:
 
 
 

Lovely Magaluf

Precis i början på veckan, det syns ju...
 
Dance!
 
 
 
Monstertomat!
 
 
 
Alltid cava..
 
Betalade man en slant så fick man gå till 6 olika klubbar med fri bar!
 
 

Vi bodde hur nära partygatorna som helst.




BCM, 7e största klubben i världen! BCM Square ligger där också och där finns en massa klubbar t.ex. Baywatch och Top Gun..

 
Superfina Palma:
 





 
 
 
 

RSS 2.0