Maggan

Fantastisk vecka i Magaluf och det har jag mina kära resvänner att tacka för. Alla är precis lika störda, haha, jag total-älskar't.. Vi har verkligen drivit med allt och alla hela veckan, haft hur kul och härligt som helst och druckit cava. Vi har t.o.m. döpt ön nedan till Cavaön då vi simmat ut dit med madrass och även trampat båt ut dit och tagit med oss cava och musik och bara njutit loss!
Väntar på att få alla fina bilder som vi tagit med Emmas systemkamera men tills vidare kastar jag upp några från vanliga kameran. (Bilderna är dock för stora, kanske fixar sen.)
 
Galna priser på dricka och mat,.varsågod, två öl/drinkar + en shot för 5 €
 
Lunchen på Ness. Cavaön i bakgrunden!
 
Familjemadrassen:
 
 
Gick ner till stranden på morgonen..själv.
 
 
TAPAS.
 
Redo att dra ut
 
Gräva
 
På Cavaön
 
 
 
Kanonrestaurang, upp- och nedvända huset.
 
 
 
Basshunter, haha!
 
Poolparty.
 
 


På Cavaön igen, och dricker som vanligt cava.


Drog till Palma en kväll, så jägarns fin stad. Vilken hamn! Och så fint och mysigt överallt.




Det blir en dag på stranden.......
 
 
 
 
 
 
 
 
Älskar verkligen att gå ut till fräscha restauranger varje kväll och äta och dricka gott, vi är kärringar..och allt på restaurangen bedöms. Stenhård jury.
 
 
 
 
Balkongfester.. Spar.
 
 
 
På Cavaön igen. Brand mellan Magaluf och Palma.
 
 
Cavaöfest
 
Hejdå Cavaön..
 
 
Ut och äta igen






Landade i Götet och blev välkomnade av +13 och regn.. vidrigt.. ville bara vända.
Idag har det ju varit trevligt i alla fall! och nu är det söndagkväll för mig, och imorgon är det torsdag, snart helg. Toppen. 
ÅH vilken resa <3

söndag

JAG HAR SEMESTER! Det känns helstört.. jag menar, under den tid jag haft mitt jobb så har jag inte varit borta en dag. Men vad fint det känns, känner mig riktigt förväntansfull inför resan med sköna vänner :)
 
Träffade Frida och Markus på Skansen i tisdags och gick runt och kollade in lite vilda djur..sen sjöng vi "Stockholm i mitt hjärta" och tittade på Måns såklart! 
Lodjursungarna var bedårande, jag ville ha dem.
 
 
 
Har dessutom träffat mina kära civilekonomer i veckan, hängde på ett tapasställe vid odenplan och catchade upp lite.
Jag har ju haft två hälsoveckor nu vilket bland annat inneburit ingen alkohol.. tills igår då jag blev bjuden till Alex på lite vinkväll, hur trevligt som helst.
 
 
Bilden får väl symbolisera mina hälsoveckor, underbart att slå sig ner på balkongen efter en riktigt svettig runda!
 

what makes you beautiful

Gotta love it! 
 
 

måndag

Följande småjobbiga grej hände mig i helgen (eller rättare sagt orsakade jag i helgen):

 
 
 
Skapligt klantskaft.. Och så bor man ju högst upp såklart så då finns det verkligen inga undanflykter. De nedanför måste ju trott att jag spytt utför balkongen. Luktade makrill ett dygn efteråt därute!

Hur skön dag har det inte varit idag då? Inte bara vädret utan allt har känts finemang. Nu är i stort sett alla tillbaka från sina semestrar vilket är kul och skönt. Men det var ändå lite trevligt när det var så lite folk under semestern..och det var otroligt nyttigt och roligt att få ha ansvar över allting själv! Så nu är man ju några lass självförtroende och erfarenheter rikare om man säger.. 
 
 
Denna har det lyssnats på ett antal gånger på jobbet idag, blir så glad av den!

fånga dagen och njut!

Den här helgen har det bara skrikit Carpe Diem om, härligt!!

Jag brukar sällan få söndagsångest och denna kväll känns det verkligen "så jävla lätt" bara för att det är FEM arbetsdagar kvar innan det är SEMESTER ÄLSKLING!
 

Såja!

"Vi spelar OS-final..Det är bara att ta en vinare och gå på bio!" Kommentatorer..gillar dem. 
Men så underbart hörrni! Trodde ju absolut inte att vi skulle ta danskarna först, men nu helt plöstsligt är det OS-final!
Hemskt de sista långa minutrarna.. Handboll är så kul just för att det går så fort, allt kan verkligen hända. Kul!
"kusinen" levererade, haha.
 
 
Helgen kunde ju inte börjat bättre, först en runda och sen det här. Nu ska det njutas av LEDIGHET!

underbara pride!

Denna helg firades in genom att skvallra och skratta med Ida och Emelie. Vi käkade tapas på San Leandro på Sveavägen, gick vidare till Tennstopet vid Odenplan och till sist Grappa St Eriksplan. Kunde inte bli mycket bättre och vi tog det lurre för att vara på topp på lördagen då det självklart skulle tittas på Prideparaden. Förträfflig underhållning.. Bäst drag var det helt klart på QX-flaket där Andreas Lundstedt, Maria Montazami och Roger Nordin dansade runt. Alltså drag som i ös.. Vilken upplevelse. Vi myste till det med en picknick i Kungsis med champagne dagen till ära.
På kvällen efter trams och Photo Booth i vanlig ordning drog vi in till city och hängde på Fridays Stureplan med Madde, Redir och Mackan. Det var så trevligt så det blev för sent att dra vidare till ett tre-ställe sen, så det blev White Room :) 
Helgen avslutades med äkta söndagsmys på Nybrogatan med Ida, Mackan, Redir, tacos och film.
Den här veckan har verkligen varit något utöver det vanliga..Underbart. Nu blir det två hälsoveckor, det ska bli härligt. Puss och kram och hej!
 
 
 

happy pride

Happy Pride!

Åh så roligt jag haft de här spontana dagarna. Så många härliga gay-killar jag träffat, börjar ju prata som dem nu..
 
 
Linus och Carin kom hem klockan fem i tisdags morse och hade köpt med sig frulle, haha så mysigt. De gick och lade sig och jag stack till jobbet. På tisdagkvällen stack vi till hotell Freys i city där George bodde och hängde lite där för att sedan dra vidare till Götgatan där Magnus och Niklas har en jättetrevlig våning. Gick ner till Torget där det var en salig blandning gaykillar i alla åldrar.. Fixade ett band för att komma in på Amba och jag har aldrig sett så mycket gaykillar samlade, helt fascinerad.. Fick träffa Gretchen, Roger Nordin och ett gäng andra killar jag hört mycket om från Linus och co. Framåt slutet drog komikern Per Andersson tag i mig och dansade runt, kul kille haha.
 
George och Linus råkade vara likadant klädda och Linus var lite barsk..
 
 
Cruise after-party, I love boys..
 
 
Lite OS-tema:
 
 
Bra kväll!!
 
 
Igår skulle Linus och Carin åka hem då Linus skulle jobba, men Carin stannade kvar. Vi stack till ett par uteserveringar på Götgatan och sen upp till Magnus och Niklas igen. Där fick vi träffa Erling, vilken kille, så rolig!
 
Härliga killar:
 
 
 
Vi drog till Kolingsborg och jag var så glad över att få vara på G, alltså stället där G som i gemenskap spelades in. Fab!! :)
Lite olika bra bilder, haha..
 
 
Så sliten idag men så värt det. 
Pride är ju toppen! Lite bögig kanske men väldigt parant!
 

RSS 2.0