Trevligheter

Någon ledig dag här och där kombinerat med förträffligt väder resulterar ju lätt i en massa trevligheter. Förra helgen besökte jag Ida, myste på hennes balkong och tramsade runt och fortsatte sedan aftonen på Riche. 
 
 
Ida i en planka
 
På onsdagen var det dags att fira en kollega som fyllt år. Vi blev ett riktigt bra gäng som höll till på Marie Laveau, Hotell Rival och Solidaritet. Ett riktigt sommartecken var att komma ut från klubben till soluppgång och fågelkvitter...
 


Det njöts i fulla drag på balkongen i fredags.
 
 
Kul kväll..?
 
 
Vidare till Emelie på inflyttningsgalej!
 
På lördagen packade jag ner picknickfilten..

..och drog till Rålis. En alldeles, alldeles underbar dag!


På lördagsaftonen gick vi ut och socialiserade oss lite på Sturehof och Taverna Brillo.
 
 
 Annars präglas mitt liv just nu av ett trevligt jobb där jag inte behöver gå sysslolös, schyst träning och lägenhetskoll som är svårt men kul. Tjäna!
 

ESC-måndag

Denna jobbmåndag har förgyllts med att kolla ESC-bidrag, riktigt underhållande faktiskt. Två stycken var lite extra roliga tyckte ju jag då. Kvinnan i Makedoniens bidrag påminner lite om Roger Pontare till utseendet.. vad jag gillar henne, störtskön! 
 
 
 
 
Sedan har vi grekerna, alcohol is free.. Omöjligt att sitta still eller?
 

helg och helg

Tjääna!
 
Det blev en topphelg med bland annat middag på Nosh&Chow och lite mingel på Taverna. Har även legat och stekt till mig lite på balkongen, mmm! I lördags kväll var det utflyttningsfest hos Fry. Det blev en utgång på det och vi dansade oavbrutet. Riktigt kul afton med en härlig blandning folk; kollegor, Ida och ett gäng nya människor. Vaknade upp sliten på söndagen men det är för mig otänkbart att bara ligga och vara seg så min bokstavskombo trädde fram och jag började stryka, byta gardiner och kuddfordral, skurade balkonggolv... cyklade även över till Kungsholmen på en lägenhetsvisning. 


 
Igår var den lugnaste Valborg på ett antal år.. men ingen Valborg utan 44an (Underberg). Det och hotshots är lite av Maddes och min grej.
 
 
Hur skön första maj var inte detta då?! "Firade" med promme, solning och träning. Precis som jag ville ha det idag.
Gillar den där lilla glädjen som uppstår när man vaknar efter en mitt-i-veckan-helg i tron om att det är måndag morgon men efter en stund inser att det är något helt annat,.imorgon bitti kommer detta förmodligen i vanlig ordning att ske och då är det som Kodjo brukar säga craaaaaazy Thursday! Känns förjädra bra.
 

 

RSS 2.0