Ida Sjöstedt + Stylein

Var på "event" förra veckan (haha tänker alltid på "jag jobbar med event"..) som anordnades av Ida Sjöstedt och Elin Nyström (Stylein). Det hölls i Styleins showroom och så fort vi gled in där så välkomnades vi av självaste Ida Sjöstedt, det bjöds på Martini Royale (så jäädra gott) och riktiga fyndpriser på fina kläder. Gick därifrån med en jacka från Ida Sjöstedt och en sidenblus/skjorta från Stylein.

 
Det fanns mycket fina grejer...
 
..och sådant som inte riiktigt föll oss i smaken,. de här fick smeknamn som "tomte-tröjorna" och "Skänninge marken-tröjorna" ;)

Vilka sköningar!

 

tjääna

Sådärja! Nu har faktiskt folk börjat leva ordentligt och visa sig ute, för nu kan vi officiellt kalla detta vi har för vår.
Lyckan är påtaglig när man drar en löprunda i strålande sol längs vattnet med musik och det bara kryllar av folk i rörelse och uteserveringarna är fulla av livsnjutare. Har hittat en ny favoritrunda där jag i princip springer längs vattnet hela tiden, Kristinebergs strand, Hornsbergs strand, Karlbergs strand och hela köret.. Ah vad fint Stockholm är!
 
Jaha, hänt sedan sist då? Det blev ju påsk och grejer och det firades med påskmiddag följt av utgång på Nosh & Chow och Rose,. det var första gången jag var på N&S, Berns townhouse. Trevligt. Det blev även grillpremiär den helgen och en massa ute-vistelser.
Helgen därpå bjöd på lite av en gymnasiereunion då Ida och jag stack på fest hos Carl där bland andra Fabbe och Marcus befann sig. Riktigt kul att träffa dem igen, känns inte som att det var flera år sedan sist..
 
 
Gick till Kåken en sväng och sen var det bara hem och ladda om då vi skulle få besök av mami och Idas mami den helgen. Det kunde inte börjat bättre, jag blev nämligen ägarinna till en ny Marc by Marc Jacobs-väska! 
 
Insåg att jag inte har någon bild på själva väskan men det blir en annan gång. Välkommen till samlingen min nya kärlek.
 
Det blev en riktig kvalitetshelg med umgänge och en massa god mat; lunch på Eat i Mood-gallerian, tapas på Caliente och så höjdpunkten: brunch på Långholmens Wärdshus. Den var alldeles alldeles underbar, utan att överdriva. Rekommenderar den starkt. 5 av 5 Elins.
 
 
Det åts som aldrig förr på brunchen..:
 
Vi drog även till Haga och Fjärilshuset en sväng där det inte bara fanns fjärilar utan även rovfiskar..
 
Förra helgen firades in med en avslutnings-AW för en kollega som slutat. Det blev AW och middag på Scandic Malmen, senare drog vi vidare till något söderställe där vi körde rundpingis och grejer, lite oväntat sådär. Kvällen avslutades på Urban Deli. Kul kväll med en udda sammansättning kollegor, sånt kan ju vara riktigt intressant:) 
 
Söndagen var felfri kan man säga. Kanonväder och Ida och jag satt på Mälarpaviljongen och lunchade och hade det hur härligt som helst. Gick längs Norr Mälarstrand, tog en kaffe och bara var de livsnjutare som vi faktiskt är.
 
 
Denna helg tog jag mitt pick och pack och drog till Motis för första gången i år! Det kändes som det var dags med andra ord.. Och jag fortsätter fylla år, det gillar jag! Hade nämligen kalas med släkten, så mysigt. Tog en "PW" sen på lördagkvällen, och kvällens outfit var strumpbyxor, kjol och löparskor. 5 av 5 Elins på den! Var förbi kusinen med sambo som precis fått en liten son, inte ens två dygn gammal och himla söt såklart!
 
 
Är glad över att jag även hann träffa Emelaj och Lina en sväng. Sista gången innan mini kommer ut! 
 
 
Annat skoj som händer är att jag är ute på marknaden. ...d.v.s. bostadsmarknaden och kollar lägenheter. Går på visningar och sånt. Den första jag var på var i mitt eget hus, hade ju varit smidigt att bara flytta ner två våningar. Näe men vi får väl se när jag hittar min pärla!
 
Någon som hittat sin pärla fast när vi pratar mänskliga pärlor, är Hanna. Min första vän som gifter sig, åh vad kul det ska bli! Har velat gå på bröllop så länge men folk skaffar barn och hus istället för att gifta sig ;) 
Har verligen mycket att se fram emot i vår och sommar, och det är nu allt drar igång känns det som!
 

RSS 2.0