tack för senast

Hade en kanonbra kväll igår. Marie, Emelie, Hanna, Ida och Elan (se nedan) kom hit på lite kalas. Jag hade med lite hjälp av mami fixat en fördrink, potatisgratäng med fetaost och paprika, rostbiff, sallad, bröd, vin och en smarrig tårta (från Lilla Hem). Fick en massa presenter med, de känner mig och vet vad jag gillar så det blev kanon:)
Senare på kvällen damp det in lite grabbar som sällskapade oss, och så småningom drog vi oss ner till Hugo där jag faktiskt hade riktigt kul. Jag gillade dansgolvet där nere, men Hanna och Ida ville mest hålla till däruppe på dansgolvet och trängas:p



Nu är jag så himla sugen på tacos!! Måste åka och köpa lite grejer, och sen tänkte jag för allas information vara snäll och lämna två glas hos min "svärmor" som är hennes. Krille o co fick tydligen bråttom hit igår och gick hit utan att ha druckit ur, så glasen fick hänga på helt enkelt. Sen drar jag till min älskling och äter och myser..iaf med Kattis, får se när Krille kommer hem, han skulle till akuten med Marko som hade slagit i en vägg(?) Lät onödigt! Marko var för övrigt rätt kul igår.. och Linus, haha herregud vad vi dummade oss,.

Jaja, ha en trevlig lördagkväll vetja!

fredag

Jag kom på igår efter ett tag att bloggen inte alls låter,. det var en annan sida jag var inne på samtidigt som lät skumt. Så nu var det utrett:P

Har tagit en långpromenad idag, skönt är det. Men oj vad klockan går, dags att sätta fart nu ju. Det ska duschas och fixas, en tårta ska hämtas, mat ska lagas, och inget av det gör sig självt faktiskt. Ses ikväll!

fix

Jajemän, nu har vi inhandlat en massa mat och dryck samt beställt en tårta tills imorgon,. och jag hinner inte åka till skolan, vi har nämligen Sveriges kassaste tid för föreläsningen imorn; 15-17. Men resten av kursen ska jag inte missa ett skit av. Ska vara riktigt ambitiös hade jag tänkt mig.

Dagens kap var ju ändå min locktång som jag inte behövde betala för. Min gamla har blivit hel-wrong så då skulle vi köpa en ny, garantin hade gått ut och allt. Men nähe, vi behövde itne betala. Tords är kanon helt enkelt.

Ska bli trevligt att träffa mina kära vänner imorn. Haha, alla är så snygga på den här bilden. (Den har ca 75 år på nacken)



Varför låter bloggen?! Blev livrädd när jag stängde av musiken och det lät. Trodde för en stund att jag blivit galen.

Godnattens


Tentadag

Ja, denna förmiddag roade jag mig med att sitta med en fyra timmar lång tenta. Hur det gick? Ehm, det gick väl inte alls,. nej men grejen är den att jag inte fattar hur de kan slänga in så himla mycket som man ska vara jättehaj på efter bara några veckor.
Nåja, idag ska jag i alla fall glädja mig åt att jag har en helt pluggfri dag, wohooo! Tentan är gjord, den eventuella omtentan (p.g.a. dagens sug-tenta) behöver jag inte börja plugga till än på ett tag, och jag har inte fått böckerna till nästa kurs än, så jag har absolut no reason at all till att plugga!
Näe, jag kommer inte acceptera en omtenta, det passar liksom inte mig, haha,. nej men jag kommer känna mig så dålig + att jag inte kan fokusera endast på en kurs eftersom man har en pågående då. Meen, de flesta har ju faktiskt haft omtentor redan och de dog inte av det, och förra året fick 80% underkänt på förstatentan, så i år kommer det nog vara nästan lika många kan jag tänka mig. Äsch, nu ska jag inte tänka på det där mer.

Sen när Christoffer har kommit hem ska vi till systemet där JAG ska handla. Det har ju gått hela två dagar och jag har inte varit där än;) Efter det blir det storhandling

Härligt med lite sol ute, man blir så mycket gladare och piggare. Släng på 25 grader bara så är det perfekt;) Nej men det kan väl åtminstone bli en 10-15 grader, jag älskar när det börjar bli lite vår sådär, när man kan springa omkring med tunn vårjacka, och sen blir det bara varmare och varmare,. åh

Snart är det fredag, och då blir det lite partaj. Någon har ju fyllt 20.

Kalaajs

Jajemän, nu sitter jag här en stor lunch, efterrätt och tårtbit senare. Här har ni mästervärket:


Är faktiskt rätt sliten, det tar på krafterna att ha hela släkten här;) Men trevligt var det absolut. Och så har jag fått en massa bra grejer, och pengar,. Nu när det inte känns som en evighet kvar tills det är dags att flytta hemifrån, som det gjorde förr, så tycker jag det är kul att få "till-hemmet-grejer". Nu är vi så redo att flytta som man kan bli, fast lite möbler måste förstås inhandlas först^^ men det hinns med!
Så trevligt med en massa folk som hör av sig och gratulerar,. och det är så kul att se vad folk lägger upp för bild på en i bd, Linus tar helt klart priset, hahaha..

20

Idag är det min dag! Så nu är jag ingen tonåring längre (närmare bestämt om en timme). Fått frukost på sängen och paket av mami och papi. Och nu är det bara att sätta igång med allt som ska göras. Älskling kommer vid tolv och en timme efter det kommer släkten.
Adjöss!

Oh happy day!

Kom att tänka på en sak såhär i min ensamhet: vad kul det skulle vara att vara med i en gospelkör och sjunga "oh happy day", klappa händerna och svänga på höfterna samtidigt som resten av kören! ..Förutsatt att man kan sjunga då, så där sprack det väl för min del. Men drömma kan man ju, haha. Såg nämligen slutet på nån film som gick på tv förut där det var med någon gospelkör, och man blir verkligen på g när man ser dem stå där och se checka ut! :)
image18


Påsk

Ja igår var frågan om jag skulle till Linus på kvällen eller inte. Skulle nämligen behövt plugga en del + gå och lägga mig tidigt så att jag kunde plugga ganska tidigt idag. Men sen bestämde jag mig för att dra dit, kul att träffa folket ju. Sen tänkte jag gå hem när de andra skulle ut, men så blev det ju inte heller nej:P Jag hängde på till Harrys och dansade omkring lite. Christoffer var där, vilket han egentligen inte skulle, men det var ju trevligt i vilket fall som helst! Fast han gillar't inte så han fattar inte själv varför han går dit. Vi orkade inte vara kvar tills det var slut, var så mycket folk så det blev lite jobbigt.. Men som vanligt blev det någon slags återträff med gamla skolkompisar och sånt där, trevligt att se dem.
Haha, de där gogo-dansarna såg så roliga ut. Två lättklädda brudar med kaninöron + en med kycklingdräkt stod och dansade på "upphöjningen" på utedansgolvet. Och det värsta var att jag trodde att en av brudarna var en i min klass! Så jag var tvungen att kolla riktigt noga för att försäkra mig om att det inte var hon,.

Jahop, denna dag är väl inte så spännande direkt, dock är det trevligt att ha fått ett påskägg att gå och smaska ur. Annars måste jag plugga rätt mycket, men vadå, jag är ju van vid att inte ha några lov. För jullov fick vi ju inte heller eftersom vi hade tenta första dagen vi kom tillbaka. Och påsklov har vi ju absolut inte heller som sagt. Hoppas man får sommarlov ;D

Just det, Camilla (barndomskompis) sms:ade Marie igår kväll om att hon var på väg till förlossningen för att vattnet hade gått. Inte klokt, nyss var vi ju pyttesmå och rymde från fritids:p Grattis till henne i alla fall!

Ja men glad påsk gott folk!


det är mycket nu

..Ja, minst sagt ! Idag t.ex. så åkte jag hemifrån kvart i åtta och var hemma klockan sex. Och när man äntligen är hemma, ja då är det bara att öppna böckerna igen och fortsätta plugga! Nu vill jag inte skrämma iväg den som har tänkt börja plugga på universitetet:P Det är faktiskt inte outhärdligt hela tiden, men såhär lite mer än en vecka före en tenta, då är det tufft. Ibland undrar jag ju vad tusan jag gett mig in på, men sen kommer det ljusa stunder då man känner sig så himla duktig och nöjd :] Men jesus vad skönt det ska bli med sommarlov, inte ens tre månader kvar nu.

Ja helgen gick ju minst lika fort som vanligt. I lördags var jag på O´learys med Krille, Tobbe och Malin. Kollade på melodifestivalen, pratade och drack lite gott. Och det var ju trevligt! Vi fick en massa kanonbra schlagergrejer där,. och sen var det tal om maskerad nu i helgen, sånt gillar jag! Men det kommer säkert inte bli av att vi åker dit..

På måndag lämnar jag tonåren med ja,. måste fundera ut vad jag ska ha för tillställning för mina vänner, men det blir nästa helg då släktkalas och tenta är avklarat.

Nej nu saknar jag min älskeling, måste hinna träffa honom imorgon, känns som det var längesen:)
Och tyvärr kommer det inte på fråga att jag kan träffa mina väninnor nu i veckan utan det får vänta till helgen. De ska få sig varsin puss i påsk ;)

Mitt i mars

Den här kursen tar död på mig. Det är så himla svårt, snyyyyyft. Snart tenta med, närmare bestämt två dagar efter min 20-årsdag. Jag måste plugga på min 20-årsdag! Nääe jag måste ligga i nu så att jag slipper det. Känner mig inte sådär supermotiverad när det gäller den här kursen, men man måste ju försöka.

Igår kväll träffade jag flera av mina kära vänner, trevligt. Hade lite mys hos Marie där även Emelie, Ida, Hanna och Elan befann sig, och så Marwan på ett hörn;P Senare dök Linus upp också, han hade med sig bl.a. Svensson Svensson, så vi kollade såklart på när de firar jul eftersom det inte gick på julafton. Herregud, det är ju katastrof att de bröt en tradition genom att inte sända självaste Svensson på julafton!

Är skapligt sugen på sommar nu alltså,. Det kan ju inte bli sämre väder än förra året, så förhoppningsvis kommer man kunna dra sig till Varamon fler än två gånger den här sommaren!
Just det, undrar om man ska jobba nåt, kanske är dags för det. . . uschdå
Jo men som sagt, jag byter gärna ut dunjackor, halsdukar och regn mot sol, värme och färgglada, tunna kläder.

tiden går

Åh, jag vill tillbaka till Stockholm! Hade det så himla bra där i helgen med min älskling. Hotellet var kanon, och även shoppingen;) Och det fanns så himla mycket på hotellfrukosten så jag kunde ju inte äta allt även fast jag ville! Men en hel del fick plats i magen. Har hunnit slappa lite på hotellrummet, det var riktigt mysigt. Och en gång var vi nere vid poolen för vi tänkte bada och basta, men bastun var till vår besvikelse trasig. Men jag hoppade i poolen ändå och plaskade runt lite medan Krille tittade på:]
Som sagt, det var en riktigt bra helg, och en hel del påsar fick vi med oss hem,. Krille visade faktiskt sin shoppingsida, även om han blev lite otålig ibland när vi var inne i "mina" affärer i mer än en halvtimme, hihi
Här har vi Christoffer som traskar på Drottninggatan:


Jaha, och nu är man tillbaka i vardagen igen.
Fick reda på tentan i handelsrätt igår, och jag klarade den så det var ju härligt. Alltid en lättnad när man loggar in och har fått ett meddelande om att man blivit godkänd, ännu en kurs att pricka av liksom..
Annars har jag rätt mycket att läsa ifatt i den här kursen, de går så fort fram. Bäst att vara lite effektiv nu.

Häromdagen kom jag på att det är hela två år sedan jag slutade spela handboll, spelade min sista match i mars 2006. Jag saknar't lite, fast ändå inte. Det var rätt skönt att åka ner till sporthallen några gånger i veckan och skjuta lite, men ändå är det skönt att man inte är "bunden" till något vissa tider i veckan och nån för- eller eftermiddag på helgen. Skönt att ge sig ut och jogga eller simma eller vad man vill göra när man vill.

Nehej, tjipp


Huvudstaden nästa

Hallå i stugan.
Nu ska jag bara fixa iordning mig och packa klart så drar vi till Sthlm om några timmar, jag och min älskling. Blir borta hela helgen, mysigt!
Ha det bra och gör inget som jag inte skulle göra


städpatrullen

Ja, det är jag det. Gick till Krille förut och dammsög och skurade golvet hos honom. Det är nämligen två brudar som ska komma och titta på lägenheten imorn. Vad skumt, snart bor det någon annan där.. och vi flyttaaar:)

Helgen har vait kanonis. Andrea och Lisa har ju varit hemma så i fredags åkte jag till Lisa där det var lite folk, bland annat Lisa den andra, Andrea, Maria, Louise och Lina. Kul att träffa herrskapet. När jag hade skjutsat tjejerna till stan så fortsatte jag hemåt, och det kände jag att jag gjorde helt rätt i eftersom jag var sliten efter dagens shopping;)
I lördags fyllde Lisa 20 år
och det skulle ju firas såklart. På dagen blev det käk på Hugo med några tjejer, och på kvällen blev det kalas hos självaste födelsedagsbarnet. Jag, Elan och Ida blev sugna på Lkpg, och Lkpg blev det. Vi hamnade på Platens och hade en riktigt kul kväll. Blev även meddragna av Elans klasskompisar till nåt ställe där shotsen nästan var gratis faktiskt! Och tack vare att Linus var så snäll och hämtade oss så fick vi stanna kvar längre än planerat
          

Ingen skola imorgon, men plugg måste det bli. Behöver verkligen ta tag i det nu, även om man kan känna att de kunde dragit till med nån lite mer spännande kurs liksom..
Sen är det ett övningstillfälle och en föreläsning innan jag och min älskling får åka iväg till die Hauptstadt och ha trevligt hele helga!

RSS 2.0