imorn kör vi

Goderafton, hoppas läget är stabilt.

Kör visst en tiodagars till på jobbet. Hur gick tankegången när jag sa ja till alla de tiderna? Haha aja, lika bra att köra en till liksom.. Får tänka att det bara är två veckor kvar till Ayia!!

Imorgon är det ju dags för den årliga Cykelfesten. För er som inte är med i matchen så innebär det alltså att man är ett gäng som träffas på eftermiddagen hos någon på en fördrink, cyklar sedan vidare till nästa på förrätt, och så kör man huvudrätt hos en tredje och efterrätt+förfest hos en fjärde. Sedan cyklar alla vidare ut på Harran. Alla cyklar mellan varje stopp i samlad trupp (så gott det går..) och vätskepauserna är inte att förglömma (rekommenderad dryck: bag in box, smidigt och gott) Klädsel: klänning/kjol + högklackat. Det var tal om att bl.a. Sara skulle vara funktionär och stå med blåbärssoppa (spetsad såklart) och köra med en följebil men det får vi nog införa nästa år på vårt treårsjubileum ;) Det roliga i år är ju att Frida och jag kör tandem, ska bli spännande att se hur det går, haha.. men vi har ju tränat en gång, dock utan alkohol, hähä..

Bild från Cykelfesten-09, premiäråret:


nöjd


Alla måndagsklubbar är ju legendariska ;) De går ju helt enkelt inte att missa, även om det var aningens hårt att gå upp vid 6-hugget i tisdags..




..då det bar av till Malmö på en liten semester.. trodde jag, men det har inte vilats särskilt mycket, haha. Vi har i stort sett gått i tre dagar och så lägger vi på en joggingrunda på det! Men det har varit trevligt. Älskar hotellfrulle! Sedan har det bl.a. blivit en härlig entrecote, öl, massa shopping, kortspel och umgänge så ni förstår ju att det inte har gått någon nöd på mig! Kanonväder också.. Det enda jobbiga var att jag inte fick gå på Zara ordentligt för ingen pallade att gå där med mig. Så den tredje dagen jag var där fick jag gå runt själv i lugn och ro;D Helnöjd då. Slänger kanske in fler bilder en annan dag men några kan ni ju få känner jag:




kör vi

Är sådär allmänt nöjd! Har kört 10 dagar i rad på jobbet nu. Man har jobbat mycket om gäster kommer fram till en och säger: "jobbar du jämt eller?" haha.. Sedan fick Frida med mig på rundan när jag kom hem idag, och framåt kvällen bar det av till bästa Linus med bra folk och så blev det såklart en måndagsklubb på det. Därför är jag gööörsa-nöjd med min dag. 

Frågan är om man ska sova nu eller inte, ska nämligen upp och hoppa igen om tre timmar. Bra Elin! Äsch man måste ju få ha kul ;) Så det är bara köra!

Lördagen hade Andrea och Lina fixat väldigt bra med 5-kamp (som blev 3-kamp inomhus p.g.a. fulvädret), käk och grejer. Alla var väldigt snygga i sina rock-outfits. Här har ni födelsedagssnyggingarna med härliga tårtor i högsta hugg:

 

cykla

Bara tre dagars jobb kvar på min tiodagars, fint. Vad det har stressats på jobbet de senaste dagarna då, kaos helt enkelt! Ibland blir det lite väl mycket, men jag gillar när det finns att göra, helt klart.

Vi var ju så nära att ta hem quizet i onsdags! 34 lag var med tror jag, så vi är ju nöjda men det är ändå surt att åka på utslagsfrågan. Det har hänt förr om man säger så.. men vi fick ju en låt spelad för oss, "eftersom vi alltid lyckas falla på mållinjen" :)

Vi har äntligen hämtat tandemcykeln som vi ska låna på cykelfesten nästa helg, så kul. Tog släpkärra och hela köret, haha lika bra.. så Frida och jag har träningscyklat lite nu ikväll, gick ju hur bra som helst och jag garvade hela tiden;P Cyklade in till stan, måste ha sett jägarns kul ut alltså,. det blev fyra små rätter på Ming vilket satt hur fint som helst och vi fick även en liten pratstund med Andrea och Jessica. Och som ett brev på posten så stod Andreas stulna cykel därutanför, olåst. Varför står alla stulna cyklar utanför Ming/bion? Vem är cykelsnattaren som bor där?!
Imorn är det i alla fall dags för Andreas och Linas 44-årsfest med rocktema, blir härligt vettni!


5 to go

När började man med tiodagarsvecka? Jag jobbar tio dagar i sträck,.5 kvar, I can do it;) Sen får jag en minisemester, ska bli trevligt.

Måndagen kan sammanfattas ungefär såhär:



Svinroligt som vanligt på måndagar då!

måndag

Helt sinnes vad mycket det var att göra halva dagen idag på worket. Undrar när gästerna ska förstå att de ska sprida ut sig på dagen så det blir lagom mycket hela dagen liksom?
Nog om det. Nu laddar jag för fest, idag äger den rum hos Emma med lite härligt folk. Jag har ju en känsla av att vi kommer ha det legendariskt roligt ikväll också ;)

Jag tycker ju det här med bilder är väldigt trevligt eftersom det livar upp, så här har vi en från flumfredagen hos Olle:


måndag

Helt sinnes vad mycket det var att göra halva dagen idag på worket. Undrar när gästerna ska förstå att de ska sprida ut sig på dagen så det blir lagom mycket hela dagen liksom?
Nog om det. Nu laddar jag för fest, idag äger den rum hos Emma med lite härligt folk. Jag har ju en känsla av att vi kommer ha det legendariskt roligt ikväll också ;)

Jag tycker ju det här med bilder är väldigt trevligt eftersom det livar upp, så här har vi en från flumfredagen hos Olle:


söndag

Min blogg ser ut som skit, jag vet. Hur gammalt som helst, men jag tänker nog inte engagera mig i det, det får någon annan gärna ta på sig! Fin present utlovas, haha.

Väntar på Fridisen, vi ska ju köra rundan strax då. Därför fick det bli lugnt igår, så vuxet av mig känner jag! Var hos Olle igår och flummade lite och sjöng karaeoke,.hälsade även på grabbarna en våning upp. Jag sparar mig med festandet till måndag såklart :)


trevligheter

Det är nästan kolsvart här nu, får till och med ha taklampan tänd:S jädra oväder som drog in.

..men jag är så nöjd ändå, den senaste veckan har ju varit kanonhärlig med alla aktiviteter:)
sommarens första kvällsdopp blev i Jerusalem, nostalgi att hänga där.. det var gött.
Måndagar innebär på sommaren fest för oss, och det blev en hejdundrande sådan haha.. 86-årsfest för Jesper, Jens och Silvia ute i Råssnäs med black&white-tema. Det var partytält, dj, fri bar och massa trevligheter. Så det hade de fixat fint! Men vi kände ju ändå ett visst sug efter måndagsklubben så det blev det ju senare sen, ännu en kanonkväll!





Det har förutom worket hunnits med en snabbvisit i Linkis med lite rea och käk, Varamon, quizet på w-magasinet osvosv den här veckan.. Justja, har köpt en ny telefon och jag älskar'n! Så himla bra så ni anar inte..
Men nu ska jag till Vadstena och käka, vi hörs mina vänner!

tjah

Oj flera dagars frånvaro här, inte riktigt meningen.. Det har jobbats, festats, mysts, hängts i Varamon och sådär. Ni vet hur det är;) Trivs verkligen som allra bäst nu på sommaren! Träffar hela tiden en massa härliga människor, det händer roliga saker och det är gött väder.

Inflyttningsfest igår hos Linda och Christopher och sen en glass på McD för gamla tiders skull. Frida och jag körde på "det är ju en dag imorgon också" och hoppade upp ur sängen imorse för en löprunda i Fålis, känns finfint och nu kommer det gå lättare att jobba känner jag. Hoppas alla kära vänner hade en förträfflig utekväll igår sen!

Holland eller Spanien, vilka håller vi på ikväll ?!!




Från i onsdags när Lina fyllde och det blev mat och quiz på Wetternmagasinet. Black rock får det bli fler gånger, en sån där het sten som man får steka sitt kött på, mumsi! Bra kväll som fortsatte med häng hos Linus och sen vidare till Texas.

hur ska detta sluta?

För att citera Linus: "Hur ska detta sluta, vi har ju bara roligare och roligare!!" Så sant, vi får till så lyckade kvällar nuförtiden.. senast var i måndags då tältgrannarna från Öland kom och festade med oss hos Linus, och så en måndagsklubb på det. Hur kul som helst hade man ju då!






Och vad väntar nu såhär efter en joggingrunda om inte Varamon? Och idag är det Linas dag så ikväll ska ett härligt gäng ut och käka och quiza, FINT!

fast

Oh noo, jag har börjat hänga på Tradera! Jag som klarat mig såhär länge med att vara utan det.. Nu har jag upptäckt att det är svinkul och gör det till en tävling. Jag bjuder liksom över bara för att få vinna och det är farligt, haha. Gjorde nyss två fynd, två helt nya klänningar för en liten summa. Man kan ju verkligen göra riktiga kap där, är extremt sugen på en Mulberry Bayswater- eller Mulberry Alexa-väska... då måste man ju vara noga med att kolla upp så att det finns orginalkvitto och hela köret såklart. De är ju så klassiska och tidlösa de där jädra väskorna:p


trevligheter




vilka bra dagar och kvällar jag har då, inget att klaga på! Älskar att det hittas på massa trevligheter hela tiden. Igår blev det lite pool- och grillparty hos Linn med lite härliga människor. Vi lagade massa gott och jag åt så jag knappt kunde gå sen.
Joggingrundan är klar för idag och nu väntar Varamon på mig:) Have a wonderful friiiiiiiiiiiday!

RSS 2.0