Mjölby yeah

SO here we go again,.
I tisdags var faktiskt jag och Krille och simmade! Sånt där ljussim hamnade vi på. Det var rätt skönt att dra några simtag, och mysigt att pussas i vattnet^^
Igår var verkligen inte min dag, det mesta gick väl rätt kasst,. idag däremot, var en bra dag. Visserligen var det skola från 8 till 15, men jag satt med Victoria och Madde och jobbade med en gruppgrej hela tiden och vi hade riktigt skoj emellanåt:] Vi blev flamsigare och tramsigare ju mer tiden gick så att säga,.
Har varit i Mjölby med mam och pap nu på kvällen och shoppat. Ja, vi åkte faktiskt till en ännu mindre stad än Motala och shoppade. Och det shoppades, oja,. men allt annat än det jag verkligen behövde. Men that's the way it is, viljan är liksom starkare än behövligheten. Älski och Oskar var där med och irrade omkring. Det har blivit lite av en tradition att åka till Mjölby en gång om året nu, lite trevligt sådär!

Kan bli lite partaj imorgon med tjejerna, det ser jag fram emot! Och imorgon ska jag köpa biljett till Årsbanketten (om det nu finns biljetter kvar), och det betyder att jag får bära min balklänning en gång till ! Haha, mamma igår: "men kommer du verkligen i den då?" MEH, det var ju bara några månader sedan jag hade den,. fast nu blev jag osäker, bäst att testa den,. det var ju faktiskt 5 månader sen nu, tiden går som bara den. Hoppas verkligen att jag kan ha den. WISH ME LUCK!


dammiddag

Det sa minst sagt PANG igår när en bil körde in i en annan ca 20 meter bakom mig igår e.m vid Antikhandeln,. shit, jag trodde nästan de hade dött först när ingen gick ur bilen eller nåt, men till slut började folk röra på sig, de måste ju ha fått en rejäl chock stackarna,. och om jag hade kommit kanske 10 sekunder tidigare så hade nog jag varit inblandad i den där olyckan, för jag gick över vägen strax innan, lurigt sånt där

Kvällen var minst sagt underhållande. . Det var dam-middag på Konsert&Kongress, vilket innebar att alla ekonomibrudar fick komma,. Victoria och jag lyckades dock inte ta oss till fördrinken p.g.a. svårigheter att hitta dit + en del lathet men aja, whatever;P
Serviöterna var utklädda till brandmän, inoljade och skitiga, och man fick slita av dem kläderna och måla på deras kroppar när de kom till bordet för att servera. Haha ja det var kul, de hade inte mycket på sig till slut:) Det var uppträdanden och grejer, riktigt trevligt. Vi blev dock tillsagda att inte lägga ut bilder på brandmännen och de andra halvnakna killarna p.g.a. att det ska vara en "hemlig" middag,.
Senare var det eftersläpp och då var alla killar välkomna. Det blev en hel del folk till slut och en massa dans innan det var dags att bege sig till Motala igen.

Nup nu ska jag göra mig klar för en fika med Elan!

Stay in shape

Ja femman i Fålehagen är väl härlig med alla sina backar.. Riktigt skönt efteråt är det ju iallafall.
Ha, kollar på "Du är vad du äter", Anna Skipper är väl en härlig människa;) Jag tycker det är ett underhållande program.
På tal om sånt där så kan jag bli lite trött när jag hör folk som bara kör på en massa konstig mat hela tiden bara för att det är nyttigt, och tränar ihjäl sig. Jag tänker ofta på vad jag äter, och jag kör ofta på fullkorn, havregrynsgröt, frukt, grönsaker och sånt, men vafan, nån godispåse eller pizza då och då måste man ju få unna sig! Speciellt när man rör på sig, vilket jag faktiskt gör. Jag brukar gå ut och gå, cyklar varje dag både i Motala och Lkpg, springer några gånger i veckan och gör lite situps och sånt ibland. Jag vill liksom hålla mig i form och må bra,. För mig känns lite onödigt att börja på gym, för springa kan man göra ute, och sen är det magen jag vill träna och det kan jag göra hemma med situps och magtränaren. Jag vill inte ha muskulösa armar och breda axlar, det känns liksom inte kvinnligt. Däremot är det ju inte fel att träna armar och sånt lite ibland bara för att hålla sig i form.
Håller med Lisa om att man inte ska förbjuda sig själv helt att äta t.ex. godis, för då blir man ju bara mer sugen, förbjuden frukt liksom.. Jag tycker man kan tänka på vad man äter och äta onyttiga saker med måtta och röra på sig mycket, då mår man bra och blir snyggare;)
Lagom är bäst

10 månader, overallsinvigning och fulvin!

Japsi, igår var det dags för den omtalade overallsinvigningen,. vi fick varken strömming, kattmat eller bajs på oss, men däremot en himla massa lera. Så nu är min overall allt annat än vit. Regel nr ett är att man aldrig får tvätta den, men den ligger i maskinen nu. Hoppas den inte blir helt ren bara, då har jag ju gjort bort mig. Men så som den såg ut efter igår, det funkar ju bara inte.
Det var hur roligt som helst igår. ÖF(överfaddrarna) och UF(underfaddrarna) hade fixat med allt och tog med sig oss + en himla massa dunkar med s.k. "fulvin" ut i den mörka skogen och lekte;P Vi fick gå till olika stationer där varje station i stort sett innebar att man skulle krypa, rulla och sänka ett glas fulvin. Haha det var många roliga syner.. Sen blev det övernattning hos Madde i klassen, trevligt. Idag har jag träningsvärk och ont på många ställen i kroppen, men det var det värt!

Idag fyller jag och Christoffer 10 månader :) Ha, det var inte många som i början trodde att vi skulle vara tillsammans så länge som vi varit (inte jag heller) Och myycket längre ska det bli! Jag saknar min kärlek föresten, får träffa honom vid 2-hugget inatt..

På fredag är det Dammiddag på Konsert och kongress, och sen eftersläpp för alla killar. Temat är fire, och det kan man ju tolka på lite olika sätt; man kan ju köra eldstilen och ta på sig rött, orange och gult, eller helt enkelt köra den heta stilen, eller åtminstone göra ett tappert försök. jag tror mest på det senaste. Dels för att det är en finsittning och man ska inte slänga på sig vad som helst bara för att det har med eld att göra, och dels för att man helt enkelt inte vill vara ful:P


Löra

Igår var sötaste Andrea och hälsade på i vår stad efter en och en halv vecka i Norge tror jag:P Men det uppskattades! Även Hanna var i trakterna vilket inte sker alltför ofta nu för tiden,. så vi slog helt enkelt ihop oss och träffades i Tobias nya hem,. Fick även träffa Elan, Ida och Lina som också var där. Även Marcus, Odin, Viktor och John och självaste värden hade hittat dit.

Måste bara slänga in en grej här: Folk ska inte yttra sig om saker de i själva verket inte har en aning om, sånt kan verkligen gör mig irriterad. Vi har varit tillsammans tillräckligt länge för att veta var vi har varandra. Om det hade varit precis i början av vårt förhållande så hade det varit en annan sak om folk kom med sina varningar eller synpunkter eller vad man nu ska kalla det. Men nu är det faktiskt så att det är vi själva som vet bäst hur det ligger till. YES

Idag vet jag inte vad som kan tänkas hända, blir nog att ta en sväng förbi stan på vägen hem från älskelingen, bara checka läget, kanske hitta nån kulig sak, vad vet jag?
Någon form av fysisk aktivitet vore på sin plats, kanske en promenad eller rent utav en joggingrunda. Men det tar vi itu med senare

Förslagslådan inför kvällen har inte stängt än :)

På tisdag har vi overallinvigning, har ingen aning om vad vi ska göra förutom att det blir fest dårå. Men man har ju hört diverse skräckhistorier om att folk tidiagare år har fått strömming och andra härligheter kastade på sina överaller, , ehm vid närmare eftertanke så kanske man skulle hålla sig hemma ändå?;P Nej men det kan nog bli kuligt.

lillördag

Men vad är det frågan om egentligen? Jag kom hem från skolan för bara en timme sen, körde 15-18 idag, helkass tid om man frågar mig. Myycket bättre imorn då det är 8-10.
Vi fick tillbaka tentan idag, och jag klarade den, men inte mycket mer än så. Här kör vi inte med några marginaler liksom.. Nej men seriöst, typ 30 % (ca 50 pers) fick underkänt så lite lurigt var det allt.

Träffade Hanna förut, hon var på väg till Motala för att hälsa på,. och hon snackade om att overallsinvigningen var på lör i Norrköping, för oss från Lkpg också,. Så då kanske det blir att åka dit och sen sova hos henne, har ju inte varit där än. Aja får se hur det blir med den saken,. ska iallafall träffa kvinnan nån gång i helgen,. och Andrea kommer hem från Norge till helgen, så då ska jag se till att träffa henne också. Det blir nog bra det här!

Krillepillesnille är min sockerpulla


Bye for now

Jag önskar Andrea och Lisa all lycka och hoppas att de kommer trivas,. men vafasen, de kunde väl åtminstone stannat i Sverige:p Aja, såå långt är det ju inte. AW blev helt sentimental igår kväll när jag pratade med Andrea,. men VI SES SNART IGEN! Puss

RSS 2.0