hejdå och hej!

Funderar på om jag var för snabb eller långsam där..
Nu säger vi tack och hej till en underbar sommar 2011 och välkomnar hösten. Idag har jag nämligen köpt den första hösttröjan och därmed accepterat att hösten knackar på dörren så att säga. Sommaren är verkligen det bästabästabästa, men nu försöker jag tänka på allt som är positivt med hösten,. och det är nog alla fina tröjor, jackor och skor som butikerna fylls med, och så allt skönt mys och umgänge som blir på ett helt annat sätt på hösten.. Jag vill ha en extremt solig höst, åt hell med regn och rusk. Sen tror jag den här hösten kommer bli riktigt skön med allt som finns att göra, tog en långlunch med Hanna i city idag och vi kom på så mycket kul vi ska göra här i höst. :)!
Köpte nyss tågbiljett till imorgon då det blir en blixtvisit nere i trakterna. Så om  jag inte hör av mig till er kära vänner när jag är där så är det för att jag endast ska ordna med lite grejer och dra iväg på en "utflykt". Men saknar såklart mina väninnor och vi kommer ändå ses snart. Puss!

<3

Gissa djuret!

Idag har jag varit i Sickla Köpkvarter som jag gillar så mycket, och såhär såg jag ut:
Har köpt en......... BOK! för första gången på.. eh aldrig?! det är nog nästan bara mamma som köpt böcker åt mig under min livstid när jag tänker efter. (bortsett från kurslitteratur)
Och självklart blev det:
...Har jag sagt att jag älskar Photo Booth?

saknaden är enorm

JAG SAKNAR MIN SOFFA!
Min fina, sköna, stora,..dyra soffa.
Den ligger isärplockad i ett förråd i Motis då den varken får plats här eller kommer in genom dörren hos mina föräldrar eller min farbror.
Så här sitter jag lite halvobekvämt och får byta ställning var femte minut.. men mår lite mindre skit när jag lyssnar på denna låt som jag verkligen fastnat för, ni vet den som är med i Nikon-reklamen. Ryser lite när han sjunger "home" sådär långt och fint som en härlig vind!..eller liknande.

äventyr

Dagar som denna är jag mycket nöjd över att kunna cykla några minuter till en liten badplats vid en sjö här och njuta. Vattnet var förvånansvärt kallt dock, men vad gör väl det, jag badade ju självklart ändå.

Lyckades komma hem kvart i sex imorse, då var det ljust och härligt ute minsann! När man ska hem på natten efter lite fest häruppe så hinner man i stort sett bli bakis för det är ofta en bit att ta sig hem. Och inte får man vara i fred heller, på tunnelbanan satte sig ett gäng fulla britter nästan PÅ mig trots att hela tuben fanns till förfogande, och härjade och skulle absolut prata med mig, i Slussen fick jag sällskap av en man som pratade jobb och skulle rekommendera mig, vidare på bussen träffade jag ett sällskapssjukt grabbgäng innan jag ÄNTLIGEN var hemma, totalslut. Men visst, det är trevligt att träffa nya människor, och man behöver ju inte känna sig ensam på natten:P
I detta nu tar jag mig en kaffe på min egna lilla uteplats. Hej!
Livebild med Photo Booth exklusivt,bara för er.

back

Som sagt, back in Stockholm, denna gång fick jag med mig mami upp. Vi lekte turister och åkte båt, mycket trevligt. Vi har även cyklat runt lite och badat i havet, jag hade ju vant mig vid Turkiets värme och kände en viss skillnad...
Var nästan nära på att följa med mami hem till Motala igår, hade verkligen panik över internet som var sjukt bristfälligt, och jag hade massor att göra, klarar mig verkligen inte utan. Men efter en joggingrunda och ett snack med värden så blev jag lugn igen och nu fungerar det pepparpeppar!
Fint va? en cykeltur från mig så är man vid havet, skulle dock behövt en mountainbike.
Turist på riktigt:
Turist på låtsas:
Spännande att se vad helgen har att erbjuda, en del av mina fina vänner kör kräftskiva i Motis men jag bör nog stanna kvar häruppe, orkar verkligen inte leva i en resväska mer.. nu har jag slagit rot här (heter det så?)
Tror på en härlig fredag först och främst!

nämen

Nämen hej,
då var vi tillbaka i Stockholm igen då efter en visit i Motis, en semester i Turkiet och en mellanlandning i Motis igen. Det händer så mycket hela tiden och jag vill ju berätta om allt men det går inte riktigt. Men slänger fram lite bilder från resan.

vi drar!

Dags för semester!



Ja nu gott folk börjar det dra ihop sig.... Om några timmar påbörjar vi årets semesterresa som bokades för över tre månader sedan och som vi har längtat till sedan vi kom hem från Ayia Napa förra året ;) Vi blir ett härligt gäng som testar Alanya den här gången, och vad kul det kommer bli!! Som vi brukar säga: nu vet vi inget.....

stockholm levererar

För att fatta mig kort så har det varit otroligt mycket flängande den senaste tiden, och nu bor jag äntligen i Stockholm. För en vecka sedan flyttade jag upp och blev då lämnad själv för första gången däruppe. Det kändes skumt först men kort därefter kände jag mig redan som hemma! I söndags kan man väl säga att jag blev stockholmsbo officiellt, jag införskaffade nämligen mitt första SL-kort. Och gud vad jag har åkt omkring! Det har varit fullt upp från morgon till kväll, jag har utforskat så mycket jag bara hunnit och orkat, och jag har även haft några dejter med flera fina vänner som numera bor däruppe. 


Det är så nära till liv och rörelseoch samtidigt bor jag vid sjöar och skog. Jag gillar att allt finns tillgängligt, underbart!
Om man fortsätter min gata ner till exempel, så kommer man hit:

en liten strand därborta, jättemysigt.


Underbar pasta i Sickla Köpkvarter:




Hit har jag inte så långt heller :)



Nu för tiden är det de här tidningarna jag läser då, haha:




Stockholm levererar och jag älskar't!

RSS 2.0