we´re gonna party like it´s your birthday

Jag är verkligem en helnöjd tjej. Hade det bästa födelsedagsfirandet jag kunde tänka mig förra helgen och nu är det påskledigt! 
 
Ibland känns det som att jag och mina kollegor är en liten familj ..eller en sekt eller liknande. Vissa dagar känns det som vi gör allt ihop; jobbar ihop, äter ihop, tränar ihop och dricker öl ihop. Idag lurade de med mig på lunchträning i form av ett dödligt cirkelpass. Var ju minst sagt nöjd efteråt (och lite spyfärdig). Vi gick även och firade in påskhelgen med ett par öl efter jobbet. 
 
Nu till förra helgen: tog ledigt på fredagen för att hinna greja med allt,. Föräldrarna anlände och fredagkvällen och lördagen ägnades åt storhandling på systemet och Coop Forum, fix fix fix i lokalen jag hade hyrt, det lagades mat, hämtades tårtor och hela köret. Sen BAM, på lördagkvällen så var alla på plats; hela familjen och en härlig blandning vänner. Är så glad och tacksam över att alla kom och firade, och att min familj hjälpte till och fixade med ALLT. Fick även så fina presenter som champagneprovning, en dag på Yasuragi Hasseludden, örhängen från Marc by Marc Jacobs, ett himlans fint armband, schysta träningsprylar, kollaget nedan, fina viner osv.. passar mig perfekt alltihop!
 
Ett helt gäng instagram-, digitalkamera- och iPhonebilder kommer lastat:
 
 
 
Några försök till familjefoton...






 
SÅ snygga mina gäster var denna afton!! Puss på er alla från er Efi.
 

söndag

Godafton!
Besvikelsen är påtaglig när de torkade fikonen tar slut.. Vill bara ha mer.
Men jag ska istället glädjas över vilken trevlig och effektiv helg det har varit. Härligt att träffa Emelie i fredags, mycket att catcha upp som vanligt. Det gjorde vi över en utsökt bit mat, efterrätt och vin på Ljunggrens följt av ett besök på Storstad. Date nummer två denna helg bestod av matlagning med Ida. Mycket trevligt. 
Har dessutom fått en massa bra saker gjort i helgen, det gillar vi.
Vet inte vad som hänt med mig men jag har besökt gymmet fyra gånger den här veckan (?!). Spinning*2, core*2, kondition*1, gym*1. Rätt roligt ändå. Men löpningen ute har uteblivit, det ska det bli ändring på.
 
Insåg att jag har tre fyradagarsveckor framför mig nu. Angenämt!
 
Ett litet kollage av fredagkvällen då:
 
Får ju naglarna fixade regelbundet som ni vet, det senaste blev tydligen 2 lager "peony pink" och ett lager "shimmer mist" på det. Vårfräscht kan jag tycka!
 
 
 
Har lånat denna bok av Idis. Har inte läst ut en bok sedan jag pluggade för flera år sedan, men nu jädrar ska det läsas. Kommer inte bli några problem med denna, har ju t.o.m. Paul och mig som bakgrundsbild i iPhonen :)
 

you only live once

Kan väl kort och gott säga att livet levererar.
 
Det är fullt upp med roligheter, jag har bytt jobb (eller egentligen inte men jag har bytt arbetsgivare och gått från konsult till fast anställd!), börjat dra några rundor på gymmet (trodde aldrig jag skulle säga det), haft lite trevligheter med jobbet bland annat matlagning och AW, haft mami på besök, hittat på diverse trevligheter med vänner osv. I helgen blev det ett roligt besök i Götet för att träffa härliga vänner. Vi drog en skön runda; Bee Bar, Peacock och slutligen Park Lane. 
Igår var det konferens på Göta Lejon följt av en riktigt trevlig kväll. Vi käkade på Blå Dörren, stack vidare till Akkurat för fin-öl, upp till Gondolen och sen avslutade vi på Mosebacke. Jag har så roliga kollegor :)
 
Imorgon är det redan fredag och jag och Emelie ska fira att hon köpt lägis i Vasastan. Det finns alltid något att fira, är det inte underbart?!
 
..På tal om att fira så fyller jag år väldigt snart och håller på att greja lite inför min tillställning nästa helg. Ska bli superkul att familjen och en salig blandning vänner dyker upp!
 
Vaskade fram lite bilder från senaste tiden. Jag gillar ju att ta kort men gör det på tok för lite, shame on me.
Jag och Ida på bio:
 
 
Biljardafton:




Semle-bakning!

Vårfräscht:
 
Ida missade Götet-tåget!


Plockmat och trevligheter hos Linus i Götet:
 
På Bee:
 
Park Lane:
 
Grabbarna som höll i längst igår..haha


 

RSS 2.0