min nya vän

Idag kom den!!

Fick ett samtal från butiken, blev helt exalterad och skyndade dit, en nagel rök till och med i stundens hetta, har ju numera sådana där fixade naglar så där snackar vi katastrof i vanliga fall.
"Överst på listan där ja" sa hon när jag uppgett mitt namn. Sen la hon upp den på disken, vi fixade med lite tillbehör och sen var den min! Min nya vän Macbook Pro. Höll så himla hårt i påsen hela vägen hem, det skulle nog vara den mest opassande situationen att bli rånad, hade dessutom ytterligare en dator och så en stor väska, tittade misstänksamt på alla människor jag mötte.. I alla fall, min nya vän är helt underbar. Trodde inte att man, och framförallt inte jag, kunde bli helt lyrisk av en teknikpryl, men där hade jag verkligen fel, haha. Ska somna som världens nöjdaste brud :)

inga konstigheter

haha vafan liksom? Inga konstigheter med att dra med sig ett luftgevär till träningen...



lite mer Götis

En lördag i Götis:
Mello i Scandinavium
Brolle ser ni väl..
Vin och massa gott på Viktoria:
Mattias Holmgren på Gretas, haha. Alla gay-killar var helt lyriska,.och Emma.
Inga bra bilder på Gretas men vad kul det var, otroligt underhållande ;)

torsdag

Såja, nu har jag ännu en mini tills vidare, och en välfungerande sådan! Fantastiskt. Godis är snäll och fixar det mesta ;)


Några bilder från fredagkvällen i Götis, får bli lite stölder från Emma och Linus:

Började med en välkomstdrink hos vår käre Linus







Besök på Linus jobb:





Körde den gamle klassikern "lyftet" på Park Lane:



tisdag

Bristfällig uppdatering här ser jag..och jag kan väl inte skylla ifrån mig antar jag?

Vad gött det är att handla mat ni! Gå omkring och plocka en massa gott och fräscht för att sedan fylla kyl, frys och skafferi.. ännu mer. Jag får dock tyvärr inte handla hur mycket frysvaror jag vill då det lustigt nog alltid är helt överfullt där, så idag fick det ju göras avkall på räkorna, fick bara köpa EN frysgrej idag faktiskt. Ville bara dela med mig av min problematik..det är verkligen inte lätt, ni hör ju.

Annars fullt upp heela dagarna, härligt att det är fart på't, men nu är det hur gött som helst att äntligen få slänga sig i soffan!

Vet att det är mycket roligare att läsa när det finns en massa bilder, men minin får för sig att strula nu när jag behöver den som mest, irrrrri.. Men det kommer snart göllisar!




konferens

Den här dagen har varit en enda lång konferens känns det som..det började imorse med någon slags telefonkonferens med Apple-butiken.. resten av dagen satt vi i ett konferensrum i skolan och hade handledning/seminarium i examensarbetet med ett gäng + Jakob Hårds brorsa, haha älskar att han är det, vår handledare.

Jobbigt att så många saker ska innebära väntan.. längtar ihjäl mig totalt efter min nya fräscha dator! Något annat som är fräscht och som det längtas efter är valborg i Uppsala, hotell bokat! WEEY
Fast sen gillar jag ju att det finns saker att längta efter, dock inte min dator som jag vill ha och behöver NU. Får köpa en snygg datorväska sålänge, lite som att köpa en barnvagn till det ofödda barnet.

partey

Nämen, några bilder från förra helgen minsann, hos Lina och Classe:

Göteborget

Oj det blev visst inte publicerat igår:
Skapligt trött och nöjd efter en intensiv helg i Götet, allt var planerat in i minsta detalj av Linus då, hihi. Mat och fest, Bee Bar, Park Lane, shopping, Melodifestival, Viktoria, Gretas, ja vi har flängt runt lite här och var.. 
Åh så kul det var att träffa Linus igen, och resten av sällskapet var ju också underbart:)
Det finns ju så mycket speciellt folk alltså,haha..Gretas var ju en klass för sig, otroligt underhållande. Lite som att stå och titta på en live-dokumentär, gud vad det hölls på.
Ska slänga in lite bilder när jag har tid, nu avslutar vi helgen med bio!

mycket nu

Möttes av en galen vallfärd förut i form av bandysupportrar som gick med bestämda steg mot isstadion., själv gick jag åt fel håll. Synd att det blev förlust, 5-6 i 89:e måste ju kännas väldigt ohärligt alltså..

Annars har jag extremt mycket att tänka på just nu, bland annat har min dator dödförklarats mitt i examensarbetet. Det har nu gått två dygn och jag har panik, och minin börjar bli trött, den är bristfällig på många punkter kan man säga.. Massa samtal med datakillen, försäkringsbolaget, och nu senast expert som menar att den ska återuppstå, men det de inte förstår är att jag omöjligt kan vänta två veckor. Det är orimligt!! som Kirsti skulle sagt. Så nu vet ni lite om min datorproblematik, haha.

..Men i övermorgon drar vi på äventyr och glömmer alla bekymmer, det ska bli en förträfflig helg!!

lördag och grejer.

Vilket dygn vi hade tors-fre, och jag var faktiskt vaken hela dygnet bortsett från en powernap. Hängde hos Madde och examensarbetade, bakade mängder med bullar, gick på bio, drack vin, fick mina naglar fixade av Maddes syster som är nagelterapeut, sen drog vi runt på Platå. "We had an aaaawesome time" ;) Lyckades bära mina heels hela kvällen, ett under.. Vi träffade en massa kul folk, däribland några gamla godingar faktiskt. Snackade även med lite utbytesstudenter, varav en påstod: "swedish people are rude". Bullshit, valenciare kan vara rude! En annan började diskutera mina skor och sa att jag skulle passa i ett par Louboutin, haha la ju ut en bild på ett par häromdagen. Måste vara ett tecken..

mina nya vänner:

Frissi fick till så himla bra volym i veckan, framgår tyvärr inte på bilden dock.. men mörkt och skönt blev det med slingisarna:


Madde fick testa mina nya vänner, hi:


Alltid kul att träffa Marcus, han är alltid galen på dansgolvet, bar upp mig och kastade runt på mig haha. Armbrytning med Madde?



Ett officer-gäng eller liknande var ute och visade upp sig i sina uniformer



Vad kul vi hade då!


Ikväll verkar det som att Lina och jag ska hänga lite med Classe, DK och bror. Får se vart kvällen bär helt enkelt! Hoppas ni får en kväll helt i er smak så att säga.

lillördag

För en som är van vid att ta det relativt lugnt på morgonen och ha ca 80 min på sig uppstår ett väldigt jobbigt läge när man vaknar och inser att man helt plötsligt bara har 20 min tills man ska vara klar och ute ur lägenheten.. Kraftig försovning imorse med andra ord, men det löste ju sig såklart!
Annars då? Helgen blev ju lite lugn och skön och avslutades med god mat och vin på söndagkvällen, det var födelsedagskalas som hägrade nämligen. 

Men vad skadad jag är, klickar ctrl+S hela tiden.. Men bra att man är invand (invänjd?) med det såhär i uppsatstider. Vi har kommit igång med det nu föresten. Avslutar snart våra introduktionsveckor så nu släpper de iväg Bambi (mig och Madde) på hal is för att klara oss helt själva..nästan. Men vad bra det kommer gå!
Imorgon ska det examensarbetas och sen blir det bio och festligheter, kan ju knappast bli bättre ni! Med andra ord måste jag se till att packa ner vin, öl, kläder och klackar som ska dras med kl 07 imorgon. Nu håller jag tummarna för att mina fötter överlever mina nya heeeels! Ska ju till Götet nästa helg och då ska de sitta som gjutet är tanken:)

RSS 2.0