kom igen sibylla, kör för fan!

Gokvällsingen,

det är förvirrande det här med veckodagar tycker jag,. jag undrade varför folk höll på och jobba och ha sig idag för jag var säker på att det var söndag,. kan bero på att vi var ute igår. Det var en klockren kväll faktiskt. Lite fest på Lindas gård med trevliga människor, grön-taxi till stan och måndagsklubbspremiär på Harran. jag fick hämta ut mitt lilla fina VIP-kort och jag träffade en massa kul folk. Det var riktigt mycket folk ute, hoppas det blir så i fortsättningen också.
Det gick inte att lägga ut bilder nu, nåt wrong med minidatorn.. men det finns lite smått och gott på face.

Ne nu har det blivit lite mycket av livets goda drycker på senaste;P Imorn är det jag som är uppe och hoppar med tuppen och tar ett varv i Fålehagen! Det vore ju dumt att gå och bli fet menar jag,. men jädrar vad mycket man cyklar såhär på sommaren, det är ju positivt i alla falll!

Godnatt kära ni!

wunderbar

Ja då börjar visst den här veckan lida mot sitt slut. Den har varit underbar och vädret är såklart en stor bidragande faktor:) Gött med en massa varamon, jag tröttnar aldrig..
Sömn har det inte blivit alltför mycket av,.förstår inte vart tiden tar vägen. Två kvällar den här veckan har jag gått till Terrassen, den ena gången för att äta och den andra för att träffa ett gäng en stund,. båda gångerna har slutat med att jag kommit hem tre-halv fyra. Så trevligt har jag haft med andra ord:)
Har haft himla kul med Linus, vi har umgåtts hela veckan. Saknade faktiskt honom igår kväll, även fast jag träffade honom lite när han stod i baren:P Rolig kille det där, älskar vårt kärring-skvaller haha..




Igår blev det ju lite partey då. Började kvällen hos Emelie där hon firades lite och fick presenter som jag tror hon gillade:) Sen stack vi vidare till Martina och Tompa,mycket trevligt. Kul att träffa folket. Vi svängde vidare ner mot Harran sen  där det var fullt ös hela kvällen. Haha det fanns inget stopp på mig och Ida framåt småtimmarna, gud vad vi flummade och garvade, klockrent kul!
Halv fyra var jag hemma, och kl. tio började jag jobba. Snyggt jobbat Kerstin haha, men det gick det med,. allt går med lite vilja:) Slänger fram några bilder då:



Nu blir det söndagsmys med Andrea och Lina (kanske nån mer?) Vi hörs!

fredag

Helllooo sunshine!

Onsdagkvällen blev trevlig. Åt och drack gott på Texas med Linus, Ida, Lina, Emma, Hampus, Tom och Linn. Sen blev vi visst kvar där resten av kvällen:p Kom i säng halv fyra, och kl.8 lät det som folk rev huset, och det gjorde de ju nästan också. Det är några byggarbetare som hålls här om dagarna nämligen. Där kunde ju inte jag ligga kvar, så det var bara upp och hoppa och dra ner till Varamon. haha jag har varit först där hela veckan, men det är så skönt att gå och lägga sig där i lugn och ro och invänta folket.
Nu är det dags för beachen igen,.kvällen är oklar men imorgon blir det lite fest :)


Bye bye Michael!

lillördag

Idag har det bränt gött ni.. eller det bränner fortfarande. Hårbotten och låren har visst fått lite mer än vad de tål.. Nu är huden helt het, men sen går det väl över i frossa antar jag:p aja smällar man får ta när man ligger och göttar sig en hel dag i solen.

Om en stund drar jag till Emma där ett litet gäng kommer att befinna sig. Senare kilar vi ner till Texas och äter och umgås, ska bli riktigt trevligt och goooott! Sen får vi se vart kvällen tar oss. .

gilla

Vad gött detta är. Varamon, ett litet gäng, folk runt omkring, sallad, vatten och glass är det enda man behöver för att trivas som firren i vattnet om dagarna. Jag har redan vant mig :)

Igår kväll drack jag choklad-latte för första gången, det var smarre! Umgicks med de gungande flickorna nedan, hah vi fick nåt ryck och började gunga, klättra klättervägg och ha oss:P





Imorn ska det blir fint väder,. uuundrar vad jag ska hitta på ;D
en joggingtur på morgonen tänkte jag dra innan det är dags för att götta sig

Ha det fajnt, vi hörs!

Mera soool

Härlig dag ni,. började med joggingrunda, sen en heldag i Varamon tätt följt av umgänge i hamnen och lite lek på kvällen:)
Ja det var gött att göra comeback i Varamon. Men man mår ju lite dåligt första gången sådär när man fortfarande är så himla blek, och så ska man glida omkring där liksom. men nu är man igång lite. brände mig lite på några fläckar sådär, en fläck på armen t.ex., vet inte hur jag lyckats med det.. men jag har ändå klarat mig bra! Imorgon ska jag dock vara duktig med krämen täntke jag,. Och då ska  jag dra ner till beachen vid10-hugget och lägga mig där i lugn och ro och vänta in folket. Härligt:)


everyday is sunshine

Idag var det ju rätt gött väder och jag hann faktiskt få lite sol på mig på förmiddagen och lyckades få till lite märken efter bikinin. Det var verkligen på tiden!
Hoppas på att det kan bli lite Varamon i veckan som kommer, längtar som en tok efter att få ligga där faktiskt.
Nåt annat som inte vore helt fel vore ju att befinna sig i nåt medelhavsland eller liknande just nu.


Här hade vi bränt på:

midsommardageeeen

Hahaha så stööört. Men det var kul igår.
Vi var ett rätt stort gäng hos Lina som grillade och hade oss. Sen blev det lite lekar, jag och min lagkompis vann tipspromenaden såklart;) Väntar fortfarande på priset dock, haha..
det var kul hos Lina med vissa undantag som t.ex. att nån idiot snodde öl av mig och Elan. Vad är det för 14-årsfasoner liksom? Sorgligt att vissa håller på med sånt.
Senare hamnade jag och några till på ytterligare en fest vilket var trevligt. Mådde dock lite halvdåligt av att det var så himla ljust när vi tapplade hemåt strax efter halv fyra..




Imorgon fyller Elan år och det ska vi fira idag med ett litet tårtkalas i parken, ska bli jättemys!
Puss

Midsummer

(oj det här blev visst inte publicerat men det skrevs på midsommarafton)

Ja nu är det midsommar igen, inte klokt att det redan är dags för det kan jag tycka.. Vädret kommer ju inte som en chock direkt, sol ena sekunden och ösregn andra, preciis som vanligt:P  jag har hunnit med ett varv på IFK enligt tradition,. köpte lite lotter (vann en herr-deo) och fikade och sånt.

Snart dags att fixa inför kvällen då som bjuder på grillning, lekar och helt enkelt fest med ett gäng :)

En inblick i SP3Cei:s reunionpartey i onsdags, som var hur skoj som helst faktiskt:)



på tisdag

Fyy vad trött jag är. . och jag som skulle ut och springa,. istället har jag ätit pommes på jobbet och tårta här hemma:P aja får se om jag tar mitt förnuft tillfånga sen. Nu är det ju visst fotboll också,haha.

Hihi, Kattis har varit ute i trädgården idag, utan koppel. Hon är så sööt..

Imorgon blir det partey då. Mycket festligheter på g nu, men så blir det ju när det är sommar;) Det blir faktiskt min första onsdagsklubb dock.. Hoppas många från gamla gymnasieklassen dyker upp! Lurigt att det är hela två år sen nu..



Annars är vissa saker väldigt oklara, jag är som ett stort frågetecken.. och besviken. 

Hey

Det händer saker hela tiden nu känner jag..men det är skoj

50-årsfesten i lördags blev väldigt lyckad, verkar som att alla hade riktigt skoj. Det hade i alla fall jag:) Vi i den yngre generationen drog senare på kvällen till Harran. Galet mycket folk och låång kö men vi hade tur, det tackar vi för!
Blev en liten efterferre på det, haha jag led med Andrea som var tvungen att dra strax efter halv sju för att åka och jobba.. Men jag tror hon fick sova i nån timme innan dess?:)

Lite pics på 50-åringen och oss ungdomar;)






Den här veckan är (förutom lite jobb) klassfest med SP3Cei och midsommarfirande inplanerat. Götteligött!

Börjar även om med min träning idag, ska bli en riktig löparinna igen;) Det är verkligen dags att återuppta det där nu. Så om en stund blir det Fålis!

grattis och lycka till

Idag fyller bästa mami 50 år, en massa grattis till henne! Imorgon kväll är det fest vilket ska bli skoj. Tror visst att vi blir ca 20 pers fler än vad som får vistas samtidigt i lokalen :)



Sen hoppas jag det går bra för folket som ska cykla runt Vättern inatt.. Ska ner och heja på Jacob och DK ikväll tänkte jag. Jag håller tummarna för att vädret inte blir alltför jävligt.. Men det ska nog gå bra!


Igår var en sån där bra ledighetskväll. Träffade lite fina människor nere i stan och tog en öl och sådär :) Gilla.
En annan sak jag gillar är att nu till sommaren kommer alla hem från resor, jobb och skolor i andra städer och länder. Har redan träffat många som jag inte träffat på väldigt länge, rowligt!

XOXO

Sjung om studentens lyckliga dag

Ja idag var det ju studenten i Motala, tänkte tillbaka på min underbara student för två år sedan. Jag blir rädd när jag tänker på hur fort tiden går.


10 juni

Hajhaj.
Allt vore kanon om det bara kunde vara lite vettigt väder, typ 25 grader och strålande sol. Men aja, det kommer väl..

Sitter här och lyssnar på lite Neil Young-Heart of gold och andra sköna låtar. Idag blir det Linköping, och senare fotboll. Kommer bli en bra dag med andra ord!

Igår gjorde jag en Kenny, fast på Ströget haha,.och det var ju riktigt trevligt det;) Tror dock jag skippar att låta det bli en varjedag-aktivitet.. för det skulle jag faktiskt inte hinna

Vi hörs, ha det finemang!

nice

Det blev käk, Parlamentet och en massa sjukt flum ikväll med Lina, Andrea, Ida och Hanna,. Kommer drömma om kanoter, flöjtar och jojk ;P

Och så var det klart, jag ska på festival i sommar, Hultsfred är betalat och klart! Har redan börjat lyssna in några av banden jag inte har så stor koll på. Det känns bra nu att Ida har kollat upp att det går att fixa dusch och toalett, hade aldrig överlevt flera dagar utan sånt! Det kommer fortfarande bli en utmaning det där festivallivet,  men så himla skooooj!!:)

Idag har det blivit lite basplaggs-shopping med Elan, och det kanske fortsätter imorn, fast med Emelaj m.fl.. Sen måste jag hitta fina klänningar till de kommande eventen också, och det måste ske snart. Jag älskar att mina problem just nu är att jag måste shoppa och sånt trevligt:)

Nej nu får det vara nog, GONATT!

Sveriges dag

Kunde inte fått en bättre avslutning på andra året, hade jätteskoj igår:) Idag har jag dock ingen röst! Paniik. Det var precis så att jag klarade av att säga grattis till Emelaj  telefon och försöka få fram lite annat förut. Men nu måste jag försöka hålla käften, vore ju trevligt att få tillaka den där rösten.. Är evigt tacksam för msn och face, det är en sak som är säker:)

Var på lite korridorsfest igår, hos Mange. Jag skulle aldrig klara av att bo i korridor.. Men jag hade jättetrrevlgt, körde twister för första gången i mitt liv faktiskt. Sen blev det lite skateboard och grejer, haha livsfarligt. På Sommar-X på Kårallen möttes vi av en 100 m lång  kö, men vi hamnade längst fram på nåt vänster;P Det var verkligen kö heela kvällen, mycket folk med andra ord! Skojskoj med utedansgolv också. Sprang på några välkända grabbar härifrån som hade hittat dit, trevligt att prata lite med dem. Tog även farväl av Viktor som lämnar oss i höst..trots att han är en lite elak och knasig sak så hoppas jag han får det bra:P 
Back in town så fortsatte kvällen/natten med trevligheter. Ska det firas så ska det firas ordentligt!

Lyckades endast fånga lite twister och märkesbacken på bild,. hoppas de andra knäppte lite skojiga pics.


Får väl se vad denna kväll har att erbjuda, fotboll blir det ju i vilket fall som helst.

Vill självklart avsluta med att säga STORT grattis till min kära Emelaj som blir 21 idag! Är glad att jag har dig:]

 

ÄNTLIGEN


Ja nu jävlar har jag sommarlov! Och jag är dessutom en halv civilekonom :D Galet.

EN dag kvar

Hej hej hallå,

Nu har jag fått minidatorn,tackar :) så nu ska jag strax lägga mig med den på bröstet/magen och kolla påde två sista Gossip Girl-avsnitten som jag inte sett än..

God, imorgon börjar mitt sommarlov. Ofattbart.. 
just fasen, har ju en redovisning att klara av först,. kanske borde börja förbereda lite nu.
Men galet skönt ska det bli när den där redovisningen är över alltså,. ska starta mitt lov med att göra några ärenden på stan, hem och fixa och dansa lite till Cidinho & Doca ;) och sen dra tillbaka till Lkpg på SommarX!

daaaanselidans!



ÅH jag skulle så gärna vilja veta vad som försiggår..!

ons

Ja men sådärja, nu börjar det verkligen närma sig.. två dagar kvar! 
Det går nog fort, speciellt morgondagen som bjuder på trevligheter:
ska träffa Erikis en sväng på morgonen/förmiddagen, ska bli väldigt trevligt att få träffa henne igen, vi har ju inte pratat ordentligt sen nån gång innan hon var på semester.. Därefter drar jag in till Linkan för att luncha med några flickor som en liten avslutning sådär, mys.

På fredag är det sista grejen i skolan, nämligen en presentation. Vi ska vara konsulter åt Volvokoncernen och presentera förslag och grejer åt 3 st som har hand om den här kursen och som ska föreställa Volvokoncernens styrelse. Hoppas det går bra.. Duggan gick väldigt bra by the way, så nu är det som sagt bara en dom kvar innan jag blir friii :)

Idag har jag faktiskt varit lite krasslig. Ajaj i halsen och sen lite öm i kroppen, ungefär som när man druckit ur det första vinglaset, fast med ett inslag av obehag:P Fick väl nån släng av nån sjuka, men det ska nog gå över fort! Får knapra tabletter så ska det nog gå bra.

avslutar med en trevlig himmel jag upptäckte härutanför nyss när jag kastade ett öga ut :]


Ha det fint kära vänner (och ni andra)

?

Tyvärr blev det inte många bilder alls tagna av mig i lördags,. här är lite singstar i alla fall :)



Har en sån jobbig känsla, och jag blir så trött på mig själv för jag borde inte ha den känslan.. jag vet ju så väl att det som mina vänner säger till mig stämmer,.men ändå hamnade jag i en svacka nu ikväll. Blä vad jobbigt.
Nu ska jag kolla på nåt bra på tv:n och imorgon tänker jag vakna upp utan den här känslan som antagligen bara är tillfällig!

3 to go.


Första juni

Underbar start på den första sommarmånaden, och då syftar jag på vädret såklart,. inte på att vi har suttit framför en dator i skolan från 9 till 19, haha,. men vi har faktiskt suttit ute och ätit och promenerat ner till skolans pressbyrå, så vi fick väl en halvtimme sammanlagt i solen, yeey;P Men det gjorde mig faktiskt inget att vi har spenderat 10 timmar i skolan idag, för nu är det bara fyra dagar kvar till lovet. Och imorgon är nog sista dagen på läänge jag behöver gå upp kl.6..

Veckan kommer att bjuda på lite umgänge med olika människor, ska bli trevligt såklart!

Nej nu somnar jag.. gonatt

RSS 2.0