såja

Ikväll tog jag tag i det. Första rundan sedan loppet. För man kan ju inte leva hur länge som helst på ett lopp ..eller? :) Trodde aldrig mer jag skulle vara sugen på att springa, men då vädret var helt underbart hela dagen och lite peppmusik spelades så kändes det helrätt att skutta ut i spåret! Och till min stora förvåning gick det så.jädra.bra!! Älskar känslan när man flyger fram till härlig musik i fin natur, temperaturen är perfekt, och solen är på väg ner. Då mår man som en gudinna. Är lite sugen på Hellasloppet nästa helg här i Stockholm, men jag kanske hinner ändra mig, hehe.

Annars är det fullt ös som vanligt, men jag gillar det. Det känns bra att hela tiden uträtta grejer, bocka av måsten och ta initiativ som man sedan känner sig nöjd över. Älska effektivitet! Och inte minst, att förena nytta med nöje såklart :) Life is good!
Hittade ett par matbilder från en trevlig kväll förra veckan på Medis med Hanna och Maria, vääldigt god mat på "oj oj oj". Blir absolut fler besök där.
mmmh!

vinnare!

Känns som jag alltid säger detta men.. vilken helg!!

Lidingöloppet, check. Vi klarade det!! Obeskrivlig känsla efteråt..
Äntligen är det över, men roligt var det. Första kanske 8 kilometrarna gick som en dans, men efter det mådde jag stundtals skit måste jag erkänna, det är ju en riktigt jobbig bana. Men kanonväder, supportrar och vetskapen om att en härlig kväll väntade, och det som alltid finns med;kopiösa mängder vilja, gjorde att jag faktiskt tog mig i mål :)
Liite svårt att sova kvällen innan, helt uppspelta:
Taggade!
stretching (och cider?) är a och o:
Snart dags:
VI KLARADE DET!:
Vi hade en riktigt rolig kväll sen, ska det firas så ska det firas ordentligt. Som vi längtat..
Det blev en mysig middag hemma hos mig med fina Andrea och Sara, sedan drog vi på inflyttningsfest hos Susanne där bl.a. även Olof, Hanna och Maria befann sig. Lite av en reunion sådär, trevligt. Därefter väntade en rolig stureplansrunda!
Underbar helg i en underbar stad med underbart sällskap <3

det drar ihop sig...

Utan att överdriva så tycker jag det är roligt att glida omkring i Hötorgshallen och titta på allt fint och gott. Köpte en present där igår, lite vuxet ändå. Väldigt trevligt! Nästan så att jag ska börja ha som en en-gång-i-veckan-grej och gå dit och köpa en delikatess till helgen..

I detta nu så är mami, papi, Andrea, Frida och Sara på väg upp hit! Det väntar ju nämligen lite galenskaper som ni vet... Känns helstört att det är imorgon redan! Det var ju inte alls längesen som jag i ett svagt ögonblick lovade Andrea att anmäla mig, typ mars ? Då bodde jag i min lägenhet i Motis och pluggade fortfarande, saker förändras fort...
Jag kunde självklart tränat mer, det kan man alltid. Sen är jag ju lite förkyld med, så om det inte går bra så har jag något att skylla på ;) Men målet är att ta mig runt, nästa år kan vi börja snacka tider! (Därmed inte sagt att jag lovar att springa nästa år också)
Sitter och läser i en Lidingöloppet-tidning:
"Hälsoråd: Vi vill påminna om att Lidingöloppet är en ansträngande tävling. Vi rekommenderar därför att du är vid god hälsa och kondition innan du tar dig an denna utmaning. Om du är osäker kontakta vår tävlingsläkare vid starten. Vi påminner också om att allt tävlande sker på egen risk."
Dramatiskt..
Men det ska bli kul faktiskt! Och otroligt skönt efteråt.. Sen ska det firas!! Tror vi har en kanonhelg framför oss här!

kryar

Vad svårt det är att bara ta det lugnt och vila! Tänkte att det bästa vore att sova bort min förkylning men det är ju lättare sagt än gjort för mig. Fick nästan kämpa emot för att inte gå upp tidigt och gå min morgonpromme, och om jag bara är hemma så blir det automatiskt att jag tvättar, städar, gör lite övningar och sånt där. Men jag har i alla fall inte sprungit sedan i förrgår, måste ju verkligen vara fri från det här på lördag!
Hittade lite nagelbilder. Här är första gången jag fick mina naglar fixade. De var ju så korta så det nästan ser ut att göra ont, haha:
I början på sommaren gjorde Therese de här som ju passade utmärkt till min bikini:
Mina senaste går knappt att fånga på bild men de är rosa, vita, glittriga och finare i verkligheten, hihi.
Ikväll blir det bio och häng på Söder med Hanna och Maria, förträffligt!

måndag!

För mig är det söndag idag...vilken vecka!

Jag hade besök tis-fre. Med andra ord inte en lugn stund;) Men väldigt kul!
Ida och jag shoppade runt lite när hon kom, tog en fika på Stockholms äldsta café med Hanna, var ute och åt och hängde på Soap på kvällen, sen en efterskiva på det!
Dagen efter var det dags att dra in till city för att möta nästa gäster; Elan och Marie. Vi käkade med Hanna, och på kvällen testade vi något skönt ställe på Medis tillsammans med Hanna och Dominik, därefter drog vi vidare till Soap.. Sedan har dagarna fortsatt med shopping, jag har testat sushi på riktigt för första gången, vi har kollat på kändisar haha. Gladast blev jag nog när Fredrik Wikingsson stod utanför fönstret när vi satt och åt. Tredje utekvällen hamnade vi på Soap, alltså tredje kvällen i rad för min del.. jag har nu blivit lite polare med vakten vilket är bra! Sedan vidare till Laroy för att dansa runt.
Gissa om jag var sliten i fredags efter tre sena utekvällar, väldigt lite sömn och massa "springarunt" på dagarna.
Jag med diskhandskarna i högsta hugg när Ida och jag tog en föröl i tisdags
På lördagen var det bara att packa ihop lite grejer för en 20-timmars-vistelse i Motis, födelsedagsfirande för bästa Ida och Sofia stod på schemat, med tema barnkalas/90-tal! Jag körde färgglada strumpisar, manchesterkjol, beverlyhills-topp, jeansväst, såpbubblor, "tatueringar", glitterspray, liten ryggsäck, tofsar, spännen o.s.v... alla var jättefina:) och fiskedamm blev det till vår stora förtjusning! även god tårta, bål, frågesport, och självklart 90-talsmusik. Kul! Sen helt plötsligt var det söndag och dags att dra hem och vända ungefär, för veckan avslutades på bästa sätt med söndagsmys.
Tack för en kanonvecka!

slå ihjäl han!

Filip & Fredrik är ju bara för briljanta, så snabbtänkta, sköna och intelligenta. I kvällens Breaking News påminde de om det här, det är ju bara så legendariskt:


så var det med det.

Haha vafasen, jag är fast..
'

HAHA

Hahahahihihihihhohohohähähä!
Hela vägen hem har jag varit nära att brista i skratt, men då skulle ju folk tro att jag var väldigt full och märklig eftersom jag var ensam, så jag höll inne med det. Jag har haft en väldigt rolig kväll helt enkelt! Fest hos Hanna och Fredrik och sedan var vi på Patricia, båten vid Slussen, väldigt kul:P
De här härliga skorna har burit mig hela kvällen. Igen. De har burit mig när jag gått, sprungit, hoppat och dansat. TACK gud/mamma/mig själv? för att jag fått/utvecklat förmågan att kunna gå i högklackat, det är då jag trivs som bäst: jag blir längre, får snyggare hållning och snyggare ben. Man ska vara den bästa versionen av sig själv. WORD!
P.S. Stockholm I love you. D.S.

glögg

Haha på tal om nya smaker och sånt....
Blev påmind om att det faktiskt inte är lång tid kvar tills det är dags för.......glögg! Uj så mysigt att sitta i soffan (vilken soffa?) framför brasan (vilken brasa?) om kvällarna och ta en glögg. Ja men det är faktiskt helmysigt!
Årets glögg är med kaffesmak, härligt!

smaken?!

Hur kan man lära sig tycka om saker (mat och dryck) ? Har man inte en viss smak och det som inte matchar den gillar man inte? Folk säger ju att smaklökarna utvecklas, men det är väl när man är liten? Eller hela tiden?

Man måste nog intala sig att något är gott också, som när man drack öl de första gångerna haha. Nu älskar jag det. Detsamma gäller paprika, kaffe, havregryns -och rågflingegröt, vin.. rödvin är något jag verkligen har lärt mig tycka om och uppskatta på senare år. Men det finns ju verkligen många grejer som man inte gillade förr men som man knappt kan leva utan idag. Man var ju ganska töntig när man var liten också, nu för tiden vågar man väl testa och vill tycka om vissa grejer och då lär man sig det. Men jag tycker det här är lite fascinerande.. :) Fikon t.ex., har jag aldrig riktigt gillat. Förutom mormors fikonbollar som hon bakade till jul och så. Sen åt jag ett fikon på frullen i Turkiet i år och tyckte faktiskt om det. Hade precis fikon i min turkiska yoghurt tillsammans med lite kesella, frysta bär, müsli och linfrön. Så himla gott.


Jag tycker det är hur kul som helst att testa ny mat och dryck, och gillar väl det mesta, haha låter som jag kan vräka i mig mängder. Men man vill ju inte vara den som man aldrig kan bjuda på mat liksom. Det är ju mycket roligare om de man bjuder faktiskt käkar, skittråkigt annars. Så mig kan ni bjuda på vad som helst, woho!
Men kan alla tycka om allt bara att man intalar sig och inte vill tycka om? Eller är det i princip omöjligt och det är som med kläder, killar osv att man helt enkelt gillar olika. Fast de flesta gillar väl fler grejer nu än förr?
Näe ni, det här ska jag forska vidare i. Så många frågor, men inga svar. . .
Fikonbollar!

nöjd

Modelljakten besökte Nacka Forum idag, vilket betyder att Andreas Wijk var där, vilket i sin tur betyder att JAG var där... Vilken kille.

Känner mig väldigt trött och nöjd, har gjort allt annat än att ligga på latsidan den här veckan. Fart och flängt och uträttat bra grejer helt enkelt! Så fredagkvällen får bli lugn för att imorgon göra det motsatta och dra på partey!
Älskar bilder från förr. Såhär såg vi ut när det var fest i Österstad, haha det var roliga fester. Kan det ha varit 2005?
Marie kommer förhoppningsvis och hälsar på nästa vecka, och Hanna träffar jag redan imorgon :)

naglar

Sådärja, nu är mina naglar snygga och fräscha igen. Jag sitter och klappar på dem för de är så lena och blanka. Sist jag gjorde naglarna var på ett ställe på Torsgatan hos ett gäng asiater. Det blev lite fel och inte jättesnyggt gjort, men jag fick rabatt och det såg absolut ok ut. Sen var de ju så gulliga där också. Den här gången kände jag dock att det var dags för något lite bättre, så jag testade jag ett ställe på Sveavägen. Linda som jobbade där var hur duktig som helst så dit kommer jag att återkomma, redan inbokat såklart.. Snygga och välvårdade naglar gör så mycket och det går inte att sluta fixa dem nu, hur skulle det se ut liksom?! Jag är fast i nagelträsket helt enkelt.
Där satt jag:
Ikväll blir det umgänge, jag ska kolla in Hannas och Fredriks lägenhet och hänga lite.
Ha en härlig lillördag mina vänner! Och nu blev det sol här helt plötsligt, everyday is sunshine!!

Jaharå!

Vad bra jag mår! Känner mig duktig, glad och allmänt välmående när jag tränar, umgås, fixar och donar med allt möjligt, vilket jag har gjort idag som ni kanske förstår.
Under den tid jag var ute och tränade gick det från ljust till mörkt ute, det går otroligt fort nu. Det kändes nästan som när man  tittade på Fångarna på fortet när man var liten och blev nervös när grinden började åka ner när vinnarlaget sprang och hämtade guldpengar. Kommer de hinna? Eller kommer de bli tigermat? Kände lite så i skogen, kommer jag hinna hem innan det blir kolsvart eller kommer jag bli björnmat?
.....eh ja precis. Tillbaka till verkligheten då. Det här är verklighet i min brevlåda väldigt ofta:
Varför liksom? I och för sig så bor jag typ i en villa, fast nja.
Träffade Maria i city idag och tog en gofika på John Chris på Drottninggatan, väldigt trevligt. Åh, det pågår någon slags internationell marknad mitt i city, till min stora förtjusning! Fastnade vid ett stånd med fudge. Har aldrig sett så många olika, så fina och så stora fudge! 30 kronor hektot men några bitar inhandlades såklart!
Justja, i helgen var jag på inflyttningsfest i Hägerstensåsen, bra folk som jag aldrig träffat förut. Väldigt angenämt.
Ska ta mer bilder på mina små äventyr har jag tänkt, men nu för tiden blir det ju mest Photo Booth då, hahaha.

lördag

Back in Stockholm! Otroligt skönt att komma hem igår kväll. Ska aldrig mer släpa på tyngsta väskan när jag blir tvungen att byta färdmedel så många gånger som jag fick göra igår. Buss, tåg, t-bana, buss. Lägg till lite förseningar, seg väntan och massa folk. Det kändes som en evighet innan jag äntligen var hemma, totaldöd. Idag däremot har varit en strålande dag! Började dagen tidigt med en promenad, sen har det bara fortsatt med effektivitet, i strålande solsken. Har varit i Sickla igen såklart, haha.. Och snart är det dags för festligheter, ska bli roligt roligt!

Var ju på utflykt häromdagen, med mami, mormor + väninna. Såhär rutinerade är de, det räcker inte med att slänga med en filt liksom, nejdå, till och med duk ska medtagas! Lite Sunes Sommar över't kan jag känna, på campingen där.

RSS 2.0