you are so sexy my love

Ja men på fredagar känns allt lite enklare. Man är lite gladare, lite mer "whatever, det är ju fredag" när man inte fattar allt på föreläsningen, och lite piggare fast man egentligen är trött.. Ja precis.

Träffade Emma kusin på vägen hem förut, det var verkligen längesen..  Och häromdagen träffade jag Brandt, det var inte heller igår om man säger så. Trevligt med lite kända ansikten såhär i den ensamma vardagen;)

Ikväll blir det att ta det lugnt med Christoffer. Vin, räkor och film ska det bland annat bli, åh så mysigt.
Imorgon ska vi visst åka till Bbg för firande av Alex och Annelie.
På kvällen får jag se om nån vill hitta på nåt med mig, skulle uppskattas.

Hösten är fräsch och uppfriskande ibland


Sail away with me honey

Om det ska kännas såhär före och efter varje tenta så kommer jag ju inom en snar framtid få magsår, bli utbränd och allt möjligt sånt där alltså. Jag oroar mig och blir stressad för att det är så mkt att plugga innan, och sen när tentan väl är gjord så går jag och mår skit i två veckor tills man får reda på resultatet. Ja det är inte lätt..
Aja nu är det gjort och hoppas att jag klarade den här också.

Blir att dra in till BT i Mjölby med min lilla grupp om ett par timmar,. hoppas jag hittar dit:) Blir ett snack med en VD där som blir början av vårt företagsprojekt, men nu tänker vi inte mer på det för det är låångt kvar tills det ska vara klart, vi tänkte bara börja lite smått, gud så ambitiösa grabbarna är;)

Aw min älskling var helt förstörd igår efter den lilla incidenten, stackarn,. men allt ordnade sig som tur var! Mamma och pappa var gulliga och brydde sig massor. Christoffer har en tendens att vara lite dramatisk ibland:P

Kaffe nu.
Snart helg! Då ska jag träffa nära och kära tänkte jag.


Lkpg hele dan

Haft två föreläsningar idag, den ena med LHC:s klubbdirektör Mike Helber, lite intressant sådär. Man har blivit lite bortskämd med att bara ha en föreläsning så det kändes långt att gå 10-15^^

Hade stämt träff i Lkpg med Lisa, Linus och Marre sen,. De sistnämnda skulle checka läget och sen simma, medan Lisa och jag valde att endast springa omkring och glutta i affärer:] Men vi hann inte klart på långa vägar, så imorgon kommer hon in igen och då fullbordar vi vår runda och tar Ikano och IKEA också när vi ändå är igång!

Blev jättenervös när jag skulle kolla tentaresultatet nyss, har länge varit osäker på om jag skulle få godkänt över huvud taget. Och vad är det jag ser när jag loggar in? Jo ett VG :D Det bästa man kan få liksom, heelt vrickat. Men nu ska jag inte glädjas och slappna av för mkt, har en tenta till snart som är större och svårare tror jag..

Älskar dig Christoffer min kärlek !

"Ledig" dag 2

Andra dagen i rad jag är ledig nu,. Skönt har det varit, men jag har hela tiden känt pressen att plugga, inte coolt! Snart sprängs mitt huvud av ord som tenta och tentaresultatet (som förövrigt fortfarande inte kommit! Jag blir psykiskt sjuk av det, kollar mailen hela tiden)

Börjar bli lite rastlös för att jag bara varit hemma idag, och jag är en sån som ofta måste ta pauser från pluggandet och snart ska jag ge mig iväg till skogen och dra en repa där.

Jag vill åka på nån liten weekend snart, en kryssning eller en helg i Sthlm/Gbg kanske. Bara en liten tripp liksom, skulle vara trevligt. Man måste iväg ibland liksom. Irriterande att man måste vara så fruktansvärt gammal för att åka på kryssning bara:P

Hah just det, jag klippte min egna lugg igår. Det var samma visa som för två år sen eller när det var. Jag var trött på håret och började klippa lite, och sedan lite mer, och sedan ännu lite mer, och till slut blev det en lugg.


Graviditet

Idag har jag och Christoffer varit tillsammans i en hel graviditet :) Tiden har verkligen gått fort om man frågar mig. Jag ska strax dra mig till honom men han kommer dock inte vara hemma, han väljer nämligen jobbet före mig.. vilken en^^ Men imorgon är jag ledig, förutom att jag behöver plugga då. Så då ska vi se till att mysa lite.

Dagen har varit fullspäckad; föreläsning, lite grupparbete, mentorsmöte, sen hemfärd, och jag träffade Elan i resecentrum så jag fick sällis på bussen. Sen åkte jag och handlade åt min käraste (och lataste), och därefter hem för att sedan gå ut och springa,. och jädrar vad bra det gick , men så blir det alltid för mig efter ett tags uppehåll. Nu ska jag se till att ge mig ut några ggr i veckan, man mår ju finemang av det.
Nu har jag suttit och antecknat föreläsningsunderlag från idag som jag ska försöka plugga på lite sen, mellan Beverly Hills-avsnitten, hehe. Uj det är mycket med skolan alltså. Och jag blir galen på det där tentaresultatet som lärarna väntar med till sista dagen att lämna ut verkar det som! Jag vill gärna veta om jag klarat det liksom.

Fick ett röstklipp av Jonas och Adam på msn nu: "Kissa i din sääng, kissa i din sääng, du ska kissa i din och Christoffers sääng"

lördagfest

Det var riktigt kul ikväll! En liten förfest hos Emelie och Dominik, och därefter Harrys nattklubb för att fira Ida och Linus,. lite kul folk och så. Sen ner och shotta, drinka och dansa:) På väg hem skulle jag sätta mig och kissa men så hörde jag folk, så jag gick upp till dom och sa: jag ska bara kissa, och sen följde dom mig hem, och nu sitter jag här och min älskling sover.
HEJDÅ

Äntligen fredag

Japp, det är skönt med fredag, speciellt idag när jag har klarat av mitt första seminarie och vi har hållit på med grupparbetet tre eftermiddagar den här veckan så att jag kommit hem på kvällen trött och sliten,. det gick faktiskt bra idag så det var verkligen en lättnad.

Träffade Hanna på vägen hem, kände knappt igen henne först med hatten, miljövetare.. :P haha nerå
Idag fyller Linus hela 20 år, och det + att Ida fyller 19 på söndag ska firas imorgon. Firandet äger rum på Harrys nattklubb med lite folk som de bjudit, och jag tror inte det kan bli annat än kul, wohoo positiv ska man vara! Så nu ska jag gå och fika gott fika och sen fixa iordning i mitt rum så det blir fint, och ikväll kommer min underbara pojkvän + min snälla bror på besök och då blir det god mat och sånt,. Gud vad trevligt det är att vara positiv: )

När jag åkte till Lisa igår såg jag en massa poliser och brandbilar vid Sveakiosken, och tänkte direkt "stackars Simon" för det såg verkligen ut som det var kiosken som brann, men när jag körde förbi så såg jag ju att det var ett hus typ bredvid kiosken,. okej det är synd om dom med alltså, det var inte så jag menade.

Jobbigt

Okej, det här inlägget är från igår, hade väl glömt att publicera det.
Vi har seminarie imorgon bitti och jag kan inte öppna arbetet som jag fick mailat från en i gruppen, så därför kan jag inte träna på vad jag ska säga. Sen har vi en bok som vi ska läsa en massa i till tentan, och boken är på engelska och det är skitsvår engelska så jag förstår inte. Usch, det här känns inte alls bra.. orkar inte tänka mer på det som är jobbigt skolan nu men det är svårt att undvika liksom. Men imorgon är det ju fredag och det är fint.

Igår beställde vi snygga overaller som man tydligen ska ha på kravallfesterna, och idag har jag köpt mig en LiU-tröja. Haha, gud så snyggt det här blir alltså.

Ikväll blir det mat och film med Lisa, ta det lite lugnt sådär.

låång dag

Lite halvtaskigt schema idag,. Vi hade två föreläsningar, och mellan dem var det 5 timmar.. Satt väl mest och slöade, och sen drog vi iväg till Ikano-huset. När vi skulle tillbaka igen så råkade vi ta fel buss så den stack iväg säkert en mil åt helt fel håll så vi hamnade i nån förort vilket förde med sig att vi missade första delen av en föreläsning,. men tillbaka kom vi och lyckades vara med på andra halvan, alltid nåt liksom :) Men det var nån flum-föreläsning så det gjorde nog inte så mkt att vi missade en del.

För bara några veckor sedan hamnade jag i en klass full med vilt främmande människor, och imorgon ska jag börja på ett grupparbete med några andra vilt främmande människor,. men det kan ju vara positivt. Får se om den där bruden dyker upp, annars blir det jag och killarna.

Blir lite irriterad och stressad när jag hör en del i klassen börja snacka om att de redan har börjat läsa en massa ur en kursbok och att den är så bra och intressant och blablabla.. och de är så mogna och kör med sitt vuxensnack., Visst, man har ju valt det här programmet för att det intresserar en och så, men jag tycker verkligen inte att allt är kul och intressant. Som jag tänkte innan jag började: "jag vill ha utbildningen, men jag vill inte gå den." Nu har jag väl dock ändrat mig lite för en del grejer tycker jag ju är intressanta som tur är.

Längtar till lördag, det ska bli roligt. Träffa en massa folk, som man känner dessutom!:P
 


Tenta och långhelg

Javisst, det är precis vad det är frågan om.
Jag har idag gjort min första tenta, och jag har varit rätt nervös ett tag nu så det känns skönt att den är avklarad, eller jag vet ju inte om jag klarade den men jag hoppas verkligen det! Vore ju kalasers liksom.

Nu festar min klass + en massa andra studenter medan jag har varit hemma och slappat och nu precis kommit till Christoffer där kissen väntade. Den har föresten döpts om till Kattis,. namnet som Tobbe kom med blev ingen vidare succé nämligen:P

YES, har gått miste om en massa bilder, måste fixa om alla program, ladda hem en massa låtar,. fick tillbaka datorn idag, och rubbet är borta,. men vad kunde man förvänta sig ? Ett stort tack till den som uppfann skivor och sånt att spara bilder på, har ju kvar många som tur är.

Fifasen, idag var det ju nästan varmt ute! Vilken chock liksom, annars brukar det ju vara svinkallt tycker jag. Gav mig faktiskt ut på en promenad förut, skönt men ansträngande med tanke på min havsjuka kropp. Men man är aldrig för sjuk för att träffa älskling och åka till IKEA och sånt, så det blir det imorgon. Måste inhandla lite nytt och frääscht. Trevligt skare bli

Vi säger så, pussilull

choklad

Älskar choklad.

Idag tänkte jag börja springa igen, har ju varit lite si och så med det på senaste tiden liksom. Och så vaknar jag med världens halsont och sånt, uschja,. Jag som faktiskt var sugen på att ge mig ut, aja får väl promenixa en massa nu tills jag är "frisk".

För några dagar sen satt det en lapp på rutan när jag skulle hem och bilen stått parkerad i några timmar på universitetsparkeringen. Som tur var så var det bara en varning om att jag inte parkerat inom markerat område,. så de är schysta och ger en chans iallafall, men nästa gång blir det böter så jag får ta och skärpa till mig minsann.

Imorgon är man ledig då, eller ledig och ledig,. dagen innan en tenta kan man väl inte kalla ledig direkt,. Men på fredag däremot, DÅ är jag helt ledig,.
Det är tydligen fest på tors igen, på Blue Heaven, igen. Det var snack om att klassen skulle träffas och festa innan det,. haha det tar aldrig slut:) Får se om jag hänger på eller inte,.

Nej, nu är idol-pausen slut. Hej!

NU ÄR DET SLUT..

..på nolle-perioden dårå. Känns skönt att få vara hemma på kvällarna och börja vara lite social mot de här hemma igen, och slippa stressa fram och tillbaka, men samtidigt tråkigt för det har varit riktigt kul, bättre än väntat om man frågar mig faktiskt. Nu är jag ingen nolla längre, utan en "sann ekonometta" som det sades igår när vi fick svära en ed och slänga våra flugor upp i luften som om vi gått ut college eller nåt:p

Ah det är så jobbigt utan dator, tar säkert två veckor innan vi får tillbaks den.. så det blir en del tid framför Christoffers dator.

I torsdags var alla ekonomer på Vallamassivet och hade femkamp, vilket innebar dryckeslekar och klädstreck:). Och för den som inte vet vad ett klädstreck är så skulle varje grupp bilda ett så långt streck av kläder som möjligt, vilket resulterade i att den grupp som vann stod helt nakna och hade bildat ett flera hundra meter långt streck. Senare på kvällen blev det Platå, och det var verkligen smockat där. Mitt i folkvimlet träffade jag Erika, det var kuligt!

På fredagen var det "bara" vi i klassen och faddrarna. Vihade midddag, lekar, sjöng karaeoke och snapsvisor, mycket trevligt. Sedan bar det av till Blue Heaven där det dansades hejvilt,.

Lördagen var den enda kvällen på de här två veckorna som vi var "lediga" från fest, och då passade Linus på att ha inflyttningsfest;) Kul att träffa mina kära vänner, längesen så många av dem var samlade. Jag blev helt exalterad när Hanna slängde fram sitt snapsvisehäfte, flera av sångerna var nämligen samma som vi har sjungit i skolan på festerna. Så vi gick runt och sjöng större delen av kvällen helt enkelt:] Sen hade Linus ordnat så vi fick hänga med till Harrys, roligt roligt! Kvällen blev dock inte så jättelång för mig, hade en älskling som satt och väntade på mig där hemma, och vi har ju inte setts alltför mkt de här veckorna om man säger så..

Och slutligen så så hade vi "La grande finale" igår som avslut på nollningen,. Fördrink, sittning, god mat, dryck, sånger, uppträdanden och den tradtionsenliga punschen som man måste dricka bara för att liksom:) Jag fick Anton i min klass som bordsherre, och jag hade nog fått lite fel uppfattning om honom tidigare, för han var ju i själva verket en riktigt trevlig grabb! Hur som helst, kvällen var kanonbra.

Christoffer fick en liten kisseunge för några dagar sen, 8 veckor gammal och hur söt som helst är den! AW, den ska jag mysa med ikväll, men först handla lite åt älskling och så plugga..

RSS 2.0