julkul

Vilken intensiv vecka! Men vad kul jag har haft och vad mycket härligt folk jag har träffat.. älskar alla återföreningar såhär i juletider.

Julfirandet var mysigt som vanligt med släkten och massa god mat. Antingen är jag helt fantastiskt snäll eller så har jag väldigt generösa släktingar som ger mig så fina klappar jämt. Tror på det senare.. Helnöjd i alla fall!

Linus har åkt hem igen, saknar honom redan. Tur att vi hade kul medan det varade, och 6 veckor är ju verkligen ingenting!

Annandagsbalen var ju nästan lite för rolig, haha helt insane. Vi hann med två finfina förfester med rolig blandning på folk och väl ute på harran sprang jag runt och hade den bästa kvällen på länge.. så jägarns mycket härligt folk jag träffade! Mitt humör var verkligen på toppen av alla toppar, haha!


dan före dan, så dant

Vad händer, redan julafton imorgon? Eller har jag räknat fel?

Hur som helst är jag så nöjd med det mesta för tillfället, hade ett litet i-landshelvete igår men det löste sig. Linus och Ida är hemma och de var på besök igår kväll på lite vin och skvaller. Känns kanonis att ha dem hemma för ett tag, och vad roligt vi ska ha nu framöver! Inte klokt :)

Uppesittarkväll tonight people!

jul.

Fast hallå.. hur rubbat är det inte att det redan är fjärde advent?! På fredag är det julafton. På fredag!! Oj jag måste snart till skogen och plocka en liten julegran, och även pynta till det lite här i lägenheten. Än så länge är det ju enbart adventspynt här.
Julisarna är nästan klara, jag är klar tidigare än vanligt i år faktiskt! Nöjd. Har bara ett par kompletterande kvar.



På tal om julklappar.. när jag kom hem igår stod en julklapp till mig på tv-bänken, och där stod den jäkligt bra;) Det var då jag faktiskt insåg hur liten min förra tv var och att det verkligen var dags. TACK!


Skillnaden är mer påtaglig i verkligheten, det är nästan så man börjar garva vad töntig min gamla ser ut, hihi. Men den funkar fortfarande som den ska, om jag hade större sovrum skulle jag ha den där. Men nu kan jag titta på den stora från sovrummet liksom. Hör av er om ni vet någon som är intresserad av en liten fin tv vetja!!:) Säljer den så gärna.

äventyr nr 2

Det andra äventyret denna vecka, dagen efter Stockholm, var Ullared! 3.20 ringde alarmet vilket är helt insane,haha. Vi hade nämligen möte med logistikansvarig för GeKås kl 8,. gud vad kul det är att komma iväg lite ni, både Stockholm och Ullared var ju kanonis.
Vi fick hänga lite i GeKås personalmatsal faktiskt. Sen gick all kraft + lite till åt att springa runt och handla saker! Det blev även möte med GeKås marknadsansvarig. 

Fina LiU-minibussen som tog oss till och från Ullared:


Görsa-uppspelta innan vi ska gå loss därinne:


älskar'n...




gotta love Stockholm

Vilken vecka!! Det har hänt grejer hela tiden och vad härligt det har varit.. Man har varit på hugget hela tiden och försökt ta in allt, och det har även blivit bristfällig sömn då vi igår t.ex. gick upp 3.20 haha. 
Kan vara dags att varva ner nu..

Stockholm i onsdags var helt förträffligt. Vilket kanonföretag Ernst & Young verkar vara. VD:n och ett gäng andra medarbetare lyckades marknadsföra det riktigt bra och det blev även intressanta samtal med de vi hamnade vid på julbordet. Ja ni, shopping i Stockholm, massa kostymer och jobb på ett stort huvudkontor är definitivt något jag skulle kunna vänja mig vid;)
 
Synd att jag inte tog några kort men här är själva "matsalen" där vi åt julbord i onsdags:


Kontoret är gigantiskt och väldigt fint!
Och det är så himla fint på NK såhär i juletider, kände ingen som helst stress när vi gick omrking där, förutom att vi hade en tid att passa:p vill dit nu!

After Work

Firade in helgen på ett suveränt sätt igår, nämligen med en nästan 6 timmar lång after work haha. Sådär blir det när Emelie och jag får för oss att slå oss ner med en öl på after worken, vi blir kvar helt enkelt;) Träffade en del roligt folk och hängde lite med personalen,. Emelie gick även upp och höll trubaduren sällskap vid micken, underhållande!


Emelie, Emelie och jag är tre vääldigt olika personer, men vad kul vi hade!

Lite workiworki idag med efterföljande besök i vintergrillen, finemang. Alltid kul att höra chefen berätta saker,.dagens kommentar var nog: "vadå, var du aldrig otrogen?" som att det vore en självklar grej liksom. Mycket ska man få höra av honom..
 
mmmglögg och russin!

jajjemän

Haha, Hellenius Hörna är ju kungligt ibland.. just nu imiterar de "Så mycket bättre".. Hellenius är en otroligt skön man alltså.

Snacka om att jag är inne i ett bak-mood nu. Lussebullar, muffins och nougat-tryffel har det slängts ihop de senaste dagarna. Jag vet att de ser lite suspekta ut, speciellt nougattryffeln men det var faktiskt första gången jag gjorde alla tre,.ni ska se dem nästa gång, oj vad perfekta de kommer se ut!



Jag känner att min tillverkning är lagerstyrd snarare än kundorderstyrd, detta kan ju förklara mina otroligt stora lager i frysen... detta medför höga lagerföringskostnader och risk för inkuranta varor ska ni veta! Då är det mer effektivt att flytta kundorderpunkten bakåt i processen för att på så sätt effektivisera flödet och minska lagernivåerna. Skadad? Något.


Är även inne i ett skid-mood nu, varför hade jag ens ett uppehåll på en massa år?! vad var det för påhitt liksom, det är ju härligt som bara den. Idag tog jag faktiskt den värsta nerförsbacken, kände mig mogen nu när det var tredje gången. Det var rätt lurigt för det går så fort så man kan bara stå där och hoppas att skidorna är kvar i spåret så att säga..annars lär man ju dra i rätt rejält.

Strax fredag mates!!

christmas lights

I denna stund spelas den här hemma hos mig:



Coldplays jullåt, lite mysig sådär.. den kommer ju spelas sönder på radion (om den inte redan gjort det ?)

Kom just hem från ett cycle-pass. Vi var 6 pers idag, haha det är alltid fullsatt annars. Den seriöse vätternrundaåkaren var där, på cykeln bredvid mig som vanligt. Vi var de enda som körde på främsta raden idag haha. Därför kände jag att jag var tvungen att dra på lite extra för att visa mig stark;P Duschen väntar, och eventuellt väntar grötriset på att bli kokt. Puss-hej!

legendariskt!

Jag älskar att vara ledig!

Tänkte dela med mig av senaste nytt från Elins värld..

Helgen har nog varit lite extra bra den här gången till och med. Fredagkvällen var lugn och skön,. tills jag kände att det luktade bränt hos föräldrarna, alltså konstigt bränt. Vi började gå runt och kolla och till slut hördes ett rop av pappa utifrån och då var det en stor lykta som brann som aldrig förr, lite dramatiskt sådär. Haha garvar när jag tänker på det, men tur att det inte började brinna i husväggen...

Har faktiskt gjort comeback i skidspåret den här helgen efter okänt antal års frånvaro.. men det var faktiskt lite som att cykla, man kommer in i det direkt. Hade dock glömt bort hur jobbigt det är för armarna! Inte minst uppför, ojoj..

Igår kväll gick Lusseballen 2010 av stapeln, verkligen en legendarisk kväll! Oj vad roligt jag hade, synd att kvällen gick så fort! Hade lätt gett en bra slant för att få återuppleva den. Det började i stan i världens mysigaste lägenhet, högt till tak och stora fönster, jag blev helt fascinerad. Därefter blev det en rolig taxifärd till Kårallen där vi satte oss i knät på en tomte, tog en titt på när Soundtrack of our lives lirade, och dansade och flummade omkring och träffade maassa roligt folk. Lusseballen 4 life!!


Lucka nummer ett

Nämen ojsan ni,.trodde förut att det var måndag, så knas det kan bli. Redan onsdag vilket är helt insane! Men härligt. Imorgon har jag en trevlig kväll att se fram emot efter skolan och sen vips är det fredag, så det här ska nog gå hur bra som helst.

Min bror har hunnit fylla 25 sen sist, inte riktigt klokt egentligen. Kom att tänka på "burken" förut, den där fantastiskt roliga leken man lekte när man var liten, ni vet "dunk för mig ett två tre!" Det var ju inte längesen vi var så små liksom! Haha kan verkligen känna den där känslan av att stå och trycka bakom lekstugan, springa allt vad man har när man väl ser sin chans, adrenalinet pumpade och man gick verkligen in för det. Alltid var vi hemma hos oss, bjöd dit alla ungar som bodde i närheten och bara körde på. Det var tider det...

På tal om att vara liten, jag har inte vuxit upp helt än, och kommer aldrig att göra. Lucka nummer ett idag då, hihi:



Om några dagar är det dags för vår fjärde och sista Luciakraball, eller Lusseballen, kalla det vad du vill haha.. Vi köade i skolan häromnatten, så mysigt med sleepover :) Drog en hemkörning till skolan (sjukt svårt att förklara var snubben skulle dyka upp!), lite film, glögg och sånt, och till slut kraschade vi på golvet med annat folk. Framåt 7 på morgonen dök ett luciatåg upp och köandet var komplett.
Gillar verkligen årets märke:



RSS 2.0