Siepen

God lördagkväll,
Har jobbat lite idag. Började arbetsdagen med att tappa lite tallrikar, härligt jobbat liksom,. ville bara åka hem då, men jag glömde det fort och resten av dagen gick bra. Fick faktiskt lite beröm av bossen. "Det är bra att du är som du är", haha det kanske inte låter så bra men när han utvecklade det så kunde jag verkligen ta det som en komplimang:)

Haha, kom på en grej från igår. "Vem är Peter Siepen?" var typ kvällens fråga. Nollorna skulle alltså lista ut vem i vår klass som är lik honom. Jag hade inte hört det förut men behövde inte ens tänka, den första som kom upp i huvudet var Chrille, haha klockrent! I klassen på gymnasiet så var det Per, men han har alltså blivit ersatt.


Jobba imorgon också, segt men bra ändå.
Nästa vecka är det plugg hemma som gäller, ska även gå och köpa mig en kamera, så nu slipper alla höra mitt tjat om hur dålig min nuvarande är.! På ons är det Kalas. Sen ska jag se om några av mina Motalaväninnor kan hitta på nåt.
Jag återkommer

Härliga grupp 4, nollor och tvåor blandat:

 

Faddermiddag

Hejhopp, är redan hemkommen från grupp 4:as faddermiddag. En lokal hade hyrts fram till midnatt, och då kände jag mig klar med kvällen så det fick bli hemfärd.
Jag fick ett roligt fadderbarn som hette Mathias, verkligen en social typ. Även Hanna och Madde fick bra fadderbarn, dock lite katiga ibland;) Det var en riktigt trevlig kväll med god mat, lite lekar och mycket sång och dans.
Vickan har gjort comeback och går nu alltså i ettan i grupp 4 (vår fadderbarnsklass), så det är trevligt att man får se lite av henne nu igen. Den klassen verkar riktigt rolig, det var fart på folket så att säga:) De var inte blyga direkt..
Nu på slutet var jag med och hjälpte en av nollorna som svalt lite väl mycket dryck av det starkare slaget;) Dagens goda gärning liksom. Det var en envis en, inte världens lättaste att få honom att gå och lägga sig, även fast han knapptkunde stå på benen, haha
Det var kul att prata lite med folket i klassen som man inte pratat med på länge. Var även tvungen att ringa Anton och säga att vi saknar honom! Men killen är ju snart statsminister nästan, så det är kul för´n att få lite ansvar inom politiken;P

Godnatt, och kärlek till grupp 4:D Och Christoffer!

Torsdag

Satte mig och pluggade kl.7, haha,. blev inte så långvarigt men kom ju i alla fall framåt några sidor i boken och fick lite kunskap om optioner och konvertibler;)
Har varit ute med Kattis på trädgården också. Hon fastnade i ett träd, haha stackarn.
Ska uträtta några ärenden nu innan jag åker till skolan för att förhoppningsvis få tag på en biljett till Kalas som är nästa ons. För de som inte vet vad det är så är det nån mässa på eftermiddagen, och konsert med Mando Diao och fest på kvällen, på Cloetta Center. Kuligt.
Blir ju såklart också en liten föreläsning i skolan idag, den sista på den här kursen, redan liksom. Imorgon är det frågestund, och nästa vecka blir det en massa tentaplugg.



Bjuder på en liten bild från i fredags för att spica upp inlägget lite så att säga. Just det, Ida har nu flyttat. Hoppas det går bra för henne med nollning och nya lekkamrater:)

Imorgon kväll är det faddermiddag, då fadderbarn ska utdelas till oss, och så blir det lite mat och partaj. Kan nog bli angenämt.

.....

Nehep, inställd föreläsning. Tur att Madde sa det nu, jag kollade mailen tidigt imorse men då hade vi inte fått nåt, så mailet om föreläsningen hade kommit senare.. Aja strunt samma, men nu behöver jag i alla fall inte dra in till Linkan:)

25:e

God förmiddag,
för jag har faktiskt varit uppe i flera timmar. Ingen skola idag, men det betyder inte att jag inte måste plugga.. Så det är vad jag ska roa mig med idag, med en hel del pauser som vanligt då. För det behövs verkligen.
Får se om det blir nåt med Ida, Marie och Elan ikväll, vi pratade om det och Ida flyttar ju till Örebro imorn så det vore ju trevligt om man hann träffas en stund.
Och Andrea stack till Norge igår, men bara under en mycket begränsad tid, så henne får man se snart igen:)

Fredagkvällen var rolig. 20-årsfest hos Marie var det som gällde. Mycket gammalt härligt folk var där. Senare blev det Harran, helt okej där med trots det jag skrev i förra inlägget.

På lördagkvällen befann jag mig i Linköping hos Teresia, där även Hanna och Maria var. Vi lagade mat och efterrätt och kollade på film och hade det allmänt trevligt sådär.

Rätt härligt väder faktiskt, även fast det var lite kallt med shorts igår. Men man måste ju passa på att ha sommarkläderna nu när man nästan kan;). Men sånt här väder får det mer än gärna vara mycket i höst!
Är väldigt sugen på att dra till Stockholm och shoppa lite härliga höstkläder. Vore trevligt med nån hotellövernttning och så, men en heldag skulle också funka. Hör av dig om du är intresserad;)

För gammal?

Ja det här året har jag många gånger tänkt på om vi 88:or är för gamla för Club Exposed, för det har verkligen känts så. Visst, jag träffar alltid mycket folk jag känner när jag är där, idag så var t.ex. massor från gamla klassen där och det var ju väldigt trevligt. Men det är ändå sjukt mycket 89:or och 90:or som jag inte har en aning om vilka de är, nästan så man känner sig lite utanför:P Men det är väl deras tur nu att glänsa på stället helt enkelt. Dags att lämna över facklan så att säga;)

Fest och plugg

Godkväll.

Idag fyller Marie år och imorgon blir det fest hos henne, ska bli trevligt. Ida och jag var i stan en sväng förut och fixade en liten present. Tog en fika på det, och sen kom jag på att jag behövde nåt att ha på mig imorgon, så vi strosade omkring lite och hittade faktiskt lite grejer.

Skolan rullar på, har haft tretimmarsföreläsningar varje dag hela veckan, och ska även ha det imorgon,. lite segt men det funkar! Håller på att läsa ifatt lite nu i boken, den kom nämligen så sent som idag, så då blir man lite stressad.

Igår kväll var vi några tjejer från gamla klassen, + Lina:), och åt och drack gott och spelade spel hos Maria (eller rättare sagt hos Per). Det var mysigt! Så vi bestämde en ny sån träff om tio år;)

Folket verkade ha haft kul på München Hoben igår kväll, bra drag och så.. 
När jag kom till skolan imorse, strax före nio, satt det lite folk och drack öl fortfarande, haha.

Back to associationsrätten liksom

År 2

När jag kom till skolan och satte mig på föreläsningen så kändes det knappt som jag varit borta därifrån. Rätt skönt att man kände så ändå.
Lurig kurs vi började med idag, associationsrätt. Eller åtminstone lurig gubbe, han snackade på som om vi förstod allting, men dessvärre så gjorde vi ju inte det:P Hoppas det klarnar när man börjar läsa böckerna.
Haha, blev så full i skratt när jag såg flera fusknollor bland de nya ettorna, eller rättare sagt nollorna, för de har ju inte blivit riktiga ettor än. Vi måste ju låtsas som att vi inte känner fusknollorna, för annars kommer ju ettorna fatta, men än så länge är de helt ovetandes:)
Ska strax åka och hämta mina hyllor som äntligen kommit, och efter det ska jag ge mig ut på en joggingrunda.
Förutom skola så vet jag inte vad veckan bjuder på.. eller en liten träff med några tjejer på onsdag verkar det bli. Fast det är då som Munchen Hoben äger rum, fast det verkar vara väldigt svårt att få biljetter till det.. Är avundsjuk på Hanna.
Jaja, ha det fint


back to school..

Jaha, idag var sista dagen på mitt sommarlov, och sista dagen jag jobbade,. eller jag kanske ska jobba nån gång ibland framöver, får se vad jag hinner. Jag vill ju ha ett liv också.

De här sista dagarna har i alla fall varit så bra så.
I torsdags kväll drog jag in till Linkan och träffade några av mina klasskompisar. Helt sjukt att vi inte träffats på över 2 månader.. Jag hade glömt bort hur roligt man kan ha med dem. Vi drog ut på Platå en sväng, där vi dansade omkring och träffade lite bekanta, mycket trevligt.
Fredagkvällen blev mysig. Vi hade en liten avskedsmiddag för Lisa på O´Learys. Älskar deras mat och efterrätter! I alla fall det jag hittills ätit. På bilden ser du Marie, Ida, Lisa, mig, Linda, Elan och Emelie
 

Har jobbat några timmar både idag och igår, lite segt emellanåt men det funkar!
Igår kväll besökte jag mina föräldrar där även min broder och Lillen&Marie (Erikas föräldrar) befann sig. Vi grillade, spelade kort och grejade.

Jaha så imorgon börjar jag alltså mitt andra år på universitetet, haha inte klokt...
Känner inte att jag är riktigt färdig med sommaren, ville ha mer ju. Men det är ju bara 10 månader kvar ;)

uuut

Igår kväll besökte jag Linus som hade en liten förfest innan ons-klubben. Hos Linus var det ett glatt gäng, men min kväll var väl sådär p.g.a. att jag var seg och hungrig. Gick i alla fall till Hugo en liten sväng, dansade lite och pratade med lite folk på terrassen. Det blev en tidig hemgång efter att ha käkat lite med Ida och Elan.

Nu ska jag gå och hämta min cykel, sen hem och laga lite lunch, och senare hem till mami och papi.
Ikväll ska jag till Linköping och träffa några vänner från klassen, sen tar vi en liten utgång på det. Jag ska åka buss in, det var verkligen längesen.. Får i alla fall skjuts hem inatt, schysst.

Avslutar med en massa kärlek till min lilla sambo Christoffer :)

Regn är bra ibland

Jag hade glömt bort hur härligt (eller åtminstone uppfriskande) det är att jogga i regn. Hade vissa svårigheter med att ge mig ut förut då det inte såg speciellt lockande ut utanför fönstret, men jag hade bestämt mig för att ge mig ut på en runda idag så så fick det bli. Jag var kanonblöt när jag kom in, men bra mådde jag ska ni veta!:)



Jag är ledig fram till helgen nu, hääärligt. Eller bossen ringde och frågade om jag kunde jobba på fre till kl.20, och jag sa ja, hur tänkte jag då? Ska ringa och försöka ta tillbaka det imorn:P Så det som återstår av veckan ska ägnas till lite fix här hemma, och framför allt umgänge.

Lilla Kattis


Usch, igår kväll blev jag livrädd. Fönstret som Kattis brukar sitta i var lite för mycket öppet, så hon hade tagit sig ut genom den springan, smal som hon är, och hoppat/ramlat ner. Vi bor ju på andra våningen också så jag trodde hon skulle ligga därnere halvdöd med brutna ben i hela kroppen, så jag sprang ut och började ropa på henne. Det var inte så lätt att se nåt då det var kolsvart ute, men till slut fick jag se nåt vitt i hörnet av trädgården, och där satt den lille vännen, med hela ben och allt. Tänk att en katt med så smala ben i kroppen kan klara ett fall som är så många gånger hennes längd..

Idag väntar lite jobb och därefter har inget planerats än så länge. Vore ju trevligt att hitta på nåt kanske?
Imorn kan det bli Andrea o co, och på tors Linköping och träffa några vänner från klassen som jag inte träffat sedan vi slutade. Så vi kände att det var dags nu såhär några dagar innan skolan börjar:)
På lördag flyttar ju Lisa till Oslo så på fre och förhoppningsvis även nån gång innan dess tänker jag träffa henne!

slutt

..som Håkan skulle sagt om helgen;)

Igår var en bra dag. Jag och Krille stack till IKEA och inhandlade en massa bra saker. Det bästa köpet var banne mig ett nytt badrumsskåp. Det kanske inte är så vanligt att man köper ett badrumsskåp när man bor i lägenhet eftersom det redan finns, men jag klarade inte en dag till med det där fula badrumsskåpet som alla har och som det är skjutdörrar på, och alldeles för litet är det också, så hälften av sakerna får stå uppepå skåpet. ser liksom inte så bra ut.. Jaja nog pratat om badrumsskåp liksom. Nu är det problemet ur världen!
På kvällen kom det lite pinglor hit och festade till det lite innan vi drog oss till Black&White på Hugo. Mycket folk och en bra kväll blev det.




Idag har jag jobbat i några timmar. Haha min boss stod och tittade på film från övervakningskameran när en brud jobbade tidigare idag, för han misstänker att hon snor pengar:P Lite dramatik på jobbet liksom

Kom på att jag borde ansöka om studiebidrag från CSN, så nu har jag pysslat med att ladda hem en massa skit så jag kunde skaffa e-legitimation,. blaa krångligt ska det vara.
Känns sådär att jag bara har en vecka kvar på mitt sommarlov,.och det dök ju upp lite jobb nu på slutet av sommaren, helt oplanerat sådär:P Men jag har haft ett rätt långt lov faktiskt. Och jag har haft det kanon så jag ska ju egentligen inte klaga.


fest och marknad

I onsdags blev det lite fest som sagt. Hann knappt komma hem från mitt lilla jobb förrän Ida och Lisa stormade in;) Sen kom även Linda med sin vän Anna, trevligt. Vi drog oss bort till Hugo där det faktiskt, återigen, var mycket trevligt.


Ida och Lisa övernattade här och det blev en tidig morgon. Senare drog vi iväg till Skänninge marken, där vi (mest jag) brände många hundringar på en massa bra småsaker och godis såklart. Godis är ju ett måste på marknader. Min favvo är hemkokta karameller från Mariannelund, älskar deras vanlijfudge! Smaskens..

Krille överraskade och kom hem och sov här inatt :) Han kommer senare idag efter jobbet också.
Innan dess ska jag åka hem till min föräldrar som igår var galna nog och vandrade uppför Kebnekajse. Ska åka och kolla så att inte huset brunnit ner eller dylikt när det stått tomt. Ska även dra en repa i city

Imorgon är det dags för Black&White på Hugo som Fredrik ordnat. Tycker det är kul när folk anstränger sig lite för att fixa såna där grejer. Har dock inte riktigt bestämt mig för vad jag ska ha på mig. Känns som många kommer bära helsvart, men vad vet jag? Jag drar nog svart-vitt i alla fall.
Förhoppningsvis blir det en tur till IKEA imorgon innan partajandet.

Ha en underbar fredag gott folk

Lill-lördag

Goddagens. Är hemma hos mamma och pappa nu, men de är bortresta så det är väldigt tomt här.
Och där hemma finns det ingen Krille för han är borta och jobbar hela veckan, så det är lite ensamt.. Fast det är ganska mycket aktiviteter på dagarna, så det blir framåt kvällarna man känner sig som mest ensam. Men igår sällskapade Lisa mig.
Senare idag ska jag jobba lite och ikväll tänkte jag dra en repa på ons-klubben, som kommer bli min första för den här sommaren faktiskt. Men imorgon ska jag vara pigg för då ska vi till Skänninge!:)

Vill piffa upp lägenheten lite, känner inte att den är riktigt färdig. Men jag kan inte riktigt sätta fingret på exakt vad det är som behöver göras, mer än att jag beställt lite hyllor och grejer.. Mm, svårt är det.

Lille älskling och jag. På fredag ska jag mysa honom, så det så.


endast två veckor kvar

..ja snart är det dags för plugg igen. Jag är glad att jag redan gått ett år, för nu är jag inte nervös. Vill knappt tänka på hur nervös och orolig jag var för ett år sedan:)

vilket katastrofalt väder alltså. Det hjälper ju knappt att åka bil istället för att cykla, man hinner ändå bli helt dyngsur på de 10 metrarna när man kutar från bilen och in nånstans. Sen är det så mörkt också och man blir helt seg i huvudet. Kort sagt så finns det inget positivt med sånt här pissväder, så in med sol igen!

I fredags var det fest efter en arbetsdag på Erikas jobb, som för övrigt gick bra! Erika och jag skulle nog kunna starta eget, vi var ju själva på stället för en stund där:)
Vi var ett gäng hos Tobias på kvällen och festade till det lite. Sen kom Ida och jag igång med Sunes sommar-repliker. Vi drog nog hela filmen flera gånger om tror jag. Det fanns liksom inget stopp:P Det blev även lite allsång, mycket trevligt. På Hugo var det också trevligt faktiskt. Det var nog för att det var så längesen jag var där. Man ska inte vara där för ofta, för då känner man bara att det är samma skit och samma folk jämt.
Den natten var vi en tjej, två killar och en katt som sov i vår säng. Det blev en aning varmt, och Oskar låg och fnittrade så det blev inte mycket sömn den natten,haha.


På lördagkvällen blev det The dark knight på bio. Jag vet inte vad jag ska säga om den men den var väl bra.

Igår blev det jobb 10-18, segt.. Sen hem till Lisa där Linda och Andrea stod och lagade mat åt oss:) Blev lite film och sådär.
Idag har det också blivit jobb, och imorgon blir det jobb.. Ojojoj hur kom sig detta liksom?

En liten påminnelse för er som mot förmodan hade glömt/ej visste om detta: Skänninge marken äger rum på onsdag och torsdag!;) Haha jag tycker det är så trevligt med marknader, så jag har tagit ledigt!


RSS 2.0