imorgon

Många tycker ju det här med släkten är jobbigt och undviker den helst. Jag råkar vara en av dem som gillar min släkt väldigt mycket, så jag följer gärna med på alla tillställningar jag kan. Idag firades mors dag genom att farmors pojkvän bjöd oss alla på restaurang och sedan blev det tårta hos farmor. Mycket bra

Var i skolan igår också, grejade färdigt uppsatsen. Det var två utpumpade själar som sparade en sista gång för att sedan bara ha en genomläsning kvar innan det är dags att lämna den till sitt öde. All koncentration har varit på uppsatsen den senaste tiden vilken satte sina spår i våra hjärnor, vi var helt väck verkligen!
Livet har varit så intensivt de senaste veckorna och har bestått av uppsats, träning och fest, non stop!! Men vad roligt det har varit.
Imorgon..IMORGON. Det är då vi lämnar in, helt otroligt..vi har skrivit en D-uppsats, låter ju fantastiskt avancerat, och tänk vad länge vi har hållit på. och vad det ska firas imorgon! Återkommer!

om jag säger det går bra nu..

Den här klistergrejen satte jag dit på kylskåpet när jag tog på mig toppen den satt på. Vid närmare eftertanke inser jag att det är ett väldigt bra ställe att ha den på, så den får sitta kvar där. Fram till sommaren kanske?!
Men jägarns vad jag sprungit de senaste dagarna ni, det blir nästan som en drog ;)
Något annat jag gått all in på senaste tiden är uppsatsen. Det är ca tre DAGAR kvar tills vi ska lämna in den, alltså ladda upp den och göra den tillgänglig så handledare, medbedömare, opponenter och alla de kan läsa och bedöma den. Jag har två frågor: 1. Varför har vi inte panik? 2. Varför är vi inte så trötta på skiten så att vi spyr på det såhär efter en hel termin? Har verkligen gått och väntat på att den här panik-känslan ska infinna sig för att det är så kort tid kvar, och det är ett under att det fortfarande inte är pisstrist och jobbigt. Känns hur schyst som helst!!
vi har till och med skrivit vårt allra första seriösa förord. Det kändes verkligen på riktigt "författarna vill rikta ett stort tack till.." haha love it.
Fredag imorgon, alltid härligt!!

tvådagars

Vi är ju som bekant inte studenter så länge till vilket innebär att vi måste passa på att vara med på alla aktiviteter..så i torsdags körde vi platåtorsdag och igår var det toga. Det är ELINpiaden den här helgen, den inleddes med toga igår, och idag har det varit ELINpiska spelen och ikväll sittning,.hade mer än gärna gått på allt idag om jag hade kunnat!
Platåtorsdagen var kanontrevlig. Där får man verkligen bekräftelse ni, haha lite för mycket ibland till och med (i-landsproblematiken) Men mycket trevligt folk och framför allt mycket ekonomer där på torsdagar, kul.
Toga igår, vi körde på färg, nästan alla har ju vitt liksom. Hoppborg fanns till förfogande även denna helg så då var vi ju tvungna att dra en repa där. Dock så försvann all luft när vi var ett gäng där så de ansvariga började härja på oss att vi var tvungna att hoppa ur men det var inte så lätt haha. Massa brännmärken på knäna blev resultatet när vi försökte ta oss ur, mycket fint!
Älskar't..

life is good

Såg i min kalender att nästa gång jag har en oplanerad helg är 2-3 juli. Så då går det bra att boka mig..
Jag har tänkt på att jag ska försöka ta en helt ledig dag snart då jag inte har något alls inplanerat utan bara glider runt och gör något om jag känner för det. Vi får väl se när det blir. . . 

Men vilken bra dag!! Kände mig ett antal kilo lättare efter förslutsseminariet, det gick så bra och vi ligger så bra till, plus att vi jobbade undan massor efteråt! En annan bra grej var att de på Synsam justerade mina solisar åt mig, jättebra! Och en tredje bra grej var att när jag var ute och sprang ikväll kändes jag ett antal kilo lättare än vanligt, underbar känsla när det går sådär lätt att springa, känns som man flyger fram. WOHO.
Gud vad lätt jag har varit idag visst, mer sådana här dagar tack haha.

tisdag.

Har skypat med min kära uppsatspartner i flera timmar idag, hon är nämligen sjukis så då kändes det inte helt rätt att åka dit. Skypekonferenser är det bästa! Imorn blir det förslutsseminarium, sen kör vi..

Mina föräldrar kom hem från New York idag, har ju inte varit ett dugg avundsjuk på dem..:) jag vill verkligen åka dit, nästan så jag känner för att flytta dit när jag får höra om det och se massa bilder. Vilket storstadsliv, så härligt.
Mycket trevligt att de hade fixat mina efterlängtade brillor, helt rätt modell,.köpta på Broadway, så nu känns det ju liite som att jag också varit där när jag har på mig dem;)
man blir ju glad när man tittar ner i påsen (ursäkta suddig bild):

skinn

Från en jobbannons:

"Som person bör du ha hög integritet och trivas med att arbeta brett och ha många kontaktytor. Vidare bör du ha skinn på skinn och inte ha några problem med att arbeta självständigt och ta egna initiativ."

Skinn på skinn, haha det var ju nästan hysteriskt roligt att läsa. Ska nog söka det jobbet, om inte annat för att det gav mig ett gott skratt och det är ju sällan jobbannonser gör det. :)

söndag

Det dök nyss upp en bild på Face på min bror tillsammans med Glenn Hysén, haha garvade då..
Lever ett intensivt liv, mer än vanligt nu känns det som. Lite som hänt de senaste dagarna: fest i dagarna tre (SOF tors+fre, inflyttningshattfest lör, uppsatsarbete (lämnat in inför förslutet), träning med Lindborgarn, jobb lör och sön, kattvakt, osvosv....
Mitt så kallade hem känns mest som en avlämnings- och avhämtningsplats under dessa veckor, helt insane. Något annat som är helt insane är att det inte ens är FYRA VECKOR KVAR, vågar knappt tänka på't! Helt underbart och scary...
Liten inblick i SOF och inflyttningshattfesten:

fart på't

Det finns en viss problematik i att hinna med plugg, jobb, träning och träffa familj, motalavänner och linköpingsvänner måste jag säga. Och jag vill ju vara med på allt. I lördags t.ex. fick det stressas efter jobbet för att åka in till Linkan och Madde på födelsedagsfest för att några timmar senare åka tillbaka till Motala för att dra på Andreas sommarkick-off.. Men det var urtrevligt hos båda, exemplariska värdinnor och härliga gäster! Gillar att det händer grejer hela tiden. Den här våren är ju bara för klockren. Nu innan vi slutar vill vi hinna vara med på alla studentgrejer, "det är ju sista" säger vi om allt och köper biljett efter biljett. Imorgon ska vi på festivaaaal! SOF går av stapeln, ska bli hur kul som helst. Värsta folkfesten då.

Idag fyller världens bästa Madde 24 år, stort grattis! Hon är tjejen jag pluggat med i fyra år, vi har gillat samma saker så vi har valt samma inriktningar genom hela utbildningen, och nu skriver vi examensarbete ihop, plus att vi hänger på kvällar och helger. Med andra ord träffas vi jämt, men har så roligt ihop. Det är verkligen en vän att lita på i alla väder!!
Vi åt tårta förut, mmMUMS.

om sanningen ska fram

På något sätt är den lite smått genialisk.

sommar

För några dagar sedan bokade vi sommarens resa. Vi blir ett klockrent gäng och jag blir så lycklig av sånt här, helt uppspelt! Vet ju hur underbart det var förra året..

fredagkväll

Har lämnat av ett gäng på Hugo efter derbyt mellan Boren och LSW. Jag och några tjejer till körde den vuxna stilen "det är ju en dag imorgon också.." Ibland är man så nöjd över dessa val. Så underbart med mysbyxor och te i soffan,.och som pricken över i:t visas Bonde söker fru också, haha perfekt.
Det har ju blivit en del fest senaste veckan om man säger så.. igår blev det som sagt Ölstopet. Vi testade massa goda och märkliga ölsorter och de hade slängt upp som ett litet festivalområde på campus, urtrevligt! Vi blev kvar där längre än planerat(nähä?!) så det blev övernattning hos Madde och jag kom hem till Motala åtta imorse..
Klockan var fyra igår eftermiddag, vi hade precis avslutat uppsatsarbetet för dagen, jag sa lite på skämt: har du nån 44a eller? (44%-iga småflaskor Madde hade med till i Uppsala), hann knappt blinka förrän hon rev fram ett par 44or i skåpet och vips så var shoten ett faktum. Det var inte läge att banga ur då så att säga.. Sen styrde vi mot campus!
Mörka och ljusa baren!
Kanoneftermiddag och kväll!

ölstopet

Torsdagen den 5e maj överöser vi Blå Havet med öl, musik och solsken!
Över 40 olika sorters öl och cider från hela världen kan avnjutas till trubadurer och liveband hela kvällen lång! Från kl 15 till siste man lämnar området!

Ja ni hör ju själva hur bra det låter. Det får bli morgondagens välförtjänta aktivitet efter hard work work  med uppsatsen. Sedan kan ju den här höstkylan vaskas bort också så blir det tiptop! Vi ses.

världens bästa Uppsala

Oj vilken legendarisk valborgshelg i Uppsala det blev.. så fruktansvärt roligt, konstant! Det var en galen partyekonombuss som drog iväg från Linkis i fredags eftermiddag och sedan har det bara fortsatt, haha..
Vi bodde på samma hotell som förra året, hur skönt som helst. I fredags var det ju Kvalborg och på kvällen hängde vi på en nation och dansade omkring. Igår morse var det hotellfrulle, följt av champagnefrulle i Ekonomikumparken. Jag älskar den där parken! Packat med folk och man mår så otroligt bra när man sitter där och latjar runt med alla sorters människor och dricker skumpa och öl och det finns inga problem i världen (förutom när man är kissnödig och måste köa).
Senare på dagen blev det vaskning av rang på Champagnegaloppen. sjuka grejer, love it..
Den underbara stämningen fortsatte på kvällen med då vi var på förskiva med ekonomerna för att sedan dra vidare till Norrlands, the place to be. OJ vad roligt vi hade!
Nu bjuder jag inte på mer, haha..
Bussresan dit och hem var som dag och natt. Idag kändes busschaffisen riktigt nöjd vilket inte riktigt var fallet i fredags, haha ADHD-ekonomer.. Idag var alla helt utpumpade vilket tyder på en lyckad helg! Hamnade i Norrpan på vägen hem förut och blev en tågresa senare hämtad i Mjölby i en sprillans ny bil, väldigt fräsch. Har alltså kört min sista runda i den gamla bilen, sad but true..den har varit min vän många resor, den har till och med varit med i Hultsfred ju! Men nu var det visst dags att byta, den var ju flera år gammal:) Ska nog inte bli några problem att köra runt i den sen. Blir gött rent utav.

RSS 2.0