Sista lördagen 2007

Dagarna går så fort! Men det blir ju lätt så när man har trevligt 
I förrgår hade jag en trevlig vistelse i Malmslätt för att fira Hanna i klassen som på självaste julafton fyllde 20. Trodde aldrig jag skulle hitta dit själv i mörkret bland alla gator men helt plötsligt var jag framme. När jag skulle skjutsa hem Victoria hade jag dock vissa svårigheter att hitta ut från hennes bostadsområde här i Motala, det såg ju likadant ut och så var det vänd-gränder överallt:p

Igår blev det några öl och mat på Hugo med Emelaj och Elan,. Sen blev de hungriga så det blev med elelr utan och därefter en milkshake på McD, sen var tanken att vi skulle gå hem och se en film hos Emelaj men då blev vi trötta. Stackars Christoffer mådde jättedåligt och var orolig för vad det var för fel på honom och ville inte vara ensam så jag fick traska dit mitt i natta,. Idag ringde han till den där sjukvårdsrådgivningen och de sa att han nog hade blivit matförgiftad och det trodde mami också,. American Pizzatown vettu, där har jag aldrig ätit och vågar nog inte göra det nu heller;p

Idag har Laysa och jag handlat nyårsmaten, rätt seriöst att vara ute såhär tidigt tycker jag, men bra. Hoppas vi får till maten exakt så som vi vill ha den nu :) Annars har jag inte alltför höga förhoppningar inför nyår, det har jag lärt mig att man inte ska ha inför sådana här högtider. Så vi får se hur vi gör och så, men det blir nog trevligt! Vi tar det väl som det kommer,. Allt jag begär är att få träffa några av mina bästa vänner och Christoffer, och att alla ska vara på bra humör :] aaaaw

Juldagen

I lördags fick jag ju äntligen träffa den där omtalade Andrea igen;) Kändes bra att ha henne här hemma igen, nära till hands liksom,. vi hade en liten träff hos Lisa där även Elan och Ida befann sig. Vi blev lite drinksugna så vi gick till Hugo och drog några rundor, riktigt gott och trevligt. Men jag kan ju inte säga att det var fullt med folk direkt, nej folk sparar tydligen pengar till jul och grejer ?!  ;P

Igår var det ju självaste julafton. Dagen  var trevlig och såg ut ungefär som vanligt, förutom att jag gjorde ett litet besök hos Christoffers mamma på kvällen och sen gick vi hem till mig, jag och Krille alltså;) . Kattis följde också med, så på ett dygn har hon fått åka bil två gånger och vara i två olika hus. Lite förvirrande för stackarn men det var nog lite trevligt också för hon gick på upptäcksfärd hela tiden och fick en massa god mat.
Jag fick en liten gullig julklapp av Krilles mami, och sen fick vi tillsammans en trevlig julklapp av Sebbe (Krilles bror); fördrink och en middag på en italiensk restaurang i Lkpg, väldigt snällt tyckte jag. Och av mami och papi fick vi en weekend i Sthlm med valfritt hotell och så, så det ska bli mysigt!

Strax ska jag äta mitt tredje julbord på ca ett dygn, och därefter känner jag att jag verkligen behöver en promenad.
Ikväll står det fest på schemat, jamenvisst. Förfest hålls i Linus, Johannas och Robins hem. Kanske ses där då! hej

Dan före dan före julafton

Förutom att jag med jämna mellanrum får jätteångest inför tentan som jag måste plugga till på jullovet men som jag vet att jag inte kommer plugga tillräckligt mycket till, så är allt fint.

Igår blev jag i stort sett klar med mina julklappar. Det är ganska bra för att vara mig ändå. Jag åkte och hämtade upp Christoffer som befann sig i Bbg hos sin pappa som också ville hänga på. Vi hamnade till slut i Lkpg där det var ungefär en miljon människor, men vad hade man väntat sig liksom? När det sedan var dags att dra till Ikano så träffade vi pappans fruga som hängde på. Bilen var verkligen full av saker när vi kom hem till Bbg vid halv nio,. Där blev det mat, vin och sömn. Gött.

Blev så glad av att höra Andreas röst häromdagen, och speciellt när jag såg att hon ringde här hemifrån Motala. Henne ska jag träffa ikväll, det ska bli riktigt fint!
Men innan dess ska jag paketera saker och slänga på diverse saker på granen. Vilka påhitt egentligen:p

Grattis till oss, dem och honom

Christoffer och jag fyller ett år tillsammans idag. Som sagt, känns lite lustigt, men finfint. Det är mycket vi gjort tillsammans det här året som är värt att minnas; nyårfirandet, balen, studenten, flytten, katten;D, alla myskvällar, "pardejter", badandet i Vättern och badkaret, tältningen på gräsmattan, joggingturerna i Fålehagen och Borensberg, och det konstanta töntandet från hans sida,. haha okejrå jag töntar väl också lite,. Jo men vi har haft trevligt! Men nu är det snart dags för en resa ihop tycker jag, vi har ju bara hållit till i Östergötland tillsammans, hoho. Ikväll blir det restaurangbesök, ska bli mysigt
Ida och Fabbe fyller hela tre år tillsammans idag. Jag frågade Ida igår vad de skulle hitta på idag. Hennes svar blev: "Eeh, vadå?"  "Jaa Ida, vad är det för dag imorgon?" "Eeh, måndag..?" "Amen vilket datum?" "Men gud! Just det! Det hade jag glömt!" Okej om det vore 27 månaders-dagen eller nåt, men tre år herregud, haha:)
Och sen är det visst någon mer årsdag idag, Dominik fyller nämligen 21 år, grattis till honom också.

Ahop, idag rök ett par tusingar till något så spännande som böcker, fast även julklappar så det var ju bra. Träffade Erika och åt lunch med henne, det var verkligen evigheter sedan vi sågs.

Den här veckan ska väl annars bestå av två timmars skola, träff med Elan, träff med Hanna m.fl., julklappsköpande(!), och lite sånt där va.

Ha det fint och åk mycket pulka, ehm


Lucia och äntligen godkänt

1. Vi är nu framme vid Lucia, och kvällen har spenderats i stada på tomtenatta. Kändes lite lustigt att springa runt i affärer såhär dags ju men visst. Självklart kollade vi in Idol-folket också. Patricia, Mattias, Christoffer, Daniel, Danny och Erik dök upp på den gigantiska scenen på torget (ehm). Trevligt att Daniel kom, det hade räckt om bara han kom och drog lite låtar tycker jag, den mannen är ju för bra.

2. Idag skedde det som jag hade börjat tro aldrig skulle ske; vi blev godkända på grupparbetet i förrförra kursen, wuhuj:) Vi lämnade in det 4 ggr,. haha, tredje gången gilt! (vi fick alltså komplettera tre ggr) Den där människan hade ärligt talat något emot oss, för vi var tvungna att göra ett arbete som var 100 ggr bättre än de andras ungefär. Men nu slipper jag ha henne hängandes över mig, göött.
Så jag kan nu sluta min första termin på universitetet med flaggan i topp för jag har klarat alla kurser hittills!

älska mikroekonomi

..eller nja, tveksamt

"Life's too short to dance with fat chicks - so I dance with Elin^^" Fniess darling
Christoffer fick tydligen förlängt på sitt jobb, igen. För ett tag sen fick han veta att han skulle bli tvungen att sluta men sen kom dom och sa att han skulle få vara kvar i en månad till, och nu i en månad till. Dom verkar lite konstiga där, men det är ju bra att han får fortsätta:)

Idag var vi ute med Kattis en sväng i kopplet. Hon har varit ute några gånger nu och de första gångerna satt hon och skakade och tittade bara men idag skuttade hon omkring minsann. Man måste hålla koll på när hon springer iväg för då måste man springa lite med henne för kopplet är ju bara några meter långt, haha men det fattade ju inte jag förrän hon sprang iväg första gången och det tog stopp för stackarn helt plötsligt när jag bara stod kvar:p 
 
Ska inom en snar framtid ta kontakt med Elan och Lisa bland andra för att se vad som har hänt i deras liv sen helgen eller nåt:]

Just det, jag vill påminna om att det börjar närma sig slutet på Bonde söker fru så missa inte programmet imorgon och på tors;D

Äntligen

Snö, is och förkylning har hindrat mig från att springa den senaste tiden, känns inte bra att tappa konditionen alltså:] Igår började jag känna starka antydningar till halsont men jag orkade inte vänta längre på att få gå ut och springa i Fålehagens labila elljusspår om man nu kan kalla det det, jag kallar't för det iallafall. Elljusspåret skiftar ju rätt friskt mellan branta/långa upp-och nerförsbackar om man säger så. Idag trodde jag inte att jag skulle klara treans uppförsbacke, fick verkligen kämpa den där sista biten. Sen är det så gött när man är klar med rundan och precis har spurtat den långa och ganska branta sista backen, och är väl däruppe spyfärdig:P Då känner man liksom att man har tagit i.
Sen var det ju det där med julklappar,. måste ta tag i det där på allvar snart.
Ja men vi säger så sålänge, tjipp

Luciakraball

Ja det var minsann trevligt igår på Luciakraballen som ägde rum i "Kårallen". Till slut blev det fullt med folk överallt ungefär, och stället är ju stoort. Det var tydligen både folk från Lkpg och Nkpg där. och alla sprang omkring med sina snygga overaller, våra overaller var dock finast, hoho. Backyard Babies kom och spelade och vi hamnade långt fram bland alla fans som hoppade omkring och var helt galna:) Vi tjejer splittrades några gånger, och när det var dags för mig och Victoria att dra oss så var hon någon helt annanstans så det blev en ensam hemfärd helt enkelt.

Uj, redan måndag imorgon igen, men nu är det bara fem skoldagar kvar tror jag, och sen blir det att plugga på jullovet, YES! För tentan är första dagen vi kommer tillbaks.. Aja lite jul och nyår ska man väl hinna fira ändå förhoppningsvis.
Hop, dags att fixa ltie och åka och äta farfar och Anitas goda mat, och sen blir det umgänge med älski.

RSS 2.0