helgen

Den här helgen känns lite som en saga med strålande väder, glada människor och som pricken över i:t så satt en man och spelade någon fin bit på saxofon vid sjön förut haha..
Jag har cyklat och gått en massa. Allt känns så lätt när det är så underbart väder.. igår var jag uppe tidigt och gick morgonpromme bland pensionärer och hurtiga yngre. Tycker det är mysigt med tidiga lördagmorgnar.
Jag var i akut behov av en låssmed igår men vilka problem jag hade! Den som ligger vid mig hade inte öppet som det skulle,.stack till Brommaplan, hade stängt för 20 min sen.. ringde runt lite för att kolla om någon hade öppet längre äntill 14/15, fick till slut tag på en på Vasagatan som sa att han kunde vänta på mig i en kvart haha,. jag var på Brommaplan då, åkte in till T-centralen, joggade till den här låssmeden med ölflaskor i väskan.. Kom lite sent men han var kvar och hjälpte mig. Den mannen ska ha dagens ros!
Kul med lite reunion igår kväll! Wikström och Nenne var på besök så vi sammanstrålade hos Fanny med Madde, Brandt + vän. Eller Madde och jag sammanstrålade först på en irländsk pub vid Fridhemsplan, lite otippat sådär.
Kul att träffa alla!
I brist på Staro fann jag något ekologiskt tillfälligt öl (är det korrekt Lina?) på bolaget.
Så fina:  Emelie, Fanny, Jennifer, Emelie, Madde, Rebecka.
Madde testade mina heels:
Fick naglarna fixade i början på veckan, korallfärg med glitter på, känns vårfräscht! Ni skymtar även en ny vårfräsch topp, nästan lite neon på den.
Matchade ju träningslinnet..
Hälsotallrik till lunch idag, ute på ballen. Omelett med tomat och ost, groddar, avokado, keso. m-m-mm
Promme ikväll. varmt, soligt och grönt!!
Undrar om det kommer vara många på jobbet imorgon, troligtvis inte. Jag ska i alla fall dit och leverera lite. Kan tycka att det är lte trevligt att jobba sådana dagar när det är lite folk, så var det t.ex. på skärtorsdagen. Man känner sig duktig att man är på plats och så är det lite extra avslappnad stämning.
Imorgon kommer Erikis! Så roligt vi ska ha :)

Myselipys


tisdag

En av förra veckans höjdpunkter var ju helt klart när jag träffade Emelie, alltid lika kul. Vi körde tapas på Barcelona, åh det är så gott..
Nästa höjdpunkt var ju hela helgen med Elan såklart. Vi har tagit vara på både dagarna och nätterna kan man ju säga.. Hållit igång från morgon till..ja morgon :) ätit en massa internationell mat, sprungit på stan, umgåtts hemma hos mig, varit ute, tramsat och träffat en massa roliga människor.
I fredags var vi på Mamas & Tapas Kungsholmen och gick sedan vidare till Lokal. Gillade verkligen det stället, förjädra trevligt.
På lördagkvällen hängde vi, efter en massa kvalitetstid och förräkis här, på Retro Sveavägen, mötte upp en vän och drog senare till White Room. Vad vi dansade, och vad otroligt mycket folk det var. Men så kul vi hade..
Jag tycker det är så kul att gå ut, denna stad levererar varje gång och man behöver aldrig vara orolig för att det ska vara lite folk, vart man än går. Alltid nya ansikten, nya ställen, nya händelser.. Löövit.
Nu verkar det som jag alltid är ute och dricker och äter haha, men det är jag faktiskt inte. Visar ju bara lite av mitt liv här ni vet. Måste ju hålla mig i form också så jag tränar ju såklart, vissa perioder mer och andra mindre, men kommer aldrig lägga av med det, mår ju så bra av det. Men jag misstänker att det inte är lika intressant att läsa om min träning...

underbar helg

Jag har haft en helt strålande helg med Elan, vi har varit igång konstant haha.. Det finns visst inget stopp på oss och det är fullkomligt underbart!

Abso-fuckin-lutely

Jag har börjat se om alla SATC-avsnitt, för x:e gången.. Den är verkligen genial den serien, det är en sak som är säker.
-Have you ever been in love?
-Abso-fuckin'-lutely..

helgen

Hade en sån där planlös helg. Älskar känslan av att bara kunna göra vad som faller mig in, känner mig så fri då!
Snökaos igår, helt slaskigt och vidrigt. Jag var blöt om fötterna innan jag kommit till t-banan och jag har aldrig sett så lite folk på stan. Vet inte varför jag tog mig ut, men det där med att fånga helgen är verkligen något jag går efter. På eftermiddagen betades Bromma Blocks av..när jag kom ut därifrån hade vädret vänt och det var varmt och soligt. Snacka om volatilt....
Mycket bra kväll igår. Skulle till Madde och gjorde ett stopp på vägen och tog en öl med Martin på Victoria i Kungsträdgården. Väl hos Madde blev det tramserier i vanlig ordning.. Stack senare till Obaren där vi definitivt inte var ensamma... trevligt att träffa Brandt en kortis. Så kul att hon fått jobb i Stockholm!!
Madde var i full gång med att flyttpacka när jag kom.
Vi showade lite.
Drog till city förut, underbart väder och fullt på uteserveringarna! Blev uppraggad av en pakistanier i Kungsträdgården som försökte ta kort på mig, han ville verkligen inte ge sig. Sen frågade han "do you have a husband?" "Yes" svarade jag och frågade "why? do you wanna marry me?"
Just det, träffade en snubbe från Costa Rica inatt som jag gick armkrok med hem från t-banan då det var halt. Han hade blivit dumpad av sin tjej och när han frågade om jag ville att han skulle följa med mig hem svarade jag vänligt men bestämt nej. Mycket roligt folk träffar man alltså... och det där med visitkort, fick ju ettt par för några helger sen. Igår var det Maddes tur, haha. Gillar att folk bär med sig visitkort ut på krogen. Det känns så..amerikanskt, eller 80-90-tal ?
Efter att jag promenerat runt lite idag, fascinerad över hur fint det var så mötte jag upp Madde för en fika på Kulturhuset. Sjukt kulturellt.

söndag

Haha den är ju så fruktansvärd....

påskdagskvällen

Sådär, då var påsken slut för denna gång gott folk! Hoppas ni påskade runt ordentligt för nu dröjer det till nästa gång...

Jag kom hem till huvudstaden på söndagkvällen och slängde in packning och fixade mig lite för fest.. Igår var jag riktigt sliten och det kändes nästan helt otänkbart att jag skulle CYKLA till jobbet klockan sju imorse, men lovat är lovat (det är en liten cykel-hets på jobbet) så det var bara att pumpa däcken och köra. Så skönt och smidigt att bara trampa iväg, och det är inte ens långt. Nu ska det cyklas!
Söndagkvällen ja.. den levererade verkligen! Var hos Madde, och som vi varit sugna på denna påskdagskväll.. Stod på listan på Cafét så vi drog ju dit såklart, igen hihi. Förjäkla kul! Drog även en efterskiva på det.
Oj så tjusiga då:
Fick denna skickad från Madde,.sen tror jag inte vi fastnade på så många fler bilder, lika bra det :)

Påskat

Oj vad jag har påskat! Har haft otroligt trevligt.

Det började väl egentligen i onsdags, drog en AW med Madde och invigde Sturehofs uteservering, vi hade det så fint. På torsdagen var jag ensam i mitt team på jobbet så jag hängde med controlling-gänget ochdrog en finlunch och gick hem tidigt. Det var man ju värd en dag som denna.. Åkte med Hanna och Fredrik till Motis på kvällskvisten, slängde ihop en tårta då jag hade släktkalas på fredagen. Kul att träffa mor- och farföräldrarna med flera och jag fick fina presenter dessutom:) 
Påskafton startade i Fålis med en härlig runda, kan faktiskt sakna den där svängen ibland, så man får passa på.
Min kära vän Erika fyllde hela 25 år och det skulle såklart firas! Hängde först lite med Elan och Marre innan jag åkte vidare till båtvarvet som Erikis hyrt. Härlig blandning på folk och en mycket trevlig kväll som dock resulterade i en brännskadad arm, galna grabbar!
Gillar att se hur engagerade och tävlingsinriktade alla blir när det är lekar på gång..man vill ju verkligen inte åka ut!
Påskkänslorna infann sig i helgen tack vare påskägg och påskbuffé, yummi. Tack mam och pap för uppassning!
Innan jag stack hem igår så blev det sommarplanering med tjejerna, mycket roligheter ska betas av i sommar!

lördagkvällen

Det är inte varje natt man kommer hem ett par visitkort rikare. Nätverkat lite ikväll då... bland annat med en "European Sales Manager" samt en "VP of Client Service". Den senare var en amerikanare vars namn var GLENN, vi hyllade honom för det haha.. Vi blev medbjudna till både Amsterdam och London, visst täntke vi.. men nu när jag studerar visitkorten så känns det faktiskt inte som en omöjlighet ;)
En fantastisk kväll.. Bjöd hem Madde, Maria och Hanna på lite kvalitetstid med snittar,kärringfika med cupcakes, och det blev dans o.s.v. innan vi drog vidare till Cafét där jag visst hade en kontakt vilket alltid är trevligt,. och Maria blev nästan utslängd utan anledning men annars var det så jägarns kul! Jag pussade på Sean Banan också!
Tack fina vänner för en världsklasskväll och fabulös present!! Puss

RSS 2.0