det brinneeer

Denna bild, som en del för övrigt kanske känner igen som min facebook-profilbild, blir jag bara så himla glad av! Den är tagen i somras när jag precis skulle åka iväg på en road-trip med Andrea och Lina. Längtar som bara den till sommaren,. saknar Andrea med! Nu har hon varit borta i tre månader om jag inte är helt ute och cyklar.. Inte sådär jättelångt kvar tills hon kommer hem i alla fall:]



Ja jädrar, ni skulle sett bilbranden på vägen till Linkis imorse. Herregud vad det brann,. Bilen stod mitt på motorvägen, i motsatt riktning. Jag var beredd på att den skulle explodera just när vi körde förbi.. dramatiskt, jag vet. Det enda som hände var dock att jag kände en fruktansvärd värme av elden. Då började jag istället tro att fönstren skulle sprängas,.haha
Undrar vad det var frågan om. Nån som var sugen på att elda lite ? Eller tänk om det satt nån därinne, det hade varit läskigt.

Nu kan jag börja leva normalt igen föresten. Nycklar och jacka har äntligen kommit tillrätta efter en hel del telefonsamtal, promenader och cykelturer,. Nu är det bara hemtelefonen som ska fixas, så är allt som det ska. Börjar bli lite småjobbigt när folk ringer och det bryts ungefär var 5:e sekund..


allt försvinner

Det här är fan inte sant, vilket oflyt jag hade igår. Först försvinner nycklarna, och sen jackan.. Det var skapligt kallt att gå till bilen i kjol och linne inatt (jackan försvann på NH), så jag sprang ju såklart,. och då fick jag höra en brud ropa efter mig: "Lidingö-loppet är i augusti!" Jag ropade ju självklart tillbaka att jag tränar till det. Måste ha sett för snyggt ut att se mig kuta med mina klackar..Kom att tänka på att jag hade seriösa tankar på att faktiskt köra Lidingö-loppet förra året,. kanske borde ha som mål att verkligen göra't i år.. Det finns ju nån kortare runda på 1 mil och nån på 1,5 mil har jag för mig,. kanske borde prova nån av dem först så att jag inte överskattar mig själv alltför mycket :)

Hur som helst så var det en riktigt trevlig kväll igår. Fick äntligen komma hem till Hanna och se hur hon hade det, dock blev det inte långvarigt då vi drog vidare till Viktor.
Efter att ha förlklarat för dem att i Motala åker man taxi när man ska ut om man inte bor precis i centrum så fick jag min vilja igenom och Viktor hakade på i taxin,.dock fick jag betala ;P Men jag slapp ju gå/springa/åka pakethållare. Fattar inte att alla ska vara så envisa och cykla oavsett väder i Linköping:) Det kan vara snöstorm, blixthalka och hela köret.. ändå cyklar alla, haha.
Det var skoj på NH, gillade dock inte den långa kön in men det är ju sånt man får ta!
Här är mina festkompisar från igår; Viktor, Andreas, Henke, Maria och Hanna.
 

Love Army spelade en stund, de var sköna!



Imorgon börjar vi förövrigt TVÅ nya kurser, Marknadsföring och Företagsekonomisk metod. Hoppas på att marknadsföringen är rätt kul, elelr man hoppas ju såklart att alla kurser ska vara roliga,. men marknadsföringen tror jag verkligen kan vara intressant..aja, we'll see.

Just det, jag höll på att städa ja,. Adjöken.

After ski

Fan vad sur jag är över att jag tappat mina nycklar.. Vår vaktmästare är dock riktigt schyst. Egentligen får man betala 500 spänn för att han ska komma och öppna en helg men om jag gick hem till honom och hämtade nyckeln så blev det gratis. Och så gav han mig en nyckelknippa med ca 20 nycklar,. "En av dom är det. Men den går till alla lägenheter så de får du inte gå in i, hehe"  Så nu har jag en stor fet nyckelknippa, men inte mina nycklar,. de låg inte i lägenheten:(

Det blev ett besök i Borensberg igår där det bjöds på mat, rödvin och filmen Seven Pounds. Och övernattning.
Idag är det födelsedagsfika hos farmor som gäller, smaskigt!
Ikväll är det After Ski-fest på NH, blir nog galet och roligt..

Hejdå folk!

fett

Haha, jag borde sluta titta på dumma dokumentärer.. fast jag tycker ju det är lite intressant.
Just nu är det "Generation Fett", och idag handlar det om en kvinna som vill bli världens fetaste och komma upp i 450 kg. Hennes man sa: "Jag tycker det är ett fantastiskt mål och jag tänker hjälpa henne och stötta henne." Hjälpa henne med vad, att dö ? För det är ju det hon kommer göra.
Och för att ha råd med all mat så viker hon ut sig,.tydligen är det många som tänder på sånt där, att se feta kvinnor äta. SJUKT!
Vem fan vill bli fet är ju min spontana tanke då..

Jag har i alla fall varit ute och sprungit idag:P Det var förvånansvärt mycket snö uppe i Brinken. Jag blir lika förvånad varje gång jag kommer upp dit när det är jättelite eller ingen snö alls här nere där jag bor och så är det helt vitt däruppe. Lite kämpigt i spåret men alltid lika härligt efteråt.

Strax är det handboll. Sverige-Kroatien, det får man inte missa.
Sen måste jag sova för imorn ska jag upp läskigt tidigt för att åka och skriva den där omtalade tentan..

snart äre dags

Uuschdå, dagen innan tentan idag.. Det innebär att det måste bli väldigt mycket plugg.
Sen tänkte jag även köra en runda i elljusspåret, och sen ikväll är det ju handboll.


Oh just det, var det nån som såg dokumentären om flickan med två ansikten häromkvällen eller? Jag satt där och tänkte: "vad är det för idioter?!" För jag kan verkligen inte förstå mig på deras religion eller värderingar elelr vad man nu kallar det. Ungen började bli sjuk, vilket kanske inte är så konstigt då man inte har de bästa förutsättningarna att överleva med två ansikten. Då kom en läkare och försökte förklara för dem att hon måste få vård direkt, men nähe, de var tvungna att tänka på saken och gå till hövdingen och alla släktingar och blabla. Herregud,. men till slut tog de sig till sjukhuset,. men sen vände de när de nyss kommit dit och åkte hem med ungen igen! Hon såg ju verkligen halvdöd ut. Senare åkte de tillbaka till sjukhuset för de kom på att "jo men hon ser ju inte riktigt frisk ut så läkaren kanske inte var så dum ändå".. Men hon dog ju sen.. Och så tog de med henne hem och skulle begrava henne, men då ville inte prästen hålla en begravning för lågkastiga,. men sen gjorde han det ändå,. och så byggde de nåt slags tempel för ungen var ju en "gudinna". Inte klokt säger jag om detta.



Ja när jag ändå är igång kan jag ju berätta om nåt mer jag har sett, nämligen Transsiberian. Handlar om ett amerikanskt par som har varit i Peking och tar den transsibiriska expressen till Moskva, och så händer det en massa skit under resan:) Helt okej film. Fick panik ett antal gånger faktiskt


Tease-dag

Ja men hej!
Lördagen blev ju kanon sen. Jag gick med ett leende på läpparna hela dagen. Det var trevligt på jobbet, tog en fika med Miro + de två som jobbade på Arken den dagen. Så det var personalfritt på båda ställena under vår fika :) Men det löste sig såklart!
Det enda dåliga med den dagen var att jag lyckades glömma mina sköna Adidas-skor på jobbet. Måste hämta dem imorgon..
Jaja, på kvällen kom det lite kvinnor hit och festade. Mycket trevligt hade vi,. Krille satt i köket och tog det lugnt med Alex*2, så de blev ju såklart antastade ett antal ggr;) Det blev Harran sen, inte mycket folk men rätt kul ändå!




Annars har jag haft lite lagom ångest över Finansiell Styrning.. Gillar inte den där examinatorn. Det är som vi sa för ett tag sen; man ska sluta när man är på topp, och han skulle väl slutat för en sådär 30 år sedan.. Borde man inte börja undra om man gör nåt fel när 75% kuggar varje gång ?

Just det, igår var jag på Tupperware-party, haha.. Så trevligt så. Det ska jag gå på fler gånger,. man får fika och så kan man shoppa bra grejer :) Vem vill missa det?

Det var skönt med en lång paus förut. Åt på Chill Out med Erika, riktigt gott. Sen uträttade vi lite ärenden och så. Alltid trevligt att träffa henne.

lite fest

Goddagens. Idag står lite jobb och fest på schemat, det blir bra tror jag! Bara jobbet kan gå fort så: )
Det som är emot oss ikväll är väl att det är helgen innan lön, men liite folk borde i alla fall ta sig ut tycker man ju. Sen så blir det ju vad man gör det till som alla vet. Kommer nog få riktigt skoj med tjejerna. Ida, Emelaj, Elan, Lina, Frida, Tilda, härlig blandning må jag säga!
Frågan är ju bara vad jag ska göra med mitt hopplösa hår. Vill inte bara ha det hängandes och slängandes, utan sätta upp det lite fint,. men jag kan inte sånt,. I och för sig så slängde jag upp frisyren nedan, så så svårt är det väl kanske inte. Bara att locka, spraya mycket och dit med lite tofsar och spännen här och där. Men så ska man ju ha tålamodet på topp också.


Värt att nämna är ju också att Erika snart ska flytta ännu närmare mig. Så nu kommer vi kunna stå och vinka till varandra på balkongerna,. förutsatt att vi kanske måste hugga ner några träd/buskar som så småningom kommer fyllas med löv som skymmer sikten lite.. men ändå, poängen är att vi får nära till varandra:) Från "min" trädgård behöver jag bara hoppa över ett staket och vips så är jag på "hennes" trädgård! Smidigt i sommar sen, så kan vi leka runt.

Tycker det är trevligt med bilder så varför inte bjuda på en på Lillkattis som ligger på sin plats i fönstret och kikar ut!

hår och bilar

Nej usch, såhär kan det inte fortsätta. Hjälp mig frissan! Jag ska åka dit och sätta mig i den där stolen och säga:"gör vad som helst"!  Kommer säkert sluta med att jag bara toppar lite,. men näe, några cm till måste det bli, och en lite mörkare nyans. Ska ringa min käre hårfixerska inom en mycket snar framtid.

Annars då,. skulle åka med mam och pap och handla förut, och då blev jag meddragen för att kolla på nya Avensis, de hade nämligen blivit bjudna på en liten VIP-kväll. Så det blev tipspromenad och korv, finfint. Provsatt även några bilar och insåg att en liten Aygo eller Yaris skulle passa mig perfekt! Den nya saken var väldigt fin tyckte jag:

Fanns med combi med, också helt okej.

Näe men nu ska jag sluta prata bilar, jag kan ju inget om sånt.. förutom att jag har väldigt bra smak när det gäller utseendet då:)

På tal om ingenting: de snackade enkel mat på p3 häromdagen. Då var det nån som mailade dem och skrev om pulvermos: "Häll lite vodka i pulvret och rör om så har du ditt fredagsmys"  Haha så vidrigt! vart får de allt ifrån? Man börjar ju undra

ragg

Men vilka klockrena människor det finns.. En 30-årig(?) man cyklar fram till busskuren, låtsas kolla en tidtabell, vänder sig om mot mig, ler och kläcker ur sig:
"En kort fråga bara.."
"Aa visst" (
väntar mig en fråga i stil med "har 12:an redan gått?" Men får istället frågan:
"På en skala 1 till 10.. hur singel är du?"
"Eeh, 0.." 
(lite chockad och fnissig då jag inte riktigt väntat mig den typen av fråga på busshållplatsen)
"Ahaa okej.. men inte ens liiite, om man är typ sjöman och gentleman och allt sånt där?"
Haha ja herregud., folk :P Man slutar aldrig att förvånas

Nu är min käre Christoffer hemma, tre dagar kändes rätt länge faktiskt. Vi hann väl umgås i två timmar ikväll, och nu har han gått och lagt sig och ska snart sova då han måste upp jobbigt tidigt imorgon.. men trevligt att han kom hem och visade sig en stund i alla fall. Sen kommer han ju hem på fre igen!

nöörd

Jag har gäspat något otroligt idag,. ända sedan klockan sex imorse faktiskt. Det var så nära att jag låg kvar och sov ett par timmar till då, men icke! Klockan nio var jag i skolan minsann, fram till kl.16.

Precis i början tyckte jag väl att det verkade sådär, men efter ett par, tre avsnitt så blev jag fast. Så nu är jag strax framme vid säsong 2 på Lipstick Jungle. Riktigt underhållande faktiskt!



Känns som måndag idag bara för att det inte var något i skolan igår..men det är ju positivt att det känns så, då blir man glatt överrraskad när det plötsligt är fredag.
Och tisdag innebär.. just det, nytt avsnitt av Gossip Girl! :D
Haha det låter som om jag är en serienörd nu, men det stämmer faktiskt inte riktigt,. men på kvällarna när jag har tid så lägger jag mig mer än gärna och kikar på nåt sånt där underhållande. 2½ men är Krillles och min serie, den brukar vi ligga och glo på när vi bara känner för att slappa eller innan vi ska sova. Haha, det är så kul..


I helgen blir det att träffa lite folk. Det ser jag ju såklart fram emot! Ida kommer hem och Emelie är ledig bl.a., så det blir kanon där..

söndag

tjah.
NU tar jag mig i kragen och ger mig ut och springer. Orkar dock inte ta mig upp till Fålehagen så det får bli en asfaltsrunda här i trakterna helt enkelt! Jag insåg nyss att det får bli ett besök i någon bra sportaffär inom en snar framtid. Behöver verkligen RUBBET; skor, t-shirt/linne, byxor och tröja. Mamma och pappa, vill ni följa med?;D

Jag tyckte lite synd om mig själv som skulle iväg och jobba igår eftermiddag, trots att jag valt det själv. Men när jag kom dit var det rätt kul, och full fart direkt. Folk var väldigt hungriga i en timme och beställde meny efter meny, men det var braa, för då gick tiden fort. Och som vanligt satte Miro på högsta volym när det var dags att städa. Haha folk måste verkligen tro att det är jag som sätter på den där musiken och rockar loss till med moppen, för det är liksom bara mig man ser om man går förbi :)

Nej men vi hörs ni..

let´s dansa

Fastnade visst framför premiären av Let´s Dance.  "Brunett-Berra", haha gud vad jag älskar David Hellenius, han är så skön! Om inte han vore programledare hade det knappt varit värt att se ju.



Ikväll är det tacopaj följt av lite sharon-frukt och frysta vindruvor som gäller. Finfint. 
Imorgon blir det att kasta lite skit på tippen, lunch hos mam och pap och därefter jobb en sväng. Kvällen är öppen.

Kanske vore en idé att slänga ut julen med,. men det ska man väl egentligen inte göra förrän tjugondag knut? Och på tal om det, jag vill ha julgransplundring! Det hade vi jämt hemma förr.. då dansade vi runt granen och så fick vi barn varsin godispåse. Mamma var lekledare och så körde vi nån dans som man åkte ur från en och en, och jag blev alltid så sur för att  mamma lät Jannica vara kvar efter mig :D 
Jag får väl ha en liten plundring här hemma runt vår lille gran. Haha det vore väl en syn; ett par i 20-årsåldern + en katt dansar runt en liten gran..

gött

Case-genomgången blev inställd. Synd, jag som pluggat stenhårt inför det!
Hahaha.. jag satt verkligen och tänkte: "vad skönt det skulle vara om vi fått ett mail om att han är sjuk.." Och som ett brev på posten, eller snarare ett mail i inkorgen, så hade vi ju det dårå.
Det kanske vore en idé att plugga lite idag?

det var roligt

..Nyårsafton alltså


Det var sådär lagom planerat,. trerättersmiddagen var självklart planerad, men resten av kvällen var rätt så oklar, men vi stack iväg på fest och gick senare ut. Kanonkväll helt enkelt! Det blir ofta riktigt bra när inte allt är planerat in i minsta detalj.

ÄNTLIGEN har ett nytt avsnitt av Gossip Girl kommit ut. Som jag har väntat!
Har även börjat kolla på Lipstick Jungle, helt okej serie.

LATER.


fotboll

Jag har varit så upptagen med att ha kul på sistone så tiden har gått fort som aldrig förr!

De här dagarna som gått nu har det ju varit Borencupen, eller Östgöta Innefotboll Cup som det egentligen ska heta tydligen. Det är då som folk bor i sporthallen och endast åker hem för att sova,. om ens det! För ibland undrar man ju när de sitter på samma plats när man åker hem som när man kommer dit nästa morgon..:p
Jag gillar verkligen det där,. det är så mycket folk man känner och känner igen som spelar och som tittar på, och så är det ju riktigt spännande att kolla. Synd bara att det inte gick så jättebra för motalalagen,. eller LSW A gick ju till semi, men MAIF, IFK och de, de hade inte riktigt turen med sig den här gången tyvärr. Åtvidaberg tog ju hem hela skiten, men det var de värda.

Om ett par timmar ska jag åka och hämta mina föräldrar som är på fest. Jag fick offra After Cup för att de skulle ut och ränna.. men det gör mig inte så mycket, är ändå seg så hade nog inte orkat med fest.

Snart dags för skola,. Känns faktiskt väldigt tråkigt! Längtar till helgen :)

Ha't gött

RSS 2.0