djupa andetag

Är inne i en stress-period nu, måste försöka lugna mig lite. Men det kommer bli bra till helgen då vi åker bort lite och har skoj!
Men innan dess väntar en heldag i skolan . Jag ska vara casevärd imorgon, vad nu det innebär..? Aja vi får se.

Jo just, igår kväll var det kryss som gällde igen, och vi vann IGEN! Även denna gång var det flera lag som lyckades få ihop alla rätt, men vi tog hem det på (andra) utslagsfrågan. Hur mycket går Bill Gates i god för (säger man så?) ? Sug på den ni :)

Från det ena till det andra och tillbaks igen: det brukar ju vara så att tjuriga tanter till grannar klagar på att man härjar för mycket och så . Men min gulliga grann-tant frågade mig om hon och hennes man stör mig. De har nämligen väldigt högt ljud på tvn:) haha, skönt med bra grannar.

Ikväll var affärerna öppna till tio här i stan. De hade lite erbjudanden och sånt där,.så mami och jag tog oss en sväng, trevligt. Det inhandlades lite nödvändiga grejer, och något som är värt att nämna är ju att jag köpte en riktigt mysig tröja för knappt något alls. Dessutom var det 20% kvällen till ära, så det blev ju nästan som hittat. Det tilhör inte vanligheterna att jag lyckas hitta schysta grejer som är så billiga, så cred till mig..eller nåt:P


Nu så har jag faktiskt börjat på riktigt med den kära glöggen.. Vi hade lite invigning i söndags kväll, det var lite av en ceremoni med glögg, pepparkakor, julmust, tändaljus och julmusik hemma hos Emelaj. Fin kväll med fina människor :)

Nej usch, snart ska jag gå upp, GODNATT.

tisdag

Ungefär såhär på g var alla i lördags:



haha det var en riktigt rolig kväll. Andrea var hemma över helgen så hon ställde till med fest där det bjöds på mat och efterrätt, härligt.. Det var mcyket folk ute sen, till och med kö in, det var oväntat. Helskoj kväll i alla fall, och Andrea var så gullig så hon cyklade hem till mig när hon redan hade kommit hem och allt på natten, exklusiv efterfest;)

I helgen blir det Örebro, det ser vi fram emot,. och nästa helg är det dags för dam-middagen, alltid lika underhållande;)
Men galet vad fort tiden går, hag hinner inte med!

Ska strax dra in på en workshop i skolan, hejsi.

tillbakablick

Bilddagboken är himla rolig att kolla igenom ibland alltså. Jag la in min första bild där 25 december 2005, snart 4 år sen! Älskar kort.

För exakt ett år sedan var vi hos Ida på fest:


För två år sedan var vi hos Lisa. Då var det jeans och sockar som gällde, haha:


För tre år sedan hängde vi ofta på O'Learys,. gratisdrinkar, haha:



Så ikväll blir det lite nya festbilder. Och inatt får vi festa en timme längre eftersom man ställer om klockan från 3 till 2, haha kan bli farligt ;D
Ska dra till Andrea och hjälpa till att göra lite mat till folket som droppar in sen.
Vi ses på dansgolvet! XOXO

älska fredagsmys

Åh, har precis haft besök av mina kära vänner Emelie, Andrea, Linus och Lina. Vi har myst med mat, vin, godis, kortspel och en glutt på Idol. Men mest pratade vi:) Vi hade mycket att säga, munnarna gick i ett. Härliga människor..

Och imorgon är det partey som gäller. Första utgången på SEX VECKOR, det är galet. Skoj ska vi ha!

Ska dra en disk nu, tjoHEJ!

härligthärligt

Guud vilken skön morgon,.behövde verkligen en sån nu kände jag.

Helt slut i huvudet efter tentan igår kväll åkte jag direkt till Wetternmagasinet för att vinna melodikrysset:) Vi vann på utslagsfrågan, som JAG kunde faktiskt,. trodde de andra lagen också skulle kunna den men icke! Så det var rätt nice,.

Hur underbart är det inte med långhelg då? Det kommer att bjudas på fest, umgänge och såna trevligheter.
Strax: off to Citygross, yeey!

långt in i arkivet

Men HAHA vad mycket kul man kan hitta i lilla arkivet;)


Bingolotto med laget april-06

tisdag

Läste förut att "De 20 000 platserna till Vätternrundan 2010 är fulltecknade - åtta månader före startskott."
Tänk att 20 000 galningar redan anmält sig till att cykla runt Sveriges näst största sjö, haha.. men vad synd att jag inte hann anmäla mig i tid. ehm.. Snopet om jag skulle få ett startnummer i julklapp eller nåt,.haha hoppas jag varit tillräckligt tydlig med att visa att det inte finns något intresse från min sida. Lidingöloppet däremot ska jag dra nån gång... Bara jag tränar ordentligt, hatar känslan av att inte känna sig tillräckligt förberedd.

..och på tal om förberedd så har jag ju tenta imorgon. Återstår att se hur det går. Är så himla trött på att läsa nu alltså så det kommer inte gå in mycket mer, ska väl kolla över det en sväng till sen och så kanske en gång imorgon också. Tentan är så sent som kl.14-19, ingen favo-tid för mig, jag kör hellre på morgonen och får det överstökat. Meen aja inget att tjuta för. och efter tentan så väntar en långhelg vilket jag verkligen ser fram emot!! Så imorgon blir det liksom både lillördag och "fredag" för mig, två härliga flugor i en smäll:D

Just det, jag har hittat tillbaka till Gossip Girl, har haft ett väldigt långt uppehåll från det nu men nu kan jag knappt vänta tills jag går och lägger mig och slänger på ett avsnitt. Göttäreee

vi hörs, byye!


ny dator-check!

Håller på att lära känna min nya dator som inhandlades för bara ett par timmar sedan. jag gillar´n!
Detta innebär självklart inte att jag har övergivit min kära vita mini, nehedå. Den räckte bara inte riktigt till i alla situationer.:)
Titta så söta de är tillsammans, hihi:




Ojoj vad tiden springer iväg,. och på tal om springa så borde jag,.men nej, jag var duktig och sprang igår så det blev fyra rundor förra veckan, det är jag nöjd med. Tar mig en vilodag idag faktiskt.
Nu jävlar måste det pluggas!

Simma lugnt


soligasöndag

Jag skulle verkligen älska hösten om det vore sånt här väder varje dag!
Har precis varit ute och gått och njutit av solen och fina utsikter. :)
Har tenta redan om tre dagar,galet.. sen har vi LÅNGHELG, ska bli underbart skönt och kul och trevligt och allt sånt där. 
Vi hörs!

.


♥ YOU KNOW YOU´RE IN LOVE WHEN YOU CAN´T FALL ASLEEP
BECAUSE REALITY IS FINALLY BETTER THAN YOUR DREAMS. ♥




lördag

Golördag,
FATTAR ni hur gott det är med wienerbröd eller?! Helt underbart. Det har verkligen blivit ett favvofikabröd för mig, även fast jag inte äter det alls ofta. Men nyss avnjöt jag ett med pistage, en riktig höjdare alltså!
Kärlek, haha.


Det är rätt så trevligt att jobba på mitt jobb med min boss. Idag t.ex. har vi (förutom att varit allmänt trevliga och serviceinriktade mot kunderna,haha) snackat en massa skit som vanligt, ätit hans goda lagade mat, tränat, och så var han och inhandlade en liten ljuslykta till mig. Sen snackade vi om att jag skulle jobba en sväng nästa helg igen, och då sa han "men du ska ut på lördag sa du va? då kan du ju jobba på söndag eftermiddag så du får sova ut ordentligt först"  Haha, gillar'n starkt alltså, så himla snäll.. Vet inte hur mycket saker jag har fått av honom nu. Är väl uppe i en plattång, en klocka, en parfym, två ljuslyktor och två ljushållare nu. Han vet att han inte behöver men han vill ju verkligen:)
Då får vi se vad denna lördagkväll bjuder på då. Något som har med umgänge att göra i alla fall! TJo

fredag

har flängt runt och fixat och donat som en tok idag, sen framåt kvällen fick jag äntligen pusta ut lite när jag
träffade Lina och Emelie, för första gången på över två veckor..vi som brukar hänga betydligt oftare än så. Fattar inte vart tiden tar vägen! Frida dök även upp en sväng och sällskapade. Idol, godis, vin och mängder med snack om både det ena och det andra, precis som jag vill ha det!

Har faktiskt hunnit med tre joggingrundor den här veckan, ska försöka att klämma in en till nu i helgen men har inga höga förväntningar på den punkten så att säga:P Helgen kommer fyllas med jobb, plugg, umgänge och fixelifix.

Är hur trött som helst, fattar inte varför jag skriver här nu men nu vet ni att jag lever och mår bra i alla fall :]

lillördagkväll

Åh, Melissa Horn är ju bara för härlig.. Gillar verkligen att lyssna på kvinnan. Underbart.

Nu har bröderna kört igång onsdagarna igen, men nu är det melodikryss som gäller. Trevligt.
Vi var på plats ikväll och lyckades t.o.m. få ihop alla rätt,. dessvärre var vi inte ensamma om det, och missade vinsten p.g.a. utslagsfrågan. Vi var ju så galet nära, attans.. men vi kommer tillbaka redan nästa gång igen, då jävlar!;)

Börjar bli riktigt trött nu, men innan jag lägger mig SKA jag komma igenom de här sista tre sidorna i kapitlet som jag har suttit med i ett par timmar nu, haha. Hur svårt ska det vara att bara fokusera en liten stund?
Imorgon är det hemmaplugg som gäller, och på fre en föreläsning på förmiddagen. Sen är det häääälg, fint!


Jul

Hohoo. var på en jättekort föreläsning förut, kändes nästan lite onödigt såhär i efterhand men jaja det kan man ju inte veta innan..
Imorgon är det seminarium som gäller, och vi blev klara med den uppgiften redan igår,. shit vilket team vi är:) Heja oss.

Jag börjar bli himla sugen på glögg nu och undrar när det är okej att börja dricka det egentligen,. jag bestämmer mig nog för att det är helt okej att börja nu faktiskt. Det är kallt ute och mörkt på kvällarna och då är det ju hur mysigt som helst att pimpla i sig lite glögg, mumma.. och pepparkakor också! och så lite tända ljus på det och trevligt sällskap så är kvällen komplett!
En sak som däremot INTE är okej är att de är i full gång med julsaker på IKEA, det kryllade av julkulor när vi var där i fredags. Tagga ner lite vafan, man blir ju superstressad av att se skiten redan.

schlutt

Någon bordefixa till min blogg..ändra färg och byta ut bilderna. Lite förnyelse tack!

Perfekt avslutning på helgen, nämligen underbar mat och efterrätt på O'Learys med ett gäng. 10 pers blev vi, trevligt oja. 
Sen hoppas jag att allt ordnar sig för vår käre vän också, fyfan så dumt det kan bli. blev ledsen för hans skull och mållös också! Men det kommer absolut ordna sig på ett eller annat sätt, det gör det alltid.

Ny vecka då, händer nåt skoj kanske? Det gör det säkert, och om inte annat så är det ju helg snart igen haha. Puss på er mina vänner.

fiina fredag

AH, jag skulle kunna shoppa ihjäl mig!! Det är ju så underbart när man hittar ett klockrent plagg som man bara måste ha.. skor, kläder och prylar till hemmet är så himla roligt att shoppa så det finns inte. Idag inhandlades några sådana förnödenheter som jag väljer att kalla det ;)

Jaaharå, bra dag idag! Först var det föreläsning med Janne som är en riktigt skön snubbe. "Hur kul är det att köpa en falukorv?!", "Egentligen skulle jag vilja föreläsa i min rosa klänning men jag vågar inte" haha han slänger ur sig en del sköna kommentarer när han ska ge exempel och förklara saker. 
Sen blev det lunch och shopping med mami för hela slanten. Vad höll vi på med i sex timmar egentligen?! Aja nöjd som tusan är jag,.
Har även bl.a. hunnit umgås med Lisa ikväll, mysigt!

Nu blir det lite mys och sen är det godnatt. Imorgon väntar en trevlig dag känner jag! Hejdå alla underbara

helg på ingång

goodkväll! alldeles strax är det fredag, tjohoo

Idag efter föreläsningen blev det en runda på TEAM-mässan,. lite skumt att vi faktiskt inte har alltför lång tid kvar tills vi ska hamna på något företag, undrar var man hamnar till slut:P Aja jag har ju sysselsättning i 20 månader till eller vad det nu blir i alla fall,haha

Dags att stänga ögonlocken snart och ladda för en föreläsning följt av en runda på stan i Linkan imorgon. Treeevligt! Vi hörs. / Akrobaten


lillördag

Hej mina vänner!

Satan vilken storm det var förut. svor lite för mig själv när jag cyklade till stan, jag blir alltid så irriterad när det blåser massor. Det var livsfarligt att cykla på den där bron alltså, och gå också för den delen. var både nära på att ramla ut i gatan och ner i strömmen. 

Gött att den där piss-stormen hade lagt sig när jag var ute och sprang nyss. Det var faktiskt nästan ultimat spring-väder nu, och dessutom var min dagsform på topp :) Härligt!
Höpp, annars då? har varit i skolan idag också.. hade ett seminarium, faktiskt har seminarierna i den här kursen hittills varit roliga. Det diskuteras rätt roliga saker faktiskt:)
Snart dags för en reuinon med Hultan-gänget, och även de som inte var med men som man träffat väldigt flitigt i sommar! Jaajemän
Ha en trevlig kväll och missa inte Bonde söker fru, haha.

tisdag

HEJ.
Jag klarade tentan, uuuuuunderbart! Så då har man betat av ännu en kurs.. känns alltid lika skönt att kunna släppa det helt, även om jag för ett bra tag sen var nere i källarförrådet med boken och allt annat material till den kursen :) Hade varit lagom kul att gå och hämta upp det igen liksom.. 

Redan nästa vecka är det val för termin 6. Sjukt att vi redan är inne på termin 5.. 
Redovisning eller marknadsföring?
Logistik eller kredit- och valutamarknaden?
Jaa ni, har väl nästan bestämt mig, men man vet aldrig!
Ha't gött.



måndag

Har hållit mig relativt pigg idag, men på eftermiddagen/ kvällen slog tröttheten till ordentligt. It knocked me down så att säga. Så nu ska jag ta och sova en sväng! Närmare bestämt till imorgon bitti, gött ska det bli.
Hm,jag undrar hur länge folket festade inatt. Jag hade fått ett sms från Linus kl 05.19: "Jättebra!" Hahaha, klockrent.. ska snacka med honom imorgon.

Pratade lite med Lina och Emelaj förut, de filurerna befinner sig just nu nere på Mallis och göttar sig. 
Jag måste också iväg nånstans snart. Ska bara vaska fram lite tid först. En weekend går nog fixa. Förlåt för mitt tjat om storstadsweekend men jag är verkligen sugen:)
SÖNDAGSFEST:



nattifesti

God...natt? på er,
Ligger här och försöker varva ner för att kunna sova. Kände att det var dags att dra när de gick iväg och hämtade mer dricka. Kul för dem att de kan dansa omkring hela natten och bara slappa imorgon,. en annan ska ju visst till skolan och förbereda seminarium. Jaaja det gör väl inte så mycket, hade skoj ikväll i alla fall!

Det har varit en fin helg i alla fall, men jag blir faktiskt aningen upprörd när jag tänker på hur fort det går. Jag måste gå upp tidigt både lördag och söndag och planera hela helgen för att hinna med allt :( Meen man får väl se det som att det är kul att ha saker att göra. Önskar bara att det skulle finnas EN dag då man inte hade någonting alls inplanerat. Några extra timmar på dygnet skulle också funka.
Och så har vi ju den där s.k. Johnny Cash också...puss!

lördag

Fullt upp. Hela tiden. Inte klokt.
Gårdagen var inget undantag. Det blev föreläsning, lunch (ute, niice) och en titt på skor och kläder med Ida, spritaffären, besök hos mam och pap, handling, städning, tvättning, Idol och sen till sist mys!

Idag hängde vi på låset på Resia för att fixa med Cinderella-kryssningen som vi vann på sommarquizet.  Haha, ni skulle se vår "tråd" på facebook när vi diskuterat fram och tillbaka för att hitta en helg då det passar alla att åka och då det inte redan är fullt på buffén och i hytterna. Vi är 10 st som ska åka och det var i stort sett omöjligt,.meen nu har vi hittat en helg i januari som passar alla, haha.. aja är glad att det blir av i alla fall!
Fick med mig lite av varje hem från stan idag, bl.a. träningskläder från craft och adidas, så nu ska jag bli lite snyggare när jag springer. Kanooon
Något annat som också blir av, men inom en närmare framtid är att vi ska åka till Örebro och hälsa på Ida och glida runt lite på stan och sen gå ut på kvällen där. Kommer bli skoj.

Dags för lite efterrätt nu innan jag drar iväg och jobbar. Ikväll blir det ingen fest eller utgång, har inte blivit på tre veckor, ujuj.. Imorgon däremot blir det lite fest. Lite knasigt att det är på en söndag eftersom jag ska till skolan på måndag men det blir nog bra ändå!:)

Ha en riktigt fin helg gott folk!


RSS 2.0