det luktar helg minsann

Idag fyller broder Jacob 22 bast, var där en sväng och tog en fika bara lilla familjen. Kalaset fortsätter på lördag då alla är välkomna;)

Dags att köpa julklappar snart med då, ångesten är lika stor som alla andra år, eller det känns faktiskt som den blir större för varje år,. Det som är svårt är ju såklart vad man ska köpa, och inte minst; man måste prioritera andra när man shoppar, istället för sig själv som man alltid annars gör;D näedå, det är ju faktiskt roligt att ge bort saker, speciellt om man hittar den klockrena julklappen, men hur ofta sker det liksom? Aja, det brukar ju bli bra till slut. Ska försöka undanröja all denna julklappshysteri, eller nåt i den stilen, haha..

Häromdagen blev jag så full i skratt när jag hörde "Absolute music 56, köp den idag!" eller liknande på tv:n. Haha,det har ju faktiskt blivit komiskt det där. Kommer ihåg på vår tid när man alltid skulle köpa den senaste.. Jag lovar att de aldrig kommer sluta tillverka de där, när vi är gamla och sitter på ålderdomshemmet och ser på tv4, kommer det upp Absolute music 487 eller nåt liksom:]

Jag tycker det är helt galet att man måste sova i skolan eller komma extremt tidigt på morgonen för att få en biljett till "Luciakraballen", en s.k. kravall (fest när alla har sina overaller på sig). Som om man skulle på en rockkonsert eller nåt liksom. Men tur som man har så slipper man köa då man har en schyst brud i klassen som köar och köper åt en! För det ska ju bli "årets största fest" som de säger om många fester tycker jag, men jag tror det kan bli riktigt kul. Måste bara fixa min overall; sy fast revärer och lappar, och skita ner den(den blev ren i tvätten och man får inte tvätta den för den ska vara skitig) Men det blir nog kalaaajs vetja!

Jag saknar min festprinsessa Andrea! det var fasen ett tag sen man såg kvinnan nu,. Dags att träffa henne snart. 
Får se vad som kan tänkas ske i helgen, lite umgänge med världens bästa älskling Christoffer, och med några av världens bästa vänner vore ju inte helt fel ! Så jag tror vi kör på det=D


Lite ledighet vore på sin plats

Åh så trevligt det är när bussen inte kommer när man ska hem. Jag menar, man har ju sällan något bättre för sig än att stå ute i en extra timme och frysa och svälta. Jag borde ju såklart förstått att jag ska gissa mig till när bussen kommer och inte. Fel av mig liksom. .

Sveakiosken på Sveavägen utsattes för ett väpnat rån på söndagskvällen.
Kioskägaren var på väg att stänga när han hörde ljud på baksidan av kiosken. Han gick dit och möttes av två män beväpnade med batonger. Kioskägaren lyckades skrämma iväg dem och de fick inte med sig några pengar.
Haha klockrent Simon, han är en skön man. Ingen ger sig på Sveakiosken liksom :)

Tyvärr kan jag fortfarande inte godkänna er rapport då ni inte har åtgärdat de problem som påtalades i samband med att ni fick er komplettering. Men suug kärring, fattar inte hur hon orkar.

Ja men som sagt, lite ledighet vore på sin plats.


Daniel

Så sjukt kasst att den helt klart bäste i Idol åkte i fredags, USCH hörni, sånt här får inte förekomma.

En sväng på Hugo

Det är trevligare än man tror att gå ut nykter och ta en öl, dansa lite och iaktta och prata med fulla människor. Så det var precis vad jag, Lisa och Elan sysslade med igår kväll : )
Just det, på vägen hem inatt träffade vi en full Thomas Svensk (gamle katige träslöjdsläraren på Södra). Sist jag träffade den mannen var i augusti 2004 när vi skulle på Gyllene Tider-konserten kommer jag ihåg,.haha

Nu måste jag ner till centrum och hämta en flaska bra balsam, för det här torra kvasthåret funkar ju itne längden,. och så ska en present köpas med.

Kvällen bjuder på mys hos min älskling, preciis vad jag behöver

Idag är det för övrigt en månad kvar till julafton, och fyra tills jag fyller 20, tiden går den.

Soo,how are you doing?


Bra jobbat Elin

Härligt som tusan att man blev godkänd i externredovisning då! 37% blev underkända, det är ett par stycken alltså., men det var en riktigt lurig kurs,. Hade nästan varit lite pinsamt om jag hade blivit underkänd med tanke på att jag hade redovisning&beskattning med Ing-Marre i ett par år på Platen. Fast det här var mycket mer avancerat så jag är helnöjd dårå.

Hade en mycket trevlig dag i Sthlm i tisdags som KPMG bjöd på. Vi fick komma till deras huvudkontor och lyssna på en som snackade, och sen bjöds det på mat och dryck. Efter det begav vi oss till Kungliga Operan för att se Romeo & Julia i balettform:P Jag, Victoria, Madde och Anton fick sitta på en sån där flashig balkong med stora röda fåtöljer medan i princip alla andra studenter fick sitta nere i en klump och trängas;) Det bjöds på mousserande vin, tilltugg och vanligt vin, så baletten blev riktigt rolig;D haha nej men vi hade väldigt trevligt vi fyra faktiskt. Var hemma vid två och sen var det bara upp och hoppa kl. 6 igen,. Lite hårt men vad gör man inte för lite matteC-liknande nationalekonomi,?

Nahep, om man skulle ta och fira G:t med en raskispromenad då, hoho. Måste till älskeling och hämta lite grejor.
Riktigt fint med fredag imorgon känner jag. Får se om det blir att träffa några tjejor då.

Vi hörs då

Älskade ängel

Jo men det mesta rullar på som det ska liksom.

Skönt att sluta tio imorse, blev upphämtad av mami och då shoppades det som aldrig förr,. Härligt med en massa nytt. Mamma är så snäll och skämmer bort mig, lite för mycket ibland faktiskt,. eller jag ska absolut inte klaga, nehejdå!:)

Jag är så glad idag! Först shopping, och sen får jag träffa en massa vänner och bekanta för det blir fest, och efter det så ska jag hem till min diamant som jag älskar så mycket! Hallelujah

cya on the dancefloor vetja

En liten lättnad

Imorse när jag precis skulle dra in till Lkpg och skriva den där omtalade tentan i Externredovisning så kom jag på att jag nog inte hade anmält mig till tentan, och mycket ritkigt; när jag kom dit stod jag inte med på listan. Så det var bara att sätta sig utanför tentasalen med 13 smartskaft till och vänta till halv 9, (då vet tenta-tanterna säkert hur många platser som finns kvar eftersom man får komma en halvtimme för sent) och då fick vi alla tyst och snällt leta reda på en tom plats och påbörja den 4,5 timmar långa härligheten.
Så nu är ännu en tenta gjord, känns rätt gött. Sen om man klarar den eller ej åtetstår att se,.Hoppashoppashoppas! Orkar inte göra omtenta på den här kursen. Shit vilken omställning eller vad man ska kalla det; på gymnasiet blev jag ibland besviken om jag fick VG, och nu på universitetet blir jag glad om jag får G liksom

Ah just det, Årsbanketten i lördags var hur trevlig som helst! Kul att få använda balklänningen igen. Så fort jag fått lite bilder av Madde också så ska jag lägga upp bilder i Bilddagboken och kanske rentutav Facebook, vem vet?

Snart är det jul här i vårt hus

Snöigt

Jajädrar, den senaste tiden har varit tuff alltså.
Jag har varit borta mellan ungefär 7.30 och 18 i stort sett varje dag. Snacka om jobbigt grupparbete.. Det träligaste var det på slutet, när man skulle göra en kassaflödesanalys. Ett hett tips; håll dig borta från sådana! De är svinsvåra att få att gå ihop, jag blir trött av att bara höra namnet numera. Men till slut fick vi den att gå ihop igår, heelt unbelievable altlså, och riktigt skönt. Arbetet skulle in senast 17 och vi fick ju faktiskt in det innan kl.16, hihi.  Dagens ros till Anders i klassen som stannade kvar och hjälpte oss efter att deras grupp fått ihop sin. Vem orkar och har lust att göra nåt sånt liksom?;P Haha, loggade in på Facebook och hade fått ett erbjudande om att joina gruppen "Die Intertrade die" (företaget man skulle fixa hette Intertrade)

Såå nu är det "bara" tentan kvar i kursen då, på måndag av alla veckodagar liksom. Härligt. Var tvungen att banga Nolle-P-reunion igår eftersom jag ska på Årsbanketten imorn, hade inte hunnit plugga nåt annars, vilket jag knappt gör iallafall. 
Jag ser faktiskt fram emot imorgon, damma av den gamla balklänningen, på med de tjusiga handskarna och skorna som var fulla av blod på studenten (dock inte på balen, skumt) ;) Det kommer ju inte riktigt att kännas som balen, för då hade jag ju min älskling vid min sida hela tiden, och en massa gamla vänner och släktingar. Imorn blir det jag, Victoria och Madde ;D Vi har iaf bett om att få sitta vid samma bord så vi ska nog se till att få en rolig kväll!

Måste bara nämna att jag var med papi och köpte en Bang&Olufsen-stereo häromdagen. Jag blev helt förtjust av att man kunde välja att ha röd färg på högtalarna, det var görsasnyggt ju, men det ville inte papi ha.. Jag hittade även helsnygga telefoner därinne som jag dock inte köpte^^ Jag är ingen expert på teknik och sånt men jag blir helt fascinerad av vad som finns där! Ah, shit vilka grejer, helt sjukt..

Annars så lider jag med min älskling och så, riktigt träligt. . men det ordnar sig alltid ! Det vet jag. Han är min favvvvvo. Hihi, han har köpt ett koppel till Kattis, helt sött är det när hon får komma ut och se sig omkring :)

Måste ta och träffa mina bästa tjejer snart, bland annat Erika, Elan, Hanna, Ida, Emelaj, Marre, Lisa och Andrea. Yess,puss


Partajande

 Jag kom iväg till Linus igår kväll till slut. Kul att Lisa och Carro var där. De blev mitt sällskap i stort sett hela kvällen, det var bra. Och så Linus med då, men han var ju fullast på stället så han härjade omkring ganska mycket;P Harrys var vi på, det var en massa folk där tyckte jag. Jag hann knappt komma in förrän jag fick två armar slängandes runt mig, hårt som bara den,. och de armarna tillhörde käraste Andrea som var glad att se mig, eller iallafall glad i mössan:)
Idag är det hur segt som helst, jag och Krille låg och åmade oss ett bra tag imorse (han hade varit på Halloweenfest och kom hem kl.23 igår av olika anledningar). Men man kan ju inte stå emot Lisas och mina lakrits-shotar, och Linus "1 drink och 1 shot för 50". Men det var roligt igår, dansade mest omkring.
HAHA, Krille var så fin i sin Halloween-dräkt som han lånat av lillebror Olle 12 år :P

Nu har Victorian varit här en sväng och hjälpt till att skriva in alla verifikationer i SPCS, uj vad trött jag är på den här satans kursen.. så nu sticker jag iväg till Lisa och äter gott!

Alla helgons dag

Jap, idag är dagen då man ska tända ljus på gravar, och för första gången har jag en grav att gå till. Inte så roligt men folk måste ju dö tyvärr :(

Skolan funkar bra, men nu har vi en riktigt jobbig kurs, externredovisning. Påminner om redovisning&beskattning som vi hade med Ing-Mari i två eller tre år eller vad det var., den här kursen är dock på fem veckor eller nåt, och det känns verkligen som om "lärarna" har överskattat oss, dom tror att vi är fullärda revisorer redan ungefär.. för det är sjukt mycket vi ska kunna, uschja.
Jag har även lyckats få underkänt för första gågnen i mitt liv. Det var dock på ett grupparbete så jag slipper omtenta, men vi måste komplettera lite så att vi får godkänt i den förra kursen, inte helt kul kanske men sånt händer liksom.

Synd att jag inte kunde träffa mina kära väninnor igår men jag kanske träffar några ikväll
Umgicks med Christoffer igår. Vi var på Maxi först och sprang runt med vagnen i en evighet, fick ju aldrig komma hem och äta:p Men uj vad jag älskar den där killen.. Längtar till vår lilla weekend som vi för övrigt måste boka hotell till snart !

Nu ska jag dra iväg till stan igen. Var där på vägen hem från Krille nyss och hittade ett (eller rättare sagt två) par pumps som jag ville ha, men jag köpte dom inte. Och nu kom jag på att jag måste ha ett par av dom, vet dock inte vilka. Jag är beslutsångestens drottning.

+++
Sådärja, nu har jag införskaffat mig ett par trevliga skor.
Hah, kom bara att tänka på reklamen för Re:membercard, där de visar folks bisarra tankar, typ att knuffa ner den man sitter bredvid på en bro, eller riva ner allt glas och porslin i en affär, eller svänga bort från vägen när man kör bil. Jag blir så full i skratt varje gång jag ser den för ibland får man ju såna där konstiga tankar (eler iaf jag) : "tänk om jag skulle göra sådär" och ibland blir man ju verkligen sugen på att göra nåt sånt där=D

RSS 2.0