Glida

Ingen skola idag, fint. Så istället har pluggat! Eller va? Näe jag varit på v-centralen med min sjukling, som inte är så sjuk, men han fick lite medicin och så. 
Sen var vi och tittade på en lägenhet. Den ligger flera meter från där Krille bor nu;) Och vi gillade den! Den var rätt gammal, men charmig. I och för sig kunde vi inte se så mycket av den med tanke på att hon som bor där har fullt med grejer precis överallt, fattar inte hur man kan bo så. Så lägenheten såg ganska liten ut med all skit..:p Men jag tror den skulle bli riktigt mysig om man bara tapetserar om och slänger in nya fräscha grejer. Hmm, tål att tänkas på. Jag är rätt sugen faktiskt.

Snart ska jag på massage, det ska bli härligt. 19-årspresent från tjejerna, tyckte att det var dags att använda presentkortet nu, det går nämligen ut snart:P Oj, jag fyller snart 20.
Återkommer
-
Nu har jag återkommit.
Oh vad skönt det var med massage,. Gött att slappna av ordentligt i en halvtimme, även fast det kändes som 5 min. Och man blev helt lugn bara av att höra henne prata. Sen när hon började massera tänkte man bara "hoppas hon aldrig slutar"
Nu är jag helt avslappnad i kroppen. Vi tar en fika på det
Sen måste det bli lite plugg..

Kravall

Ja, vi undrar verkligen vad som hänt med vår vän,. något är väldigt väldigt galet. Lite läskigt faktiskt:S

Hade en väldigt trevlig kväll igår. Var hos Madde först och sen bar det av till Kårallen där det var kravall. En massa folk var där, och en massa olika overaller, dock många ekonomoveraller, precis som det ska vara,hoho. Temat var schtek och man kunde skymta många skjortor, solbrillor, champagneflaskor och backslick. Jag gick dock inte in för det, fast min scarf fick nästan räknas tycker jag:p
Mycket svagt av dem som bor i Lkpg och inte orkade ta sig upp till föreläsningen kl.10.15 imorse, som bara höll på till 12. En annan fick ju snällt hoppa upp halv åtta liksom för att lite senare sitta på en buss i nästan en timme! Så ingen har rätt att klaga! Förutom jag:P

Jo men efter att ha tagit en lur såhär på eftermiddagen så är jag fit for fight igen,. iallafall för en myskväll med älskling. Det ska bli niice.
Imorgon återstår att se vad som händer. Hanna undrade om jag ville komma in till Norrkpg på kravall men det är frågan om man pallar det^^ Ska ta och snacka lite med Elan och andra människor och se vad de har i kikaren.

tista

Det blir kravall på tors,. Vi hade tur och fick bland de sista biljetterna. De är eftertraktade de där kravallerna.
"En anonym student kläckte nyligen ur sig att "Linköping är nice, men alldeles för långt från Stureplan". Känner du likadant? No worries, Y6 bjuder in dig och alla dina schtekigaste polare till TK08, årets första och stekigaste kravall. Håll utkik efter foton och updates här på Studentnatt, Stureplan.se är inte tillräckligt stekiga för att få skriva om kalaset."
Yess, årets stekigaste kravall alltså.

Har varit hos min kära frisör idag, besöket var efterlängtat kan jag ju säga. Blev av med en massa slitet och fick i lite färg, blev ingen dramatisk förändring, men skönt att fräscha upp det lite.

Haha, jag cyklade in i en brud idag. "Förlåt" sa hon. Okej att hon stannade mitt i gatan med sin cykel men det såg jag hur tidigt som helst och dessutom skulle hon stanna för en bil så jag vet inte vad jag höll på med :P Så tokigt det kan bli.

Nej men nu tycker jag det snart är dags att träffa bl.a. Emelaj och Elan,. och när jag skrev det där kom jag just på att vi kanske skulle ses imorn,. hm, måste kolla upp det där helt enkelt.

Måste nog läsa lite idag, det är en massa litteratur till den här kursen,. sen ska jag till Krille igen och klappa på hans onda mage.

jag vill ha vår

Oj, mycket skola har det varit den här veckan,. fast tiden har ändå gått riktigt fort.
Imorn har vi seminarie, och min grupp fick tiden 14.15-15.15, känns sådär va? Hade lätt bytt med någon som har 8-9 som vi hade förra veckan. Men jaja, skönt att det bara är en timme iallafall, även om själva resan tar dubbelt så lång tid som vistelsen,. och vems fel är det? Javisstja. det är ju mitt fel, jag har ju inte tagit tag i det där med att bosätta mig i samma stad som jag pluggar än.
Men igår var vi faktiskt och kollade på en lägenhet, dock i Motala, hehe. Den var stor och skön, men jag kan inte leva med att det knarrar i golvet på en massa ställen + att sovrummet ligger ut mot vägen,. så no thanks till den. Det var en liten besvikelse med tanke på att det är ett bra läge, att den ligger på nedersta våningen, har badkar och en massa garderober.

Idag har jag levt på min dröm jag drömde inatt. Min bror skulle lägga sig i hur potatisgratängen skulle tillagas, så jag blev arg och försökte knuffa undan honom från ugnen så att jag skulle få fixa det där själv, och så vaknar jag av att någon säger: "Ajee, vad gör du?!" Så jag hade tydligen legat och knuffat och sparkat på stackars Krille.. Haha, det kanske inte låter så roligt men det var det:) hahahaha!

Happenings på g i helgen: inga vad jag vet. Skulle dock vara angenämt att träffa lite väninnor som det inte har blivit allt för mycket av i veckan, snarare inget alls.
  
Sen blir det antagligen och förhoppningsvis en kväll med älskelingsälsklingen också!

Hejdå!

Har haft en trevlig vistelse i Bbg, fast vi kunde ju skippat "Sagan om konungens återkomst". Jag gav den en chans men som jag befarade så fattade jag ju inte ett skit med tanke på att jag inte sett de första två. Och det där är verkligen inte min typ av film, en massa konstiga varelser som springer omkring och krigar,. näe tacka vet jag Sunes Sommar, haha..

Idag har jag vinkat av tjejerna på stationen, en lite känsloladdad stund där när man såg tårarna i ögonen på Lisa och hennes mamma, huja,. men vi ses snart igen för om jag känner dem rätt så dyker de upp nån helg snart:) Hoppas de får det kanonbra, fast inte så kanonbra så att de inte längtar hem, haha, aja ni fattar.

Åkte och tränade lite med mami sen, känns gött nu.
Den här veckan hinner jag iallafall träffa Krille lite mer eftersom han jobbar som normalt folk, d.v.s. till kl.16.
Och de kursansvariga fläskade på med 7 föreläsningar i veckan som kommer, lite väl hårt där va? Men den här kursen verkar faktiskt rätt intressant, handelsrätt. Lite som en blandning mellan affärsjuridik och rättskunskap fast mer av allt och några snäpp svårare och inte med Ing-Mari :P

Fika!

Har ni fest eller?

Riktigt trevligt hade jag hos Andrea igår kväll som bjöd på god mat och efterrätt, och även på sig själv ;P
Det blev mycket kacklande och vacker sång av alla dess slag, och på toan på hugo lyckades jag få flickorna att sjunga "LHC, tjalalalala!" Fråga mig inte varför.
Så mycket som vi dansade igår har jag inte dansat på länge, det kändes i fötterna kan jag ju säga, tur att jag hade "partyfeet" i de högklackade, annars hade fötterna icke varit vid liv vid det här laget.
Det var nog första gången jag såg Johanna på Hugo, och hon var verkligen på g, haha,. Och älskling dök upp där, helt oanmäld.
Det irriterar mig att bara för att man går ut på terrassen en sväng för att ta lite luft så måste man gå och lukta skit resten av kvällen, det sätter sig i kläderna och håret direkt. Kan inte folk röka utanför Hugo istället för på terrassen? ^^ bläk

Nu har jag precis beställt en fet lagbok, så räknat med de andra böckerna jag redan har till kursen så har den här kursen kostat ca 1700 spänn. Det är nog rekord tror jag, och varje kurs håller på i några veckor, så attee jovars, det kostar att ligga på topp.

Åter till städningen, cya

WOHOOO

JAG FICK GODKÄNT! Hur fan gick det till?;D 20 poäng var g och jag fick hela 21, hoho. Ah vilken lättnad, fruktansvärt skönt.. Hörde rykten imorse i skolan om att resultatet redan kommit, så jag gick och mådde skit ända tills nu när jag kom hem och kunde kolla, men jag var helt förberedd på att få underkänt.
Så ikväll har jag verkligen anledning att fira, ska nämligen till Andrea på middag och så blir det partaj med tjejerna, det blir alla tiders det! 
Andrea och Lisa sticker ju tillbaka till Norge på söndag, och nu ska Lisa hänga på också,. Tråkigt för mig men kul för dem.. de kommer saknas men jag ska se till att de kommer hem med jämna mellanrum =)
Jag och Lisa fick ju en liten avskedsmiddag igår kväll, vi hamnade på Twins där vi avnjöt riktigt god mat och efterrätt.

Min älskeling har jag inte hunnit träffa på flera dagar då han har jobbat sent och jag gått i skolan. Men nu är jag hos honom,. blir mys och städning idag, härlig kombo;)

Nej nu måste jag kolla en gång till så att det verkligen står "Introduktion till nationalekonomi, grundkurs, G"

SES IKVÄLL GO' VÄNNER

bapparappa,. barbapappa?

Jag säger som Johan Ulveson säger i Livet är en schlager: "Aj då,. jag menar aj aj aj aj aj då,. jaha, där gick det tåget med oss kvar på stationen" för precis så kändes det idag. Jag är inte van vid att det går precis skit på nåt jag gör i skolan, men numera får man ju kämpa som en galen kossa för att klara't, det är så pass hög nivå.

Gudars, imorn måste jag verkligen ringa frissan, och när jag får tid ska jag sätta mig i stolen och säga: "gör vad som helst!" För nu är det inte katigt alltså. Nej men hon får nog ta bort min färg och slänga in lite ljusa nyanser fast jag ska inte bli blond utan brunt ska det ju fortfarande vara. Känns liksom som jag måste göra nåt nytt och inte ha helbrunt hela tiden, har tröttnat på det lite. Hmm aja får se hur det blir. I-landsproblem är inte lätta att ta hand om alltså. .

Nån gång den här veckan ska vi köra ett bodypump-pass eller liknande i Campushallen, har 4 gratisgånger där,. Tänker inte köpa nåt kort där i alla fall, för då kommer jag ju aldrig vara hemma i Motala,. Men kan vara kul att testa några gånger, pumpa lite:)

Efterfrågans priselasticitet blablabla

Så nu har jag faktiskt tagit tag i pluggandet, en aning sent dock men jag ska försöka så gott jag kan med det där på måndag, om jag så ska sitta alla fem timmar som tentan är på,. det är fortfarande ytterst tveksamt om jag klarar det, men då får jag väl göra om den nästa månad eller vad det är,. det är ju inte hela världen (eller jag tycker det, men jag försöker intala mig att det inte är det)
Den här helgen har jag inte något socialt liv; igår fick jag nämligen tacka nej till fest, fast jag tog lite ledigt på kvälllen och umgicks med Christoffer,. och nu ikväll fick jag tacka nej till mys med tjejerna,. måste faktiskt plugga lite ikväll också,. men jag tar mina välbehövliga pauser då och då och ser lite på tv och letar hotell som jag och Christoffer snart ska boka. Har hittat några som ser riktigt trevliga ut:)
idag var det svinkallt ute, det bara bet i kinderna,. när jag kom hem kollade jag på termometern och så var det bara ynka 0,2 minusgrader,. kändes ju som -20:P  Gud vad jag längtar till sommaren!


Skola

AH, jag har inte kunnat sova mycket alls inatt och skulle inte vilja göra nåt hellre än att ligga kvar i den varma sängen nu,. Men nähedå, för vi har bestämt att vi ska till skolan och plugga idag. Den 3:e januari! Vansinne, jag vet, men jag har inte pluggat ett skit på lovet, med några få undantag, och jag kommer inte bli godkänd på den här skiten om jag inte börjar plugga nu,. eller det är ytterst tveksamt om jag blir godkänd ens om jag pluggar stenhårt fr.o.m. idag t.o.m. söndag,. Usch:\ Men man kan ju inte sitta inne och plugga ett helt jullov, man har väl annat för sig då som att fira jul och nyår och träffa släkt och vänner. Ah jag vet inte hur det här ska gå..fan.

2008

Jaha då var det nytt år då, snart är det sommar ;D en myyycket bättre vädermässigt än förra året satsar vi på

Nyårsafton var hur bra som helst! Lisa, Elan och jag fixade med maten här och sen kom Andrea, Maria och Hanna rätt tidigt. Det blev fördrink, tilltugg/förrätt, riktigt lyckad huvudrätt samt en smarrig efterrätt (orkar inte gå in på några detaljer). Sen drog vi igång en lek och mitt i den kom Krille, Jimmy och Tobbe och gjorde oss sällskap. Lite senare dök även Tobias, Karpe, Victor, Emelie och Dominik upp. Det var skön stämning tyckte jag, alla var på bra humör. Plötsligt var klockan några minuter i tolv och som vanligt när det börjar närma sig tolvslaget  blir folk helt stressade, letar fram skumpan, slänger på sig ytterkläderna och skyndar sig ut. När vi bestämt att NU är klockan tolv började grabbarna smälla en massa raketer och vi härjade, skålade, pussades och kramades, precis som det ska vara:) Jag är alltid lite skeptisk till det där med raketer för det är ju lite lurigt, och igår tog jag skydd på altanen och ropade åt dom: "skjut rakt upp nu!" "Akta er!" och liknande saker. Men fint blev det allt,.
Framåt ett kom vi till Hugo där det var rejält med folk, mycket kul folk dessutom. Vi gjorde ett försök till att dansa, det gick väl inte sådär jättebra men helt plötsligt var klockan två och vid halv fyra satt jag, Krille, Jimmy, Andrea och Elan hos Krille och käkade peckasmat. Alla fem sov där, Krille och jag hade det nog mest bekvämt som låg i sängen,. de andra tre stackarna fick trängas i sofforna:p

Gott Nytt År gott folk!

RSS 2.0