det var skoj

Hade jättekul igår när Jennifer bjöd till fest! Vädret var ju så gött så det gick att sitta ute hela kvällen, underbart. Det där gör vi om snart igen om jag får bestämma.


Det går inte bara att fjösa med och vara feg och tro att allt kommer bli bättre och acceptera hur saker och ting är när man faktiskt kan ändra på det. Man ska bara nöja sig med det bästa.
Det var dagens visdomsord. Tack för mig.

trevligt

Heelt underbart väder! synd att jag inte hann joina folket som skulle till Varamon idag.. men jag har uträttat viktiga ärenden. Detta är spännande :)

Härlig stämning på harran igår på sista quizet. Och vi hade ju såklart alla rätt,. eller hade vi det? aja vi fick i alla fall vara med på skiljefrågan:D Team Brinka tog ju hem hela köret och jag fick äran att bära hem pokalen, haha.. Sen fick vi för oss att dra på black&white på Hugan, så vi drog hem och jag bytte om till helsvart, Emelaj körde på svart-vitt:

Jag kunde ju tagit med mig Kattis, hon behöver ju inte ens klä ut sig:) sötnosen

Umgicks lite med Andrea och Lina i Linas källare, och sen kom Linus förbi, det var trevligt att skvallra lite med honom igen. Som han sa; vi blir som kärringar när vi ses vi två:P Hugan var också trevligt faktiskt.. en bra kväll helt enkelt


Nu ska jag snart börja ladda för fest,. det blir lite reunion är tanken. Ska nämligen träffa festfolket från högstadiet:) 5 år har gått sååå fort..

crazy thursday

Det är några gubbar här och grejar med nåt,. och så har de stängt av vattnet! Hoppas verkligen inte det är långvarigt. Sen så har de varit så otroligt smarta och ställt sig på garageuppfarten, så jag kommer ju inte ut med bilen, och jag orkar inte gå ner och säga till dem att flytta på sig.. i-landsproblem. Fast det där med vattnet är ju lika mycket ett u-landsproblem.

Idag har jag skrivit dugga, den var kort. Så alla satt och väntade på att klockan skulle bli nio för då fick man gå om man var klar. Alla bara hoppade upp ur sina stolar prick kl.9 (efter att en människa tagit initiativet) och nästan sprang och ställde sig i kö, men då blev tentatanten sur:P Såg lite skoj ut

NEp, nu har jag lite att stå i, och ikväll blir det umgänge!

lillördag

Nu har en del saker börjat ordna sig vilket känns kanon!

Som det ser ut nu så blir det festival i sommar! Kan bli klockrent,. men jag är ju så töntig så jag blir lite nervös inför det där med att sova i tält i ett par nätter utan att det finns dusch och grejer tillgängligt, och det verkar inte bättre än att jag måste lämna pumpsen och annat uppklätt hemma:p
Känns som att man borde ha nåt vandrarhem eller liknande som backup, haha.
Det gick jättebra förra året på roadtripen, men då fanns det ju fräscha duschar, toaletter och sånt på campingen liksom. Jaja vi kan bara konstatera att detta kommer att bli en stor utmaning för mig:) Men så jäkla skoj!

Haha fyfasen vad alla är trötta på plugget nu då.. Hoppas det går bra imorn i alla fall, och nästa vecka. Men först och främst imorgon,. sen blir det lite jobb med arbetet och därefter är det helg och då blir det quiz, södrafest och annat härligt. Då ska jag inte ägna en tanke åt sista skolveckan!
FEZT

tisdag

Men tjaa, läget?
Här rouuular det på. Dumt nog så har det inte blivit mycket plugg idag. Men å andra sidan tänker jag att jag måste ju få ha ett liv också:P och jag har ju faktiskt läst det jag ska och sådär. Så jag unnade mig lite umgänge med Elan och Emelaj. Vi tre har varit lustiga idag, men vi lyckades alla fall få till en fika och lite shopping;)
Gud vad jag behöver kläder.. känner för att bara dra iväg till huvudstaden, ta in på hotell och gå och strosa i några dagar. Älskar't!


Sen undrar jag: är en balkong för mycket begärt? Näe jag tycker inte det.
Jaja, det går fler tåg, man kan ju inte träffa rätt på en gång så att säga.


Längtar till helgen,. inget ovanligt för att vara mig. Men jag känner att det kan bli en klockren helg!

söndag

Ännu en helg har dragit förbi då..dags för skola igen. Men nu har jag börjat räkna ner på riktigt, för nu ser jag faktiskt ett slut på det här även om det är tenta och gruppgrej kvar. Hoppas de där 12 dagarna bara svischar förbi och man samtidigt har hunnit med allt som ska göras! Är lite less på skolan nu alltså:P

Pratade med Linus förut, han påminde om att det snart är dags för vårt strandliv igen, det gillar jag!


Idag har det inte hänt så fruktansvärt mycket kul,. har jobbat en sväng, och sen gav jag mig ut och sprang i skogen. Det kändes att jag inte sprungit på ett tag nu, och speciellt inte den där rundan,. Kände att jag började bli illamående efter en bit, men då kände jag bara att jag var tvungen att fortsätta springa, man måste plåga sig själv lite för att det ska bli nåt resultat :) Så gött efteråt alltså!

Tänkte avsluta med att tacka mina kära vänner för att ni är just mina vänner :) Känns kanon att ha er! PUSS


sunny saturday

ÅH, har suttit på altanen och haft det gött, det har bränt på:) Måste se till att få lite färg nu, har ju inte hunnit sola sen jag vet inte när! Jag har mycket att ta igen så att säga
Synd att det dök upp en massa moln nu.. Det är ju bal och grejer idag, och jag ska hänga på Andrea, Lina o co och picknicka i parken, så det är bäst att vädret inte sviker. Sen ska vi såklart kolla in balfolket.. åh det är TVÅ år sedan jag gick där och var allmänt lycklig. Underbar dag det där:) Tänka sig vad tiden går.. det är inte utan att man känner sig lite gammal, haha

Fredagkvällen var kanon hos Andrea med en massa galna härliga tjejer och lite vin;) Det gillade jag.
Får se vad för trevligheter som kan tänkas ske ikväll då,.känner mig riktigt positiv här, så det ska vara:)

Dagens meny: Köttfärslimpa och sen lite rabarberpaj och vaniljsås. Gud så gött,.

Två positiva saker med allt det här är att jag får god mat och en walk-in-closet i detta hem;) Moha, skämt åsido



Ha en underbart trevlig lördag mina vänner, och ni andra också!

hej förvirrade värld

UJ, helt slut! Det har varit en minst sagt intensiv dag som började redan 05.40 imorse då jag hoppade (inte riktigt men)  upp ur sängen. Kom hem från skolan vid sex, fick rycket och började packa och greja. Känner mig nöjd med den här dagen, bra att jag tog tag i det.. men nu ska jag snart gå och lägga mig och kolla på nåt skoj på tv:n, är förbaskat trött. Men först blir det lite läsande och grejande.

Tur att jag tackade nej till onsdagsklubben ikväll känner jag:P Hade aldrig pallat. Det är rätt så orättvist att ALLA andra är lediga imorgon förutom jag.. och mina kära klassisar såklart! Tur att man inte är ensam, det vore riktigt jävligt, haha

Snodde en bild från Emelaj. Blir så glad av den:) Har hängt hur mycket som helst med dessa brudar den senaste tiden, och jag gillar't verkligen!

hmm

Ojoj, det har hänt väldigt mycket sedan sist.. Förvirrande.
<3...


I övrigt så har helgen bjudit på sommarquiz, som vi satte allla rätt på! I och för sig var det en hel del lag som också satte det, men det hör inte hit;) Sen sumpade vi vår vinstchans på utslagsfrågan men vi var kanon-nöjda ändå såklart!
Igår kväll blev det ett besök  på hamnkrogen, hur mysigt som helst! Därefter trippade vi upp till Harran och dansade och snackade med folk. Fick med mig Emelaj hem inatt, trevligt! Hon stack precis, och då blev det tråk här:\
Får se om det blir fotbolll idag då, haha,. måste plugga också, men är extremt osugen på det just nu.

torsdagdå

Jobbig natt.. men nu har jag varit på v-centralen och fått mitt pencillin så nu är jag glad igen!

Nu ska det pluggas, sen klippas (GÖTT) och sen ikväll träffa Emelaj (o co?). Trevligt trevligt

Imorgon blir det skola och sen på kvällen ska vi gå på Harrys sommarquiz. Lite afterplugg för mig liksom, mys.. Vi ska göra vårt bästa för att hålla samma nivå som Team Brinka (laget som mam och pap är med i) på quizet, hahaha:P


Tre favvisar från ost-kex-frukt-vin-myskvällen i söndags:


pics

Ojoj, det var svårare än jag trodde att hitta motivation till knappt en månad till.. Det är nu man bara ska gå och lägga sig och blunda, och när man öppnar ögonen så är man godkänd i kursen och kan ta sommarlov.

Ääntligen har jag börjat springa igen! Men vad händer? Jo jag får ont i halsen iGEN. Det borde liksom inte kunna ske med tanke på att jag jättenyligen hade ont i halsen, sen blev förkyld och frisk lagom till nu i helgen. Vad är det frågan om?

Lite bilder från festen i lördags med lekar, grillning och trevligheter vore nog på sin plats nu,. och jag behöver väl inte ens nämna vems lag som vann lekarna?;)









OW vad jag längtar till helg och träffa lite väninnor och göra vad jag känner för.

kanonkvällar

Men tjah,
måndag igen.. Dagen kunde inte slutat bättre, satt på O'Learys med Andrea, Lina, Lisa och Marre och åt kanongod mat och hade trevligt. Det är ju som sagt tradition att gå dit när Lisa är hemma på besök. jag gillar't!
Igår hade jag också en himla mysig kväll. Det blev ost, kex, frukt och en skvätt vin hos Lisa där även Andrea och Emelaj befann sig,. Sånt måste göras oftare blev min slutsats av kvällen.
Jobbade en sväng igår eftermiddag..haha det var en gubbe som sa till mig "du bär upp dina jeans snyggt". Jag hade säkert tyckt det var lite sådär om det bara var någon random gubbe, men nu var det en stammis som är så gullig och artig så då gjorde det absolut ingenting:) Börjar bli lite nervös inför de där veckorna i sommar när jag ska ha huvudansvaret för hela fiket,. jag jobbar liksom bara lite på helgerna och så nu, och de där veckorna i sommar ska jag sköta allt med inköp och jaa, i stort sett allt man kan tänka sig och lite till.. Aja det är ju  bra att min boss litar på mig ialla fall;) Schyst att ha på CV:t är det säkert också!
Och när vi ändå återberättar helgen baklänges så kan jag meddela att lördagen var riktigt rolig hos Madde med grillning och en massa lekar och sånt (slänger upp lite bilder imorn) ..så ag har haft många kanonkvällar i rad nu :)

Nu är jag trött! Vi hörs och ses

det var längesen





Guud vilka gamla bilder,. då var det verkligen alltid jeans som gällde när man gick ut, och det var alltid förfest hos Lisa;P
Men jag vill ha sådär mörkt hår igen, eller kanske inte riktigt, men nästan.. har i alla fall tagit tag i mig själv och beställt klippningstid,.men dum som jag var så beställde jag ingen färgning! Aja får bli nästa gång.

Igår fick jag supertrevligt sällskap i form av Lina och Emelaj, det blev en galet god sallad och samtal om allt möjligt. Mys, det gör vi om!
Nu ska jag ringa till Aten.. Sen är det inte många timmar kvar tills det är dags att börja lyssna på pepp-musik för att få igång festhumöret:)

Ha en kanonlördag!

jävla väder

FYFAN!
Kommer ut efter att ha snabbishandlat på Ö-son och då har det helt plötsligt blivit kanonmörkt ute. Hinner cykla nerför backen och stanna vid broöppningen. Och då brakar helvetet loss, har aldrig varit med om en värre regn/hagel-skur, och samtidigt blåste det så man fick kämpa för att inte ramla ut på vägen. Folk i bilarna måste ha garvat åt mig när jag verkligen gjorde mitt yttersta för att hålla paraplyt uppe och samtidigt försöka hålla mig på trottoaren med cykeln. Det var så sjukt långa 2-3 minuter det där och jag hann verkligen bli heeelt genomblöt. Just de där helvetesminutrarna var ju jag såklart tvungen att vara ute, jaadå..
















Nog gnällt om det, nu blir det en smarrig fika! Det är jag fan värd efter hemskheterna, haha

helg

Hittar både det ena och det andra i datorn här i huset,. en gammal härlig winamp-playlist och roliga bilder bland annat


jag och Lisa, haha

Kan även meddela att de nyinflyttade grannarna (i lägenheten) som förde sånt liv och kastade möbler från balkongen nu har flyttat. Hur länge klarade de av att bo ihop, en månad? Good work.

Var alldeles nyss i lägenheten och hämtade lite grejer och sådär, och så lyckades jag glömma mobilen. Lite halvpanik sådär, tänk att man kan vara så beroende av en teknisk liten pryl. Så nu blir det väl helt enkelt att cykla tillbaka och hämta den,. men aja, får se det som extra motion;) 

Jaha, fredag då,. Som det ser ut nu så kommer helgen innehålla trevligt sällskap i huset, födelsedagsfest hos Madde med lekar, grillning och utgång, jobb, och så kanske en grillning med Lisa o co. Blir säkert kanon det!

lillördag

Då var det lillördag igen då. Snart helg;)

Haha, nu ikväll ringde en kvinna hem hit och frågade om jag har en son som heter Oliver. Eeh njaae va?

Blablaa,skola imorn igen då.. och på kvällen blir det nog trevligheter med flickorna in da house så att säga! haha

Näe usch idag var jag tråkig ni! Men ha det fäjnt så hörs vi.

jaha

OJ, idag har jag nog slagit nys-rekord, herregud vad jag har nyst! Är faktiskt lite krasslig idag så jag har stannat inne hela dagen och inte känt för att ge mig ut..nu längtar jag dock efter att gå ut i friska luften!

Imorgon åker mina föräldrar till Aten..mig lämnar de hemma med halvkasst väder och jobbigt plugg,. inte okej!:P Ska nog kanske bo lite i huset när de är borta, kan ju vara trevligt känner jag.

Känner att det är dags att träffa bl.a. Emelaj, Lina och Elan snart, det var alldeles för många dagar sen! Och Andrea är väl upptagen det närmsta halvåret, men hon kanske kan klämma in en nån dag:)



f ö r v i r r a n d e.

tillbaks

Man känner sig inte direkt som jordens hetaste människa när man kommer hem på kvällen trött, genomförkyld, illamående, med huvudvärk och har inte sminkat sig sen 06.30 på morgonen.

Tyckte vi gick ut lite väl hårt efter ledigheten med en 8-17-skoldag med föreläsning i totalt 6 timmar,. det kunde väl lärarna varit lite schysta och tänkt på?;) Hade i alla fall en trevlig tretimmars-paus med Madde som var snäll och tog med mig hem till henne,. vi käkade kladdkaka och sen kycklingtallrik, i den ordningen också:) Sen dess har vi rullat fram.

Just ja, lite bilder från 50-årsfesten i lördags som lite smått togs över av ungdomarna som inte kunde prata med småå bokstäver kommer här;D


Hehe nej men Linas mamma var så gullig så som lät oss komma!


sista dagen

Gomorron,
snart dags att åka och jobba. Blir en heldag idag,. jag är dålig på att säga nej! Men det känns som att man måste ställa upp när det inte finns nån annan liksom,. jag gillar ju min kompis:)

Imorgon är det dags för skola igen.. hoppas man inte är helt borta utan faktiskt orkar plugga i en månad till.

Igår var jag på 50-årsfest hemma hos Lina. Senare blev det ett rätt kort besök på Harran för mig eftersom jag helst ville vara pigg på jobbet idag! Men det var en trevlig kväll:)

Nu måste jag sätta fart, hejsi!

första maj

Japp då var ännu en valborg förbi. Hade kanonskoj:)
Bara ett litet smakprov från igår då:
 
Resten kör vi väl på face så småningom.

Idag är det ju första maj, alltså bara en månad kvar till sommar kan man säga! Hur underbart kommer inte det bli då?

Trots att det var riktig fest igår och att jag inte fick mycket sömn så pallrade jag mig upp och hängde med mam, pap och mormor till Godegårds marken imorse,. mysigt att gå runt där och strosa. Köpte mig väl lite smått och gott också. Och vädret har ju varit helt kanon.. Låg och solade i mam och paps trädgård förut och fick snygga vita shorts på benen efter en stund i solen :P

Ärligt talat tycker jag att det redan är dags för de nyinflyttade här i huset att avlägsna sig härifrån och flytta till var sitt. Det känns som att det gått lite långt när bruden skriker så det hörs lång väg, slår sönder en ruta och kastar ut möbler från balkongen ..och dessutom var de stackars barnen med. Och där utanför stod jag och väntade på skjuts och visste inte vart jag skulle ta vägen. Var lite rädd att få en stol i huvudet. Jaherregud..

Nu är Andrea tillbaka där hon hör hemma, alltså här bland oss :) Kändes finfint att träffa henne en snabbis igår kväll, och det kändes faktiskt knappt som att hon varit borta när vi väl träffades igen. Inga konstigheter liksom!

Ha det gött!

RSS 2.0