Midsommar!

Det är full fart hela tiden och det gillar jag. Efter Summerburst-helgen var min kära mami här ett par dagar och hängde lite och hjälpte mig fixa en massa grejer. En kväll tog vi en cykeltur och satte oss på en restaurang på Hornsbergs strand. Så fint där.
Sedan var det helt plötsligt midsommar. Gick in för det i år och gjorde en krans, riktigt nöjd med tanke på att det var första gången. Vid lunch stack vi på stor fest i Solna där det blev sillunch, snapsvisor, femkamp, dans runt midsommarstången, bad i poolen, grillning, dans och hela köret. Vi var runt 40 pers varav en del internationella gäster, och vi hade hur kul som helst hela dagen och kvällen. Efter 15 timmar var vi ett par trötta men nöjda och glada själar som tog en taxi hem. Superbra uppstyrd fest, älskar sånt.
 
 
 
 
 
 
 

Summerburst dag 2

Summerburst dag två. Väldigt sliten efter en hård dag 1, men det var ju inte så svårt att komma igång igen med tanke på det underbara vädret och det faktum att vi hade en riktigt lovande afton framför oss.

 
Slog i detta ögonblick i armbågen, gjorde löjligt ont..:
 
 
 
 
Vi såg bland andra Otto Knows, Madeon, Feed Me och slutligen den största leveransen: Ingrosso! 
 
 
Mannen på taket.
 
Summerburst 2013 var helt enkelt fabulöst!
 
 

Summerburst dag 1

Summerburst.. Jag vet inte riktigt hur jag ska sammanfatta det mer än att det var fantastiskt även i år. Folket, festen, stämningen, man vill aldrig att det ska ta slut när man är där!
 
Det hela började efter jobbet på balkongen med Ida, Martini Royale och musiken som skulle levereras senare på Stadion,.och kanske lite Photo Booth...
 
Halsen..
 
På väg!
 
 
På plats!
 
 
Vi hann se Steve Aoki innan...
 
..vi blev totalförstörda av en monsterskur. Vi gick hem till vår räddare Marcus och torkade kläder. Där blev det lite reunion med gänget vi träffade förra året, kul. Sedan gjorde vi comeback på Stadion och såg Steve Angello!
 
Hamnade ute och dansade efteråt, väldigt rolig kväll..! 
 
 
 

Balance

Tjäna! 
Förra veckan var jag på sommarfest på Balance city. Himla fräscht och trevligt gym av det jag såg.
De hade fixat dit någon köttleverantör som stod och grillade en massa gott, det bjöds på dryck och en dj stod och lirade, det var en trevlig afton. Här har vi precis (eller rättare sagt; knappt) kommit dit:
 
 
Summerfresh..
 
Min date för kvällen, en mycket bra sådan!
 
 
 

Midsommar!

Imorgon är det dags...... 
 
 

Möhippa!

I sommar ska jag på bröllop, Hanna ska gå och gifta sig. Så förra helgen var det dags för möhippa! Min första, som jag längtat.
 
Elan kom hit på besök på fredagkvällen och vi hade en trevlig afton på balkongen. Klockan 8 på lördagmorgonen var vi såhär taggade:

 
Vi åkte till Hanna och härjade. Tagen på sängen:
 
 
Champagnefrulle!
 
Uppdrag
 
 
Efter en härlig picknick i Observatorielunden körde vi brottning i fatsuit, löjligt kul!
 
 
Föreläsning och shopping på Pistill:
 
Middag hos en av deltagarna med The View..:
 
 
 
Oj vilken dag,.hur kul som helst och the bride-to-be var helnöjd! 
 
 
 
 

Trädgården

Jag var på Trädgården i onsdags och åt middag och hängde kvar där hela kvällen med de här snyggingarna:
 
 
Ingen av oss hade varit där tidigare eftersom vi vänt när vi sett den absurda kön vid tidigare tillfällen..så att gå dit i AW-tid är tydligen det enda sättet att komma in på stället och slippa köa i flera timmar. Men skönt ställe när det är härligt väder, lite fritidsgård över det.
Kul kväll följt av en skön ledig dag. Firade vårt kära land genom att främja svensk handel och njuta!
 
 
Prickigt är ju festligt.
 
Efter de här sommardagarna var det tydligen dags att bli dränkt. Stack ut på en löprunda förut när solen gjort comeback efter ösregnet en stund tidigare. Hann halva rundan innan helvetet (absurt hällregnkaos) bröt loss och jag blev till en sjö,.men det var ju bara att köra på, "bara en halvtimme hem" liksom.. Men det var härligt på ett sätt också. Har inte varit med om något liknande, jag kände inte ens att jag sprang i översvämmning och att bilarna skvätte ner hela mig eftersom jag redan var en sjö. Nu är det sol igen. Något ville jävlas med mig. Men jag kan ta det!
 

KISS

Leveransen från Kiss med monsterspindeln, det var show helt enkelt:
 
 
 
Vallfärden efteråt
 
 
 

happenings

 
Tjäna!
Nu har det gått och blivit sommar och allt, fantastiskt.
 
Lite happenings på senaste tiden:
Firat Madde som bjöd på grillat på sin terrass:
 
 
AW på kontoret, den bästa och livligaste hittills. Folk bjussade verkligen på sig själva denna afton.
 
Linus och Mikaela tog en tripp från Götet upp hit och det blev en middag på Taverna Brillo.
 
Glossybox-event på F12-terrassen.
 
Mosebacke i fredags:
 
I lördags kom brorsan hit, vi stack och träffade Ida, lunchade och kollade maran. Gick längs Norr Mälarstrand och imponerades av löparna och garvade åt åskådarna som ropade saker som: "ser fräsch ut!" "kom igen nu, öka!" "ser lätt ut!" sköna kommentarer efter 35 km..
På kvällen drog vi till Friends för att se Kiss! Härlig show, kul att se de gamla lirarna. Ska se om det finns lite härliga bilder i arkivet sen.
 
Igår var det hett ute, helt underbart. Var på en visning på Kungsholmen,. det var fler som ville ha den lägenheten om man säger...fullt med folk, helt absurt. Stack vidare till Kronobergsparken och träffade Ida och Anna med vän och njöt där i flera timmar. Kvällen bjöd på söndagsmys i Vasastan. Dags att kila, tjäna!

RSS 2.0