love affair

Åhå, jag tror jag har upptäckt en liten kärleksaffär som jag såklart måste följa.. det är en kvinna som jämt får skjuts till bussen på morgonen av sin man (det måste vara hennes man). På bussen åker även hennes manliga kollega (I guess) De brukar sitta och snacka och på senare tid har jag upptäckt att de tittar lite speciellt på varandra. Imorse satt de precis framför mig och det enda jag ville var att ta ur lurarna ur öronen och sitta framåtlutad mellan sätena och lyssna på vad de sa. Men jag kände att det fick räcka med att snegla lite diskret, och kvinnan hade minsann förlovningsring och allt, och mannen satt med handen på hennes ben och sen höll de varandra lite i handen och tittade sådär på varandra ni vet. Det här måste jag bara följa upp, nyfiken i en strut hell to the yeah. Synd bara att det inte är så många dagar kvar jag ska in till skolan, får väl fortsätta att åka även när jag slutat,haha. Man kan i alla fall se det hela klockan 7 varje morgon så ni vet;)

NÖJD ELIN

Vad nöjd jag är då! Allt flyter på kanon idag; joggingrunda imorse, frulle klar när jag kom hem, en jobbarkompis ringde och upplyste mig om att jag börjar en timme senare imorn, jag ska strax till BellaNotte och äta med en del av släkten, sen blir det tårta hem-hemma, ikväll är det mat och inflyttningstillstgällning hos Lina, sen Harran där det blir utedansgolv-premmi för mig i år. Som sagt, nööööööjd :)

Mitt enda problem idag är att min topp har guldknappar och mina skor silvernitar,. mismatch! Aja det där får jag lösa på ett eller annat sätt.. ett par andra skor kanske
Såhär fina var mina klackar efter ett besök hos herr schumacher


appreciation

Vilka härliga vänner jag har! Känner mig på uppskattningshumör just nu. De är allmänt sköna och får mig på bra humör. Linus och Ida t.ex., fylleringde häromkvällen och svamlade på, spelade upp musik vi brukade festa till förr och planerade inför vår resa i sommar. Ser verkligen fram emot i sommar när jag kan träffa dem mycket oftare än nu! Och idag (ikväll) när jag kom från Linköping satt Andrea, Emelie, Linda m.fl. på Texas och ölade, så jag svängde förbi där på väg hem och blev underhållen. De är ju för sköna de där mupporna:)


Ännu en vecka full av logistik är avklarad, 2 to go! Vi räknar ner varje dag, flera gånger till och med,. snacka om att vi har ADHD hela tiden och bara vill göra annat än att plugga..
Ha, vi fick hämta ut våra tentor i finansiell ekonomi igår, kul att se vad man hade fått poäng på,.sjukt att man hade marginal:P var så nära på att essa andra delen tillochmed, hade 17 poäng av 18 där, haha wtf? fint hur som helst.
Ooh, äntligen har jag hittat årets bikini, ett svårt i-landsproblem är därmed löst. Hade nästan börjat ge upp hoppet när en bikini från Panos dök upp och blev min räddare. Tackar..


SATC

Idag var det äntligen dags för mig och Madde att slå oss ner i biosalongen för att checka in SATC2. Jag sa till henne när eftertexterna kom: "det där var nog de två och en halv snabbaste timmarna jag varit med om!"  det går fort när det är underhållande, det blev verkligen aldrig tråkigt.. Älskar alla fyndiga kommentarer de kastar ur sig hela tiden, härligt är'e.. Kommer se alla säsonger och båda filmerna många gånger till framöver:)



update

Heej mina vänner!

Efter att ha försökt köpa biljetter med jämna mellanrum i ett och ett halvt dygn, suttit i lång telefonkö och krånglat lite med internetbanken så har vi nu äntligen biljetterna till Sex and The City-premiären imorgon! Skulle gått på smygpremiären ikväll egentligen, med goodiebags och hela köret men de var slut innan vi hann säga tjaförihelvete ungefär;P Men hela grejen är att alla som har Swedbank måste ansluta sig till något nytt betalningssystem som tydligen gäller på vissa ställen..bl.a. på SF som ni kanske förstått. Herregud vilket krångel innan jag fick reda på detta, men det är nog värt det, älskar ju SATC :)

Är rätt nöjd med dagen änsålänge, har läst en del och sprungit en runda. Det är fint ni! Dags att dra sig till uni snart..

mys

Vilken härlig helg då! Picknick i parken-premiär med finfina Andrea och Lina, löprunda på morgonkvisten, och helgen fick ett kanonavslut med bio i Linky med Emelaj. Prince of Persia, inte min typ av film egentligen men ändå helt ok,.sällskapet och skinnfåtöljerna gjorde ju grejen!:)




katsching

HA! Tog hem den där hemska tentan jag skrev för ett par veckor sen, otroligt nog :) Maddes skrik när hon sprang mot mig för att berätta att vi faktiskt hade tagit den är oslagbart, haha. Är så otroligt nöjd och lättad över detta så ni anar inte!

Dagen till ära var det schtekande sol, och resultatet skulle såklart firas, så det blev en iskall öl på NH:s uteservering, den godaste ölen på jag vet inte hur länge! Sen blev det livspremiär för mig på Bosses, eller var det glasses bossbar?;P 

Lite mys på det med de trogna, och Elan dök upp såhär fyra månader senare vilket vi såklart gillar.



värme

Helt underbart väder idag då! Blir så glad av solen och värmen:) Slapp sitta inne framför en dator i 10 timmar som igår, istället satt jag ute på skolan större delen av dagen och pluggade och snackade skit med tre härliga mates vid namn Madde, Sandy och Susanne. Riktigt fint. Något mer fint är att jag drog en löprunda framåt kvällen, ska verkligen hänga i nu, det är bara att köra.. Träffade såklart på pappa i spåret, haha vem annars liksom..

Efter denna näst intill sommardag känner jag att det inte är långt kvar tills vi hänger i Varamon igen,.och på Cypern!
ÄLSKA SOMMAREN

Känns kanon med fredag imorgon. Kommer hänga med finfina vänner på kvällen om jag har förstått det hela rätt. Såg även nyss att det är derby på g, Zeros-IFK. Vore ju faktiskt trevligt att se.


nåt

När man drar hemifrån kl 7 och kommer hem kl 18 efter att ha kört järnet i skolan en hel dag är man rätt slut i huvudet. Jag vill ju så gärna orka med en löprunda när jag kommer hem men både kroppen och huvudet skriker efter att få däcka i soffan. Det är då viljan tar över, och vad jag älskar när den gör det :) Man använder liksom krafter som inte existerar, lite halvskumt faktiskt.

En jäkligt frän grej är att Per kom trea i world poker tour i helgen,.har inte så stor koll på det där men om det inte är status på det så vet jag inte vad! Maria kan vara stolt ;)

Utlovar roligare uppdateringar framöver kära vänner.. hoppas ni har det fiinis, träffar förhoppningsvis en del av er i den stundande helgen!

Om tre dagar kommer domen..

bal

Idag är det bal för de som tar studenten i år. Så kul att få håret och sminket fixat, klä upp sig som aldrig förr, bli uttittad av en massa människor, och ha en awesome middag och fest! Är avis på dem som får gå..
Det var en riktigt bra dag, men jag kan inte förstå att det är TRE ÅR sedan vi gick där!




;PppPPpP

Kunde ta mig en rejäl sovmorgon,. när hände det senast?
Det är 20 grader ute,. när hände det senast?
Like it!

Haha, ni vet de där ;PppPPpP-grejern på face. Vi var flumtrötta igår och kunde inte sluta med dem! Och så kunde vi det;PppPPpP
Från Svensson och Sune:
Efraim ska va' med oss, så är hon inte det;PppPPp
Det räcker för lilla svängen, så gör det inte det;PppPPp

haha det finns ju ingen som helst mening med detta, det är därför man garvar antar jag..


fest av rang

Helt galet vilken förfest Linus ställde till med igår.. 58 pers, haha! Så jägarns roligt var det, verkligen en härlig blandning på folket. Hade varit klockrent om vi var kvar där hela kvällen, men tyvärr så har han ju grannar:p så det fick bli utgång. Ja jag hoppas det blir fler av de där festerna.



Vår logistiklärare kom på igår att det är röd dag idag och sa: "..så det kanske inte är alla som har möjlighet att plugga 8 timmar" Nej precis, blev lite välförtjänt ledighet idag, alla andra är ju lediga liksom! Krille kom med tacosgrejer så vi slängde ihop det och gudars vad gott det var! Sen har det hämtats skor som försvann igår/inatt, och även min cykel står nu där den ska,.att jag alltid ska glömma den.. på kvällen blev det grillat och till efterrätt rabarberpaj med familjen. Fint!
Något annat vår logistiklärare sa igår när vi hade jobbat på rätt ordentligt var: "ja men då kanske ni får helg då!" Eh jo men det vore ju trevligt.. Älskar att det är söndag idag och fredag imorgon!

b-day

Idag är det käraste Maddes dag, stooort grattis!



Efter en logistikföreläsning på eftermiddagen shoppade jag runt lite med mami. Hittade till min stora glädje en del fiint, närmare bestämt ett par somriga toppar, en härlig sak med guldknappar och puffiga ärmar, leggings och craft-träningskläder. Elin kan med andra ord somna hel-nöjd!

säkert kort

Det finns en kille här i stan som alltid ger en ett gott skratt endast genom att vara med på bild. Han ser så fruktansvärt rolig ut på varenda bild  (utan att det är meningen för det mesta). Det vore dumt att säga vem det är då jag inte är säker på om man ska ta något sådant som en komplimang eller ej;D Men en sak är säker: honom kan man lita på om man vill bli på lite bättre humör! Hahaha

ledig!

Klockrent trevlig kväll igår hos Madde. Det blev en massa skojiga lekar, sånt gillar jag. Att mitt lag tog hem allt gjorde ju inte saken sämre! Haha, två segrar av två, på samma helg! Ibland kommer verkligen tävlingsmänniskan i mig fram;P Kvällen fortsatte med käk, det var så mysigt när alla höll på i det lilla köket så jag tyckte att vi alla kunde bo där. Det bjöds på en mycket smarrig tårta också som pricken över i:t.

Underbart med en hel-ledig dag idag. Behöver inte göra ett skit, men ändå städar jag och ska träna sen. Anmälde mig nämligen nyss till ett cycle-pass, utan att tänka på att jag drack igår och att min hals mår lite sådär. Men det blir säkert kanon!


lördag

Ja men godmorgon..

Är svintrött, tror det kommer ta ett tag att återhämta sig från den där kursen:P skyller allt på den nu för tiden, haha.. men igår var det tenta i alla fall, och det gick ju, ehm sådär.. men nog om det, fråga inte så mycket! 

Hade 4 par högklackade skor på lager som hade väldigt bristfälliga klackar så att säga,. och jag skulle vilja påstå att jag är lite av en stammis på skomakaren i stan, och så brann det där för några dagar sen! Men vi hade visst fler i stan haha,.men ingen mängdrabatt fick man. Det kostar att ligga på topp ni! Och gud vad det får pusslas med tiden man (inte) har. Slutade med att min bror får åka och hämta alla skorna idag, mycket bra insats av honom känner jag. Så nu kommer jag överleva kvällen med ett par nyklackade heels;)

Grillning och grejer igår kväll hos Andrea med ett gäng härliga människor, riktigt bra.. och jag vann quizet, vilken prestation! är helnöjd. Två bilder innan jag drar iväg och hänger med chefen..och jobbar lite. Direkt hem till duschen och sen födelsepartaj i Link !



Grillmästarinnan och Andrea med sin vackra utstyrsel!

jag vill

Snackade med käre Linus förut, och han satt ju såklart på Ströget och hade det gött i vårsolen, och ikväll ska de ut på Sliver. Jag vill också göra det där! SNART har jag mer tid. Jag var ju i Uppsala och förlustade mig hela förra helgen tänker ni, men då ska jag berätta att vi hade pluggat in den tiden minsann;)

Tentapluggandet börjar bli fruktansvärt segt nu. Drog ut på en runda i skogen nyss, det var precis vad som behövdes, så härligt! vad jag garvade när en liten hund helt plötsligt började springa med mig då, haha.. får man ha hundar lösa sådär föresten? Jaja, mig störde det inte det minsta, tvärtom. Undrar om jag kan springa med Kattis? Har hängt en del med henne nu, hon är så gullig! Ska gå upp till da house om en stund och släppa in henne, kan ju vara bra.. och hämta en stycken bil.

Hoppas ni har det nääääjs!

jumpsuit?

Satt och kollade på bikinis igår, på alla möjliga sidor. Det dök upp en massa sådana där jumpsuits eller vad de kallar dem.
Kan inte någon av mina vänner slå till på en sån här?



Den är så hemsk men samtidigt så rolig. Ser ut som en pyjamas ju, kan tänka mig att den är hur skön som helst att glida omkring i. Jag skulle se för schaskig ut i den, men den vore skoj att se på någon annan:D Då kan jag ta denna Marc by Marc Jacobs-sak:



Så fräsch och så 80-tal eller liknande!


tennis

De snackade om Motalas tennisbanor idag på P3-nyheterna. Tennisklubben hade fått klagomål på att det låter för mycket när det spelas, lät så fånigt men det var tydligen sant. Kollade MVT:s hemsida:

Beslutet är fattat. Motala tennisklubb måste begränsa sin verksamhet på tennisbanorna i Varamon.
Ljudet från spelet kan utgöra en olägenhet för människors hälsa.

Olägenhet för människors hälsa, haha.. Så nu får man tydligen inte spela på kvällar och söndagar där. Dumt, det brukar ju alltid vara folk på tennisbanorna på sommaren tycker jag. Hoppas inte de gör sådär med fler banor.
OH vad sugen jag blir på att lira lite tennis!


nu så

Börjar så smått återhämta mig efter Uppsala; min nya Fred-tygisar som blev nerskitade är nu rena (tack gode gud), min jacka som luktade surt efter att ha varit dränkt i skumpa luktar nu fräschare än någonsin, och jag själv har börjat träna igen efter alla öl ;P Jorå så atte, det börjar ordna upp sig!

Något som inte börjar ordna upp sig men däremot dra ihop sig är tentan i finansiell ekonomi. Frågan är hur detta ska gå? Vi har pluggat som as men ändå fattar jag inte hur man ska hinna få in allt i skallen.. kämpakämpakämpa!

Helgen avslutades på bästa sätt, nämligen med sedvanligt söndagsmys. Denna gång var Andrea och Emelaj mina kära gäster :) Love it.

galen helg i Uppis

Alltså.. haha, jag vet inte vad jag ska säga om Valborg i Uppsala, är helt fascinerad över hur galet det var, men jag älskade det:) Det var sinnessjukt mycket folk som rörde sig i den staden de här två dagarna, och alla festade konstant!

Öldrickandet började vid lunchtid på väg upp i vår ekonom-buss. Det sjöngs studentsånger och alla var på världsklass-humör. Den kvällen, på Kvalborg, träffade vi Ida o co, köade till Stocken och festade sedan till det med våra sköna grannar på hotellet. 





På själva Valborg var det bara upp tidigt för att bege sig till ekonomikumparken på champagnefrulle, och så var festen igång igen..:P Träffade lite kändisar från hemtrakterna och annnat skoj folk och hade det heelt underbart där i solen och värmen. Där trivdes jag bättre än firren!



Därefter, mitt på eftermiddagen, var det champagnegalopp på nationerna. Vi hoppade in på en av dem och blev nedsprutade av skumpa direkt. Sjukt att alla köper champagneflaska efter champagneflaska för att spruta ner folk med, och man betalar för att gå in också, haha.. men det var hur kul som helst!





Valborgskvällen började på hotellets restaurang med finfin mat, vi gick vidare till grannarna och sedan in till stan och Norrlands nation. Det var liksom the place to be den kvällen;) Hade en aawesome time där!

Sen helt plötsligt var det lördag och dags för hemfärd tyvärr.. Tack för en klockrent rolig helg! :D

RSS 2.0