planeringsexpert?

Ursäkta min frånvaro. Kör den gamla vanliga: det är mycket nu..

Har kommit fram till att tid är så fruktansvärt dyrbart för mig, eftersom jag har så lite av det. Det är nästan löjligt hur mycket jag uppskattar en ledig lördag, en liten sovmorgon eller en ledig vardagseftermiddag.
Det krävs så mycket och noggrann planering för att få allt att gå ihop. Samtidigt som jag gillar att planera saker då jag tycker om att ha klart för mig vad som gäller och jag kan vara någorlunda säker på att hinna med det, så är det jobbigt att alltid behöva planera.

..dock gillar jag alltid att planera roliga saker såsom fester och små trippar. Nu i vår verkar det bli en hel del sådant vilket gillas :)
Imorgon blir det födelsedagsfest i Linkan och sen antagligen utgång på det, yippiie känner jag då!

Himla trevligt att träffa Hanna och Emelie ikväll känner jag också,.tack för det!


äntligen

Åh, lycka! Jag hat hittat en massa vackra bilder på easyart.se som jag kan rama in till tavlor,.hade nästan gett upp hoppet om att hitta tavlor som jag kan ha på en vägg här hemma, hittar aldrig nåt som faller mig i smaken. Så därför har min lägenhet inte känts helt färdig vilket jag gått och irriterat mig på. Men nu hittade jag precis min stil. Det gäller bara att välja ut två... jag som har såå lätt att välja ;)

Oj nu ska jag lägga på ett kol här. Det blir ett box-pass följt av mys, kommer bli förträffligt.
Föresten, vårterminen har nu börjat. VÅR-terminen, hur härligt låter inte det då?!

den som lever får se

Hade en trevlig och lugn lördag. Känns bra att vakna pigg och kry, det kanske man borde prova oftare?;) men det här är faktiskt andra lördagen i rad jag bara tar det lugnt. Känns som att det är en lugn period för de flesta nu,.jag vet inte.
Idag blir det en mysdag med lite av varje. Men först ska jag ta mig en joggingtur. Brukar gå segt att springa tidigt på dagen men jag gjorde't igår och det gick, så vi kör igen.

Har ännu ingen klassisk söndagsångest. Beror nog på att det bara är kursintroduktion imorgon i skolan och att det är en kurs som jag själv valt (strategier och marknadsföring i tjänsteföretag). Gillar att komma till skolan utan att behöva prestera, haha.

Undrar vad Johnny Cash sysslar med? Börjar faktiskt tröttna nu. Inte ens jag har obegränsat med tålamod..

jorå såattee

cha cha bloggen!
what's new?

JO nu är den där tentan skriven,.och vilken jädra tenta sen! det var nästan ingen som gick därifrån innan kl.18 och det är vääldigt sällsynt. Svårt, invecklat, omfattande, jaa ungefär så kan man sammanfatta det. Bara hålla tummarna nurå!

Helt slut i huvudet drog vi hem till Madde direkt och där var det bara att ladda om, det stod ju fest på schemat. Vidare till Carro där Maria och Hanna också befann sig. Jättekul att träffa dem igen, har inte träffat dem sedan sommaren och det är ju galet. Vi började planera en massa roligheter:) Love it. Sedan tog vi taxi till Kårallen och där var det drag på't. Dansade omkring, tramsade med roliga människor och ramlade in på en speeddate:D Kul kväll!

Jag är ledig idag, lördag och söndag! DET är fint ni.
Börjar med en lunch på stan med Emelie och Lina, gud så trevligt!

affärssystemimplementeringen

Det börjar gå fruktansvärt segt att plugga nu. Nu tar jag liksom pauser en gång i kvarten och tramsar runt på face och diverse bloggar. Men en grej har jag lärt mig idag: efter att ha somnat i soffan med boken/datorn på mig för ?:e dagen i rad när jag pluggat, kände jag såhär: gör om - gör rätt! Så nu har jag förflyttat mig till köksbordet vilket har resulterat i att jag ännu inte har somnat,.inte ens känt minsta lilla potential till det. Men jag tänker inte överge min älskade soffa helt och hållet när jag pluggar, ibland "måste" man faktiskt sitta/ligga lite mjukt med en filt när man ska läsa.Jag gillar ju det.

Imorgon blir det fest, närmare bestämt TK (Tentakravallen) och det kände ju vi var himla passande eftersom vi skriver tenta till kl.18 imorgon. Sen är det bara köra. Och vi är lediga på fredag!! YEHEY
haha vilket påhitt:



Det blir nog kuligt!
Dock längtar jag efter en sittning då man kan vara uppklädd, äta trerätters, dricka vin och sjunga en massa roliga sånger. Så.himla.kul.

Handboll ikväll igen då. Härligt med kul sport på tv,. Gårdagens match mot Slovenien behöver väl knappast kommenteras? Började så jädrans bra men i andra halvlek kan man ju verkligen fråga sig vad de styrde med! Hur som helst, ikväll ska de där polackerna tas:P


lägesrapport, just for you

Drog på bio i Linkan igår kväll med Linus, Emelie, Mickis och Olivia,.Snabba Cash var det som visades på duken och den var ju helt okej kände jag. Alltid trevligt med bio.. Salongen var fullsatt och det roligaste var nog när vi och många andra inte kunde sluta garva åt nån som drog en helt galen nys mitt i ett allvarligt ögonblick i filmen. Det där med att skratta när man inte får skratta är ingen lätt match alltså. Hur som helst, kom hem, somnade och imorse var det bara att åka tillbaka till Linkan. Var i skolan till sex idag. sliten nu.

Nu blir det idiot-plugg i två dagar som gäller innan det är dags för tenta.. Längtar till tors kväll när det är över, ska bli underbart skönt!!


kärring

Jag älskar kärringprat. Kärringprat innebär i stort sett skvaller och vissa trevliga vuxen-snack, typ om blommor som vi för övrigt halkade in på igår hos Linus:) Så nu måste jag vara lite kärringaktig och göra klart för er hur trevligt det är med tulpaner, haha. Härligt, det signalerar liksom att våren är på g. Vi går mot ljusare tider, haaaallelujah.


 

"Så jävla grönt", både bokstavligt talat och den andra innebörden av frasen :P

stuDYING

Men haha, hittade precis någon slags grupp/fanclub på Face som heter
Anyone noticed that "studying" is like "student" and "dying" put together?





So true.

Kanske är nåt gammalt, vad vet jag, men ibland är jag lättroad:)


eller va?

Sa hejdå till Elan nyss efter en trevlig kväll med ett skönt gäng. Känns som det var förra veckan jag sa hejdå till henne sist men det var över 4 månader sedan hon drog iväg för första gången till det där landet med en massa italienare. Nu längtar jag till påsk! Den där trippen SKA bli av, om jag så ska bli den som tar tag i det och fixar med allt. Är så himla sugen på att resa nu

Annars är det rätt mycket oklarheter för tillfället,. hur svårt kan det vara liksom?! Fattar't inte.. Blir så besviken.
SÅ,nu slipper ni undra över det mer. Som om ni fattar liksom. Äsch, ville bara skriva det någonstans och så länge någon eller några förstår så är jag nöjd.

Helg på ingång.. Vi ses inte på nåt dansgolv eller i någon bar i alla fall, men något åt det sociala hållet ska vi nog kunna ordna!

workit

Nu har jag äntligen sprungit av mig lite! Har bara gått promenader sista tiden för att jag trott att det varit för halt att springa, men allt går ju med lite vilja. Måste få ur min energi ordentligt, och det går ju inte bara genom promenader och situps liksom.. Så nu jävlar. I LIKE IT!


Jag behöver massage !


herregud

Usch, jag blir stressad av att se på "Familjen annorlunda" eller vad det heter som går nu på tv4. Varför skaffar man 10 barn liksom?! Jag kan inte se något positivt i det,.visst, det är väl kul att ha en stor släkt och så, men inte så många egna barn. Det kan ju inte finnas en möjlighet att man hinner med det man vill eller ens allt man borde göra. Man kan ju inte få någon egentid och andas lite,.och inte tid att bry sig om sig själv,. "åh imorgon är jag ledig, jag ska nog dra iväg på en shoppingrunda med några väninnor på dagen och sen ta en middag med lite vin på kvällen och kanske gå ut och dansa lite.. eller visstfan, jag har ju 10 barn att laga mat, tvätta åt och skjutsa runt på.."

Jag har fullt upp som det är nu med att hinna med mig själv! Klart man får prioritera lite annorlunda när man skaffar barn, men jag tänker fortfarande ha ett liv när/om jag får barn. Det blir verkligen inga 10 barn för mig inte!

tillbaka till verkligheten


När jag kom till skolan imorse så kändes det absolut inte som vi varit därifrån i 3,5 veckor. Kändes ju knappt som man varit därifrån över huvud taget..

För att göra en lång historia kort: kryssningen var klockren. Det åts, dracks, dansades och gjordes diverse galenskaper. Vi kom i säng kl. 6 och sov till kl. 8 då det var dags att fräscha till sig en aning för frulle-buffén som absolut inte får missas om man frågar mig! Och det gick rätt bra ändå, men vi gick och la oss och sov i några timmar efter det. Annars hade vi nog aldrig överlevt dagen. Sen blev det lite shopping i taxfreen och lite käk, finfint. Fick även till slut hämta ut Linus stereo som beslagtogs på vår hyttfest kvällen innan när vi spelade en aning högt:P Tur att det var rätt sent på kvällen som vakterna hittade oss, haha. Något annat som var tur var att vi slapp tullgrejen innan man går på båten,.det var ett gäng som fick scanna sina väskor och allt, och vi var allt lite oroliga över att få ge ifrån oss all vår dricka + stereon, men vi klarade oss.
Är fortfarande lite trött alltså,.vill sova! Men affärssystemen väntar på mig.

 


drar till havs

Ost, kex, rödvin, en titt på let´s dance och så skvaller såklart. Så har kvällen med Linus sett ut, perfekt uppladdning för kryssningen vi drar på imorgon!
Buffé och andra trevligheter, fest och grejer på en båt med 11 människor jag gillar. Känns väldigt lovande:D vi bokade kryssningen för över tre månader sedan så att alla skulle kunna hänga med. Och dessa tre månader har gått så attans fort! Därför känns det ju fullt möjligt att nästkommande tre månader kan gå lika fort,. sen är det våååår. Inte för att jag vantrivs nu, absolut inte. Men jag gillar att ha saker att se fram emot, och vår/sommar är absolut ett av dem ..som ni kanske märkte under förra inlägget :]

Dags att packa lite till och sen sova. Ha en fin helg!

sommar snart?

Hur bra vintern än må vara så är sommaren oslagbar.
Kan inte låta bli att längta till sommaren då man ser lite mer levande ut och inte är helt vinterblek, är ledig och kan göra vad man känner för, slipper klä på sig flera lager kläder när man ska ut för det är lika varmt ute som inne, om inte varmare. Man kan springa i skogen utan att det är en massa snö, is, blask eller gegga som förstör. Man känner sig mycket friare och alla känns lite gladare och lite bättre. Man gör impulsgrejer hela tiden, och i allmänhet finns det mycket mer saker att hitta på när det är sommar. Man kan ligga på stranden en hel dag samtidigt som man träffar en massa folk, och så träffas man och grillar på kvällen och kanske tar en liten utgång på det. Har man tur så hinner man med en liten utlandsresa som pricken över i:t med!



Bara fem månader kvar till juni,. dags att göra en ny sommar-lista som ska följas slaviskt!

dåså

Blev ett 12-timmarspass som åskådare i sporthallen igår, med en liten lunchpaus dårå. Hälsotallriken på Sjöglimten är riktigt fin ska gudarna veta.
Synd att de rosa åkte i semin och Maif förlorade finalen och lite sådär,.meen aja, dagen bjöd på spänning och lite snygga mål o.s.v. Fotbollsfruarna Frida och Anna smittade verkligen med sin nervositet när Maif lirade, haha. När jag verkligen är inne i en match och det blir lite spännande så mår jag skit, blir så nervös ibland :) Blir alltid på tok för mycket flum när jag och Emelie gör något, men varför vara allvarlig jämt ? 
Slutsats: alltid kul med Borencupen.

Min kyl fungerar igen efter några dagars kaos. Eftersom vi först trodde att frysen heller inte fungerade så befinner sig all min mat hos mina föräldrar. Har fortfarande inte hämtat den, så jag har varit "så illa tvungen" att äta hos dem i stort sett varje dag nu ;) Får se om jag kan vänja mig vid att laga min egen mat igen...

gilla

Hade en riktigt trevlig kväll igår med ett gäng grabbar :) Väldigt lätta att umgås med, gillar't!

Idag blir det sporthallen för lite fotboll igen, roligt! Jag har på mig en rosa topp dagen till ära, haha.. (heja rosa laget liksom) nej men det är faktiskt flera andra lag jag också hoppas det går bra för..
Aja, återstår att se hur det går för folket, tjoHEJ

100102 ?

Nytt år och till och med nytt årtionde om någon missat. Happy new 2lax10! Det har faktiskt börjat riktigt bra med umgänge, fotboll och lite jobb.

Min nyårsafton var helt kanon. Först fördrink och föröl hos Lina med tjejerna, sen vidare till isstadion där Olle och Linda hade hyrt ett bra fest-place. Tropisk kallskuren buffé blev det, och sen fest resten av kvällen såklart! Lite nytt trevligt folk och så flera av mina gamla favoriter. Finfint:)



SÅ,nu känner jag inte för att lägga upp fler. Ni vet ju var resten finns vid det här laget så.

RSS 2.0