nerlagt





"Hultsfred slänger in handduken". Snacka om timing att vi åkte på den sista Hultsfredsfestivalen genom tiderna förra året! Och vad kul det var.. trodde ju aldrig att JAG skulle komma iväg på festival, och det var det ingen annan som trodde heller, men johodå! :) Hur som helst så är det ju lite synd att de la ner, 24 år hann den fylla.

180

Sådärja! Klarade visst tentan i logistik och det innebär att jag nu har dragit ihop 180 hp, d.v.s. tre års heltidsstudier, FINT!

Insåg precis att det är juli imorn. What?!

Öland

Ölandstrippen kunde inte blivit bättre! Vi hade kanonväder hela helgen och hängde på beachen, träffade massa kul folk, åt gott och festade runt överallt :D



Kom dit vid två-hugget natten till fredagen och möttes av en massa (ursäkta) trashigt folk, och så ville vi sova men det kunde vi ju bara glömma, det spelades kanonhög musik från alla håll och kanter. Men det var ju bara att skratta åt det, och militärtältet var kanon, mysigt och härligt att få plats så många där i. Till slut var det i alla fall midsommarafton och det hängdes på beachen, strosades runt lite överallt och sådär.. vi hittade "vår" del av stranden längre bort, jättefin vit sand ni vet..underbart. På kvällen blev det supergod grillbuffé på ett fint ställe vid stranden, ett riktigt stort gäng blev vi. Sen körde vi en liten turné på campingen framåt småtimmarna, sprang runt och dansade i allas partytält haha. Helt sjukt vad partytält, soffor och stora musikanläggningar folk hade släpat med sig. Lördagen spenderades på stranden, helt underbart!Sen var det ju fest igen. Ja det har varit helt klockrent, ville ju inte åka hem igår:P Men det var faktiskt skönt att komma hem och sova, för det hade man ju inte gjort de här tre nätterna, och mjukt och tyst var det att sova hemma, kändes lite småmärkligt:)

Jaja det var en liten summering, varsågoda! Nu fix inför födelsedagsfest hos Tom med tacobuffé, sen kör vi måndagsklubben! Love it!

midsommar

Dåså, nu är det inte långt kvar tills vi drar till Öland! I år blir det äntligen av, vet inte hur många år vi snackat om att dra dit över midsommar..
Har packat och handlat grejer hela dagen idag, gillar verkligen att fixa inför sånt här:) förutom kläderna då, att man måste bestämma i förväg vad man ska ha på sig varje dag och kväll, uja.. Men nu är allt nerpackat så nu kör vi!!

Hoppas ni får den härligaste midsommaren ever mina fina!







shake what your mama gave ya

Det där med sömn är tydligen ingenting jag ägnar mig åt nu för tiden..hinner faktiskt inte. Det är fest, Varamon, umgänge och jobb hela tiden. Och man måste ju såklart vara med på allt;) Älskar ju när det händer roliga grejer.
Hade svinskoj igår alltså, haha galet.. och envis som man är så blev det Varamon imorse även fast jag hade behövt sova 5 timmar till.. men man pallar det man vill, och sen blev det jobb på det också,. sliten? eh ja.

Den här bilden kan ju sammanfatta kvällen. det dansades hela kvällen kan man säga, härligt. Här har vi "Ayia Napa-låten" in action. Så bra! Vad vi kommer köra på Cypern då, det ska dansas som aldrig förr.. Älskar även att Linus o co fixat en stereo som hänger med till Varamon, fest varje gång;)


måndag

Ja då var det måndag igen, men vad gör det? Det är lov och ikväll är det fest! Premiär för måndagsklubben, ingen i Motala har nog lyckats undgå det..  men det blir nog skoj! Förra året gjorde mån-klubben succé så vi hoppas på en favvo i repris helt enkelt.

Usch jag var på Harrys så sent som i förrgår, haha,. det var helt oplanerat och bestämdes halv tolv då jag cyklade hem från Linda och Christopher och bytte om lite snabbt och lätt för att sedan dra ut och dansa och sen dra vidare på efterfest och hela köret. Spontana kvällar gillas:)

Föresten. drar till Öland om tre dagar :D Senast jag var på Öland var kanske för 10 år sedan, med familjen. Nu blir det ett stoort gäng, blir härligt tror jag!


vätternrundan

Ojoj vad turister det är i stan den här helgen! Det blir extra kaos när det är broöppning hela tiden, vilka bilköer...
Men annars är det ju kul när det händer lite såklart. Över 21000 anmälda från 21 län och 34 länder, så ni kan ju tänka er hur mycket folk det blir om man även lägger till deras familjer o.s.v. som hänger på. Det står en massa husvagnar och husbilar på campingarna och det kryllar av cyklar var man än befinner sig. Helt insane:P
Hur som helst önskar jag alla lycka till runt sjön! Vi ska snart ner och trängas lite med allt folk på schtan och kolla läget. Fredagsmys helt enkelt!


sune och picknick

Alltså, det här är ju så mycket Sunes sommar det kan bli. De har fått fram både ljusstake och matta!




Annars kan man ju ha det sämre än såhär en sommarkväll:

varamon- och texasrapport

Underbart med Varamon igår då! Blev ett litet dopp men varmt det var det ju inte.. vaknade till efteråt kan jag ju säga;) Lyckades bränna mig på ögonlocken (wtf) så nu är de svullna och röda, mycket vackert.

Härlig kväll hos Linus igår med ett gäng och sen tog vi en sväng på Texas. Tom fyllde år så det blev lite firande där innan det var dags att dra hem till sängen. Nu efter lite sömn och gröt känner jag mig rätt redo för jobbet ändå. Haha jag gillar när det händer grejer hela tiden :)
Emma, Sara, Linus, Ida, Tom:




legendariskt

Haha, legendariskt att den gamla klassikern hamnade på tjuvlyssnat!


Fråga aldrig om hennes handikapp.

(En tjej ska ta sin första körlektion på körskolan. Bilarna som körskolan har till sitt förfogande är Golf av märket Volkswagen.)
Körskoleläraren: Jaha, har du kört Golf någon gång förut?
Elev: Eehh, nej?! Bara minigolf!

Körskola, Motala

Publicerat den 8 juni, 2006 kl. 03:05 under Södra Sverige av Tjuvlyssnat



"jag känner henne mycket väl, underbar människa.."


kompis jag mår bra nu

Ja vad fint det är nu ni mina kära vänner! Dock saknar jag riktig sommar, men morgondagen ser lovande ut.. Då tar jag med mig min strandväska och Ida till Varamon (håller tummarna hårt). På kvällen blir det besök hos Linus, det var alldeles för längesen jag träffade honom! Lite förräka där är det visst sagt,.

Ibland är man så nöjd över sin dag, och idag är precis en sådan dag. Känns fint att ha jobbat, cyklat en massa hit och dit och även kört långrundan i Fålis! Är trött i kropp och själ nu..
Sen är den stora frågan om man ska engagera sig och slå på stort i midsommar eller inte,. Med andra ord dra till Öland i några dagar eller stanna kvar här och köra lite på vad man känner för? Ska slå en funderare medan jag sover, eller nåt.

tvådagars

Jag behöver ju inte känna att jag inte firat in lovet ordentligt iallafall, körde på en tvådagars direkt.. härligt!

Firade i Linky i fredags direkt efter tentan med finfina människor,.drog en utgång och det var ju helt insane på ågatan med tanke på att folk tog studenten. men vi körde på ändå! Vaknade i världens minsta och stökigaste lägenhet (läs förrådsliknande rum) igår tillsammans med 5 pers, det var minst sagt trångt, haha,. tog en rundvandring i köken och jag kan säga som så att jag aldrig kommer att bo i studentkorridor! Trångt i rummet och skitigt kök, haha jag är lite fascinerad över att folk klarar av att bo så faktiskt:p

Sen var det bara fortsätta,.firade mamma igår med kalas för att sedan dra direkt till nästa födelsedagsfest, nämligen Emelies. Grillning, ett gäng galna brudar, karaeoketaxi och en harran på det, som upplagt för en kanonkväll;)


JAAAAAAAAAA

Så jädra legendariskt att vi har klarat 3 år!! Nu är det sommarlov och jag mår så fint just nu :D Är stolt över att vi har grejat det så här långt,. blir helt nostalgisk, känns som det var några veckor sedan som jag fick antagningsbeskedet och jag blev helt ställd: men shit, ska jag verkligen börja plugga på universitetet? Då är man ju vuxen,. sen åkte pappa och jag till campus på sommaren för att kolla in området och hitta huset och ingången för att komma till föreläsningssalen där alla civilekonomstudenter skulle träffas första dagen. Jag kom dit supernervös och helt lost första dagen, och sen drogs alla roligheter igång, Nolle-P.. Det känns verkligen inte längesen! Underbart roligt, vill köra en repris på den. och sen gick ettan.. tvåan.. och så trean! Jag gick ut från tentasalen med ett stort leende på läpparna igår kväll och drog en lättnadens suck, haha fasen vad fint detta är!
Nästa år tar vi civilekonomexamen, DET är stort!


tenta-ADHD

Vaknade klockan 4 inatt av ett felskickat sms: "glöm inte kaffet imorgon halv 1..;)" innan man fattar att det är felskickat hinner man ju undra om man är vaken eller sover, vad det är för dag, vad 17 man ska göra imorgon, vem och varför man lovat kaffe o.s.v. Fylle-Emma haha!

Jag har även idag tenta-ADHD och gör allt annat än att plugga,. Men jag är så glad och förväntansfull! ihii
Och Madde och jag har diskuterat det här med att vila sig i form, det har nämligen funkat förut och vi känner att det kan vara ett vinnande koncept, haha. Vi har ju pluggat som aldrig förr och nu är man slutkörd och helt trött på't och man kommer ändå inte lära sig nåt nytt nu så det blir lite repetition för att hålla det färskt så att säga. Sen hoppas vi på det bästa imorn,. Längtar idiotiskt tills klockan slår 18 imorn, då jävlar är det sommarlov och feeest!

Och nu har mitt hår volym igen, hallelujah. Frissi är en bra människa! Saltvattenspray kan bli nästa inköp, det sägs att det ska vara fina firren för volymen..

3 to go..

Ja det börjar verkligen dra ihop sig nu! Kommer vara så lycklig på fredag kväll.

Alltså jag undrar vad vädret håller på med, alldeles för volatilt för min smak.. i söndags låg jag och svettades och mådde fint i Varamon, igår var det ruggigt och kallt, och idag varmt och regn,.? Jaja, fr.o.m. fredag får det fasenimig ta och ordna upp sig.

Har haft skaplig tenta-ADHD idag. Blir ju helt lustig av att vara inne en hel dag så jag drog till skogs och körde en runda,.benen var nog lite sega sedan pappa drog med mig på den där hårda, långa svängen igår. Men det är bara att köra ändå;) Fint är det!



Glada miner i lördags, likeit

underbart

Underbar helg gott folk! Det tackar jag för.

Alla var så himla somriga och fina i sina klänningar igår, det var cocktailparty hos Sölve, vi firade att hon och Linda fyllt år. vi blev till slut kring 23 brudar i lägenheten och det var en sån  där riktigt härlig tjejfest:) Alla var verkligen på g, och sen stack vi ut och dansade. fullt med folk ute, gillas!




Lägger in fler en annan dag kanske!

Idag då, VARAMON-premiär! Vi kom dit och kände bara: ja nu är vi här igen, underbart! som vi längtat liksom,.men när man kommer dit känns det knappt som man varit därfrån, skumt.. Älskar att vi har vårt ställe där vi alltid ligger, och folk droppar in vartefter och vi blir alltid ett stort gäng där på vår plats. så mysigt att ligga där och slappa, snacka om gårdagens fest, bada lite, schteka på och ha det allmänt underbart. När man är tillbaka i Varamon är allt som det ska igen;)

sådärja!

Det börjar ordna upp sig nu gott folk! 3 inlämningar har vi betat av den här veckan, oj vad duktiga vi känner oss nu, jag och mina kära gruppmedlemmar. Vi har suttit inomhus framför en dator och trälat medan vädret varit som bäst. Men vi har haft rätt kul emellanåt, god bless vår världsklass-humor alltså haha,. 

Idag har vi varit gulliga, alla 4 i teamet hade fläta så vi såg nog lite roliga ut kände jag när vi gick omkring i samlad trupp;P Mycket fint.. På lunchen upptäckte vi att de hade slängt upp en bar ute på campus inför sommar-x som är ikväll. Så de hade baren öppen, och vad vi lyste upp när vi fick se Heineken för 25 spänn,hihi. Vi avnjöt givetvis varsin i schtek-solen, där mådde vi bra ni! Sen var det bara in och jobba igen, men nu är alltså alla inlämningar klara! En presentation och en tenta kvar, och om en vecka är det slut! Helt ofattbart.. :)

juni!

Godkväll mina gull!

JUNI idag, fattar ni det eller? Näe inte jag heller.. Känns underbart i alla fall, nu fattas bara sommarlov och det är inte långt kvar!

Hade en klockrent trevlig helg med massa släktingar och gott att äta,. festen hos Lina och Classe i lördags var mycket rolig och Harrys likaså, härligt att träffa så många vänner! Rätt jobbigt att gå upp i söndags och jobba måste jag säga, men det var värt att vara lite seg i huvudet,hehe. Slänger upp några bilder, de flesta från Linas face. Det där med blogg var uppenbarligen inte hennes grej så jag får stå för bildupplägget i bloggen;)




RSS 2.0