torsdag

Är nöjd med mina insatser och har nog inte riktigt förstått att jag (jag!) tillåts göra ändringar för butiker i hela Sverige, det är frääänt.
Lite EM-fotboll på det och laddar för fredag!

Övriga tankar: Queen blir aldrig tröttsamt att lyssna på, Freddie har verkligen levererat under sin tid..

jobb och midsommar

Hej hej hallå!
 
Dags för mig att skriva av mig lite.

De senaste veckorna har det jobbats som aldrig förr.. men det blir bara roligare och roligare! Jag får större ansvar, får jobba med roligare saker, träffar många härliga människor, och många nya människor,. det är det som är så kul med att jobba på ett stort företag; man träffar så mycket folk och det händer grejer hela tiden, både jobbmässigt och roliga grejer runtomkring. häromveckan var det t.ex. tårttävling där bland andra Lars Wallin var jurymedlem, det inleds stora samarbeten nu med känt folk och stora företag, det dyker upp lite leverantörsevent, och så gillar jag ju alla varuprover som dräller in hela tiden :) Idag var det sommarmingel för alla på kontoret, det bjöds på dryck och smått och gott och ett gäng spelade skön musik. Vår VD och koncernchef önskade alla en glad sommar och jag drogs tillbaka till skolavslutningarna förr i tiden när vi var i kyrkan, prästen pratade och vi fikade i stadsparken efteråt och önskade varandra ett skönt sommarlov...
 
Jag drar alltid hemifrån så tidigt på morgnarna så porten fortfarande är låst och jag kommer till jobbet innan entrén är öppen så man måste dra kortet och slå kod.. men idag blev det även så sent från jobbet så entrén var låst på väg ut och porten in till mitt trapphus var låst. Då inser man att det har varit en lång dag. Trodde aldrig jag skulle säga det men det är faktiskt lite mysigt och trevligt att jobba sådär länge ibland; jobbet blir ens hem  och kollegorna ens familj, haha..
 
En liten utläggning där.. Men jaha.. Midsommar då?! Kort och gott så var det verkligen mysigt att träffa vänner och familj och återhämta sig lite i lillstan.. sola lite, ta en liten sväng i Fålis, GRILLA, skvallra, äta jordgubbstårta och dricka rosé.
 
 
 
 
 
 
Min midsommarpresent till värdparet, var bara tvungen....:
 
Midsommardagslunch i hamnen:
 
 

Summerburst!

Jag har aldrig varit med om något liknande.. Summerburst, vilken upplevelse! Det går inte att förklara, man måste vara där. Vilken stämning och så mäktigt. Leverans på hög nivå :)
Ida har varit här sedan i torsdags, och i fredags började allt. Vi hadeVIP blue-biljetter så vi hängde en del där, dansade till Alesso, Axwell och Tiësto, fann nya vänner och var på mellanfest på Nybrogatan när det var slut på Stadion. Mellanfesten blev till efterfest, vi hade kul som bara den!
Slitna på lördagen men vi hade bestämt oss för att se Nause och Adrian Lux på eftermiddagen. När vi kom dit slutade det regna och vi var så tacksamma för kalasvädret!
Jag tycker det är rätt fascinerande att djs kan bli världskända och stå och spela på en konsert med full publik. Vilken grej liksom.. Hur som helst, vi drog en paus i några timmar för att sedan komma tillbaka senare på kvällen lite snyggare, lite bättre. Råkade missa lite som vi tänkt se men så kan det gå när man har kul. Hängde med våra nyfunna vänner och stod och njöt, dansade och vrålade när David Guetta bjöd på en riktig show. Det överträffade alla mina förväntningar.. Vilken stämning alltså, där mådde man fantastiskt bra. Mellanfest på Nybrogatan igen, perfekt. En utgång på det, förjäkla roligt!!
Så taggade!
Nause var helsköna:
Sol!
Adrian Lux njöt:
Standard att fastna där alldeles för länge...:
David Guetta:
Ett gäng härliga bilder från Stureplan.se tar vi också:
Underbar, "maximal crazy" helg, TACK för den!

lördag

Att gå på Hötorget är som att kliva rakt in i Turkiet.. Det går inte att smita över torget utan att en massa utländska män börjar härja i stil med "EEEY! Halva priset! 20 kronor! 10 kronor! Halva priset för dig!" Det roligaste är när man har musik i öronen och bara ser torghandlarna stå och gestikulera hejvilt.. Men jag handlade faktiskt där idag, fick ju bra pris haha.. Så sommarsmarrigt!
Jag är en nöjd kvinna just nu. Det spelas roliga EM-matcher och jag har shoppat idag. Vet inte hur länge jag tänkt köpa en vit kavaj, det är så himla fräscht tycker jag.. den ultimata är ju en som är mjuk och skön men ändå ser fin ut så man kan ha den både på jobb och vardagliga och festliga tillfällen. När jag äntligen hittat den jag ville ha så fick jag springa lite fram och tillbaka på Zara Drottninggatan, Norrmalmstorg och slutligen Sturegallerian för det var strul med storlek och allt.. haha man ska visst jobba för allt nu för tiden.
Idas pappa och min pappa är på Sweden Rock just nu haha.. Fattar inte hur vi kunde släppa iväg dem :) Men nästa helg är det ju vår tur, Summerburst! Fabulöst ska det bli!

fredag

Nämen, då har ännu en trevlig arbetsvecka passerat.
I tisdags var det äntligen dags att catcha upp med Hanna, Maria och Madde, det var för längesen alla vi fya sågs. Vi drog till med en AW på ett par ställen på Söder och avslutade på en irländsk pub i Gamla stan.
Gillar 60 cl-ölen, inget trams här inte. Skål mina civilekonomer!
Det passade ypperligt att vara ledig mitt i veckan på nationaldagen där. Jag var en sväng på utförsäljningen på Hope då Emelie jobbar där. Hon har tagit examen och bor i Stockholm på heltid nu!
Nationaldagen spenderades till stor del utomhus och jag utforskade Äppelviken, Ålsten och allt vad det heter i de trakterna. Vilken idyll..så fina hus och jättemysiga områden. Gillar verkligen att urforska nya ställen och det finns så mycket att upptäcka! Blir helt entusiastisk av tanken haha..
Detta är Solviksbadet:
Onsdagskvällen blev väldigt spontan, jag stack nämligen och träffade Alex som jag inte sett på nästan sju år!! Det kändes absolut inte som det var så längesen..och vad vi skrattade åt gamla galenskaper vi gjorde när vi var sådär 16 bast.. vilka tider.
För att fira Sverige så beställde Alex in dessa, så tjusigt:
Och så var det helg igen!
Föresten, jag sprang på Helena Bergström förut. Utanför MIN Konsum dessutom, lite oväntat. Jag blev så nostalgisk, har ju kollat på Änglagårdfilmerna i alla år, vi hade dem inspelade på VHS och de har visats otaliga gånger i det Efraimska huset. Åh vad sugen jag blev på att se den nu. Klassiker.

måndag



Vad är väl en måndagsklubb på Harrys.....
Hihi. Fick ett litet samtal av Linus och Christo som är i Motis och härjar ikväll med en drös härliga vänner. 2010 var jag där varje måndag hela sommaren förutom en då jag var i Ayia Napa haha,. party-Elin. Men vad kul jag hade. Sanslöst.
Ja ett litet plock från några måndagar där..
Jag får istället se fram emot en efterlängtad och välförtjänt AW imorgon, aaah vad jag ska njuta...
Idag är ett ypperligt exempel på en vardag när jag mår som bäst (förutom när jag har ett socialt liv efter jobbet...) Cykla till jobbet tidigt, jobba tills man är helt slut i huvudet, cykla hem, hoppa in och byta om till träningskläder - OBS, inga andra dumheter som att sätta på datorn eller liknande för då fastnar man och känner av tröttheten. På med dunk på hög nivå i iPoden och ut och springa arslet av sig! Komma hem, kanske köra lite styrka, sen bara ta kväll. Mår som en gudinna då. Finns få saker som slår känslan av att ha levererat...

RSS 2.0