livsbuffén

Tjäna!

Som vanligt så är det fullt ös vilket jag ju trivs som firren med. Varför ha tråkigt när man kan ha roligt?
Några happenings på senaste:

Halv åtta hos Madde:
 
 
Madde och jag tog en tripp till Barkarby en solig lördag. Där köpte jag en soffa och samma dag sålde jag min gamla, så nu är jag utan soffa i ca sex veckor till. Det kändes lite sorgligt att behöva lämna min stora fina soffa vilket nog var mitt första stora köp när jag tänker efter, köpte den till min lägis i Motala back in the days.. Men jag repar mig nog snart.
 
Golv-middag:
 
 
 
Andra trevligheter på senaste har varit AW med mina härliga kollegor, och käre Linus har även varit på besök så då fick man ju gå på gayklubb vilket alltid är kul!
 
 
Dagen efter var det balkongväder! Unbelievable.
 
 
 
Det har även bjudits på 35-årsfest, och då var det premiär för oss tre att ta den obligatoriska bilden.. Annars är det antingen Ida och jag eller Madde och jag, men nu var det alltså dags för en sammanslagning. 
 
 
 
Har även närvarat på Therese 25-årsfest med gamla härliga sånger och tävlingar som bland annat innefattade helium.
 
 
 Sedan är ju event alltid trevligt att bli inbjuden på,. förra veckan hängde jag med Madde på förhandsvisning av en utställning på Moderna muséet, vilket var..speciellt och intressant. Igår var jag på ett "exklusivt event" på Strandvägen där en leverantör presenterade en stor nyhet som lanseras nästa år.
 
 
 
Idag har det varit "höst-mys" och invigning för ett par nyrenoverade våningsplan på kontoret där det bjöds på en massa mat och dryck och folk åkte rutschkana som aldrig förr (eftersom den öppnade idag..) Jag var inte med och släckte och låste stället så jag undrar om det spårar och folk ramlar ur och har sig, lär få höra det imorgon i så fall. 
 
Lite happenings framöver:
Flyttar om en vecka. Ska bli så kul att vara lite med mami och papi och flytta in i MIN första lägenhet!
Sedan är det även klart att jag och 6 vänner ska till Dubai över nyår! Helt fantastiskt. 
 
Avslutar med ett gott råd som jag lever efter och som bör följas av alla:
Ta för dig av livets buffé!
 
 
 Bull-buffé på jobbet på Kanelbullens dag. Viktigt att uppmärksamma sådana högtider. Vi hade även fairtrade-fika häromdagen, bra grejer.
 
 
 
 

Stanna natten

Jag blir så glad och full i garv när jag tittar på det här instagram-filmklippet från Pride i somras. Vi (Linus, Christo, Ida och jag) fick alltså för oss att köra Alcazar - Stay the night i vår egen "dansbandsversion", översatt till svenska med en liten tillhörande dans, INFÖR Alcazar. Tess Merkel filmar och Andreas Lundstedt står bakom och garvar och dansar för fullt!
Underbara tider!
 
 
 
 

kör vidare

Tjääna! 
 
Såhär ser det ut på kontoret, eller det såg ut så för några veckor sedan. Det byggs om för fullt och detta nytillskott kallar vi för effektivisering.. Eller lekplats, jag vet inte. Hur som helst så har vi vår nya restaurang på plats där nere nu, så man gör en snygg entré om man väljer att ta rutschbanan ner vid lunchtid.
 
 
Ida och jag var på Mälarpaviljongen i april när det precis öppnat för säsongen, och nu ville vi ju också vara med och stänga det, så vi passade på att dra en AW där i september strax innan de bommade igen för säsongen. Det är så mysigt där, man vill bara sitta där och vara en äkta livsnjutare hela dagarna på sommarhalvåret..
 
 
 
 
Min käre kollega Fry har köpt en lägis på Kungsholmen och detta skulle såklart firas en lördagkväll. Vi blev ett bra gäng där som senare drog ut och tog en svängom. Riktigt bra afton! (Kepsen är en vandringspokal.)
 
Häromveckan var det Idas tur att börja livet, hon fyllde nämligen 25! Vi drog ut och käkade tapas.
 
 
Förra helgen var galen, det hände så mycket på så kort tid. På fredagen skulle mina kära väninnor Lina, Frida och Andrea komma och vara inneboende hos mig hela helgen, det var lopp och fest på g! Helt plötsligt så gick jag och köpte en lägenhet där på fredageftermiddagen!!??? Till slut när jag hade skrivit på alla papper kunde jag åka hem och välkomna mina gäster. Hann liksom inte riktigt fatta vad som  precis hänt där, men det var bara att köra vidare för morgonen därpå var det dags att dra ett varv på Lidingö.. Det hade gått ett helt år sedan sist och nu var det alltså dags igen.. Och det gick fint! Så härligt!
 
Några timmar senare var man lite fräschare, och då skulle Ida firas! Så kul att så många gamla underbara vänner var samlade :) 
 
 
 
 
På Berns träffade vi Sunes mamma! Lyckan!! Så många citat vi alltid drar från henne...
 

Livat liv

Jag har ett riktigt livat liv nu alltså, jädrar vad det händer grejer. Och kul är det!
 
Men kronologisk ordning här nu va.. För ett antal veckor sedan var Ida och jag på Orangeriet en vardagkväll. Det är så mysigt där. Tonfiskburgaren var bra också.
 
 
När lördagen kom så stack vi ut och dansade i våra danskjolar.
 
Den natten gick jag hem och insåg att det var höst.
 
Helgen därpå var det kräftskiva (och räkskiva) hos Madde och då gjorde sommaren faktiskt comeback så vi höll till på terrassen.
Ett underbart gäng var vi, sjöng och skrålade hela kvällen och avslutade med dans på Fasching!
 

 
 
Ida ger katten "mat"...
 
 
 
 
 
Dagen efter vaknade jag med en sådan bad-abstiens att det bara var att cykla raka vägen till Kungsholmen och hoppa i. Så otroligt skönt! Sommar 8 september får ändå anses som rätt bra. 
 
 

RSS 2.0