Namnsdag

..jajemän, idag är det Elin-dagen.

Kom just hem från Varamon, var där med Ida och Fabbe. Idag var det ju riktigt skönt i vattnet, det har jag inte tyckt nån gång i år förrän nu. Det tar sig!:)
Ikväll blir det nåt med Marre, Linus och Lisa. Innan dess ska jag hinna gå ut en sväng med Kattisen, springa en runda och sen duscha då såklart.

Vi hörs

Tallinn

Det har varit tre mycket trevliga dagar. I söndags hoppade vi på båten som skulle ta oss till Tallinn. Igår morse var vi framme och då gick vi runt och kikade i huvudstaden. Senare var det dags att hoppa på båten och åka tillbaka till Stockholm dit vi anlände imorse. 
Krille och jag gjorde en liten miss i Tallinn och tappade bort oss,haha.. Men som tur var så hittade vi tillbaka till båten så småningom.. Inte lätt när man kommer till en huvudstad man aldrig varit i.
Annars har allt flutit på fint,. vi har ätit och druckit en massa gott, shoppat på tax freen och i Tallinn, sett på uppträdanden, suttit på soldäck, och haft allmänt trevligt. 
Bjuder väl på ett par bilder. Först har ni Krille i Tallinn och sen mig på soldäck. Sen var mamma och pappa med också, det var ju de som bjöd på kalaset. Mycket snällt.
           

Ikväll har jag varit ute och sprungit en sväng. Jag kände att det behövdes efter alla bufféer, fika, vin, och annat smaskigt men onyttigt som vi har unnat oss de här dagarna:)
Har även kört lite Dancing stage universe på Xbox:et, riktigt kul och beroendeframkallande!

Ifall någon undrar så kommer de närmsta dagarna bestå av lite födelsedagskalas och jobb. Eller jag ska i alla fall jobba på fredag, med Erika faktiskt:) De behövde folk därinne i Vadstena så jag ska hoppa in en sväng där. Blir nog bra förhoppningsvis.
Sen ska jag se om mina väninnor har tid för mig lite.

jobb, fest, kryss

haha men godkväll för all del.. här sitter jag och äter bulle från jobbet tefter att ha varit på fest och nu tagit mig an disken efter Krilles förfest. Jag är så snäll. Men det får ju inte vara stökigt imorgon när vi  drar iväg på kryssning.
Fest var det ja. För inga mindre än Andrea och Lina! Det var trevligt. Lite lekar och andra fina initiativ så att säga:)
Det där med jobb är blandade känslor. Visst, jag kan kanske behöva jobba lite, jag som bara tagit det lugnt och gjort som jag vill än så länge på mitt sommarlov. Men det tog emot att jobba tors, fre och lör när det var kanonfint väder. Och varmt och svettigt är det också..och långa pass. Men en positiv sak när man jobbar stängning är ju i alla fall att man får bullar med sig hem, haha.
Men krysse imorgon då som sagt. Ska bli trevligt med lite buffé, umgänge och besök i Tallinn. Att bara vara ledig ska bli skönt. Det har jag lärt mig uppskatta efter mina 4 arbetsdagar ;D

lite sommar igen ja

Vad underbart det är med sånt här väder. Allt blir liksom mycket finare och trevligare!
Idag har jag uträttat lite ärenden och umgåtts med Kattis på bakgården. Hon bara trasslar in sig i buskar och träd med kopplet när jag har satt fast det i ett träd, så när man ligger där och solar så hör man henne jama med jämna mellanrum och då vet man att det är dags att trassla ur stackarn så hon kommer nånstans :)

Om man skulle ge sig ut på en joggingrunda snart då. Sen ska jag väl se om någon har tid för mig eller om det blir en lugn kväll med mig själv.
Imorgon blir det i alla fall jag, Ida och Varamon, och på tors hade Marie och Linus tid med det. Sen är det ju snart helg, fest och kryssning. Det kommer bli kanon. Undrar om jag får jobba nåt också..


"semester ger mig flest fester"

Nu är det redan söndag, och jag har hunnit vara hemma i tre dagar. De dagarna har innehållit umgänge med väninnor, jobb(!) en dag, och så idag tvättstuga.
Om jag skulle summera vår lilla roadtrip då så var den kanon! Vi hade riktigt kul och allt flöt på så himla bra. Vi inkräktade hos Andreas vän Jessica i Varberg och där blev det fest och utgång på måndagsklubben på Oscars. Helt sjukt mycket folk!
Dagen efter blev det en lunch på stan med några av tjejerna, och sen bar det av till Göteborg. Jag fick köra då Andrea ej kände sig körbar:) Blev lite nervös där när jag skulle köra i stora Göteborg, + att Andreas bil var så himla annorlunda att köra mot vår, men det gick rätt fint. Vi hittade till campingen, satte upp vårt unika gamla tält, vilade lite för att därefter fixa iordning oss och sätta oss på en gemensam matplats och börja festa. Vi hittade några norrmän på campingen som var väldigt svåra att förstå då de kom från Bergen. Sen blev det taxi till stan för att kolla läget. Vi träffade på en kille som ville sälja en en rim-bok till oss som han skrivit, och den köpte vi bara för att han var så trevlig. Den ska med på nästa fest:P Sen gick vi till Trädgår´n men där var det verkligen flera hundra meter kö så vi drog till Diamond Dogs där vi hade en riktigt trevlig kväll, träffade bl.a. två medlemmar från bandet Butterfly Imp (som jag aldrig hade hört talas om förut:)
Onsdagen bjöd på lite shopping, alla tre fick med sig några påsar. I en affär träffade vi på Casper i Arvingarna, som var vääldigt liten. Framåt e.m/kvällen blev det Liseberg. Det var första gången jag gick omkring själv på Liseberg. Jag åkte nämligen inget då jag inte hade hunnit bli sugen sedan vi var där för några veckor sedan. Men det hade sin charm med att strosa omkring ensam där;P
Efter ännu en natt i tältet var det på torsdagen dags att åka hem.. Tråkigt, men det var tre himla roliga dagar vi hade!
Några smakprov från alla bilder som togs:

Hos JessicaPå Oscars i VarbergPå OscarsPå campingenGöteborg!

 

Roadtrip

Jajemän, ännu en helg har nu passerat. Hanna hade ju som sagt sin 20-årsfest i fredags. Det var skoj, det bjöds på god mat, vin och lekar. Jag lyckades vinna en lek, det måste uppmärksammas;) Sen blev det faktiskt Harran, men jag kände inte att jag ville in och simma i skummet så jag höll mig på det torra!
Annars har helgen bl.a. innehållit städning, ganska många SATC-avsnitt och en joggingrunda.

Imorgon drar jag, Lina och Andrea på roadtrip!

Ska bli riktigt kul, vi återkommer på torsdag. Ha det fint!

sommardag

Sitter på balkongen och njuter i solen efter en dag i Varamon. Det gäller verkligen att passa på när det väl är fint väder, man vet aldrig när det blir det nästa gång har man ju fått lära sig när man bor i Sverige:P

Igår kväll bjöd vi hem Emelie och Dominik. det blev premiärgrillning på min elgrill, som jag numera älskar:] jättesmidig. Det blev en trevlig kväll med god mat, öl, lite tv-spel och en massa prat.

Dagarna bara går, och imorgon är det dags för Hanna att ha sin 20-årsfest. Och om några veckor är det Andreas och Linas tur, ochsen blir det kryssning:) Mycket trevliga saker att se fram emot med andra ord. Det gillar vi!

"flytt"

Ja nu ligger jag här i lägenheten och ska sova själv för första gången.. eller Kattis är ju här, men det är lite ensamt ändå för Krille är inte hemma. Har i alla fall flyttat nästan alla mina kläder idag, och det var visst en hel del. Mamma fick springa upp och ner för trapporna flera gånger tills hon hämtat alla lass:) Nu känns det riktigt bra faktiskt.

Vädret idag har ju varit under all kritik, så vad hittar man på en kväll som denna när man inte kan vara ute och grilla, spela minigolf, kubb och annat sånt där somrigt? Jag, Marie, Ida, Linus och Sara gick i alla fall till McDonalds och satt där i några timmar, trevligt faktiskt. Det är inte ofta jag är där nu för tiden.

Helgen har skyndat på som vanligt, men jag har hunnit träffa lite folk ändå. I fredags blev det hamnen med Emelie och Dominik där vi satt och pratade, tittade på folk och åt och drack gott. Det är som bekant mycket äldre folk där, och det är inte klokt egentligen så en del bär sig åt, fulla och dana som de är.
Igår, efter en ganska flitig dag i lägenheten med Krille, var jag på förfest hos Linus, och sen stack jaghem och tog det lugnt

godnatt dagboken:)

Härligt

Oj nu tror jag bestämt att tiden får ta och lugna ner sig ett par hekto! Vi är ju redan inne i juli, och jag har haft sommarlov i nästan en månad.. Lurigt att tiden går så fort när man är ledig.

Tror inte att någon har undgått att den riktiga sommaren har kommit för att hälsa på de senaste dagarna, så Varamon har det självklart blivit ett par dagar nu, hur härligt som helst. Hoppas det blir måånga fler såna dagar nu i juli och augusti!

Nu är jag hemma, vilket jag inte har varit alls mycket den senaste tiden. Så nu tänkte jag faktiskt vara hemma i flera timmar:P
Ska ta och laga till mig nåt smaskigt nu, och framåt kvällen blir det hamnen med lite trevligt folk.

RSS 2.0