julen oh dä

Haha, jag tycks alltid hamna i knäppa situationer.. men det är väl lite charmigt.
Hur som helst, då var ännu en jul över. Och det var ju himla trevligt, firade såklart i Motis med släktingar och gamla goda vänner med en massa mys, utsökt mat, fika och lite fest. Har även åkt skidor och kom ihåg hur man gjorde, riktigt kul det där.
Det känns fint att vara hemma igen, har varit hemma i några dagar nu och styrt upp grejer.
Jag fick så mycket fina julklappar att jag blev värsting-packåsnan på vägen hem, riktigt tung vallfärd men jag var nöjd och glad.
 
Och älskar ju att vi har lördag varje dag nu!
 
Motis då: Gick över till Emelaj och hängde lite i huset en dag. Nu har hon en riktigt fin mage. Vi konstaterade att vi lever så galet olika liv men ändå fortfarande är så bra vänner. Min kära Emelaj!
 
Uppesittarkväll! Väldigt spontant kort som vanligt när Linus är med..
 
Sedan blev det julafton som firades ungefär som alla andra år, härligt. 
Fick detta paket av min bror innehållande en fin topp, återstår att se om man blir nedslagen när den är på. 
 
 
Familjen då. Stereon vid mami får representera pappa, och så har vi tomten Efraim där också. Och bror, mormor, jag och Kattis.


Kattis och jag har haft många cat-fights under veckan. Mitt hår är väldigt underhållande också. Låg på golvet lite, som man brukar göra, och då var det igång.


 
 
 
 
 
 
Annandagsbalen!
 
Back in Stockholm har det varit mycket fixande, drog även ett par öl på Storstad i lördags. Angenämt.
 
 
Och idag är det visst nyårsafton. Champagnen och cavan bara står där i kylen och väntar på mig, så härligt. Inte många timmar kvar till mina gäster kommer ju, bäst att sätta fart.
Gott Nytt År alla fina! Puss

igga

Jag skulle säga att jag har ett rätt stabilt immunförsvar och därför känns den här känslan som jag har nu väldigt främmande. Men jag antar att man inte anses som 100% frisk om det värker i hela kroppen, varje steg känns som en kraftansträngning (OBS! ej träningsvärk), det känns som att man är utanför sig själv alternativt i en bubbla, hjärnan hänger inte helt med (OBS! ej bakis), hjärnan vill så gärna gå snabbt men benen (kroppen) säger bestämt emot, ena stunden sitter jag och huttrar och skakar och det är oklart om jag fryser eller ej, andra stunden börjar jag svettas och det hettar i fejat. Alllt tog lite längre tid idag om man säger, MEN jag ignorerade fanskapet så gott jag kunde och lyckades genomföra en presentation av en prisoptimering och jag har gjort analyser och uppföljningar till säljchefer, butiker och hej och hå. Bra, alla nöjda! 
...Hoppas bara inte allt blev åt helsike fel med tanke på min något bristfälliga hjärnkapacitet.
 
Så himla myyyz att promenera hem i..en enda stor sjö.
"det här kan vi plocka fram i höst och vinter sen" sa vi på semestern,.och jahadå, vad glad man blir! Skulle glatt tacka ja till brända fötter istället för slask-äckliga :)
 
 

lördag

Nämen vilken bra vecka det blev, det blev faktiskt inte kaos på jobbet så min hjärna började så smått ta helg redan i torsdags.. 
 
Vad jag gillar människor som aldrig är omöjliga och där det aldrig är några konstigheter. Precis så är några av mina kollegor. Vi drog en AW igår i typ 11 timmar lite spontant sådär... vi började på ett ställe nära jobbet, vidare till en repokal (!) där det bjöds på öl och liverock haha.. sen vidare till något matställe och därefter hängde vi i Björns lägenhet på St Eriksplan som var huur fin som helst.. Avslutade kvällen på Olssons skor vid Odenplan. Det bästa av allt var att det var jag och ett gäng grabbar/män/pojkar, skönt ;)
endast några pics från början av kvällen..



sönderstressad

Om sanningen ska fram så känner jag mig lite smått sönderstressad, det är ju liite som ska hinnas med på jobbet, för att inte tala om alla julförberedelser, och jag har bara tio dagar på mig!! Skulle behöva ta ledigt ända fram till jul för att hinna med allt som ska fixas, och det skulle ändå bli stressigt liksom.. Vill bara landa hemma hos mina föräldrar nu.
Well, det ordnar sig va? Brukar ju alltid lyckas göra det på nåt jädra vänster, så jag tror på't.

Jag och Ida hade kul i lördags!
 
 

pepparkaksgubbar

Dagens sjuka nyhet...
Så himla ledsen han var, men titta vad glad han är på den andra bilden! Åh, lille Mio :)
 
 
 
 

Ungefär så!

 

fredag

Det var ju härligt att träffa Linus och Carin i söndags, och Ida såklart. Vi hängde lite på deras hotellrum innan vi gick ut och åt. De andra körde en festkväll på det medan jag ju hade ett jobb att gå till morgonen efter. Jag fick i alla fall underhållning av världsklass på måndagmorgonen då jag hade en full Linus på tråden, han hade precis kommit hem till hotellet och satt på frullebuffén och skämde ut sig inför anständiga människor..:)
Oh, fann ett foto från back in the days...gamla kort är ju guld värt.
 
Om någon undgått överproduktionen av snö som skedde i veckan så var det totalkaos och här är lugnet efter stormen, dags att gräva fram bilar och annat..
 
 
Mysigt ju.

 
Och igår var det mys på jobbet. Det bjöds på julfrulle och Peter Jöback dök upp och gjorde julstämningen komplett!


 
 
Fredrik och Peter J!
 
 
Helg mina vänner! Kunde inte vara mer redo.

No one fights alone

"Nu ska livet ge mig den svåraste minuten man kan få i livet, det är att sitta bredvid när mitt hjärta min kärlek min älskling somnar för sista gången, 26 år gammal, bredvid mig. Men livet har även gett mig den viktigaste uppgiften jag någonsin kommer att få, det är att ge honom trygghet, kärlek och lugn innan det är dags för honom att få vingar."

Har suttit och läst Elsa Ekmans blogg där hon skriver om sin Junior som drabbats av leukemi och han gick bort igår.
Man inser att man själv inte har några problem värda att nämna.
 
 
 

vinter

Nu är det vinter!
Igår på Skansen:
 
Idag var ju den finaste vinterdagen, strålande sol, snö och kallt! Skulle ut och rasta mina nya asics tänkte jag., hade redan kollat in dem jag ville ha och även efter att killen i butiken analyserat och filmat mitt löpsteg så blev de det rätta valet. Hittade ett par jäättegamla när jag kom hem den dagen, såg vissa likheter med de nya högra och de supergamla vänstra... 
Det spelar ingen roll vilken tid det är på dygnet eller vad det är för väder, det är ALLTID löpare ute när jag tittar ut från köksfönstret (kan både vara peppande och ibland irriterande..). Hade tänkt gå en promme för att rasta mina nya vänner och trodde det var för halt för att springa men i samma sekund såg jag en löpare så då tänkte jag om, och vad gött det var!
 
Har besökt nagelsalongen i veckan och insåg hur otroligt långa mina naglar blivit, och nu efteråt känns det som jag knappt har några kvar :) Det är så mysigt att vara där, det är lite som en godisbutik när man ska välja ut olika glitter och grejer (men jag kan aldrig välja, för många valmöjligheter). Men glitter och dekorationer blev det!
 
I torsdags var det någon slags adventsfest på jobbet med julöl, julmusik och sådana trevligheter. Dessa tre killar Juan, Björn och Fredrik var de som höll i längst och när det blivit tomt på kontoret stack vi vidare och drog ytterligare någon öl. Bilden ger en rätt bra beskrivning av Fredrik.....
 
En något sliten Elin tog sovmorgon på fredagen (första gången sedan i somras..!) och ett tretimmarsmöte väntade på morgonen..phu, men det blev bara två timmar och jag lyckades leverera det som behövdes.
 
När det äntligen var helg börjades julmyset. Har verkligen myst runt i två dygn nu.. Fick en sådan julkänsla på Blocks i fredags så jag drog på julmusik och knallade hem i snöandet.
 
Igår var Ida och jag en del av vallfärden till julmarknaden på Skansen.
 
'
 
 
Välkomna in...
..till kyrkan!

 
Det hade man inte trott, att Ida och jag skulle vistas i en kyrka en lördag och lyssna på julkonsert. Vi råkade hamna där när det precis skulle börja så vi blev kvar helt enkelt och det var rätt mysigt.
 
 
Turistigt, men det är ju så fint..
 
Kyrkobesöket var inte det enda otippade den dagen.. Vi spenderade nämligen hela lördagkvällen med att julbaka, haha. Det hela utspelade sig hos Frida och det tillverkades lussisar, peppisar, knäck och rocky road. Julmusik och glögg till det såklart, mysigt som attan.
 
 
Går in för't!
 
Linus och Carin är in town så det blir en sammanstrålning ikväll! Puss på er vänner.

RSS 2.0