söndag

Nämen hej!
Det händer grejer hela tiden. Bra grejer! Det känns som jag är inne i ett flow just nu :)

Här kommer några trevligheter från senaste tiden som jag lyckats få med på bild:
 
Utflyttnings- och 25-årsfest hos Hanna och Henke  för ett par veckor sedan där vi var ett rätt stort gäng som senare styrde vidare mot Berns.
 
 
 
 


Låång AW (som vanligt) med ett gäng kollegor för någon vecka sedan. Började hemma hos en av dem, vidare till Ljunggrens och avslutade på Olssons skor som vi var med och släckte och låste....
 
 
 
Det här är en date helt i min smak:





Date med barndomsvännen Emelie i veckan, alltid så mysigt att träffa henne!



Och igår var det inflyttningsfest i Jönköping hos allas vår Andrea. Hur trevligt som helst att träffa alla gamla (och galna) godingar igen. Det blev såklart några tävlingar, och värt att nämna är ju att mitt lag vann.






 
Andrea hade gjort en kaka i absolut värdsklass, till min ära!
 
 
 
 

You´ve been so good to me

 

tisdag

I lördags var jag och Ida på teater, så kulturellt av oss. Vi såg Ömheten (Torka aldrig tårar utan handskar) av Jonas Gardell. Bra skådisar, men det är ju rätt flummigt med teater blev vår slutsats. 
 
Så en lugn och fin lördagkväll...trodde vi ja! Skulle i princip hoppa på t-banan hem då vi blev bjudna till Nybrogatan på lite fest så det var bara att vända. Men vi gillar ju spontana kvällar. Hade hur trevligt som helst som vanligt där. Vi tog "en liten promme" och hamnade på Brasserie Godot och därefter Undici en sväng innan vi stack tillbaka och fortsatte umgås. Ännu en afton i champagnens tecken..och spelens. Härligt.
Vi sov där och dagen efter tog Ida och jag vårt hemmafru-ansvar och städade, gick och handlade och fixade en liten brunch-buffé. En film på det och söndagsmyset var komplett.
 
Denna vecka ligger fokus på jobb, träning och en massa grejande. Försöker väl göra så varje vecka i och för sig men ville bara understryka det...
Redan onsdag imorgon, fint ju!

Och så några halvbra bilder på det va.


 
 
 

Fredag

Vaknar på soffan av att en kvinna ringer och säger att jag kommit tvåa i en tävling. Jag är ju nyvaken, fattar inget och tror det är ett skämt. Hon får förklara igen; jag kom tvåa i en tävling jag var med i på Attitude-mässan och har vunnit en nagelförlänging med fransk manikyr/färg (har jag för mig hon sa).. i Täby! Haha,. så nu måste jag vara otrogen en gång mot min nagelsalong jag alltid går till, men vad kul det är att vinna! Händer verkligen inte varje dag. Så en utflykt till Täby it is.
Senaste dårå:
 
Idag fick jag även höra att Madde och jag blir näst intill grannar snart och att Hanna flyttar hit till trakterna! Och Maria har precis flyttat inte alltför långt härifrån, och Therese bor även hon rätt så nära,.. Detta är ju helt galet och så kul att det blev så!
 
Sedan har det visst blivit nytt år också, känns ju trevligt. 
Nyårsafton var fabulös. Det lagades en utsökt trerätters, blev en del champagne såklart och det hölls på med alla möjliga roligheter.. Vi drog även till Hells Kitchen framåt småtimmarna. Så bra kväll och natt!
Vi gillar ju att fota oss så....: 
























Efter tolvslaget spårade det, så inga fler bilder, fnissss
 

RSS 2.0