sleepover i skolan

Hahaha, vi kom till skolan halv åtta igår kväll, käkade pizza, glöggade, såg på film och sånt. Det var hur mycket folk som helst som skulle ha biljett till den där jäkla luciakraballen,. tur att vi kom så tidigt som vi gjorde,.de som kom halv tolv fick nämligen ingen biljett. Biljettsläppet var kl 8 imorse och jag tror det fanns 1200 st. Det är ju helgalet!
Sömn har det ju inte blivit alltför mycket av,. vi slumrade till några gånger, och en gång vaknade vi av ett toga-luciatåg, trevligt sådär tjugo över sex på morgonkvisten :)

Nu ska jag tupplura lite.

Helgen har förövrigt varit kanontrevlig. Klockren fest i lördags! Men de bilderna tar vi sen

Här har vi Madde i kön in till kön så att säga:P Sen lite folk i skrivsalen,. det var nån stjärna som tog med sig en stor fet tv för att kunna spela tv-spel. Han kunde ju inte tagit med sig en smidig utan var tvungen att ta den största han hittade..




jajemän

Vi har varit så himla duktiga Madde, Sandy, Susanne och jag. Nu är skiten äntligen inlämnad!:) Känns ju riktigt skönt alltså.. Det enda vi har kvar i kursen är att skriva ihop en liten reflektion vilket jag tänkte göra nu, och sen ett slutseminarium imorgon som jag funderar på om det är värt att gå på för de där två poängen..får fundera ett tag till.

Ska bli underbart trevligt med långhelg. Det som är inplanerat än så länge är jul-fredags-mys, ärenden på stan, greja en massa hemma, fest, jobb, födelsedagskalas.. och sen ska vi "sova" i skolan på söndag hahaha, återkommer med mer info om det ;)  


Har varit inne och kollat bilder på bilddagboken igen..
Alldeles för längesen jag träffade den här kvinnan!


en månad till jul

Vad slut jag är då..idag var vi i skolan till kl.18 och satt med Starbucks-arbetet. Tur att vi har kul i alla fall:D

Känner verkligen att jag behöver en långpromenad ikväll också. Det finns ju inget skönare än att sova efter en dag när man kört slut på både huvudet och kroppen! Nu känner jag mig bara allmänt konstig i huvudet, lite frisk luft och ett raskt tempo på det här så blir det ju kanon.

Snaaart har vi långhelg och då har vi ett liv igen ;)


MYS

Idag är det en månad kvar till jullovet, längtar som någon som inte gjort annat.
När sommaren började ta slut kände jag sån ångest för hösten, skolan börjar, det blir kallare och kallare och mörkare och mörkare, och regn och rusk, i flera månader. Men den här hösten har ju gått helt galet fort, så gött alltså. Nästa vecka är det redan första advent, mys. Några glöggkvällar har hunnits med hittills och många fler lär det bli!


såhär mysigt lär det se ut från mammas och pappas balkong i vinter också


Andrea är nu hemkommen så allt är som det ska,. eller några små gull är fortfarande iväg och vimsar, kom hem med er nu!:P
Men ikväll ska jag mysa med Andrea och Lina, ska bli himla trevligt! PUSS

fredag

Men stackars lilla gubbe som inte fick semester för att han skulle åka och hälsa på sin cancersjuka syrra. Han åkte ändå och vad hände? Han fick sparken, absolut inte okej. Mycket dumt får man höra på nyheterna..


Jag hatar att bli oskyldigt anklagad för saker, blir så arg.. Det blev jag idag. Men samtidigt känner jag att det inte är värt att lägga tid och kraft på såna idiotiska människor som inte har den blekaste vad de yrar om. Börja härja och ha sig utan anledning, jag höll mig cool men när jag åkte därifrån kände jag en riktigt obehaglig känsla. Blää, hoppas inte människan visar sig igen. Risken finns dock. Som jag sa till Lina nyss och för att citera underbara Sunes Sommar; "det här ska han få fan för"


Skola 8-17 idag, på en fredag. Vi haft tenta denna vecka, jag har gått upp jättetidigt varenda dag, läst galet, inte haft en lugn stund i stort sett- allt detta resulterade i att Madde, Susanne och jag var riktigt trötta och flummiga hela dagen idag och svävade iväg med diskussioner om allt mellan himmel och jord. Vi har nog hunnit gå igenom det mesta i livet, både allvarliga och mindre allvarliga saker. Sista halvtimmen hann vi med att bjuda förbipasserande på lite julmusik samtidigt som vi faktiskt fick ihop lite på vårt arbete. Haha, gillar't :)


nästan

Heey lillördag,

lite sorgligt att det var sista quizet ikväll,. jag kommer bli så besviken kommande onsdagkvällar när jag ska ladda för quiz och sedan inser att det faktiskt är slut. Och vi var så nära idag, igen! Åkte på andra utslagsfrågan, kändes inte helt okej. Vi är ju faktiskt i särklass det bästa laget, så vi hade förtjänat vinsten ;P lite osis sådär. Men aja, vi är de enda som inte behövde använda vår joker, bara det är ju en vinst. Den ska återigen sparas till nästa år,haha.

Något mer som är värt att berätta är att vi hade en riktigt trevlig glöggafton igår,. Therese, Emelie, Emma och Linus var det som förgyllde min kväll, tillsammans med Blossa vinglögg såklart :) Det kom upp en hel del skvaller som vi gottade oss i.. och kortspelet gick galant!

Känns skönt att ännu en tenta är skriven.. den sista det här året dessutom, tackar! ingen mer tentaångest innan jul med andra ord:) Det som är lite träligt är att man är van vid att kursen avslutas med tenta, men nu har vi ett grupparbete kvar också,. men vi är ett bra team så det ska nog gå bra!
Vi blev smått överlyckliga när vi fick se att boken till nästa kurs är på SVENSKA. tjoho, vi har saknat svenska språket!

Tack för mig, hej!


måndag

Sitter hopkurad i soffan och ser på Mamma till en mördare. Jag tycker sådana dokumentärer är jätteintressanta att se, även fast det är så himla hemskt. Jag blir som fastklistrad framför tvn alltså

Konstigt att det finns så himla mycket att göra dagen innan en tenta förutom att plugga. Haha, man är riktigt effektiv med annat då alltså. Idag har jag bl.a. gått en morgonpromenad, vädrat täcken, kuddar och bytt sängkläder, varit ute och sprungit, diskat flera gånger och gud vet allt. Men ändå känner jag mig inte stressad med plugget, och såhär dagen innan så lär jag mig ändå inget nytt, då är det bara repetition som gäller.
Aja, får hoppas det går vägen imorn!

partey vare

Alltså, skomakaren is my hero! Tänk om inte han fanns, då hade jag fått kasta alla mina skor med klack som jag gillar så mycket, och det hade ju inte varit okej. 
Titta här så fint han gjort (okej nu har jag ju ingen före-bild så då faller ju hela grejen egetnligen, men whatever, det såg inte snyggt ut innan)



Jag vet faktiskt inte vad jag gör med mina klackar, inte är jag snäll mot dem iaf. Skomakaren har tjänat stora pengar på mig under åren, det är en sak som är säker;P


Jobbade igår och fick se lite dramatik i form av två brudar som jagades i kanonhög fart av en maxipersonal för de hade snott grejer. Snorungar alltså, hur tattig får man vara? Jag blev såklart jättenyfiken på hur det hela egentligen hade gått till, så Miro sa åt mig att jag skulle få en rapport, och en stund senare var han iväg och snackade med de på ica maxi och efter det kunde jag få min rapport, nyfiken som jag är :)

Kvällen bjöd på fest av rang;) haha, det var mycket trevligt. Jag fick besök av Emelie (Nadja som hon kallades pga sin underbara peruk och utstyrsel i övrigt), Ida, Lina, Linda, Emma, DK och Jacob. Det blev Harran senare där det var mycket folk faktiskt och jag träffade många kända och okända människor. Hur skoj som helst! Stackars Fredrik som skjutsade hem alla  oss inatt, fick ju åka runt i hela stan och lyssna på när vi satt och flummade och asgarvade där i baksätet:P haha, är lätt skyldig honom minst en hämtning.


this is it

Såg den nyss på bio. Fan vad bra han är,.var,.nej ÄR.

Har provat på kettlebells idag, lustigt påhitt haha. Nej men det var rätt kul faktiskt, och jag kommer antagligen ha träningsvärk imorgon eller i övermorgon. Får se om vi kör mer, det här var bara en prova-på-gång. Jag vill inte träna så mycket styrka. Jag är mer för konditionsträning, och sen vill jag inte bli en muskulös kvinna, tycker inte det är snyggt,. men lite styrka kan ju inte skada, bara hålla sig i trim liksom. Och det är ju dessutom inte bara styrka man tränar, det är så mycket annat också. Och föresten, magen är ett undantag.där får det gärna vara lite muskler :) Jo men kul grej det där faktiskt.

Nu är det sovdags, tanken är att stiga upp pigg som en lärka 06.25 imorgon för att gå veckans fjärde morgonpromenad.  
..och imorgon är det FREDAG, bara tanken på det gör en rätt glad känner jag!

likeit

Haha, sitter och smsar med mormor, inte varje dag jag gör det,. har nog aldrig hänt förut när jag tänker efter:)

Varför har ingen berättat för mig hur gott sojamjölk är?! Köpte det för första gången typ förra veckan och älskar't! Hur gott som helst att ha till gröt t.ex.
Bra grejer!



tisdag

Gomiddag!
Det är snorkallt ute för den som inte visste,. har varit ute två gånger idag och fick en mindre chock båda gångerna. Inte helt okej..

Idag står seminarium på schemat och sen blir det plugg ända fram till kl.17 imorgon. Sen är det feest;) nej men quiz blir det framåt kvällen där. Sen kommer veckan förhoppningsvis bjuda på lite umgänge, bio och sådana trevligheter:)

För övrigt så är jag back on track när det gäller att röra på fläsket. Promenad på söndagkvällen, promenad på måndagmorgonen och så joggingrunda på måndagkvällen. Ska se om jag kan få till en runda ikväll med, vore ju toppen.

Matlagningsdags!

yiiiiiihaaa

hahaha,snacka om awesome night!
Jag önskar verkligen att jag fick lägga ut bilderna från sittningen så ni kunde få se hur underhållande det var. Dessvärrre är det ju förbjudet.. men ni som kommer hem till mig ska få se ett gäng smaskiga bilder, det kan jag lova er!
Kul att träffa på Elin, Linkan, Marcus och Vickan. Härliga människor från Motala hela bunten:D och jag hade underbart skoj med Madde ikväll,.


Tog "nattbussen" hem för första gången sen,. ja minns inte ens när jag tog den senast? det har alltid varit schysta människor som hämtat mig.. och vad händer när jag väl tar den bussen? jo en kvinna börjar kalva och lägga flera pizzor endast en meter från mig! jag sitter nästan i min stackars nyfunne vän Olles knä för att komma så långt bort som möjligt från bruden som till sitt försvar kläcker ur sig "ursäkta men jag är så himla åksjuk" till chaffisen,. sääääääääkert, hör jag alla människor på bussen tänka.
På tal om min nyfunne vän.. efter lite småprat så kommer det fram att han är son till Larry på Södra skolan som jag gick i åk 1-9,och han, alltså Olle, jobbade där när jag gick i nian,. jag kommer ihåg att han uppträdde på vår avslutningsmiddag i nian, och vi tyckte han var snygg och gammal, men i själva verket är han bara 4 år äldre,. när man var 15 kändes det som att han var 26 liksom. Kul attt tjattra med honom non stop i en halvtimme på kvällskvisten var det iaf:D
världen är liten..

Imorgon bitti är det frulle hos mam&pap, gonatt kära människor!

vi kör

Snart blir det på med hatten, skjortan och pistolen, sen kör vi! Dammiddag med tema western @ Konsert&Kongress med underhållning, trerätters, sånger.. Kort och gott: FEST.

torsdag

Usch, ta aldrig SMS-lån! Det tänker jag absolut inte göra i alla fall. Kvällens program av Lyxfällan är ett lysande exempel på hur illa det kan gå. Jag kan för mitt liv inte förstå hur man kan missbruka lån så att det blir en ond cirkel och lånen och räntorna bara stiger hela tiden.. Läskigt.

baah, hela denna dag har ägnats åt plugg, 07.30-16.30. hade deadline på en uppgift kl. 17. Själva förklaringstexten skulle bestå av max 1000 ord, jag skrev 999. Rätt schyst tajmat kände jag..
Var en sväng hos Krille förut med och hämtade lite småsaker och så. Det var visst lite grejer kvar som jag inte hade tänkt på:p

Imorgon är det fredag vilket ska bli himla skönt. Eftersom jag var casevärd förra veckan så är det några andras tur imorn så jag behöver inte komma till skolan förrän kl.14.
Förmiddagen ska väl egentligen ägnas åt plugg men jag har en massa att greja med så det får nog bli en fixarförmiddag :)


snö-lillördag

Katastrofmedicinsk centrum var just katastrof.. eller så illa var det inte men det var lite av en besvikelse, vi hade ju väntat oss coola övningar och sånt där. De hade ju gett oss lite falska förhoppningar kan jag känna. det vi fick göra var sånt som vi redan är vana vid att göra i skolan liksom.. så inga bilvrak här inte!
Jaja, man fick 8 poäng för att vara där, och 60 poäng behövs för att klara kursen så alla poäng är välkomna!

..och på tal om att klara kursen så spreds ryktet fort om att tentasvaret från marknadsformer och företagande hade kommit, så eftersom vi inte hade några datorer tillgängliga så slängde alla fort upp sina mobiler för att kolla,. och det var en lättnad när jag loggade in på studentportalen och fick se att jag klarat den:) en sak mindre att tänka på!

ÅH, vi var så nära på att dra ett quiz-rekord och ta tredje raka ikväll, men vi lyckades inte komma närmast på utslagsfrågan, annars hade vi ju alla rätt som vanligt då;) Jaja, vi kommer igen, det gör vi alltid, haha

Tog en titt i bilddagboken igen för att se vad vi gjorde vid den här tiden tidigare år,. och se på fan, 2007 var det fest ;) jag, Lisa och så en hängande Andrea, haha. men blä för shots, är extremt osugen..



Jahaani, då var det vinter då eller ? Det snöade ju på rätt ordentligt tidigare idag och kallt som fasen är det. Lite tidigt tycker jag allt..jag har gärna solig höst fram till december.

djupt

Heeey!

Tiden brukar oftast gå fort men nu är det helt otroligt,.och jag hinner inte med allt jag vill göra!
Förutom en massa läsning och föreläsningar har jag denna vecka ärligt talat inte hunnit med mycket mer, crazy.. Var dock ute på en joggingrunda igår, en lång jävel:) eller relativt i alla fall., det var jätteskönt hur som helst. och imorse gav jag mig ut på promenad kl 06.30, också himla skönt.

Imorgon väntar en heldagsworkshop med Thomas De Ming på Katastrofmedicinskt Centrum. Han är "tanketränare och lärdesigner" som det står på hans hemsida, hmm. Har inte den blekaste om vad vi ska göra, hoppas det är nåt kul.
Därefter blir det i stort sett raka vägen till vårt vanliga onsdagsnöje, nämligen melodikrysset. Och vi satsar som vanligt högt;)



Tänk vad många minnen, känslor och tankar musik väcker. 
En viss låt kan man förknippa med en speciell person, en situation, en plats, en viss tid eller något annat. Och även om man blir lite nostalgisk på ett ledsamt sätt så plågar man sig ändå med att lyssna på den där jädra låten för det känns verkligen som att man är tillbaka i den där tiden eller med den där personen eller att man har den där jobbiga känslan igen eller vad det nu är. Ibland kan man sätta på en låt för att man känner sig nostalgisk, det händer rätt ofta för mig. jag kan förstå att man vill lyssna på en låt man förknippar med en rolig och bra tid/person och man tänker tillbaka. Men varför i hela friden drar man på en låt som får en att sakna nåt eller få en jobbig känsla när man vet det innan?! Ah ibland förstår man sig inte riktigt på sig själv.
(När jag skriver "man" menar jag egentligen mig själv men kan tänka mig att det är så för de flesta)
Oj vad djup jag blev nu..
Men en låt jag blir nostalgisk till på ett positivt sätt är Mgmt - Time to pretend. Vi började lyssna på den förra sommaren, och vi lyssnade på den mycket på vår roadtrip. Det är verkligen en köra-bil-låt. Jag ser framför mig soligt väder och man sitter där,glad, i solbrillor och shorts och kör bil och sjunger med. Vi lyssnade även på den när vi körde till Hultsfred, så jaa , en perfekt billåt helt enkelt :)


segmåndag

Attans, jag lyckades inte ta mig upp 06.15 och dra en morgonpromenad.. ibland överskattar man visst sig själv. kl 7 kom jag dock upp, så helt okej..
aja får bli en hård joggingrunda ikväll, nu jävlar.!

Jag skyller på att jag var trött efter helgens Örebrovistelse, som var riktigt trevlig. Det blev en liten sväng på stan, matlagning, förfest, utgång och grejer. Den mest klockrena utklädnaden vi såg var ju en kille som gled omkring med en droppställning, haha.. smidigt liksom. Annars var det några scary ansikten här och var. Nästa år får vi dra till med en Halloween-fest och fixa en riktigt snygg dräkt, det finns ju massor kul





Roligt hade vi :) Tack flickor!




RSS 2.0