söndag

Åh vilken fin helg jag haft! Eftersom jag inte varit i Motis sedan i julas och Andrea dessutom ställde till med inflyttningsfest med en massa favoriter som gäster så packade jag väskan och drog ner för att överraska lite.
Det var riktigt mysigt att ta det lugnt, äta en massa gott och hänga med familjen, och jag hade riktigt roligt igår kväll. Så förbaskat härligt att träffa alla igen! Vilket kanongäng alltså. Gled förbi Hotellet för att hänga med Marres vänner och sedan vidare till Harran, som tyvärr inte levererade riktigt så bra som jag förväntat mig. Men dumt att tjuta över det, hade ju så kul innan, och titta bara så fina väninnor jag har:
Reserverat för Andersson:
Pilkastning:
Tårta!:
Kasta sönder is:
Lite sliten idag men det bästa är ju att bara ignorera den känslan, så det blev solskenspromenix med mami. Hade den skönaste hemresan någonsin sen; första klass, snabbtåg och utan byte. Alla rätt där! Vips så var man hemma.
Fortsatte på spåret att ignorera slitenheten genom att inviga cykeln för i år (så gött, bara svävade fram) drog en handling, städning och matlagning på det, så nu känns en total-däckning aktuell. Tack vänner och familj för en fin helg. Kram!

true that!


söndag

Det ser ju för kul ut med sådana här "jag har tio centimeter runt midjan-bilder". Hehe.
Det fick mig osökt att tänka på förra sommaren...

Åh vad dumma vi gör oss., härliga tider!
Hur som helst, trevlig kväll igår. Umgicks med lite folk och kollade Mello hos Hanna och Fredrik (vad är det för fel på Ranelid?) och senare drog vi till Amba.
Såhär kan det se ut en lördagkväll kl 04 i väntan på t-banan:
Förjäkla duktig kille, det var så trevligt där så jag knappt ville hoppa på tuben sen. Så mysigt med lite underhållning där på kvälls(morgon?)kvisten.
Powerwalk idag då..eller walk i alla fall. Så fort man får på sig träningskläder kommer man in i ett hurt-mood tycker jag och då är segheten som bortblåst. Gött.

lätt

allt känns så jävla lätt (för att använda ett kärt uttryck) när man lyssnar till denna underbart härliga trudelutt.

Style By Tyra

Tjena lördag! Läget?
Nu har jag äntligen kollat in Tyras butik som öppnade för någon månad sedan på Surbrunnsgatan här i Stockholm. Den kändes nästan lite avsides även fast den inte alls är det, den ligger väldigt nära Birger Jarlsgatan. Men den var fin, nu var det dock lagerrensning så det blir nog bättre när vårgrejerna kommer in. Förstod dock inte grejen med att smyckena skulle ligga i påsar? Kändes osmidigt och "ouppackat".
Hur som helst så tycker jag det är fränt att bestämma sig för att starta ett märke och sen bara köra, hoppas det går bra för bruden. Undrar vad jag skulle starta för något i mitt namn..Efraim, eller Efi.. ett exklusivt klockmärke, en härlig vinsort, en fräsch doft, ett skomärke med höga klackar, eller ett märke med träningskläder vore kanske nåt? Får nog fundera lite på detta.
Köpte löjligt billiga smycken! Såhär puttinuttiga är påsarna:
Hänger lite med Hanna den här helgen, ikväll blir det reunion med lite folk där. Jag gillar att använda mig av ordet reunion, man kan kalla väldigt mycket för reunion tycker jag, t.ex. då man inte träffats på några veckor.Hehe.
Ha en förträfflig kväll vänner!

torsdag

Sådärja, fredag imorgon igen! Tisdag måste nog vara veckans segaste dag men när den väl är avklarad så är helgen snart här liksom, och det gillar man ju.

Denna vecka har bland annat bjudit på leverantörsmöte med högt uppsatta människor, inbrottsförsök, frukostbjudning - det gamla vanliga med andra ord...  Eller kanske inte men det har varit riktigt givande, förutom inbrottsförsöket då, det var dock inte hos mig utan dörren mitt emot min. Skrämmande att det faktiskt finns sådana vidriga människor. Så försvinn vider, ni kommer inte in!
Nu börjar det bli något tröttsamt med snö och kyla, längtar efter asfalt!! Ska cykla och springa som aldrig förr, minns hur lycklig jag brukar vara när all snö är borta och det börjar bli vår. Svårslaget. Igår var det som att springa i sanden i Varamon..och man kan ju inte skjuta ifrån ordentligt heller, plus att man springer som en kärring när det är halt. Men bara bita ihop ett tag till, sen kommer det gå som en dans.. på asfalt!
Och i vår kommer Ida hem igen, det var alldeles för längesen vi sågs nu! Det ska tas igen med överdåd, haha vår fantastiska humor kan inte underhållas tillräckligt via telefon och face som det är nu, utan det måste ske live.

vi är på väg

ÅH minns ni De vilda djurens flykt?
Vi är på väg, vi ska gå tillsammans du och jag, vi har en dröm om en bättre morgondag.. Den sitter i än, så fin:') Kommer ihåg att serien var väldigt spännande och dramatisk och det var så roliga djur med.. eller det var väl rösterna och dialekterna som gjorde det, det var värmlänningar, göteborgare, norrlänningar, skåningar och allt möjligt, och de passade in så bra i rollerna. Minns speciellt lille Mulle, Mickel, Vässla, Kanin, Uggla, Grävling...
Det får helt enkelt bli att se en del varje kväll och resa tillbaks i tiden till då jag satt hemma framför tvn och åt rostade mackor med ost och mamis hemmagjorda marmelad, drack o'boy och sjöng med till introt och tittade med spänning på vad rävarna och gänget hade för sig.

måndag

Kollade ni på Sofias Änglar eller? Det var HEMSKT idag. Det handlade om ett par som förlorat sin lille son då pappan råkade backa över honom med bilen. Mår illa av tanken, det är ju så fruktansvärt så det inte går att föreställa sig. Plötsligt känns mina problem  rätt obetydliga..plötsligt känns det tuffa leverantörsmötet jag bävar för inte så hemskt, och plötsligt känns det inte som att jag förfaller totalt om jag inte har tid/ork att träna på några dagar o.s.v... Ja, det är såna problem jag tampas med i vardagen.
Annars då? Måndag och allt. Träning och allt. Blivit bjuden på lunch av konsultchefen, mycket trevligt.
Emelie och jag letar efter en banantelefon, säg till om ni hittar en. Det närmsta jag kommit är Bang&Olufsens telefoner, har velat ha en sån i flera år men lite onödigt att ha en hemtelefon? får agera prydnad endast då.
På tal om Andy Warhol.. mina tavlor/planscher med quotes från honom är ytterligare något jag nu kom på att jag "behöver" här men som är kvar i mina kära föräldrars källare, som så mycket annat.. Känns som man har bott i hus haha..så mycket grejer! Fattar inte hur mina föräldrars källare fortfarande kan vara full av mina saker?! Vi har ju åkt Motala-Stockholm med full bil otaliga omgångar, och släp.
Jag har bott på fyra olika ställen det senaste halvåret men här planerar jag att bo ett bra tag framöver så nu kanske det mesta äntligen kan hamna här i mitt hem!

söndag

En lördag helt i min smak igår! Efter en morgonpromme och lite annat åkte jag in till Gamla stan och träffade Emelie och hennes mamma på en riktigt bra italiensk restaurang. Emelie fick sedan leka av sig lite inne på Beyond Retro, hihi. Det var så kul att ses igen!! Min kära kära Emelaj.
Mötte upp Maria för att köpa inflyttningspresent till Madde som hade fest på kvällen. En riktig reunion och även några nya ansikten där. Jägarns trevligt att sammanstråla med ekonomerna igen! Vi drog senare till Sturecompagniet och dansade ihjäl oss.. Några kända ansikten, bl.a. Foppa var där minsann! Helkul kväll.

Man blir ju besviken när man tar fram kameran dagen efter och ser att man knappt fotat något, och fått med långt ifrån allt folk.. meen alltid något!
Himla spännande Loka-flaska tydligen som alla var tvungna att smaka av...



kattmacka

Alltså..hur kommer man ens på tanken?! Hahahaha

fredag

Otroligt trevligt att det blir ljust tidigare och hänger i längre om dagarna nu, känner en påtaglig skillnad från typ förra veckan. Love it! Tjugo minus imorse och en massa snö har vi visserligen, men snart är det över. Snart snart snart är det VÅR.
Och NU är det helg!
Hihi:

torsdag.

Lillördag av rang igår ni.. Först Mello-mingel med en massa marängswiss, och senare en liten AW med tapas på Barcelona med kära väninnorna Hanna, Maria och Madeleine.
Idag var dagen då jag fick känna på vad ansvar verkligen är.. trodde man visste't innan vettu.. Allt är "på riktigt" nu, och jag säger det i en positiv mening. Samtidigt som det är lite läskigt så känns det väldigt kul!
På tal om ansvar, hahaha..har kirrat biljetter till Ida och mig till Summerburst i juni! Det kommer bli så utomordentligt roligt alltså... Alla mina vänner; häng på!! VIP Blue Lounge it is! Buy or die (?)
Nääääääääääädå. Men ni kommer missa något annars.

tisdag

Stolt vän till Linus, grattis till honom!
Det hade varit kul att befinna sig på Cirkus igår kväll, men jag får ta mig en titt på sammandraget på fredag istället. Gör det du också;) 21.30 på tv4.
Det har varit en mycket bra och givande dag och jag har dessutom känt mig viktig. Hehe. Har även testat den populära och omtalade lunchrestaurangen Restaurang S.. Jag åt en riktigt bra fiskgryta, OCH: de hade dessertbuffé! Mycket fint. Inget ställe man käkar på varje dag men en och annan härlig fredagslunch kommer det nog bli där.
Startade kvällen med ett par timmar på nagelsalongen. Jag gillar verkligen att hänga där, de är så fenomenalt mysiga och duktiga.. Försökte fånga konstverket på bild, det ska föreställa mörkgrå metallic med multiglitter, vita prickar och metallic-aktiga "klistermärken" på.

man är ju inte 20 längre...

Idag sa en (lägst) medelålders man till mig: "vad söt du är! synd att man inte är 20..."
Vi brukar säga: "man är ju inte 20 längre.." om saker vi inte pallar, när man blir trött tidigt, inte orkar med en tvådagars eller liknande.. Vanligt förekommande hos Andrea framförallt;)
SÅ med detta vill jag säga att vi faktiskt är så sinnessjukt unga! Vi kanske önskar att vi vore 20 men det är vi ju i stort sett! Jag brukar svara att jag är 20+ när folk frågar. Det där pluset är väl inte så viktigt...
Hittade bilder på en 20-årings underbara skor....:
(de är RÖDA, oklart vad som hände på första bilden.)

söndag

Det blev en lugn helg precis som planerat!
....elleeeeeeer?
Jadå visst är det så. Jag lyckades, trots tvivel från många håll... Har dessutom haft riktigt trevligt! Skönt att kunna skutta upp ur sängen idag pigg och välmående. Skönt att inte ha varit ute och svängt runt till söndagmorgonen utan somnat i vettig tid och inte intagit starka drycker. *Klappar mig själv på axeln*...
Hur som helst. Köpte skor igår. Det kändes som hon i affären kände mig för hon sa: "se till att klacka om de här i tid!" vilken pik liksom. Det var en strålande lördag, inte minst vädermässigt. Onödigt kallt, men fint. Hängde ute rätt mycket, shoppade, grejade med allt möjligt och hade middag med härliga vänner på kvällen.
Mina föräldrar hade packat bilen full och kom hit i veckan och satte upp grejer, lagade saker och fixade här hemma. Väldigt smidigt att de bara kommer och fixar allt jag inte kan :) Nu trivs jag om möjligt ännu bättre i min lägenhet, det börjar liksom bli komplett nu. Hann med en middag med dem och nästa dag när jag kom hem och skulle fika med dem så satt även Hannes mamma här i soffan, haha trevligt. Längtar tills familjen kan komma hit över en helg så vi kan hitta på en massa kul.
Hej mitt vinterland. Folk åker skridskor och skidor på sjön. Jag blir också sugen men tror det är förenat med livsfara, det kan ju inte vara nån hållbar is där..?
Jädrar vilken smäll jag hörde igår, det var en bil som hade kört in i en stolpe. Och då var det ändå "bara" en stolpe, sjuka krafter ni..
haha ibland tar jag kort på så meningslösa grejer.. ska bli bättre på att fota människor. Promise

RSS 2.0