5 to go

Ja jädrar vad det hettar ni! Skönt att få lite färg på kroppen, även om den just nu är lite röd p.g.a. att jag inte smörjt in mig, fniess 
Satt ute och pluggade både igår och idag, skönt i solen ju men samtidigt blir man så himla uttråkad av att sitta själv. jag tror att jag har varit rastlös i ett dygn nu, så nu är det verkligen dags att hitta på nåt!

Endast 5 dagar kvar nu, det är ju ingenting! Hohohoho

Ha en underbar lördagskväll (och natt) gott folk

7 to go

Ja nu är det bara en vecka kvar, galet galet galet.
Hade seminarie idag. Min kära grupp berättade om Japans makroekonomiska läge och framtidsutsikter, haha det kanske inte låter så överdrivet upphetsande, men lite intressant måste jag ändå säga att det var. Hur som helst så känns det skönt att det där är över nu, även fast det inte var en jättestor grej liksom. Men nu kan man pricka av ännu en sak, så nu är det "bara" tentan kvar. Måste plugga maaaassor sista veckan nu!

Nåt kul i helgen ska jag väl i alla fall se till att hitta på. Förhoppningsvis finns det väl några väninnor och nån pojkvän som vill umgås med mig :)
Just det, på söndag kommer flickan till vänster hem från Norge, hon är mycket välkommen.

8 to go

Sådärja, kände att det var dags att byta visningsbild, så det fick bli en från förra sommaren.
Idag är det ju verkligen sommar! Riktigt varmt och härligt. Har suttit och svettats på altanen och nyss var jag på Kanalbanken och svettades:)

Endast 8 dagar kvar nu, unbelievable!

Mors Dag

men tjena

Har inte haft en lugn stund på hela helgen, men trevligt har jag haft minsann!
 I fredags var vi riktigt tjejiga och la ansiktsmask, målade naglarna, drack gott och körde nåt "spel" med smaskiga frågor:) Blev utgång sen. Det blev jag, Ida, Hanna och Marre. Trevligt att det var just vi fyra, som i nian när vi hade våra trevliga kvällar. Det var tider det.

Igår gick jag och Ida ner till stan och träffade Emelie och Dominik, och satt i hamnen en stund innan det var dags att checka balfolket. Åh vad jag blev sugen på attt gå i år igen! Det var många fina klänningar, ska väl lägga upp lite bilder sen när jag har tid.
Var även hos älsklingen en sväng, hans lägenhet är väldigt tom nu. Vi stack till hans papsi i Bbg och kollade Eurovision, eller jag och Annelie kollade. Blev riktigt förvånad över att det gick så dåligt för Charlottan!
På vägen hem inatt plockade jag och Krille upp mina föräldrar och deras vänner. Haha, världen är allt bra liten, det visade sig nämligen att deras kompis kände Krilles pappa, så han satt och pratade om honom hela vägen hem.

Idag ska man ju vara lite extra snäll mot sin mor, så hon har fått en liten present. Och guud vad jag har ätit! Har varit hos farmor, här hemma och sen hos mormor, och det har bjudits på både det ena och det andra smaskiga.

Var ute och sprang nu, riktigt jobbigt! Men skönt att man kan ha shorts och t-shirt, det känns så mycket lättare att springa då än när man har tjock tröja och långbyxor.
Jag funderar faktiskt starkt på att springa Lidingöloppet! Inte det långa alltså, jag överskattar mig själv om jag tror att jag orkar springa 3 mil liksom.. Men det finns 10km och 15km, så det skulle bli en utmaning. Jag är ju inte van vid att springa mer än 5km så. Jo men det skulle faktiskt vara kul, då har jag nåt att träna till och så. Jag har 4 månader på mig, så jag ska försöka träna mycket nu.

ameh

Eh, vart tog helgen vägen? Fick en enda ledig dag liksom. Skapligt hårt i lördags, var tvungen att pallra mig upp på tok för tidigt för att skriva den där omtentan i kalkylering och budgetering, usch det var inte kul! Gick sådär, är osäker på om jag klarade den tyvärr.
Annars har det varit en mysig helg :) Min kääärlek

17 dagar kvar till lov, det känns som att det är så mycket mer. Jobbig kurs de slängde in nu på slutet när man har sååå mycket motivation kvar liksom. Men måste ta tag i det där nu och plugga ifatt lite.!

Idag är det ett år sedan vi hade bal föresten, märkligt vad tiden går fort. Aw,den dagen var så bra.

Men vi hörs då,. ha det underbart


mittimaj

Har spelat biljard idag, med Emelie, Dominik och Ida. Det var åratal sedan jag gjorde det, men det gick rätt bra ändå faktiskt. Var på det där halvnya lilla stället i stan som jag inte ens visste fanns.
För en stund sen var jag och Dominik ute och sprang. Jag skulle bli hans personliga tränare sa vi. Vi började igår, och det går fint det här tycker jag, han klarar sig bra:]

Var så glad igår när jag var på väg hem från skolan, för det var sista dagen den här veckan jag behövde vara i skolan.. trodde jag ja! ack så man kan missta sig, jag ska ju dit och göra omtenta på lördag! Så då ska man upp och hoppa vid 6-hugget. Måste plugga en hel del imorgon, usch..om jag inte klarar den på lördag så måste jag göra om den i början/mitten på augusti..känns sådär. Men jag blir ju inte jätteförvånad om jag inte klarar den, har ju inte pluggat så mycket den senaste tiden av vissa anledningar.

Strax ska jag åka till Krille och vänta på att han ska komma hem från jobbet:)
Och imorgon, förutom plugg, blir det att träffa Marre och annat folk en sväng.

Oh happy night

Jag är glaaadast!
Vilken lättnad...

dags

Det var ju inte meningen att det skulle bli såhär, inte alls. Synd.
Men allt blir inte som man tänkt sig, det har jag verkligen fått uppleva.
Så nu är det dags att tänka om.

lurt

Resultatet på statistik-tentan kom idag, och jag fick VG! Härligt. Har bara fått det en gång förut och hade precis börjat acceptera att det var nog en gång och aldrig mer, men se på fan;P

Åh nu är man så bortskämd med att ha kanonväder, och så var det endast tio grader idag.. Kändes som att händerna skulle domna bort av kyla, och det var nästan så att det kom rök när man andades ;) Kanske inte riktigt så illa, men 15 grader kallare bara över en natt sådär var väl att ta i kan jag tycka.

Blev bjuden på mat och bio i Linköping igår av Jonas, trevligt initiativ av honom där,. Såg "What happens in Vegas", den var underhållande precis som jag trodde. Kollade in i ett skyltfönster på nån resebyrå med. Man kan åka till Rhodos imorgon för typ 1100 och få både flyg och hotell i en vecka! Det är ju sjukt om nåt! Man blir ju en aning sugen

Nähe om man skulle ta tag i det här nu då

LURT!


Kolmården

Ja, där var jag och Emelie idag.. det var nog 10 år sedan jag var där sist! Dagen kunde inte ha blivit bättre; sol, värme, klarblå himmel, somrig musik i bilen, en maassa roliga, söta och fula djur, och bra sällskap såklart. Man blev lite som barn på nytt när man såg alla djur,. björnen var ju härligast, och de små söta surrogaterna!
Och vilket barn har inte blivit fotat med de här trollen liksom?


Annars då? Var ju ute en sväng i torsdags, med Marie, Karin, Ida och Elan. Blev en sväng på Platå, inte överdrivet mycket folk direkt men trevligt var det. Värre var det dagen efter när jag skulle till skolan,. kom hem halv fyra på morgonen där och skulle upp halv åtta. Meen som man bäddar får man ligga heter det ju.
Igår kväll blev det lugnt hos Emelie och Dominik (efter ett besök nere i hamnen). Spelade kort och tv-spel, vilket jag anser är mycket underskattat!

Nehep, ha en bra kväll då

blä

Men vad i helvete är det frågan om?! Det är ju absurt
Fattar inget. Ett stort jävla ras.

Nobody said it was easy
No one ever said it would be this hard.
Oh take me back to the start.

Har umgåtts med Emelie idag igen. Det är så bra att hon har semester nu! Och det är så bra att umgås med henne och Dominik, de är så sköna, bara glider omkring ungefär. Vi behöver inte hitta på nån jättestor grej, utan bara gå nånstans och umgås lite, funkar utmärkt.
Träffade även Ida, Marre och Elan idag. Vi fyra ska nog in till Lkpg en sväng imorgon kväll.  Och på lördag ska jag , Emelie och kanske Ida till Kolmården. Och på söndag ska Jonas antagligen bjuda mig på mat och bio, som en liten tröst.
Måste hitta på såna här små trevliga saker hela tiden för att överleva vardagen.

tungt

Mitt hjärta har slitits ur min kropp och ersatts med en sten som är så himla tung att gå omkring att bära på.
Det är en fruktansvärd känsla.

Orkar inte plugga någonting även fast jag har omtenta nästa vecka + att jag måste hänga med i den här kursen. Det går inte.. Ska i alla fall göra ett försök att åka till skolan nu.
Hela tiden måste jag tänka ut något att hitta på, jag kan inte bara sitta hemma för då mår jag så himla dåligt. Har umgåtts med Emelie och Dominik två dagar i rad nu, det har varit bra, har fått lite annat att tänka på då, även fast det såklart inte går att tänka bort allt det här.  Men sen när man kommer hem känns det tusen gånger jobbigare, för då är man ensam och det går inte att tänka på något annat.

Jag behöver verkligen resa bort ett tag

NEJ

Det GÅR bara inte att acceptera.

Den här helgen har varit den hemskaste i hela mitt liv.

Det gör så ont.

Christ Flyer

..eller nåt i den stilen. För det är ju tydligen både första maj och kristi himmelfärsdag idag om inte mamma ljög för mig. Herregud, juni om en månad! Gälet.

Det skulle ju vara trevligt att veta lite vilka som läser, men det är aldrig nån som kommenterar,.det får ni börja med.


Var uppe skapligt tidigt imorse för att strosa runt på Godegårds marken. Fick med mig lite filmer, tavlor och naturgodis hem.
Sov en sväng nu på eftermiddagen, blev ju inte mycket av den varan inatt. Men trevligt igår var det! Vi var lite flickor med pojkvänner och andra vänner hos Marie och grillade, lekte lekar (Hanna är en utmärkt lekledare) och festade till det lite. Senare besökte vi ett överfullt Hugo, det var trevligt men lite väl mycket folk kanske,.eller jag ska väl inte klaga, bättre det än att 10 pers hittar dit liksom. Jag undrar en sak bara; hur svårt kan det vara att hålla i glasen? Fick ju för fasen en halv rosa pantern på benen. Tur för den som tappade den att jag inte hade vit klänning eller vita byxor på mig! Och folk tappar ju inte bara glasen, de släpper dem ju på dansgolvet också. Skärvorna fastnar ju i klackarna, en aning onödigt kan jag tycka då. Och vad gjorde Vimmel-TV på Hugo? haha, många som har ångest idag över att de sa eller gjorde nåt framför kameran kan jag tänka mig. En del kommer säkert inte ihåg det ens:P
Valborg ska alltid vara lite speciell alltså,. både på gott och ont. Usch vilken idiot igår, Linus hade ju inte ett finger med i spelet ens, fyfan säger jag.

Oh just det. Vår flytt kommer bli några veckor fördröjd, lite halvträligt sådär. Känns liksom som att vi väntat väldigt länge redan. Men som tur är så får vi ju ställa in möblerna, annars vetifasen hur det hade gått. Som kompensation tycker jag att vi borde få en helrenovering och inte bara tapetsering;)

Nehej nu blir det lite Makroekonomi innan Christoffer plingar på dörren.

Skönt att det bara är torsdag för övrigt. Då kanske man hinner umgås lite med folk i helgen.

RSS 2.0