lördag

Igår hade jag tre hem, kände att det var lite väl mycket så idag har jag lämnat ifrån mig ett av dem, nämligen min fina lilla lägenhet. Men nu har jag dessbättre en lägenhet i Stockholm! Allt går bara man vill. Det här kommer bli hur spännande som helst.... hihihihihii


En bild från när vi firade Andrea i måndags. Grill och underbar efterrätt,


Och gud vad det har jobbats och flyttats och städats den här veckan,. helt slut. Avslutade arbetsveckan med att dra till Stockholm igår, härligt. Sedan hem och vända för att åka och VINNA quizet, äntligen!!

VM-festen

På väg från förfest, härlig kulturkrock!


Afrikanska kvinnorna som exemplariska värdinnor



Jag var scottish girl i min lilla skottfamilj!



Så otroligt klockren kväll! Vi vann VM-silver, helnöjd :)



Skullle gärna visa alla bilder från hela kvällen men man måste dra gränser. Hur som helst : legendariskt!

oj

OJ vilken lördag! Sliten idag med träningsvärk och segt huvud.
Jag och Jacob klättrade i radiomasten, så ballt vettni! 120 meter rätt upp i skyn bara. Lite lurigt var det ju men det gick som en dans och väl uppe var det hur härlig utsikt som helst, nästan lite overkligt. Man såg till och med domkyrkan i Linköping. Sen sa vår "guide" åt oss att sätta oss på huk och blunda, och då kände man att det svajade litegrann p.g.a. blåsten.. Sen tog han i och fick han hela masten att svaja ännu mer, lurigt..
Här ser man den andra masten:
Sedan var det bara att ladda om för fest, det var dags att fira Andrea och Lina med en VM-fest. Alla hade i förväg blivit tilldelade varsitt land, jag fick Skottland och var klädd som en scottish girl... Det är nog den märkligaste outfiten jag visat mig i på Harrys tror jag.. meeen det kräver ett eget inlägg ! :)

castle ikväll då

AH vilka kvällar vi hade på Castle i Ayia Napa förra året!! Underbar klubb....
Det börjar faktiskt närma sig årets resa, hoppas vi hittar en likvärdig klubb i Alanya! Det ska bli så härligt så jag vågar nästan inte tänka på det.
Annars då, lugnt eller?
Igår hade jag en sån där superdag när man är så nöjd när man går och lägger sig. En sån dag där man rör på sig massor, är produktiv, tjänar pengar och även hinner umgås. Innan frulle tog jag en promenad, sedan flyttpackning, jobb (cykla till och från), handla, springa, umgås med Erikis (cykla till och från). Var hur nöjd som helst sen haha, så då vet ni det!
Mitt körkort fyller FEM ÅR idag!!! Det är vid sådana  här tillfällen man inser att man är gammal. Bara fem år kvar tills det är dags att fixa nytt. Ha, men jag är inte bitter! För man blir väl bara fräschare med åren?

För uti Kalmare stad...

Det här klockrena gänget var jag i Kalmar med i helgen, haha.

Här dansade vi ihjäl oss sista minutrarna innan Vallen stängde, eller Valéns som vi envisades med att benämna det ;) Roligt ställe hur som helst!
Det var en härlig minihelg med många klockrena händelser. Gillar verkligen att åka iväg på sådana här små roadtrips, let´s do it again!!

läget ?!

Läget ?!

- Fick ett kusinbarn igår, grattis Martina och Tompa!
- Jag jobbar för fullt
- Lägenheten är såld och jag flyttar två månader tidigare än planerat
- Med anledning av ovanstående punkt ska jag nu sätta igång med flyttpackning
- Mat och självklart quiz med massa folk på fre
- Festligheter i Kalmar till helgen!
.......
Se aldrig bakåt, känn aldrig inåt, var alltid uppåt!

good times

Underbar gammal bild. Bär jeans och sockar eller var en nobody liksom! Vad vi hängde i Lisas lägenhet, hon var nog den första som flyttade hemifrån, förutom Linus. Härliga tider.
Nu är det också härliga tider minsann! De senaste dagarna har jag bland annat varit ute på landet och träffat Madde och även fått mina naglar fixade, det har fixats och donats inför idag då jag varit i Stockholm och även haft visning i lägenheten utan min närvaro, och så ett par joggingrundor, bland annat en med Lindborgarn idag!
Åh vad jag gillar Stockholm, ville inte åka hem som vanligt. Tredje gången på drygt tre veckor jag var där, hoppas det blir snart igen :) Men oj vad svårt det var att gå upp 04 imorse, eller det svåra är att somna på kvällen då det är ljust, varmt och måsjävlarna härjar och har jordens fest precis utanför mitt fönster. Varje sen kväll, natt och tidig morgon... Inatt SKA jag sova, det blir mitt mål.

lördagsplaner

Ändring: Lägenheten ska säljas. Så om du ska bo i Motala och ska bo själv så är det i den här lägenheten du ska bo, inget snack om saken! SLÅ TILL.
Oj vad fint väder det är. Tidigare idag fick jag ett jättesug efter en lugn och skön kväll med en påse smågodis, var så längesen.. men det råkar ju finnas festmöjligheter ikväll vilket nog kommer vara mycket lockande om några timmar när jag känner mig färdig med mitt godis och rödvin, hihi.

fredag

hej bloggeeeeen,
Har tagit ett gäng bilder på lägenheten, jag kommer inte bo här så länge till och då ska lägenheten hyras ut. Det känns hel-lustigt att jag faktiskt ska lämna det här stället. Jag trivs så bra här, lägenheten är så mysig och fin. Men det är dags.. och jag tror verkligen det kommer bli kanon till slut!
Det blir en fredagkväll med nära och kära och förhoppningsvis utmärkt mat :)
kanske något i stil med den här grillade laxen i Kungsträdgården förra veckan.

sköööönt

Femdagarsvecka, check! redan på onsdagen. Så nu har jag gjort mig förtjänt av en ledig dag imorgon. Passar perfekt.
Vilken härlig dag. Efter en hektisk dag på jobbet fick jag njuta av att köra två snygga bilar. För första gången körde jag en högerstyrd, och det är helt otroligt hur låg en bil kan vara. Jag i en Lotus, härlig leksak!:
Efter bilåkningen blev jag bjuden på fika på Golfrestaurangen. Det är ju hur fint som helst därute! Varför har jag aldrig varit där förut?? Bristfällig marknadsföring tror jag minsann..

njutning

Nu tar vi ett hälsoinlägg på det där "kör bara kör"-inlägget...
Vad är det här?:

Detta mina vänner, är ren njutning. Jag har varit fast ett bra tag nu. Turkisk youghurt, kesella, müsli och frysta bär. Helt fantastiskt.. Perfekt mellanmål, jag skulle nog kunna äta det alla mål om dagen. Förutom till frulle förstås, gröten är oersättlig.
Åhå, idag har jag införskaffat ett par nya Asics. Längtar efter att få springa med dem imorgon faktiskt haha. Och nu hinner jag springa in dem ordentligt inför Lidingöloppet. Perfekt! Har nog dock fortfarande inte förstått att jag faktiskt ska springa det där loppet. Det känns liksom bara som en grej man skämtar om.

kör

Full rulle som vanligt och jag gillar det mycketmycket, så kul att det händer grejer hela tiden. Nu har jag hållit mig i hemstaden ända sedan i onsdags då det var dags för ännu en trevlig Stockholmsvistelse. Det blev tre heldagar i Varamon förra veckan, obeskrivligt underbart. Life is a beach som jag brukar säga..

Allt är verkligen superbra. I lördags var det fest igen, det blev härlig middag och spel hos Sölve med ett skönt tjejgäng. Efter att vi varit ute och minglat och dansat runt blev det efterskiva i en pool, hur härligt som helst. Sedan blev det visst ytterligare en efterskiva på det, lika bra liksom.. Så efter sömn mellan 7 och 9 på morgonen var det dags att åka och jobba heela dagen,. så värt det. Fatta vad tråkigt det måste vara att inte kunna säga att man tagit vara på sommaren och hela dygnet och förena nytta med nöje! Det är bara att köra.

RSS 2.0