HawaiIE

Lördag för tredje dagen i rad, bättre blir det inte! haha

HawaiIE var klockrent det här året också måste jag säga. Jag såg ut som en clown när jag bussade in: ljusblå jeanskjol, grönt linne, rosa tröja, lila sjal, rosa diadem och färgglada hawaiismycken. Men ingen idé att skämmas, har ju bussat i overall och t.o.m. i lakan tidigare så :)
Hah vad dum jag är, fick på mig en fluga jag hittade hos Jocke på förferren och den hade jag på mig hela kvällen sen,.haha tänk om han börjar leta efter den där hemma, stackarn.. måste lämna tillbaka den snarast möjligt.
Skumt, jag drack tequila med Maria och tyckte det var gott! och det var t.o.m. jag som kom med förslaget från början,.fast jag blev förbjuden att köpa öl:P "nej nu ska vi shotta!" men ändå, vad hände där liksom? Jag vill aldrig dricka tequila och jag brukar alltid tycka det är äckligt om jag ändå dricker det. Men det verkar ha vänt nu då, härligt haha.





Skön dag än så länge,. Madde bjöd på kanonfrulle och mam och pap stod för lunchen och efterrätten,. bra familj och vänner det där ;) helt i min smak.

FYI så går det himla segt att skriva en kursreflektion,.den ska vara inne senast midnatt och det känns som jag kommer skicka in den 23.59. Men nej, nu får jag ta mig samman och skriva klart det där flummet. Får säkert inte vg ändå men det skadar inte att göra ett försök. Sånt där flum-skrivande är ju inte alltför ansträngande ändå.

lurday

Lördag då, härligt. Känns som söndag bara för att jag var ledig igår också. Sen är jag ledig på måndag också, hur klockrent är inte det?
Skrev ju tenta i torsdags och jädrar vad glad jag var efteråt. Så skönt att ha skrivit den och sen veta att man har 4 lediga dagar framför sig!

Ikväll ska de somriga kläderna fram, Hawaii-fest som hägrar. Bara köra ;)




Fattar ni hur gott det är med rotfrukter i ugnen? Palsternacka, morötter, potatis, kålrot, rödlök, och sen lite kycklingkorv och mango raja-sås på det, mmmm. Gött att det är precis det jag ska äta idag ;)

.

Fick nyss reda på att en mycket fin människa lämnat jorden alldeles för tidigt.
Tänker på hennes nära och kära. Ofattbart.

inte lätt

Det är inte lätt att köra bil i den här galna snön alltså. Det går inte mötas på de små gatorna, och när man ska svänga ut på en väg ser man inget p.g.a. feta snödrivor som skymmer sikten. Det är ett jävla tjat på vädret av alla, jag vet, men det går liksom inte att låta bli. Men snart är det VÅR.

En sak som jag tycker är så jäkla lustig när jag handlar är att oavsett hur lite eller mycket jag behöver handla så kommer jag ALLTID hem med två fulla kassar. Det slår liksom aldrig fel. Det kvittar om jag ska veckohandla och allt har tagit slut på en gång, eller om det bara är lite småskit som ska handlas. Ett mysterium :)


Dags att tagga för tenta!!
Återkommer.


GULD

Njuter just nu av att se Hellner glida in och ta guldet i stafetten, SÅ JÄKLA BRA!
Kommentarer är överflödiga :)

det var det.

Jag hann vara sur i en dag för den inställda dagstrippen. Vickan har fixat så vi kan åka skidor en dag ändå, och inte lika långt bort. Awesome Vickan! Sådana initiativtaganden gillas:)

De flesta som känner mig vet att jag är noga med att äta på regelbudna tider. Nyss kom jag på mig själv med att vara svinhungrig och börja äta lite tidigare än jag "ska". Brukar äta kvällis mellan 19 och 19.30 och klockan var 18.45, så jag tvekade först. Men herregud, en kvart hit eller dit?!  Haha att jag ens tvekade, ibland är man störd. Något annat som kan vara lite stört är att om jag t.ex. äter mellanmål två timmar efter lunch så känns det inte bra för jag brukar vara noga med att det ska gå minst tre timmar mellan målen. Alltså, vilka problem man har ibland känner jag. Men ändå, det där med regelbundna måltider är ju svinbra för man blir ju hungrig på just de tiderna när man har gjort det till en vana. Good.




old pic med kära väninnor.. mitt hår var i stort sett svart där. Det här inlägget får vara en påminnelse om att jag måste ringa frissi imorn och beställa klipp-och sling-tid. Håret ska inte bli svart men mörkare och fräschare än det bleka riset jag har nu!


Är glad att denna dag är över, är helt slut i huvudet efter alla dessa presentationer, oppositioner och diskussioner. Gillar inte oppositioner, de känns lite obehagliga. Sitta där mitt emot en grupp som om man vore två tävlande lag med åhörare på sidan och försöka försvara sig eller halvt såga någon annans arbete. Sen får man titta på när andra gör samma sak.. Grejen är ju att det ska bli en diskussion och att positiva saker ska lyftas fram och förslag till förbättringar, men det är alldeles för lätt hänt att det blir en tävling där de som kan försvara sig bäst vinner. Jaja, "det är över nuuu"

"Tjaförihelvete!" :D

glögga

Tog en glögg (två) nyss med massa russin. Det var skumt för det smakade så december och jul, det var längesen nu. Men det satt lika fint för det! Nu har jag bara en skvätt vinglögg kvar som ska drickas upp..och en massa lussisar. Men det tar vi en annan kväll!

Har tenta om endast tre dagar, har nog inte uppfattat det än för jag är hellugn och det ska man ju faktiskt inte vara. Men jag ska verkligen ta tag i det där, imorn kväll och ons blir det tentaplugg av rang. Innan dess är det en presentation av vårt grupparbete + opponering på ett annat grupparbete som ska betas av. Det är mycket nu, som vanligt.

SÅ HIMLA TRÅK att dagstrippen till Kungsberget blev inställd, fan. Nu måste vi tjejer fixa en dag på egen hand någonstans tycker jag, för minst en dag i backen SKA jag ha!

Är trött som en snöhög idag men hade en väldigt trevlig kväll igår, det tackar vi för! Elin Efraimsson likes this.


Nu ska jag sluta svamla som en nisse, ville bara tillfredsställa efterfrågan ;) Ha en fin kväll.


guld OCH brons

Såg ni eller?! Helt insane så spännande det var. Fantastiskt, snacka om laginsats.. som resulterade i ett guld OCH ett brons!




Något annat som är helt insane fast på ett negativt sätt är ju den här skiten som härjar härutanför,. har aldrig varit med om dess like, blir ju rädd när jag ser all snö! Tänk om det aldrig slutar, hahaha.
Nyss när jag kom hem så gick det inte att komma in genom porten, hur mycket jag än drog och slet i fanskapet. Tur att jag kom in i A och kunde gå genom källaren till B som jag bor i. Jaherregud,. och imorgon bitti blir det en promenad till jobbet (brukar ta 45 min när det är normal vinter), får se om jag kommer fram....


Jack och Emelaj

Men hahaha.. har sett på Jack ikväll med Emelie, vi älskar att se sådana där gamla konstiga filmer ibland. Det finns många klockrena kommentarer i den och killarna är allmänt tjao-tjao. Kvällen har även bjudit på rosé och en massa nostalgimusik, det kallar jag kvalitet!


Kjella i sina bästa år;)

"festlig ost du har!"
"snart kanske det kommer en häst och massakerar oss fullständigt!"
"okey man, draw!"
"cykla psykiskt! Jävla vägar de har här på Gotland.."


Okej, nu räcker det bannemej:)

don´t stop me now

Mycket skoj som händer nu! Det har varit något varje helg, antingen i Motala eller i Linkis och det bara fortsätter. Nu i helgen är det 25-årsfest, nästa helg HawaiIE och helgen efter det Örebro. Och nyss bokade vi en dagstripp till Kungsberget med 720 (LiU:s skidförening) nästa lördag. Så jag får i alla fall en dag i skidbackarna detta år. Längtar! Det var längesen jag åkte, men förr åkte vi till Sälen en vecka varje år. Kommer nog ta några åk innan man kommer in i det..
Så nästa lördag blir det alltså att åka svintidigt upp till Kungsberget, glida runt i backarna hela dagen, komma hem på kvällen och direkt switcha om till hawaii-utstyrsel och bara köra ända in på småtimmarna, haha kommer bli klockrent ;) Skapligt sliten dagen efter sen efter att ha hållit igång orentligt i ett dygn, men det kommer det vara värt.

'
vill bara hoppa in i bilden och köra, haha




"där döh"

Ett färdigt grupparbete och en joggingrunda är vad jag åstadkommit idag, och det har tagit precis hela dagen. Jag är så jägarns nöjd! 
Grupparbetet ska vara klart senast måndag, vilket innebär att jag kan tentaplugga imorgon och fredag istället för att sitta med arbete, kanon. Vi har varit så duktiga, är faktiskt impad av oss;P
Sen var det löpningen då..jag vet att man inte ska klaga på vintern när det väl är ordentlig vinter, för hellre har jag ju det såhär än blask och shit. men jag är så fruktansvärt trött på snön och det bara kommer mer hela tiden. Det går ju inte att springa ordentligt, inte ens gå, och cykla har jag inte vågat mig på på flera månader.. så nu tycker jag det får vara nog med vinter, in med lite fräsch vår vafasen! Om jag hade bott i Sälen just nu hade jag absolut inte klagat, då hade jag varit en nöjd kvinna, gett mig ut i de svarta backarna och kört järnet ;)


valentines

Glufsar i mig geléhjärtan här i min kära soffa som jag nyligen kom hem till. Det är verkligen bara en dag om året det är gott att äta geléhjärtan, och då är det klockrent gott tycker jag! Alla andra dagar kan det kvitta.

Alla hjärtans dag är ju skit alltså, haha. Fast egentligen har jag haft det väldigt bra,. den började hos Vickan så vi spenderade halva alla hjärtans dag ihop, och ikväll blir det med Emelie, Lina och Linus. Så man är ju faktiskt inte så ensam;)

Men gårkvällen då. Mycket trevlig liten fest hos Vickan med några bra människor,.På NH sen var det lååång kö in, den gick dock fort.good work. Vi fick skjuts både dit och hem, perfa! i en fin merca dessutom, kunde ju inte bli bättre;) och jag hade glömt hur billigt det är i baren på NH, slängde fram 60 spänn när jag skulle ha en Heineken, och så  fick jag både min öl och vickans cider för den där pengen, 30 spänn liksom! Helt förvånad,haha. Men det var galet mycket folk och riktigt skoj kort och gott!





JUst ja, har ju glömt att delge er veckans bästa, nämligen att jag satte tentan! Det var en fet tung stor sten som ramlade bort från mitt hjärta,haha vi har faktiskt gått och mått skit för den där ett tag eftersom vi var så jägarns osäkra på hur det hade gått, och dessutom kom svaret mer än  en vecka för sent. Det var en pina, men nu kan vi glömma att den kursen och tentan någonsin existerat!:) Loveit!


parteylördag!

HEJ mina vänner,

springer omkring här och gör iordning mig för fest. Drar mig till Vickan på förskiva och därefter är det NH som gäller, ska bli riktigt fint!

Snacka om att jag var hel-sliten igår kväll efter veckan,.var hos Linus med ett gäng och käkade kycklingfilé, rotfrukter, chevreostsås, paj och vaniljsås, det satt så jägarns fint alltså! Det hade de verkligen gjort bra, mästerkockarna.
De andra festade till det lite men jag stack hem tidigt och drog och jobbade imorse. Så nu är det avklarat för helgen och det innebär alltså att jag är ledig imorgon, hur klockrent är inte det då ?

Tittade nyss på ett klipp då den 21-årige killen i OS som körde rodel dog,usch vad hemskt. jag är så nyfiken av mig så jag måste ju titta på sånt där. Det går så fruktansvärt fort att åka såna där, fattar inte att de vågar sig på det!

Nu ska jag fortsätta tagga! Skål och hej!

life begins on friday night

"Godmorgon älskling!"
VIlken fullspäckad vecka,.skola heela dagarna verkligen, tur att vi har (kass) humor så det blir roligt:)
Har knappt varit hemma någonting, och det enda jag gjort hemma är att sova, duscha, äta frukost och kvällsmat. Hur som helst så har det varit en bra vecka!
Idag tar vi oss faktiskt friheten att gå hem redan kl 15, tjohoo,. men 8 börjar vi, oh ja





ambi

Galet vad ambi vi har blivit gällande skolan . Har börjat kl 10 två morgnar i rad men varit på plats kl 8 och läst innan, och även suttit kvar efteråt och läst till kl 17. Det skulle aldrig falla mig in under ettan och tvåan.. men nu jädrar alltså, nu har vi hållt den där ambi-stilen ett bra tag. Sen är det ju lite roligare nu med, marknadsföring och grejer som vi valt själva. Imorgon t.ex. ska vi till ett hotell och snacka med ägaren och kolla upp tjänstekvaliteten ur ett marknadsföringsperspektiv. Lite kuligt faktiskt! Till skillnad från affärssystem, finansiell styrning och sånt där sh-t..

så är biljetten kirrad till afterski-festen på NH på lördag, kommer nog bli roligt,.det ser vi fram emot.




riverside motherfucker

..och för er som inte vet så är det en låt

För att plocka ut det bästa ur fredagen så var det lunch och shopping med kanonbrudar och sen fest hos Linus a.k.a. Cimon där det bl.a. var parceremoni, haha vilka påhitt då, men vi hade attans roligt. Sen gick vi (några drog sig till harran) ner till Texas en sväng där det var After ski-fest. Och jaa vad ska man säga? Mycket folk och mycket ungt folk.. Irriterande att det inte gick att dansa också. Men allt som allt var det en härlig kväll!

Lite bilder på parceremoni, klädbyten(de sista två bilderna) och allmänt tramsande:




bra igen

Tjooooo,.

Alla andra är på kravall känns det som, och själv ligger jag här och ska sova. Hade säkert varit kul att närvara men jag ska upp tidigt imorn och har diverse aktiviteter för mig plus att det är fest imorgon kväll.

Blev ingen skola för mig idag, hemmaplugg istället, var inte så effektiv men fick ändå mycket gjort på nåt vänster. DET mina vänner kallar jag en bra deal!

Hänkade på mamsi på ett gympapass förut, gillar det där med att göra käcka steg i takt till musik, det är trevligt. Synd att det inte var så jobbigt bara. Bara för att jag säger så så kommer jag ha träningsvärk imorgon:) men menar bara att det kunde varit lite mer konditionskrävande så att säga. Men absolut bättre än inget.

Nu ska jag somna med ett leende på läpparna! Nattsi

bra jobbat

Madde och jag är rätt nöjda just nu, haha hur lyckas vi.. starkt;)

Helt serri, jag kommer på mig själv med att klicka på ctrl S även när jag skriver här, haha med andra ord har vi skrivit en hel del i skolan den här veckan och sparat som galningar hela tiden.
Nu mot slutet av veckan känns det lite lugnare eftersom vi klarat av presentationerna och lite annat,. idag kunde jag t.o.m. ta sovmorgon till 6.30, fantastiskt.. Två inlämningar, en föreläsning och en drös med läsning kvar denna vecka, men det ska nog gå bra.


Har kastat ett öga i den där gamla trevliga bilddagboken igen och den här bilden är tagen något år precis i början av mars,.detta gör att jag känner att det finns hopp om att det faktiskt kan bli vår någon gång, även här i Sverige. Hallelujah


Feb!

Yeah februari, vilket innebär hmm.. ett steg närmare våren!

Här ska inte jag sitta och tramsa föresten, jag har alldeles för mycket annat att göra. Var i skolan 8-17 idag och vi var nog de mest effektiva på LiU hela dagen.,och ändå kommer jag inte undan kvällsplugg. Känns sjukt.

Tänkte meddela att lördagskvällen blev så klockren som den bara kunde. Bra jobbat av Vickan, Hanna och Maria:) God bål, knäpp tipspromenad som VI tog hem!, en massa dans och roliga människor. Tanken var att gå ut men vi kom aldrig iväg,haha. Sov mellan halv sex och halv tio, papi kom och hämtade mig på fm, var hemma och käkade och duschade, drog vidare till jobbet, kom hem framåt kvällen. Trött? NÄHÄ?! Men det var det värt.




RSS 2.0