Sista september

Hamnade på impulskalas ikväll, hos Jannica igen:) Den här gången med andra gänget så att säga. Lika gott och trevligt som sist!

Jag fortsätter i det aktiva spåret så att säga. De senaste dagarna har det nämligen inte heller varit någon vila.
I lördags kväll jobbade jag ju på Harran, i plocken. Som tur var så var det en engångsföreteelse, för jag tyckte det var rätt jobbigt. Eller det gick väldigt bra på kvällen, men sen efter stängning var jag hur trött som helst och det var mycket att plocka iordning på, så jag fick inte gå hem förrän kl.04. Så jag är imponerad av de som jobbar så varje helg kan jag ju säga!

Sen har det varit en del plugg också . Den här kursen är faktiskt inte rolig nånstans. Fast den skulle kanske vara en gnutta rolig om jag förstod lite mer:P Måste verkligen försöka sätta mig in mer i det.

Här kommer en bild på Lisa och hennes mamma. Haha, morsan var med till Hugo en sväng i fredags. Och nej mamma, (jag vet att du läser det här) det betyder inte att du får följa med oss nästa gång. Det här var bara för att Lisa bor i Norge och inte är hemma och umgås med sin mamma så ofta;)




Idol hela veckan nu då, underbart. Det är ju verkligen ett riktigt underhållande program, det kan faktiskt ingen säga något annat om! Tyckte folket röstade rätt igår, det var de två som jag tyckte sjöng sämst som det stod mellan. Undrar vem som åkte ikväll?!? Måste kolla på kvällens program snarast möjligt.

shake what your mama gave ya

Det här är inget vilohem inte! Full fart från morgon till kväll ungefär.

Efter föreläsningen idag kom mamma och hämtade mig och vi shoppade i stan och på Ikanohuset. Mami hade tagit ledigt från jobbet för att åka och shoppa med mig. Vi hittade ingen dag på nästan flera veckor då båda var tillgängliga, så vi löste det lite smidigt sådär;) Köpte mig lite av varje faktiskt, härligt är det.

Väl hemma var det kväll, och Krille, Alex och jag beställde lite käk. Sen stack jag till Harrys för att träffa Lisa som var där med sin mamma. Det var ett bra tag sedan jag träffade den bruden. Hon verkar trivas fint i Norge så det är ju kul för´na.
Jag slängde på mig en långärmad topp och en rätt tjock kortärmad lång kofta över, vilket kanske inte var det bästa klädvalet. Lisa drog nämligen senare med mig till Hugo, och där blev det ju såklart dans vilket gjorde att det blev en aning varmt i de kläderna jag hade på mig. Och inte kände jag mig helt iordninggjord heller eftersom jag inte räknat med att gå ut, men så kan det bli ibland! Problemen flödar så att säga.

Resten av helgen består av träff med vänner och jobb. SIMMA LUGNT



Finemang

Hej där.
Det här har varit en bra dag, som började med att jag fick reda på att jag klarat tentan i associationsrätt, den satt fint. Mer än hälften hade tydligen fått underkänt, en hel del med andra ord. Härligt att den första kursen på mitt andra år är avklarad.

Idag var det ju verkligen kanonväder. Jag strosade omkring lite på stan på eftermiddagen och shoppade lite grejer till hemmet. Sånt är kul att köpa nu för tiden. Kollade även in Scorett som idag öppnade i Gallerian. De hade väl inte sådär jättestort utbud, men det är ju kul att de utvidgar sortimentet av affärer i alla fall:P Skulle även ta svängen förbi Vila som också slog upp portarna här i Motala dagen till ära. Men jag gick förbi utan att gå in där. Liten yta, mycket folk och dålig luft kändes inte så lockande..

Det gick kanon för mig att springa idag faktiskt. Det gick så himla lätt hela rundan, vet inte vad jag fick för lustig energi, spurtade till och med lite på slutet för att jag inte kände mig lika trött som jag brukar efter den rundan. Så gött när det blir så, love it :)

Imorgon kommer Lisa hem från Norge, men bara till söndag. Så imorgon kväll ska jag försöka träffa henne! Och på lördag ska jag träffa Hanna och Ida, som är hemma från Norrköping resp Örebro i helgen. Lite kära återseenden sådär.

Ha en skön natt

lillördag

Men godmorgon. Jag var visst tidigt ute idag. Ska strax äta lite och sen fixa iordning mig för att åka till skolan och ha en lektion mellan 8 och 10.
De senaste dagarna har jag varit i skolan i stort sett hela dagarna och gjort uppgifter med min grupp som måste förberedas inför varje lektion. Men idag ska jag hem direkt efter lektionen, skönt. Ska plugga lite och tvätta lite och slappa lite innan Krille och jag ska på kalas, det är nämligen Jannicas tur att fylla 20 idag, sådär på dagen ett halvår efter mig. Alltså är det bara ett halvår kvar tills jag fyller 21:P

Vilka årstidskänslor jag fick igår, om man nu kan kalla dem det. Var ute med Kattis tidigt igår kväll, och det kändes som en sommarkväll! Solen sken, grannen grillade och jag hade bara en tröja på mig. Riktigt härligt var det.
Sen nån timme senare var jag i simhallen på ljussim, och då fick jag istället en mysig julkänsla p.g.a. alla tända ljus och musiken som jag liknade vid julmusik (fast det var ju såklart långt ifrån julmusik..)
Ja alla årstider har nåt bra, även om sommaren är helt klart bäst enligt mig. Hösten känns faktiskt ganska skön, i alla fall när solen skiner,.och det går an när det inte regnar och blåser sådär galet.




godlördag

Godkväll.
Iväg och jobba för andra gången idag snart då. Får se hur det går, men det ska väl inte vara några konstigheter direkt..

Har ringt och önskat tjejerna lycka till i London. Det ska nog gå bra för dem.
Jag har aldrig varit i London, men jag vill verkligen dit någon gång. Skulle vara riktigt kul att åka dit en helg sådär. Linus och jag sa att vi skulle komma och hälsa på Marre och Elan nu när de ska vara där, men det har liksom inte blivit av att vi har planerat det. Men inom en inte alltför avlägsen framtid ska jag ta mig dit i alla fall :)

Just det, när jag kom hem från skolan igår fick jag en liten chock. Krille hade möblerat om och ändrat lite grejer i lägenheten. Men det blev fint faktiskt när jag hade smält det, haha.. bara jag får fixa till lite grejer och sådär;P Nya gardiner och kuddar ska bl.a. inhandlas.

..och på tal om att inhandlas; jag hittade 1000 spänn igår som jag trodde jag hade handlat upp för längesen. Sånt blir man glad av. Såna där oväntade saker liksom.

godnatt

Sitter här och slappnar av efter jobbet med nån kebab med bröd som Krille var gullig och hade köpt till mig. Schill gick just hem, de två var på Harrys en sväng. Så jag fick mig några pussar i garderoben, av Krille dårå: ) Och Linus var så stolt över mig p.g.a. mitt hårda arbete, haha.
En sak jag faktiskt blev förvånad över var att de flesta var så himla trevliga och hälsade, log och tackade hela tiden,. men sen fanns det de snåla och halvsura också såklart, usch. Och sen är det helt plötsligt jääättemånga som man aldrig annars knappt pratar med och som känner en väl helt plötsligt för att de vill få gratis. PFF säger vi åt det!

Längtar till söndag, ska bli himla skönt att vara ledig.. Måste dock plugga en del då men det bortser vi från nu!

Träffade föresten Ida, Marre och Elan häromdagen. Vi hade en liten myskväll hos mig. Ida verkar trivas i Örebro, så det är ju bra. Och Marre och Elan drar till London i minst en månad, måste ringa och ta farväl och önska dem lycka till imorgon! Hinner inte träffa dem innan de åker..

Nej nu är det godnatt

Ida och jobb

Bruden i mitten på bilden fyller 20 år idag, grattis på dig Ida!
Oj vad jag längtar tillbaka till sommaren när jag ser bilden.. men ändå så känns det skönt ibland när man går ut och det är sådär härligt friskt i luften nu när det blivit höst. Då blir man så sugen på att shoppa en massa stövlar, jackor och härliga hösttröjor!




Har snackat med Linus och Miro idag. För Linus är ju numera också min arbetsgivare:P. Det blir jobb för mig på fre kväll, lör eftermiddag och lör kväll. Väldigt mycket, men det blir nog bra det där! Var lite nervös för Harran men sen tog jag ett snack med Limpan och kände mig genast tryggare:]

Vill komma igång ordentligt med löpningen, men det går inte så bra nu när jag är så förkyld dårå.. Får ta mig en promenix senare och helt enkelt vänta på att bli frisk. För då SKA jag bli duktig med det där! Jag mår ju bra av att springa.

Åter till mikroekonomin. Ha det fint gott folk


Det är mycket nu

För en gångs skull tycker jag det är himla skönt att det är söndag kväll. Helgen har varit fylld med aktiviteter. Det har varit väldigt trevligt men också lite jobbigt att inte ha en lugn stund. Mycket stress har det varit. Jag stressar jämt känns det som! Men så är det när man vill vara med på allt:P

I fredags kväll var det kravall. Vi på bilden nedan är verkligen ett bra team:] Och Teresia hade fått en liten kattunge, vår lilla maskot. Hur söt som helst! På kravallen var det väääldigt mycket folk, lite för mycket tyckte jag, med risk för att låta tråkig. Men det är ju inte kul att stå i kön till garderoben i en kvart utan att komma nånstans. Jag gav upp. Men på dansgolvet var det kul:)



Igår firades Limpan, som fyller 21 idag, grattis. Det var en liten men trevlig förfest hos honom först, och sen blev det Harran.


Gick faktiskt hem HALV två bara för att jag ville vara pigg idag. Men när jag vaknade var jag dessvärre inte pigg, utan förkyld! Men jag stack in till Linköping för att gå på prova-på-dans-lektionen. Vi fick lära oss en del av koreografin till Sexy back, som de visade upp på Kalas förra veckan. Riktigt snygg och rolig dans! Men inte världens lättaste..

Har även jobbat idag, fattar inte varför jag sa ja till det! Det kanske är som många säger, att jag är för snäll. Jag vill vara alla till lags. Fast det är ju bra att jobba lite, och när jag väl kom dit efter all stress, så gick det helt okej ändå.

Och på tal om jobb så har jag nog ett till nu :O Det var Linus som frågade om jag ville jobba lite ibland på Harran, han har ju hand om det där. Och varför inte liksom?

Nej nu får Christoffer komma hem!!


11 september

Ja, åren går fort, på tal om 11 september..

Det är nåt på g hela tiden, inte mycket lugn och ro i mitt liv nu inte.. men det är väl härligt
Hade tenta i associationsrätt i tisdags.. har ingen aning om hur det kan ha gått, hoppas på att jag fick godkänt. Skrev en hel del på allt utom en grej i alla fall. Den som lever får se
Nu har vi precis börjat med mikroekonomi.. alla är sådär lagom sugna på det, med tanke på att alla man pratat med som läst den kursen säger att den är väldigt svår och jobbig. Aja det är väl bara att göra sitt bästa

Idag har jag träffat Lina och Erica en sväng för en fika. Så trevligt så. Borde träffa de härliga tjejerna lite oftare,. Lina och jag bestämde i alla fall att om hon ska ut i Linköping imorn så ska vi ha sällskap hem:)
Imorn ja, då är det kravall som gäller. Har två märken att sy fast på min overall, så det måste göras imorn. Ska till Teresia en sväng innan det bär av till Kårallen. Det kommer säkert vara en massa folk, och många olika overaller. Blir säkert kul

På lördag ska Linus firas, killen fyller ju 21. Blir nog också trevligt!

På söndag har jag och Teresia anmält oss till en prova-på-dans-lektion. Haha jag vet inte vad jag har gett mig in på, kommer säkert inte hänga med i koreografin men,. Street/jazz skulle det vara i alla fall, och det ser ju så snyggt och roligt ut så vi tänkte att vi provar!

Har käkat lite rotfruktschips såhär på kvällskvisten, riktigt gott! Palsternacka, rödbetor och potatis var det i. Köpte det på Adelövs marknad, bland de smaskiga Gårdschipsen. Har letat efter dem på hemsidan, för jag trodde det var den här trevliga gubben och hans gäng som tillverkade dem, men det verkar inte så för de finns inte där,.surt. Får väl ringa och kolla:P


tentaångest?

Haha, en lurig snubbe från Hyresgästföreningen var precis här och började snacka om att besikta lägenheten för han trodde vi betalade för mycket i hyra. Han tyckte det var förjävligt att vi betalar så mycket som vi gör, sa han. Men jag tycker faktiskt inte att vi har så hög hyra ändå,. fast visst, skulle man få billigare hyra så säger man ju inte nej!

Dagen före tentan då,. har inte pluggat mycket alls idag, men det är ju inte så att man kan lära sig en massa nytt dagen innan, blir mest repetition. Och jag förlitar mig lite på lagboken, som man får ha med sig på tentan. För hittar man i den och så, så ska man nog kunna få fram lite vettiga svar. Åh hoppas verkligen man blir godkänd nu! Det blir för övrigt den kortaste tentan vi haft hittills, den är "bara" tre timmar :P

Skulle ut och promenera imorse, men så regnade det så jag kände inte för't. Istället körde jag lite med magtränaren, och rygglyft och mitt favvo-tv-spel (det enda jag kör) Dancing Stage Universe. Det är faktiskt riktigt jobbigt! I alla fall när man kör en lite högre svårighetsgrad. Då går det undan,. Det är så kul och peppande:)




Var ute och sprang en sväng när jag kom hem från frissan förut med, så idag har jag varit ganska aktiv. Bra Elin! 
Och på tal om frissan så var det skönt att bli av med de slitna hårtopparna och det ljusa håret. Blev en lite mörkare nyans, fast bara slingor så det är ju inte jättemörkt. Däremot är det lent nu, härligt..

Mitt hår

Känner för lite mörkare hår nu, saknar det mörkbruna faktiskt. Jag har tröttnat på mitt ljusa, jag är ju så gott som blond nu! Eller inte riktigt kanske, men väldigt ljust är det.. Kollade på lite gamla bilder där jag hade rätt mörkt hår. Men när jag ska till frissan om ett par dagar så tror jag att jag nöjer mig med att lägga i lite mörkare slingor.

 

Ja ni, vilka problem man har...

You know you love me



Såg ett nytt avsnitt av Gossip Girl för några dagar sedan. Det var verkligen på tiden att det kom ut ett nytt härligt avsnitt av den otroligt underhållande serien! Ville bara framföra det.
XOXO
Elin

marknad, fest och lite plugg

Mycket aktiviteter nu.
I onsdags var det Kalas. Den första jag mötte när jag kom dit var Oscar som satt och drack öl med några kompisar i gräset sådär mitt på eftermiddagen i solskenet. Det såg ju härligt ut så jag var inte sen med att göra dem sällskap:) Sen kände jag att det var dags att ställa mig i kön in till Cloetta Center och träffa mina väninnor. Drog en repa på mässan, hittade lite roliga grejer (förutom godis), bl.a. några som anordnar en Alperna-resa i januari. Man kanske skulle ta och damma av de gamla skidorna och hänga på, jag vet inte. Sen där utanför var det öltält och band som spelade och grejer, trevligt. Senare gick vi in igen för att kolla lite uppträdanden, och sen Mando Diao då såklart!

Igår var jag på marknad i Adelöv, mitt i småländska skogen. Det var trevligt, fick med mig mycket bra, goda och roliga grejer hem..lite av varje med andra ord:) Var skapligt seg på kvällen där, vi var borta i tio timmar mamma, mormor och jag.

Idag har jag varit rätt aktiv faktiskt. Imorse/tidigt på förmiddagen gav jag mig ut och sprang. Det har aldirg gått speciellt bra för mig att springa så tidigt på dagen. Känns segt, som att man liksom inte kommer igång på hela rundan. Var rätt kämpigt idag med, men jag tog mig i alla fall runt hela Kanalbanken så det var ju bra det.
Har även gått och köpt mig en kamera idag, den var så fin så!
Har även hunnit med att plugga lite, och framåt kvällen gick jag bort till Harrys och var med på det sista sommarquizet. Riktigt kul grej det där faktiskt, gillar sånt där. Det höll på mycket längre än jag räknat med men jag kom i alla fall till slut till Per som bjöd på födelsedags-/inflyttningsfest. Träffade en del människor från gamla klassen så det var kul. Och kvällen fortsatte i quizets tecken så att säga, Maria och Per hade nämligen knåpat ihop lite frågor och grejer. Sen hade de varit duktiga och bakat en massa gott.

Nu är det godnatt.

Kalasdag

Godmorgon folk.
Skulle kika in på studentmailen och kolla en grej och fastnade såklart här. Ska strax återgå till att plugga, men det går ganska segt alltså. Man blir trött i huvudet av att sitta och bläddra i lagboken och försöka få fram vettiga lösningar till uppgifter om olika bolagsformer. Men nu är det bara sex dagar kvar till tentan så det är bäst att köra på.

I eftermiddag ska jag åka till Linköping, Kalas är ju då. Vi ska först gå och kika på den där mässan och se om det är något att ha. Framåt kvällen ska vi kolla på när Mando Diao spelar. Ska hem skapligt ikväll eftersom mamma kommer och hämtar upp mig tidigt imorgon, vi + mormor ska nämligen på marknad. Tur att jag itne har föreläsning imorn så att jag kunde följa med, för jag älskar ju marknader:] Mysigt är det.

Om jag inte minns fel så skulle Hanna komma hem den här helgen. Kanske kan slänga ihop en kväll där vi tjejer kan träffas. Vore ju trevligt. Det känns dock som att de flesta tjejerna är iväg. Ida är ju i Örebro, Andrea och Lisa är i Norge, Marie är på Cypern.. Aja några finns ju kvar i alla fall:)

RSS 2.0