Björn och Erika

Godkväll. Ny vecka, ny kurs, nya...kläder är jag sugen på. Ska kolla runt lite.
Tentan i lördags kan ha gått, hoppas hoppas hoppas! Så svårt när det är så få poäng på tentan, för då måste man verkligen svara skitbra för att få poäng,.
Jaja, kvällen var i alla fall kanon. Fördrink, trerätters, uppträdanden, inte minst från Bjöööörn. Oj vad jag skrattade, eller oj vad alla skrattade. Älskar hans humor,. Man fick ta kort men inte filma,. och vad gör Madde då? Jo, sitter och filmar med sin kamera, och det ser Björn och säger: "Jaa jag ser att du tar kort jäättelänge!" Haha, lite snopet sådär.



Något annat som inte händer allt för ofta är att jag besökte Erika idag. Trevligt att prata av sig lite,. Hon har varit både på Bali och i Barcelona den senaste tiden, och jag minns inte sist vi sågs.

Just det, Krille och jag hittade en kanonbra soffa i Mantorp igår, funderar starkt på att slå till. Har köpt en massa småsaker och 4 lampor, men inga möbler. Det känns ganska långt bort att vi flyttar, men det är ju verkligen snart :)

Ville bara lämna en liten rapport,. simma lugnt!


Mora Träsk-kravall

Damnit, jag klarade det inte. . Inte för att det kom som nån stor överraskning men ändå, jag hatar verkligen att misslyckas! ! Kommer bli riktigt jobbigt nu fram till sommaren,. om man skulle ta och hoppa av då kanske ?

Nu glömmer vi det där för en stund och tänker på igår kväll istället. Det var kravall och jag hade riktigt skoj med Hanna och Madde. Innan vi stack till Kårallen så satt vi hos Madde och sjöng snapsvisor vi lärt oss på nollningen, spelade lite kort och värmde upp med Mora Träsk-låtar. Väl framme fortsatte vi med snapsvisor som folk hängde med i, bildade dans runt palm på dansgolvet, och dansade och sjöng till Mora Träsk som var där.! Det var löjligt mycket folk där och vi satt/stod längst fram :P Nostalgiii


Fredag idag, känns som lördag ju bara för att man var ute igår..
Idag ska jag till frissan som förhoppningsvis ska göra mitt hår lite anständigt genom att klippa av en liten bit + slinga till det lite. Så skönt att sitta där i stolen och få håret lite ompysslat.
Helgen blir nog rätt lugn, ska göra nåt med Krille och kanske träffa lite väninnor, Lisa är ju hemma från Norge i helgen så henne ska jag se till att träffa en sväng. Måste även se till att plugga en del, man vill ju inte ha fler U liksom:\ USCH

Älskar min älskling:]

Vi går mot ljusare tider

Kom precis in efter en runda i skogen. Jag är på väg ur min formsvacka nu tror jag! Den varade i 4 joggingrundor, riktigt jobbigt. Kändes som konditionen var skit, men det borde den inte vara eftersom jag inte har haft nåt jättelångt uppehåll,. så jag tror helt enkelt på formsvacka:)

Helgen har bjudit på lite av varje. Det blev bl.a. en Borensbergsvistelse med älskling. Åt, drack lite vin och slappade med Krilles pappa och hans fruga i fredags, och så sov vi där till lördagen.
På lördagkvällen var det ju HawaiIE (IE betyder att det var för i:are och ekonomer). Vi träffades några brudar i Susannes lägenhet och hade riktigt kul. Senare drog vi vidare till NH, som fylldes av Hawaii-bor. Vissa såg ju roligare ut än andra. Några killar hade t.ex. målat sig till mörkhyade och bar peruk, och överkroppen var endast prydd med två kokosnötter. Sen fanns det ju de som körde på ananasdräkt också.
Men jag och Teresia valde att köra den traditionella blommigt- och färgglatt-stilen:

..funkar alltid;)
Annars har det pluggats lite och även slappats. Krille och jag var ute och gick en sväng igår kväll, det borde vi göra oftare,.lite mysigt sådär. Sen blev det film; Cloverfield och Flightplan. Den sistnämnda har jag sett tidigare och den är ju bra. Cloverfield var ju helt okej men så himla irriterande att det är fula varelser som orsakar allt det där. Jag är inte så mycket för sånt där overkligt.

Vi hörs!

underbart väder och 75-årsfirande

Jag tror inte att någon har undgått dagens härliga väder, dagens ros till det liksom. Förra veckan sprang man ju omkring i snöoväder med fet dunjacka,. eller nästan i alla fall.
Nu är det april, och bara två månader kvar tills vi flyttar, och två månader och lite till tills jag har sommarlov ! Weheey
Och idag fyller min kära farfar 75 år så nu på kvällskvisten har vi varit och firat honom.

Oh fy vilken dålig form jag har varit i de senaste dagarna. Var ute och sprang i söndags och igår, och det gick skit båda gångerna. Ska man behöva få dålig kondition bara för att man fyllt 20 eller vad är det frågan om? Näe, imorgon ska jag hämta tillbaka min form.

Det där LoveFilm måste ju vara ett stort skämt alltså. För några veckor sedan ringde en trevlig snubbe från LoveFilm till mig (egentligen till Krille men han var inte hemma) och fick mig att tacka ja till att hyra gratis filmer i tre veckor, två filmer åt gången. Några dagar senare fick jag ett mail om att två filmer skickats hem till Krille, men inte fasen kom det några filmer. Nu när jag kollade mailen hade de mailat om att de skickat två andra filmer, och så såg jag att de i ett tidigare mail skrivit att de fått tillbaka filmerna som jag inte sett röken av. "Hoppas du tyckte om filmerna" -vilka jävla filmer?! Näe, tacka vet jag att hyra film på tv:n och på SFanytime (och VideoEtt),. att det kostar lite kan man ta, för man får ju iallafall se filmerna!
Haha, iofs är det första april idag så jag har väl blivit lurad,.

RSS 2.0