Elins dag

Jag vill bara börja med att säga att JAG HATAR REGN! Det förstör så mycket, åt helvete med det!!

Full rulle på jobbet idag.. jag blev kanonhungrig så när det var jättelugnt gjorde jag mig en saftig hamburgare som jag precis skulle sätta tänderna i.. när tusen pers kom samtidigt och skulle fika och äta mat, sooom vanligt när man ska sätta sig ner och käka.. Så den fick jag äta strax före klockan tre när jag slutade:P haha men det är gött att det finns att göra, då går tiden så mycket fortare.

Ikväll vill jag gå och se den här rullen:




Nu får det bli lite glass och hemmagjord chokladsås,. min namnsdag måste ju firas ;) Harebrahej!


90210

ÅH; Sitter och tittar på Beverly Hills, där kan vi snacka nostalgi! Töntig som jag är så blev jag helt salig när jag fick syn på en Beverly Hills-t-shirt igår i Linköping och var tvungen att köpa den direkt :)
Kanske är dags att se alla avsnitt från början snart igen..



Pissväder! Får se vad som händer ikväll, känner för lite myspys.

torsdagdå

Tjah,
Quizet igår gick ju fint, Eliten briljerar ;) Vi klättrade uppåt några placeringar igen, så att jorå..det går bra nu.

ÅH, nu har jag äntligen hittat lite möbler som jag ska slå till på. En soffa och en tv-bänk, jättefina grejer.
Idag ska vi nog åka och kolla lite tapeter också, börjar ju bli dags att bestämma allt sånt där snart.. Kul är det! Men det ska bli ännu roligare när tapetseringen är färdig och möblerna på plats. Då är det det där finliret kvar:)

Laddar för en joggingrunda nu när frullen snart smält, sen ser jag fram emot en leeedig dag!


tisdagdå

HEY,
Är riktigt krasslig..fast nu kan jag sitta upprätt och det är ju alltid nåt!

Var hos Emma en sväng igår, hade mycket trevligt. Kuligt folk och så.. Gick även över till Linus en sväng för att se hur han hade fått det, han bor nämligen själv i den där stora lägenheten numera. Han hade verkligen fått till det!

Haha, ikväll ska jag äntligen få käka min efterlängtade TACOS,. har säkert varit sugen på det i en månad utan att det blivit av att jag har lagat det. har tjatat hål i huvudet på många av mina vänner tror jag^^ Men ikväll då jävlar! Har till och med drömt om tacos, hahaha, stört.

Imorgon blir det upp och hoppa skapligt  för att dra in till Linköping och mest kolla möbler och heminredning, roligt :)
På kvällen är det quiz som gäller, gillar't! Får se vilka Lina och jag får med oss denna gång,. Andrea i alla fall :) Kommer bli kanon



fullt ös

Hoho, jag har hållit igång konstant mellan 7.30 och nu, alltså 04.00.. 

Cykelfesten var helt klockren! Vi var 10 brudar som deltog. Måste ha sett kul ut för de bilister som stannade för en lång utdragen rad finklädda tjejer som cyklade i högklackat haha. . Hur som helst så började fördrinken hos Emelie redan kl. 16..alltså har det varit fest i 12 timmar:P Sen cyklade vi vidare till mig på förrätt, till Lina på huvudrätt och sen till Andrea på efterrätt och förskiva dit några fler kom . Födelsedagsbarnet hade även ordnat med lite lekar och grejer, skojskoj. Sen blev det harran, galet mycket folk faktiskt.. många helt okända människor, men även några kära återseenden.

Annars så finns det rätt många oklara saker.. FOLK.. att det ska vara så svårt.

Imorgon blir det mys-söndag! GODNATT!

torsdag

Hahaha.. skulle åka och träffa Emelaj och Linda på Terrassen igår kväll och mysa lite, och det slutade bl.a. med att jag blev bjuden på skumpa och att vi hamnade på efterskiva,. jag fick tag på efterskivenyckeln så jag åkte före de andra med en biff på pakethållaren,haha.. Vi blev ett litet gäng där, och efter att några avvikit vid fem-snåret så slocknade jag + 3 till i sängen efter en massa kackel. Han som hade efterskivan drog iväg imorse medan vi andra låg kvar och sov vidare i ett par timmar(?) innan det blev dags att städa och diska..eller jag tittade mest på, men vafasen, inte varje dag man får se två killar vara sådär aktiva i hushållet :D men lite hjälpte jag till ska tilläggas!

Idag blir det jobb igen.. och ikväll ser jag fram emot en LUGN kväll! Nästa happening är nog cykelfesten på lördag, det ska bli roligt.

wohoo



Haha, jag ser alltid Tom! ;) Kul kväll igår. We like måndags-klubben! Och förferren var nice, lite blandat folk sådär.

måndag!

Idag är det den 20 juli 2009, vilket innebär att jag har haft mitt körkort i TRE år, det känns rätt galet.. Tre år är ju en evighet, fast ändå inte liksom!

Nu har bossen lämnat oss i sticket så nu är det vi brudar som har hand om stället ett tag.. Men det har gått finfint hittills faktiskt. Vi fixade schema igår, och det blev inte alls så farligt som jag trodde! visst, det är rätt mycket jobb för att vara jag, men jag klarar mig ändå lindrigt undan :)

idag har jag och mami varit och inhandlat "rubbet" så att säga. Micro - check, dammsugare - check, strykjärn - check, kaffebryggare - check ! Och imorgon ska jag åka till lägenheten och skriva på lite grejer och mäta och kolla lite.. Det går bra nu! Längtar tills jag får flytta in, och tills allt är klart med tapeter och sånt. Yeheeey vad gött det ska bli :)

Lite bilder är ju trevligt, så jag bjuder på lite från lördagen. Festen hos Elin var riktigt rolig, hoppas hon och Emma också tyckte det :) Sen blev det Harran och lite sånt där, skojskoj.



Haha, älska pärten-flaskan!


Meen jaaha, vi kör ikväll igen då?! :D Monday club så att säga.

lördag!

Är bjuden på fest ikväll, ska bli mycket trevligt. Tar med mig min respektive också (Emelie) Vi trotsar vädret och kör på hel-somriga klänningar. Blommigt och färgglatt och hej och hå!

Hann visst inte skriva mer men fick ju fram det viktigaste;)
Skål på're!


fredag!

Har haft en riktigt skön dag i Varamon med mina kära väninnor Emelaj och Andrea,. blev lite strandtennis och sådär, jag gillar't! Är dock lite sur över att jag fick märken efter snörena på bikinin även fast jag knyter upp dem hela tiden just för att jag inte vill ha märken där! Sen tar jag av mig brillorna med jämna mellanrum för att inte få märken, men likt förbannat så kan man skymta ett par vita solbrillor i fejat:p äh så farligt är det väl inte men ändå.. uj vilka problem man har.


Nu ska det fixas och grejas och sen blir det grillning på altan, gött! Senare ikväll får vi se var vi hamnar..


Den här bilden verkar komma från 90-talet men aja!

torsdag

Åh vilken fin kväll det är. Den får inte bara kastas bort, så jag och Emelaj ska dra ut och kolla läget, lite Varamon och Sjövik blir det eventuellt.. Mys!

Igår kväll var det dags för quiz igen, och vi börjar bli riktigt farliga där;) Vi klättrar uppåt i placeringarna varje gång minsann, haha.

Jag kom på att vi inte har varit på Svea än (pizzerian på andra sidan vägen) och tagit en öl. Så det kanske det får bli imorn, vi måste ju gynna Brinken liksom;) Pizzan har man ju ätit ett antal gånger, men man får ju inte glömma bort ölen! En after work,. eller after beach kanske det blir?!

Nu är det dags! Vi ses,

lillördag



Några bilder från måndagkvällen där ja, som var riktigt trevlig! Vi fortsatte till mån-klubben där det var en massa folk, närmare bestämt över 800, så det var skoj!

Om det inte sker några konstigheter idag så blir det en joggingrunda strax när frullen har smält lite, sen blir det kanske Varamon, och ikväll är det dags för quiz igen! En perfekt dag helt enkelt, om de där molnen som tydligen skulle komma kan hålla sig borta. För jag har saknat vår kära strand

lillonsdag

Idag har jag varit på möbeljakt,. det där med soffa är ingen lätt match. Det finns ju 986 olika kombinationer liksom, så det tål att tänkas på.. Men lite småsaker fick jag med mig hem från Mio och EM. Sen undrar jag vad fasen alla gjorde i Mjölby idag?! Det var helt fullt där, galet.. Hur som helst, tog en titt på den där out-leten också och råkade finna lite bra grejer.

Idag fyller Hanna år (grattis!) och hon informerade förut om att det skulle bli lite kalas där ikväll så det blir alltså fest IGEN. Onsdag, torsdag, fredag, lördag och så idag måndag. ojoj.. men det är skoj!

Ha det fint, vi ses

hultan!

Jag har varit på Huuultsfreed! och jag blev glatt överraskad faktiskt.. Jag klarade det;) Har haft kanonskoj, förutom att det var rätt kasst väder två av dagarna,. men med bästa gänget så blev det klockrent ändå!
Har tappat räkningen på hur många gånger jag har blivit kroppsvisiterad, helt galet.. och gud vad underbart det var den dagen vi drog iväg till en sporthall och duschade, vi njöt som bara den:) Vi har nog varit bland de renligaste på festivalen tror jag, med våra desinfektionsmedel, duschen och allt sånt där, haha.
Träffade en massa kul och konstigt folk, och så lite motalabor också, trevligt. Vi kollade bl.a. in Kings of Leon, Regina Spektor, The Killers, The Sounds, Lasse, Franz Ferdinand och Gossip. Det var verkligen en upplevelse, och Killers var ju riktigt mäktiga på scen alltså.
Bjussar väl på några bilder på mina tjejer och ett gäng artister:


Det kommer mera på face inom en snar framtid. För ni vet väl att det som händer på Hultsfred stannar på Facebook?!

Kom hem igår kväll vid sju-tiden, och då tänkte vi att när vi ändå har kört i tre dagar, varför inte fortsätta? Så vi drog en reunion hos Lina och sen en Harran :) Skojskoj.


Efter att ha "sovit" i ett tält två nätter och i en bil en natt satt det jäkligt fint att sova i sin egna underbara säng inatt! Och sen, för att låta en aning töntig, så var det skönt att få ta på sig kjol och pumps igår kväll;D Och nu ska jag äta mammas mat!
Ja detta har varit en riktig upplevelse :) Ångrar verkligen inte att jag gav Hultan en chans. NICE

imorn så

Hohoho, idag har jag införskaffat ett par superfina gummistövlar. Nu är allt inhandlat inför de kommande dagarna, och packnings-listan checkas av sakta men säkert. Jag är redo! ..eller så redo jag kan bli inför en sån här sak :) Men det ska bli så himla skoj! Är riktigt sugen nu.

Igår var vi och handlade mat, dryck och lite sånt, som en enda stor familj;) Lyckades även få en bot som jag inte ska ha!! Har överklagat och får se vad det leder till. Det här ska jag fan gå till botten med.
Framåt kvällen blev det buffé på Harran med Emelaj, Andrea, Lina, Ida och Maria..satt fint. Sen drog vi till Lina där truppen förstärktes av Hanna, Elan och Jennifer,. vissa av oss åkte senare tillbaka till Harran och dansade en sväng innan det blev en tidig hemgång. Vi måste ju använda nätterna till sömn nu för att vara utvilade inför kommande hårda dagar:) Fick dock med mig Emelie hem på en liten nattmacka, lika trevligt som vanligt!

Det måste faktiskt bli en runda i spåret innan det ska packas klart känner jag..
Ha det fint gott folk! Vi ses

in the name of love

Jobbtimmarna svischade förbi!
Jag fick lite trevliga besked också, det behövdes verkligen idag. I´M MOVIN´, hell yeah!
Hultan-möte som hägrar nu ikväll. Det blir fajnt


you know it.

Gomiddag. Här sitter jag rätt o-sugen på att åka och jobba, men det är ett kort pass så det går väl..

Hade en skön kväll igår, vi satt på altanen och hade trevligt fram tills det var dags att dra ner till Harran





AH måste det vara såna konstigheter?! Fattar inte vad det är frågan om.. Jobbigt läge.
Hoppaaaaaaaas


Bara tre dagar kvar tills vi drar iväg nu :)


lördag

Det har varit några intensiva dagar som har börjat med joggingrunda och fortsatt med sol&bad, jobb och umgänge. Nu ska jag strax åka och jobba och därefter blir det att kolla på lägenhet, spännande!
Ikväll kör vi lite fest då:)
Mina föräldrar är verkligen de snällaste man kan tänka sig! Taaack för det

torsdag

AH det bara rinner om mig efter en joggingrunda runda i skogen, nästan lite fascinerande att man kan bli så svettig faktiskt;P Galet att det är så hett ute kl.9 på morgonen i Sverige! Nästa gång får jag väl ge mig ut klockan 7,.men det jobbiga är att jag måste äta frulle innan, så då måste jag alltså upp och hoppa klockan,.hmm halv sex? Näe fy, det hoppar vi:D

Nu har sommarquizet dragit igång, så varje onsdag vid 7-hugget kommer vi försöka befinna oss på Wetternmagasinet för att slåss om pokalen, haha.. Igår var vi bara två tappra lagmedlemmar, jag och Lina. Vi kom inte sist, och vi fick beröm av Johan för att vi bara var två och inte sju som vissa andra och ändå klarade oss bra ;) Gillar såna där grejer,. tävlingsmänniskan i en dyker upp, starkare än någonsin, haha

Jag ska visst iväg till Jerusalemsbadet en sväng nu på förmiddagen, det var så längesen! Där höll vi alltid till när vi var små, jag, Erika och de andra barnen :P


RSS 2.0