ATTITUDE STHLM

Haha jag tycker verkligen det är fascinerande att folk vallfärdar med stolar och stolpar från Råsunda idag... mycket märkliga syner.
 
Vilken bra söndag! Drack sodastreamvatten igår = fullt frisk idag, det har blivit träning och ett besök på Attitude-mässan. Det var smycken, väskor, smink, skor, kläder och mycket fokus på hår, naglar och hud. Himla trevligt tyckte vi. Hittade flera märken vi gillade som vi inte visste existerade, som Amika (hår) och Chiquelle (kläder).
Vi gick på tre modevisningar;  Les Garcons fashion show, Attitude-Sthlm fashion show med Ida Sjöstedt, Mayla, Maria Fors och slutligen Fokiwa fashion show. Andreas Wijk var där och sjöng och gled omkring vilket ju var kul. Vi berömde Foki efter hennes show och tog till och med en bild med henne, haha. Hon är ju så söt.
Ibland vore det gött att ha en värstingkamera så bilderna kunde bli lite mindre oklara och mer åt det soklara hållet så att säga..















 

Lördag

Nämen hej!
 
Vi kör väl en liten bildleverans.
Lite umgänge med Madde och Maria i en mysig ölkällare i gamla stan förra veckan,. skön livemusik också!
 
Förra helgen blev det en liten turné med Lindborgarn och Madde som började med tapas i gamla stan, fortsatte på ett par ställen och avslutades på Solli.

En liten söndagstur på stan:



Koh Phangan på söder med Lindborgarn, Fanny, Madde och Ida. Ida har äntligen flyttat hit!!!

 
 
Har jobbat asset av mig i veckan faktiskt, hunnit med lite träning också. Frustrationen över att allt ska vara så tidspressat och det finns för lite tid var påtaglig så att säga.. Bästa botemedlet mot den känslan är ju då att gå ut och dra några intervaller, så jädra skönt!
Mjölkbilen stod utanför kontoret häromdagen :). Så trevliga så:
 
Samma visa varje år; går runt lite på systemet, tänker att det kan vara kul att testa någon ny spännande glögg. Funderar några sekunder och slutsatsen blir: Varför bryta ett vinnande koncept? Blossa vinglögg övervinner allt. Åh så mysigt med lite julkänsla! Snart åker The Pogues-Fairytale of New York på också.. ljusslingan på balkongen är uppe sedan länge!
 
 
Igår åkte jag för andra gången i mitt liv pendeln i Stockholm. En liten inflyttningsfest hos Ida stod på agendan, så trevligt. Senare blev det Berns. Vi var ju inte direkt ensamma ute igår.. men väldigt rolig kväll!
13 minuter var tydligen för lång tid att vänta på t-banan inatt när jag skulle hem, så jag gick. Märkligt. Men skönt.
 
 
 
 
 

lördagnatten

Man gillar ju att komma hem från en utekväll och inse att man ska upp den tiden nästa dag för då är det ju måndag igen. Men man är väl ung fortfarande så det fixar man ju...
Mycket bra kväll i lördags i alla fall! Hängde med Madde, Viktor och William hos Viktor på Gärdet, spelade spel och drack gott. Supertrevligt. Så trevligt att vi kom iväg väldigt sent men Solidaritet stänger ju 05 så det var ju lurre, ha. Jädra kul kväll, träffade på både gamla och nya lirare. En märklig grej är när man pratar med någon ett tag och sen kommer fram till att båda är från Motala och det skiljer bara ett år men man känner inte till varandra, det är rätt ovanligt ändå..
Fint att träffa Madde igen i alla fall, en duo utan dess like! Levererar gång på gång..
 

Vackert!

torsdag

Känner att jag just nu helst skulle vilja vara med på gaykryssningen med Linus och gänget, de har en galen natt framför sig.. Men det känns ändå rätt bra; det är strax fredag, jag smuttar på en skvätt Opal Springs och har börjat se om SATC för x:e gången. Njuter alltid i slutet på första avsnittet åt Mr Big's svar. Det händer ibland att det ordet slinker ur mig för att det helt enkelt är klockrent.
 

måndag?

Vad hände? Det känns som om någon snabbspolat från i fredags fram till nu. Det började i fredags eftermiddag med en kul AW/Oktoberfest på jobbet som höll på i många timmar (typ tio..), kom hem glad med en tyrolerhatt på huvudet och skulle packa och firra tågbiljett,.sex timmar senare satt jag på tåget, sliten men glad ändå. Härligt att träffa familjen lite, hann även med en sväng till kyrkogården innan det var partey-time. Jag vet inte i hur många år vi har sagt att vi ska ha en all in-Halloweenfest. Bra att Linis tog tag i det, nu fick man äntligen leva ut lite ;) 


Återkommer med lite trevliga bilder sen, hej!



 

torsdag

Det är efter en handling som denna som jag verkligen förstår varför jag är segmenterad som "Eko-Hemlagare" i våra system...
 
 
Ekologiskt sojamjöl, ekologiska rågflingor, ekologiska quinoapuffar, ekologiska dinkelflingor, ekologiska fikon.. och det är inte ett medvetet val utan det bara slog mig att de här grejerna som jag handlade idag och som jag gillar faktiskt råkar vara ekologiska.. och det är ju bra!

Annars då.. Fick en ny jobbdator häromdagen, här snackar vi Macbook Pro-wannabe..
 
Men det roliga är att INGET kommer i närheten av Apple, jag är ju helt såld. Så imponerande att de kan göra en så otroligt bra dator och som samtidigt är så smidig, tunn, tyst och har en jädra lång batteritid. Men vi ska nog komma bra överens, Mac-wannaben och jag. Det har  börjat fint i alla fall.
 
När man sliter för att leverera bra grejer och äntligen får bekräftelse på att man faktiskt gör något bra, ja då känner man en skön lättnad och självförtroendet får sig en liten höjning! Det fick jag denna vecka och det kunde inte komma lägligare.
"Det kostar så lite" som vi brukar säga ;)


 
 
 
 

RSS 2.0