!

!!!


slutet..

Igår var det avskedsfest och det blev som väntat en aning nostalgiskt och vemodigt. Väldigt mysigt dock! Många av mina favvosar drar iväg och pluggar och jobbar nu. Tråkigt, men tur att vi planerat så mycket roligt i höst och så:) Det är det vi lever på. Och vi kom fram till att det lika gärna kan gå och bli sommar 2011 NU.

Men vilken världsklass-sommar vi haft! Är hur nöjd som helst över att vi verkligen har tagit vara på den. Några höjdpunkter har varit Öland på midsommar, födelsedagsfester, inflyttningsfester, Cykelfesten, alla dagar i Varamon, alla galna måndagsklubbar, Malmö, alla quiz-kvällar på W-magasinet, grillkvällar, SJÄLVKLART Ayia Napa-resan..ja jag skulle kunna fortsätta hur långt som helst känner jag.. Jag är i alla fall lyckligast över att ha de vänner och den familj som jag har! Legendariska människor :) Kan verkligen konstatera att sommaren är den bästa tiden och det är då jag trivs som bäst, med de flesta av mina allra bästa nära tillhands. Allt är så mycket bättre på sommaren helt enkelt.

..Nu blev det lite nostalgi och sådär som sagt, men det blir så när man börjar inse att det är sista dagen på sommarlovet och att sommaren verkligen är slut.
MEN hur som helst, jag är helnöjd! TACK

bra grejer



Jag hade en kanonkväll i torsdags. Blev lite spontant sådär och sånt gillas ju! 5 av 8 Ayia Napa-familjemedlemmar och Emma hamnade hos mig, härligt. Senare drog vi in till Linkis och Sliver. Lite halvgalen kväll där faktiskt:) Mer sånt! Tackar.

final

Kan inte påpeka det nog många gånger; utslagsfrågor är vidriga! Vår vinst i finalen rök p.g.a. en sån. Men vi får glädja oss åt att vi är delad etta när det gäller kunskap. Så om man vinner på en utslagsfråga gör man ju det på ren tur. Såäre:) Men vi är inte bittra! För vi ska åka på kryssning ändå, hihiiii. Och quizen varje onsdag i sommar har varit kanon, bröderna har gjort ett legendariskt jobb helt enkelt. Pappa höll t.o.m. ett fint litet tal för att hedra dem ikväll:) och vårt lagnamn finns redan inristat i pokalen, från förra omgången. Damn we're good!

Back to work idag, gick ju som en dans. Imorgon ska jag upp och hoppa igen för att åka och jobba med världens bästa chef! Sen talas det om Linkilink. Justja, har börjat springa igen, eller jag har väl aldrig riktigt slutat. Men första gången på en vecka i alla fall, för jag sprang faktiskt en gång på gymmet på hotellet i Ayia:P Men nu kör vi igen. Ska fortsätta med lite nostalgi här, Creed och grejer, haha. Tjipp hej!

dienstag

Måste säga att jag är lite bitter för tillfället. Regnskit, det förstör så mycket! Laddade för en långpromenad ut till Expert men fick vända hem efter 300 m eller nåt p.g.a. att det blev svinkallt och blött. Som tröst käkar jag nu nötter som jag köpte på SuperMarket vid hotellet. Förstår ni att jag verkligenverkligenverkligen vill tillbaka till Cypern?! Tänker på't hela tiden. Kollar på bilder, lyssnar på musik som vi lyssnade på därnere och tänker på allt roligt vi gjorde.. Igår när det var sol la jag mig på balkongen, satte på mixar från nattklubben Castle, blundade och låtsades att jag låg på Nissi Beach. Det gick inte så bra för jag frös om fötterna men ändå.

Jag badade faktiskt igår, fick en chock. Det måste skilja minst 15 grader på Vättern och Medelhavet. Men det var ju trevligt att hänga lite i gamla hederliga Jerusalemsbadet i alla fall :)

Hade en härlig kväll igår med sköna människor hos Linus. Roligt att Madde tog sig hit till stan också! Det blev en kortis på måndagsklubben sen,. eller var det Castle? Förlåt, jag SKA sluta.. någon gång.. kanske.. Gillar verkligen att Sara hängde med ut med gipset, haha.. Det blev skumbad och övernattning hos Linus sen, bra avslut på en helt vanlig måndag liksom!


smygfoton

Minsann.. det smygtogs foton på mig och Linus i Ayia, och såklart hittar man dem på face. Där finns allt. Men oj vad kul vi hade och gud vad vi bjuder på alla kort känner jag..



the time of my life

Vilken sjukt legendarisk resa jag varit med om! Har haft det helt underbart. Nu vill jag inget hellre än att vallfärda bort till Nissi Beach och hänga där hela dagen, vi ville verkligen inte åka hem i fredags. Älskar att vi hade en tyst minut när vi satt och väntade på bussen till flyplatsen ;P

Det har hänt grejer hela tiden, mest roliga grejer som häng på beachen och vid poolen, härliga restaurangbesök, skumpartyn och dj på beachen, välkomstfest, visselpipafest, avskedsfest, pubrundor, dans hela natten på bästa klubben Castle, en massa roliga åk på vattenlandet, "fallskärm" efter båt för att bara nämna en bråkdel av alla roligheter och galenskaper.. Det jag däremot INTE har gjort är att sova, och det känns så jäkla bra för vi har verkligen tagit vara på dagarna och hoppat upp tidigt trots att vi kommit hem från klubben tidigt på morgnarna.
Det tråkiga som hänt var att två av oss fick åka med ambulans till sjukhuset,. Sara bröt foten på dansgolvet, så man kan verkligen säga att hon dansade sönder sig! Emelie W (som var i det andra gänget, vi var 8 st och de 4) hade osis och blev riktigt sjuk där och fick ligga på sjukhuset i några nätter. Så det var riktigt synd om de båda, och tråkigt att de inte kunde vara med så mycket de sista dagarna.

Ett litet bild-smakprov då. Snyggast var vi nog sista kvällen när vi alla hade köpt "I <3 Ayia Napa"-tishor och klippt dem till linnen. De hade vi även på oss på hemvägen, måste sett lite roligt ut på Sara som hoppade runt med gips och kryckor och hade på sig den, då såg man ju verkligen att hon gått all in ;P


nöjd brud

Lunch hos föräldrarna, fika hos mormor, middag på kvällen hos chefen med folket! Har blivit bjuden på i stort sett allt hela dagen med andra ord, sånt gillar vi ju ;) Älskar verkligen att vara ledig.
IMORGON GÄLLER DET !

fniess

Hähähä, gillar'n starkt. Mest p.g.a. låten, den har körts i många herrans år på fester! ICA får aldrig sluta med reklamfilmer.



life's good

Vilken bra dag! SOL!

Vaknade vid 7-hugget i soffan med datorn bredvid mig, lampan tänd, kläder och smink på och fattade inte var jag var först. Fixade iordning mig och flyttade in till sängen. Nästa väckning var mer bekant, nämligen en Emelie som säger: "vad hände igår?!" I alla år har vi ringt varandra dagen efter en fest och gått igenom kvällens bravader, välbehövligt. Jättebra födelsedagsfest igår,.undrar hur många vi var, 70 ? En salig blandning på folk, god bål, dans och måndagsklubb!

Har varit på jobbet en sväng, utan att jobba, trevligt! Man får alltid med sig grejer därifrån, jag måste nog ha den snällaste chefen. Denna gång var det vattenmelon direkt från Serbien, portvin och skorpor :)
Jätteskön dag, har fått mycket nödvändigt gjort men ändå haft det gött, har legat på mams och paps altan och stekt ett tag faktiskt, medan jag hängde med lillkattis.

Är alltid sugen på skor, nu var det faktiskt längesen jag köpte ett par. De här underbara är från have2have.se





Ha en kanon-tisdagkväll!

måndag

För er som undrar hur det går med min diet: keso med äppelbitar och kanel är som glass!
..Okej inte riktigt men gott är det faktiskt!
Om 4 dagar, då jädrar ni..

Vi haft Ayia-Napa-möte idag, inte långt kvar nu:D alla (även de som inte ska med) är taggade till tusen. Sen blev det såklart fest, det är ju måndag . Vi firade Frida och Olle, hoppas de hade och fortfarande har en härlig kväll!


opal

Har på någon film i bakgrunden och de visar reklam en gång i kvarten ungefär, och varje gång säger de: "filmen sponsras av Opal Springs". Jag blir såå himla sugen, för det vinet är verkligen jättegott! Ibland sitter rött vin jägarns fint alltså.


skyltar

Det finns ju verkligen skyltar för allt. Det är väl bra det i och för sig, så det slipper uppstå oklarheter om vad som gäller :) Men liksom, varför skulle man stå och kissa på toaringen? gillar trumpetförbudet, haha,. saxofon är ok då eller?


lurday

Kollade almanackan och har (efter imorgon) jobbat 22 av de 26 senaste dagarna, med andra ord är det VERKLIGEN dags för ledighet! Bossen har kommit hem från semestern nu så jag hoppas på att få träffa honom idag, vi har saknat honom:)

Det blev ett kärt återseende igår kväll, det var verkligen kanon att träffa Madde och Emelie igen. Föör längesen.. så nu har vi redan planerat in en Sliver-torsdag när vi kommit hem från Ayia;)

Stort grattis till Frida som blir 20 idag! Hade äran att springa morgonrundan med födelsedagsbarnet imorse och det är nog bara hon som skulle hoppa upp tidigt på sin födelsedag (lördagmorgon dessutom) för att springa tror jag:) haha, gillar't starkt!

grupp

Det är mycket gruppbilder som tas nu för tiden, och de ska gärna innehålla lyft också;)
Alla de här tre t.ex. är från i måndags. Någon från Måndagsklubbens mingelbilder och de andra från Linus kamera.


Och vad kul vi har då, kan inte tjata om det nog många gånger, haha! Love it.

Löprundorna med Frida rullar på ganska bra, vi försöker hänga i! Så det är ju härligt.
Igår var det såklart quiz och käk på W-magasinet med the gang. Roligt som vanligt och vi var uppe i toppen och krafsade men lyckades inte vinna. Man blir lika tävlingsinriktad varje gång, roligt är det.
Det har blivit en sväng på Skänninge marken med såklart, mysigt med marknader tycker jag. Men jag kände lite såhär: varför krockade den med vår diet? Jag som älskar de flesta godsakerna som finns att köpa på marknader, jag gick ju bara och tittade och luktade på allt gott. Det enda ätbara jag köpte var osötat naturgodis och naturella cashewnötter. Haha nörd då,.men en nöjd nörd. Och vad gott det kommer bli med glass och allt härligt vi ska äta på Cypern sen :D
Jobbar mycket nu och längtar verkligen efter att vara helledig. Ändå känns det gött att jag hinner med så mycket trevligheter runtom . Idag t.ex. blev det ju marknad innan jobbet, och efteråt, nu ikväll, var vi i Karlsby en sväng och de andra badade medan jag frös arslet av mig:P 

GONATT MINA FINA.

kör igen





Ska iväg och jobba igen, men där har ni några bilder från igår i alla fall. Kanonskoj som vanligt! Hos Emma först och sedan måndagsklubben, görsamycket folk igen;)
Bestämde i ett svagt ögonblick med Ida att vi ska köra en liten diet fram till nästa fredag. Har aldrig gjort det förut så det ska bli lite kul. Det är ju så kort tid i och för sig, men vi ska testa på!:) Det enda svåra kommer nog vara att skippa alla former av godis, och att komma ihåg att jag inte får äta fralla på jobbet. Vi kom fram till att den enda alkoholen som var ok var vitt vin, och så beställde jag en öl och Ida en cider på Harran,.men sen kom vi på oss själva: vad håller vi på med?! så då fick vi byta till ett glas vitt ;)

där satt den

Ja jag vet inte riktigt vad jag ska säga om Cykelfesten men.. mitt i prick! :D



RSS 2.0