Nyårsafton 09

Hej bloggen!
Eeeh aa, då var det gamla året snart slut - vem bryr sig?
Haha man kan ju inte annat än att älska Ica-Ulf när han videobloggar


Jaaha, då var det väl snart dags att sätta igång så smått och piffa lite. Lite volanger, lite paljetter, klackar och så skumpa såklart! Drar på en fördrink/föröl hos Lina om ett par timmar och sen vidare till kvällens destination där det blir buffé och fest.
GOTT NYTT ÅR KÄRA VÄNNER, hoppas ni får en toppenkväll/natt
önskar mig:




(hahaha, satt precis och kollade igenom lite fotoalbum, underbart)


kaputt

Elin säger:
haha jag var precis och hämtade lite mjölk på balkongen,.för det är ju helt normalt liksom
Emelie säger:
ja jag har redan gjort det fem gånger idag
Elin säger:
jaa,tänkte väl det

Ja mitt kylskåp har gått sönder och jag mår skit,.det är kaos, jag har grejer på balkongen och hemma hos mam och pap. och det är ju inte bara att slänga ut kylvarorna på balkongen för det är ju för kallt där,.så då måste jag ha dem i en sån där hård kylväska så det blir lagom temp. Ja herregud, jag har det inte lätt! och nu är det nyår och röda dagar och shit, så nästa vecka kan jag förhoppningsvis börja leva normalt igen.
Jaja nog om det. Jag överlever alltid.

Imorgon är det nyårsafton vilket ska bli hur trevligt som helst! Sen var det slut på det här årtiondet,. 00-talet, haha så det låter.


vinter

Oj vilket väder det har varit idag! 10-, klarblå himmel och strålande sol. Fint som bara den.




JAG VILL TILL SÄLEN!



Avatar - bra eller anus?

Tänkte gå och se Avatar imorgon, men nu när jag såg trailern blev jag lite skeptisk. Verkar vara på tok för mycket låtsasfigurer och sånt där overkligt och det gillar ju inte jag,.tacka vet jag verklighetsbaserade filmer eller i alla fall filmer som känns liite realistiska. Tycker det lätt blir tramsigt med konstiga varelser och andra världar och sånt. Jag kan inte ta det på allvar och då försvinner ju hela grejen liksom.
Eller ska man ge den en chans ? Alla säger ju att den är så bra. Får sova på saken.

Annandagsbal

Ja igår var det ju alltså dags för den årliga annandagsbalen. Det var förfest hos Linus och jävlar vilken förfest sen;) Han hade fixat ett litet dansgolv med discolampor, haha. Sammanlagt var vi ca 46 pers på festen. galet, men galet kul också!
Sen blev det ju Harran, och även det stället fylldes med folk, både folk man ser var och varannan dag och folk som det var år och dar sen man såg. Kort och gott:superkul.
Tog tyvärr inte så många bilder, tur att andra gjorde det då, så ta en titt på face vetja. 




Dagens "WTF" var nog att jag fick höra att de 4 stjärnorna Robin, Alex, Tobbe och Martin fick för sig att dra till Thailand inatt efter Harran,. fulla och dana hade de tydligen tagit en taxi till Arlanda och sen tagit första bästa flyg, herregud,.hahaha är det några som ska göra en sådan sak så är det absolut dom! inget snack om saken.

Idag har jag haft en mycket angenäm dag med mat hos mor&far (börjar bli en vana nu, vilket gillas) och sedan drog vi iväg till Borensberg för att kolla in Kristbergcupen. Jag gillar att se på fotboll sådär när det är många man känner och känner igen som spelar. Borencupen kommer bli nice!
Kvällen avslutades på O'Learys med en som vanligt supergod Alfredo. Det är en tradition att käka där på söndagkvällen när Lisa är hemma eftersom hon brukar dra tillbaka till Oslo på måndagmorgonen.

Time to sleep så att vettiga saker kan göras imorgon!

Jul är kul

Det har minst sagt varit en GOD jul. Det äts ju verkligen konstant i ett par dagar:P Har haft det lika bra som vanligt, julen är verkligen mysig.
Några bilder från julaftonskvällen som firades med mamma, pappa, Jacob, mormor och Kattis:




Skåne Akvavit ("min lille vän") m.m. Ölen var till mig eftersom jag inte är ett stort fan av snaps :)


Hänger hos mina föräldrar idag igen, och har ätit julmat idag igen. Detta var verkligen sista julmaten för året, det är en sak som är säker.


dan före dan

Heeey!

Just nu är det trevligheter på G hela tiden.. Imorgon är det redan julafton, herregud! Men det är ju så himla mysigt.. Den kommer se ut som den brukar med en tillställning med släkt på dagen och en på kvällen så att säga. Frågan är om man ska utöka traditionen genom att gå ut senare på kvällen,.verkar vara många som är på g och det sägs att det brukar vara mycket folk, och då inte de ensamma själarna som super ner sig för att de inte har någon att fira jul med, utan för att man har firat med hela släkten hela dagen, och vill avsluta julafton med att gå ut och träffa vännerna :) Får se om man pallar på kvällen sen efter allt käk..

Idag mår jag jättebra för jag har promenerat till simhallen, simmat, solat och promenerat hem. Känns finemang i kroppen.
Mam och pap var nyss här med den traditionella morgon-julklappen som Jacob och jag alltid får på julaftons morgon:) Jag tycker det är så himla sant som Gustav Svensson säger :"Det är den enda dagen som man verkligen kan lita på hur den blir"  Gillar't!
Ikväll är det uppesittarkväll, haha blir andra gången på några dagar som jag spelar bingolotto:P men med det rätta sällskapet blir det kanon! Vi ska umgås och glögga lite och kanske ta en skvätt vin med. Perfekt att fira in julafton liksom;)

Här är min gran, dock gör den sig inte rätt på bild för den ser så mycket mysigare ut IRL så att säga. 


21:a

Okej NU såg jag att Brittany Murphy är död,. synd.


Annars då, dagarna innan julafton går ju så galet fort och jag har en del kvar att styra med. Julklapparna blev i stort sett klara redan i fredags, rekord?! Bara en Kattis-julklapp och två sådana där julklappslek-klappar kvar.

Imorgon verkar det som att jag får med mig Emelaj till Linkan, trevligt! Och jaa, vi är väl medvetna om att det kommer vara 70 000 pers där men det är väl härligt;) haha

Igår var jag och mami och plockade en liten söt gran till mig i Fålis,.var nästan så att jag inte kunde låta bli att klä den igår, men enligt tradition ska den faktiskt inte kläs förrän dagen innan eller möjligtvis två dagar innan julafton, så jag får snällt vänta. hahaha det får mig att tänka på Svensson Svensson, så klockrent när de firar jul.




"Nämen var är min lille vän?" "Jag sitter ju här!" "Jag talar om Skåne Akvavit!"

"Max, tar du en köttbulle till så slår jag ihjäl dig." "Det får du inte, man ska vara snäll när det är julafton." "ja men då slår jag väl ihjäl dig i mellandagarna då!"

"Efraim ska va med oss" (den brukar jag få höra ibland:) )

"Det här är ingen muta, det här är en liten renkorv!"

"ÅT och åt, den ska STÅ där! Vad är det som händer här, ingen nubbe, inget dopp i grytan - ska vi inte fira nån jul?!" "Jo det är klart att vi ska, vi förstår bara inte varför det måste se likadant ut jul efter jul" "Men det är ju det som är meningen med julen, allting ska vara exakt likadant år för år"

Behöver jag fortsätta? Det är ju så klockrent..Tur att det går på tv på julafton i år, det gjorde det inte förra året,katastrof! det ska ju som sagt se likadant ut varje år ;)

AFV

Haha jädrar vad längesen det var jag såg AFV, men nu är det på 5:an och jag sitter och tok-garvar emellanåt! vissa grejer är så klockrena, som när nån gör nåt pinsamt klantigt eller bara har galen otur, eller när någon blir ihjälskrämd, ah det finns så mycket roliga klipp, och det roligaste är ju att de lyckats få det på film liksom. En del grejer ser ut att göra fruktansvärt ont, det bara vrider sig i magen, och benen blir liksom svaga när man ser nån slå i så in ihelvete, haha..

Idag har det blivit lite workiworki och jädrar vilken action det var på't, fick inte en lugn stund, eller jo 10 min innan jag slutade när jag fick äta:P lagom att avsluta passet med lite käk liksom. Men det var rätt kul att jobba idag, det flöt på finfint för det mesta, även fast jag nog aldrig varit med om att det varit så mycket folk konstant hela passet.

Igår flängdes det runt med mami och mormi, vi var rätt effektiva och jag fick en massa inhandlat. Börjar se ut som att jag faktiskt är redo för ännu en jul, annandagsbal och nyårsafton nu. Eller nyårsklänningen och julgranen är obefintlig änsålänge, men imorn blir det kanske Fålehagen och hämta hem en liten fin gran, och en nyårsklänning vetefasen var jag ska hitta, Linköping och nätet är mina sista hopp.
Fredagen avslutades fint med tacos och ett härligt tjejgäng, följt av en sväng förbi en förfest innan vi drog hem och sov.


WOHOO

Nu har jag JULLOV, helt fantastiskt underbart :)
Satt kvar i 1,5 timme med Madde och fikade efter att vi blivit klara med vår sista grej för året. Vi satt bl.a. och snackade om hur sjukt det är att vi har gått två och ett halvt år. Två och ett halvt år , vart tog tiden vägen?!  
Jag gick från skolan till tonerna av Sommartider och Sommaren är kort som strömmade ut från högtalarna utanför Kårallen. Någon tyckte han var snitsig:P
Var ju nära på att inte komma hem ikväll,.det tog en jädra tid pga busskrångel, tur att jag inte hade något planerat på kvällen, har ju alltid det annars känns det som. Men ändå, min alternativkostnad är hög kan jag meddela! Har inte tid med sånt där shit. Men vad gör det nu, jag är leeeedig i över TRE VECKOR!

En vecka kvar till julafton och fram till dess ska jag bara mysa omkring, gå på jakt efter de sista julklapparna, baka julgodis, umgås med nära och kära och sådär. Tog på mig ett jobbpass också föresten, aja det är väl snart gjort.


MYS

2

Mysdag! En massa välkommen snö har landat, och vi har myst omkring i stan nu på kvällskvisten. En massa folk sprang omkring och skulle handla och fika hela tiden,.lite mysigt ändå, haha. och Eddie och Rabi satt och skrev autografer och tog upp gången i gallerian, inte okej;P 
Nyårsafton är inte lika oklar längre, bara lite finjusteringar kvar;) Kommer bli finemang, men var ska jag hitta nyårsklänningen ?
Dags att sova, ska ju förfasen snart upp! GoNATT

3

Jag vet att jag kanske är jobbig som håller på att räkna ner i varenda inlägg, men jag måste för jag mår bra av det;P 3 TO GO liksom!

Imorgon ska Emme få den stora äran att fräscha upp mitt granris (hår). Första gången jag går till henne och hon har nog haft salongen i ett halvår nu. Men bättre sent än aldrig känner jag då.. Frågan är bara vad hon ska göra med det,. jag skulle aldrig passa i kort hår och jag skulle känna som att en del av mig var borta:P gillar långt. Ljust hår känner jag inte att jag passar i,. så mörkare får det nog bli.. Ajaa den som lever får se, jag ger Emme fria tyglar.

Just ja, jag lyckades kamma hem det där VG:t i Ledarskap och HRM som jag snackade om,. hade nästan varit lite pinsamt om jag inte fick det nu när jag hade tagit upp det i bloggen ;) Helskönt hur som helst..

Mycket trevligheter att se fram emot, älskar't :)


4

hohoo, tredje advent och Lucia och allt idag..och lite snö! Det gillas.

Ujuj, gårdagens händelse var ju att Elan kom och överraskade mig rejält. Hon skulle inte komma hem från Italien förrän nästa helg, och så helt plötsligt ringer hon och står utanför min port. Där blev jag allt lurad, och såklart jätteglad:) Emelaj dök upp och vi skålade med italiensk skumpa och sen fortsatte festligheterna fram till tidig morgon. Haha härligt.. Vi hann med för-förfest, förfest, utgång och efterfest. Klockrent, och det blir oftast lyckat när det sker sådär spontant som det gjorde igår.



Då ska vi se om vi kan få till lite söndagsmys,. sen är det dags för ny vecka igen och jag känner mig inte taggad för nya kunskaper om affärssystem direkt, det känns verkligen att det är dags för lite ledighet nu. Men 4 dagar ska jag nog lyckas klara va?!

5

Ja vips så var det bara 5 to go liksom.. now we´re talking ;)

Kanonbra fredag igår. Hann efter många om och men träffa Erikis för en fika mellan allt fix och trix. Trevligt! Sen var det bara att fortsätta min upptagna dag och helt plötsligt var det kväll och jag satt i Emelajs soffa och myste med henne och Lina framför Idolfinalen. Erik är ju underbar alltså, härligt att han tog hem hela skiten. Och Calle var ju verkligen värd att komma så långt som han gjorde, han har blivit riktigt duktig. Bra killar liksom!


Nån som kommer ihåg den här låten? 

7

Mycket spännande på tv nu alltså,. Igår började slutspurten av Bonde söker fru, ikväll var det final i Mammas pojkar, imorgon Idol-final.. Haha vet att det låter en aning töntigt, men det är ju så kul att se!

..och nu har jag fastnat i Paradise-träsket. Får nog skylla på Linda där, vi tittade på't en gång för hon kände Peter som var med där. Han har åkt ut nu men jag har varit fast sedan dess, det är så underhållande och jag måste verkligen se hur det går för dom :) 

Många av dem som är med på sånt där är ju verkligen pinsamma och patetiska och allt möjligt så ibland överväger jag faktiskt att sluta titta men det blir aldrig så ändå bara för jag är så nyfiken av mig.



7 to go,. en vecka, wohoo det närmar sig

8

Helt slut i huvudet efter en hel eftermiddag med föreläsning i affärssystem med han långhårige mannen. Alla såg ganska oengagerade ut, misstänker att vi var många som tappade lyssnings-förmågan efter första timmen:p. Vi fick oss i alla fall ett gott skratt när han gled in i föreläsningssalen och vi hade förväntat oss en korthårig, välklädd lite äldre man och möttes av raka motsatsen, haha ja herregud..

Fick besök av Lina, Andrea och Jessica nu på kvällen, himla mysigt. Nu kommer jag dessvärre inte träffa Andrea förrän i april nån gång, men jag tackar gudarna för face!

Dags för en gnutta sömn, får se om jag orkar en promenad tidigt imorn bitti igen. Gonattsi!


8 TO GO...

9

Bara igår och idag har jag träffat på jättemånga av mina nära och kära. Riktigt intensivt och jag gillart! Har sprungit på några gull på stan, varit på födelsedagskalas och så lite julkalas.
Ikväll insåg jag att jag faktiskt kan vara en riktigt dålig förlorare, haha,. om sanningen ska fram så är det ju rätt viktigt att vinna!

Vi skjuter framför oss vårt farväl av Andrea,.tanken var ju att det skulle bli nu ikväll men vi hinner nog ses en sväng imorn kväll också. Ska bli tråkigt att hon åker, men samtidigt kommer hon säkert få en klockren vistelse! Och jag och mina underbara här hemma har mycket skoj framför oss och vips är det vår igen:]

..Men innan dess är det juletider och sånt där trevligt. fattar ni vad skönt det kommer bli med jullov?! Min hjärna har redan tagit jullov känner jag..

9 TO GO!

näst sista veckan

Varför råkar jag så ofta ut för att tappa rösten? 
Vet inte hur många gånger det har hänt att jag varit lite förkyld och haft ont i halsen, varit ute på kvällen och blivit lite hes och sen vaknat dagen efter utan röst. Vilken panik man får när man inte kan prata alltså! Inte klokt. Nu börjar min röst återhämta sig lite men det låter fortfarande inte vackert. Dock tyckte Andrea att rösten var sexig när jag pratade med henne i lördags natt, men det var ju innan helvetet bröt loss;)


Riktigt rolig kväll i lördags. Förfest med lite nytt folk, vidare till Kårallen där vi inte riiiktigt var ensamma, underbart liveband, en massa dans, Johnossi, trams i a-huset o.s.v. :)


Madde, Dag, Carro


Med6 :)


Johnossi



wtf?

hahahaha:

http://dagobah.biz/flash/narwhales2.swf

Tro inte att det är jag som sitter och klickar runt på sånt här, det var Kim som skickade och han har tydligen inte mycket bättre för sig ;D

lussebak och lusseballen på samma dag

Sådärja:

Då kan vi bocka av "baka lussisar" på jullistan. Inte för att jag har någon fysisk jullista men ändå. Fast jag gillar ju listor alltså, det är trevligt och bra. Listor på vad som ska handlas, saker som ska fixas, vad som ska packas ner när man ska iväg, och en massa sånt. Kanon ju:)

Hade tänkt åka och titta på MHK-Linköpings Lejon idag, men hinner nog inte det,. attans, jag som var så sugen på att kolla läget! Handboll är lätt den roligaste sporten att både spela och titta på. Nästa hemmamatch SKA jag vara där! Kommer bli så himla sugen på att spela.. var nog över 3,5 år sedan jag slutade nu. Inte klokt..


Ikväll är det detta som gäller:


Har dammat av den gamle overallen och sytt på märken, haha gud så man ser ut i de där overallerna alltså;P
Men kul ska vi ha!

fredagar gillar vi

Har just betalat min dyraste räkning ever; kryssning för 12 pers :P Det kostar att ligga på topp haha.

Vilken bra fredag ni! Morgonpromenix med Andrea, stan med mami, och jag köpte bl.a. en födelsedagspresent och de första julklapparna. Gött att jag är ute i god tid i år. Men jag kommer säkert köpa min sista klapp den 22:a eller så, men ändå, jag har börjat:)
Stört, hängde med mami och bråkade lite på Guldhjärtat förut. De borde nog inte äga den affären, eller jobba med försäljning eller service överhuvudtaget. De har nog hamnat lite fel där känner jag..

Nu ska jag röja upp lite här innan jag drar till Emelaj och kollar på Idol och tar ett par glas vin,. DET mina vänner är fredagsmys av rang!

beroende

Har en liten diskussion med Kim om hur galet beroende vi är av internet..
snackade bl.a. om detta:

kim säger:
ja det är sant, nackdelen är ju bara att man förlitar sig på det lite för mkt ;P
I massor av lägen, skolarbeten tex. Har man det sparat där sen kraschar datorn så är man ju körd
Och skulle man inte ha internet en dag skulle det ju kännas som om hela världen gick under ;P
Nästan iaf
Om man som jag egentligen bara håller kontakten med folk via internet för tillfället

Elin säger:
exakt,.för dig skulle det ju få ödesdigra konsekvenser om det helt plötsligt slutade funka!

kim säger:
jag skulle först och främst tänka "SHIT jag måste hem till det sociala direkt"
sen skulle jag slå på datorn för att köpa mig en biljett på sj.se och inse att INTERNET FUNKAR JU INTE !
exakt det skulle hända ;D

Elin säger:
haha attans!!
ja det är fan sant
haha vad illa
och sen ska man ringa till sj istället , och då ska man leta upp numret på hitta.se

kim säger:
sen när man väl får tag på dom, har man inte tid att skriva ner bokningsnumret så slutar det med en "Men du, maila det där till mig ist"
sen är det kört ;D

Elin säger:
ajajaj det här får bara inte hända känner jag;D

kim säger:
det vore en tragedi utan dess like


it´s a shame

Ibland kan man träffa på en människa som verkar vara så himla bra på alla sätt, men (ganska långt) senare visar det sig att så inte riktigt är fallet. Det är väldigt synd, och kan vara lite av en besvikelse efter som man verkligen inte hade väntat sig det om den personen. Sad but true. Folk upphör aldrig att förvåna...



Idag snööar det! Efterlyste ju det igår.. men dag är det istället ingen sol. Verkar vara svårt att få allt här..
Haha vad är det de säger i Grabben i graven bredvid: "Män är som lägenheter, har de öppen spis så har de ingen balkong".
Slutsats: män, väder och lägenheter are the same shit (?)
Jag vet inte :P Hejdå, haha

en äälg kommer flygande

Gud så fint, ännu ett positivt tentasvar! Nu gäller det bara att vi får bra poäng på vårt grupparbete så kan jag dra till med ett VG till och med. Men än ska jag inte ropa hej ;P

Så himla härlig långhelg jag haft alltså,. har hunnit med att träffa många nära och kära och hittat på mycket trevligt, galet och mysigt:).
Långhelgen avslutades med en mycket angenäm tacokväll hos Emme igår. Kul att hälsa på hos henne för första gången, lägenheten var kanonfin.


Pepparkaksbak häromdagen. Finn den flygande pepparkakan (älgen)!


Annars då? Vädret börjar ta sig, det är riktigt kallt ute och idag var det t.o.m. sol. Kanon. Bara en liiiten detalj som fattas, vad kan det vara ?

Måste ju faktiskt säga grattis till Krille som tog körkort idag, duktigt.
(Har många bilresor tillgodo där;) )



Emma och jag på lördagens festligheter. Får räcka med en bild, resten hittar ni ni vet var;)

addiction by jetset

Man skulle ha en i varje färg alltså. Undrar om man får mängdrabatt :)


RSS 2.0