måndag

Ny vecka igen då, vilken har börjat bra förutom att jag inte fick min lugna morgon imorse, vaknade 40 min senare än planerat. Annars har det rullat på med föreläsning, grupparbete, plugg, joggingrunda och ja, typ det..

Nu får faktiskt min soffa ta och komma, vill ha den nu så det kan bli helt klart nån gång.. beställde stolar häromdagen med, och så var det TRE veckors leveranstid! 4 stolar borde de väl kunna slänga fram lite snabbt och lätt tycker man ju.. men jag får fortsätta äta, plugga och greja med datorn i sängen,. det ser ut ungefär såhär: 

 

..men lite mysigt är det allt.

Min chef är ju bara för klockren, fick en parfym av honom igår, som jag gillade starkt dessutom:) Älskar att vara favoriten, hehe,. och så har jag faktiskt tänkt på att jag behöver en till parfym så det var ju perfa liksom.

Imorgon efter en lång skoldag blir det bio med några flickor, ska se Inglorious Bastards.Den är nog bra! Kan vara sista gången jag träffar Elan då dock:\ Men snart är det jul!

Nu blir det liite plugg till, och sen mys! puss

söndag

Heyheyhey! 
Lite trött idag men annars är jag nästan på topp! Hade verkligen skoj igår, synd att det går så fort när man har roligt,. helt plötsligt var klockan halv tre och det var dags att sova, ska åka och jobba nu nämligen.. men det kommer gå fint.
Hoppas jag hinner med lite mys ikväll

Tre på varandra,.Classe, Lina, Ida:


Kände för att ta en sån här gammal goding:

Sonny, Lovisa, Erik, Ida:


?, Hanna, Sonny, Erik, Lovisa:

Så nu får det räcka medbilder, har ju som sagt ett jobb att åka till;) Face senare sen kasnke..

HEJ!

lördag

Goddagens. Idag har jag varit hur effektiv som helst, fått en massa bra saker gjorda. Gick upp vid 8 för att hinna med allt, men det jobbiga är att jag ändå inte hann med allt jag skulle behövt göra.. Aja inte mycket att göra åt.

Igår var en trevlig kväll. Var hos Lina med några tjejer och grillade, och sen dök det upp en massa trevligt folk som vi hängde i källaren med :) Blev även ett ganska kort besök på Terrassen.





Dags att ladda för fest snart då, ska bli kul :)

freeedag

Tjah,
gööött med fredag då! Veckan har gått fort och det har varit rätt bra i skolan och så,. men det har tagit väldigt mycket av min tid.

I onsdags var vi i alla fall på quiz, det var det sista för sommaren,. Och gissa vad, VI VANN! haha hur fan gick det till liksom?! Fick såklart lite hjälp från pappa o co som vi satt med, så de ska nog få följa med på kryssningen:P Haha, Eliten är ju bara för klockren..

Jag blir så irriterad på mig själv ibland,. igår hittade jag en kamera på marken.Jag gick förbi den. Jag gick tillbaka och plockade upp den. Varför liksom? Nu är det ju bara jobbigt att tänka på vad jag ska göra med den. Lämna den hos polisen? Har lust att bara kasta ut den genom fönstret:P

Har massor att greja med innan jag ska dra iväg till Lina på lite grillfest. Ha en skön kväll!

En liten bild på två dansande flickor, saknar Erikis!


igen

I'm back, lite bättre, lite fräschare! Var helt slut när jag skrev det där förra inlägget, men nu har jag duschat och repat mig lite:) Var nämligen ute och sprang förut, och fasen vad snabb klockan är! Jag spurtade framåt slutet men allt jag åstadkom var 7 sekunder snabbare än sist jag sprang samma runda,.7 sekunder liksom, vad är det?! Jaja gött var det att rensa skallen från allt vad strategic entrepreneurship heter i alla fall!

Det är faktiskt en omställning från att ha träffat tjejerna hela tiden i sommar till att helt plötsligt inte ha tid till det.. aja, snart är det helg igen och då ses vi garanterat;)  Behöver lite uppdateringar och sådär..
Saknar även Linus, han har varit i Bulgarien en vecka, och innan dess var det ett tag sen. vill träffa killen snart och kärringsnacka lite och kanske festa till det också;P

Imorgon kväll är det sista sommar-quizet och det får inte missas! We'll be there.

tisdag

"du bloggar för lite"
japp, helt rätt! Men herregud vad upptagen jag är, hinner knappt sova:P

Hur som helst så hade jag en mycket trevlig helg , soom vanligt. Gillart:)
Fredagkvällen var väldigt lugn, eller i alla fall för min del,haha.. Var hos Emelie där även Elan, Lina, Ida, Classe och Rikard befann sig.
Sen har jag fixat lite med min kära lilla lägenhet också. Väntar dock fortfarande på soffan och tv-bänken, vill ju kunna bjuda hem folk nu! Har några fler saker att fixa med innan vi kan börja hänga hos mig..men snaartså

Lördagkvällen var galen, haha,. lite fest hos Emelie, hade hel-skoj. Sen blev det harran, och jag som var så skeptisk till det för jag inte trodde det skulle vara nåt folk osv. men det var faktiskt en del. Dock  komvi ut vid ett-hugget av vissa anledningar så jag hann inte svänga runt på dansgolvet så mycket som jag velat..



BRB såattsäga

torsdag

Oj oj hej hej..
Sedan sist så har jag hunnit börja skolan (tredje året, ujuj) , fått vardagsrummet färdigtapetserat av mina arbetare (mamma och pappa), varit på sommarquiz (vi kom på delad tredje plats och fick tröstpriset, woho) och sagt hejdå till onsdagsklubben på Hugo/Texas.
Det har varit en riktigt bra vecka, men jag är helt slut efter bara 4 dagar i skolan,. de bara kastar på oss en massa engelsk läsning, seegt! Idag hade vi dock en riktigt soft dag då vi satt ute hela dagen och skrev ner lite tankar och tittade på lunschtävling:) Känns skumt att det är TVÅ år sen vi var nollor och hade en massa roligheter i två veckor,. är lite avis på de nya nollorna.

Jag känner inte att jag är klar med sommaren än, det finns så mycket mer jag vill hinna med! Men jag har verkligen haft en kanonsommar fylld av galenskaper :D Det vore klockrent att dra iväg på en utlandsresa i en vecka nu för att liksom avsluta det hela.
Jag kan aldrig tröttna på sommaren,det är omöjligt.. längtar redan till nästa! Allt är så härligt och man träffar så mycket glatt folk och det händer roliga saker hela tiden.. ÄLSKAR'T

Dååå ska vi se;)
Helg imorgon, ska bli kanon!

söndag

Hej hallå,

sitter uppe i Brinken igen då,.eller bor jag också i Brinken föresten? Funderade lite på det förut.. Aja, jag är trött efter gårdagen och nu vankas det middag med hela familjen. Så så ligger det till.
Gårdagen ja.. kvällen började på Texas där jag åt för andra gången den här veckan, de har så himla gott käk där! Och jag älskar att äta ute, det är så attans trevligt. De som närvarade var i alla fall Andrea, Lina, Linda, Frida och så jag. Mätta och belåtna drog vi sen hem till Lina dit även Ida och Elan anlände. Framåt halv tolv-hugget var endast jag och Ida sugna på att dra ut, och det gjorde vi ju såklart! Och kul var det, jajemän.

Idag ska det fixas och grejas med lite av varje och kvällen bjuder på mys.


Det är nästan så att jag börjar överväga att köpa ett wii, det var underhållande:) Jag ser inte så road ut på bilden kanske men jag är galet fokuserad!




Imorgon är det skola igen, helt sjukt.

lördag

Är satans hungrig nu, så det passar utmärkt att jag ska på födelsedagsmiddag alldeles strax:)
Haha, kom nyss fram till att jag har gått ut från lägenheten tre gånger idag med tre olika utstyrslar, och klockan är inte ens ett. Först var det träningskläder, sen stan-kläder (om det nu finns nåt som heter så) och sist kalas-kläder. Misstänker att det kan bli ytterligare två utstyrslar idag, jajejmän serru.

Kvällen är väldigt oklar än, förutom att det blir fest och utgång för åtminstone Elan och mig. Ska forska närmare i det där, men det kan bli att träffa ett gäng tjejer för att käka lite och ha det trevligt först :) Hoppas på det såklart.

Det är dags. Harebrahej!

fredag

Hoooho, bra att bloggen finns så mina kära vänner som jag inte träffat på ett tag kan läsa lite allmänna grejer som händer:) 

Är hemma hos mam och pap och äter och lånar internet för tillfället.  De har varit hos mig på förmiddagen och börjat tapetsera, det blir fiint!
Ojoj, tusenlapparna bara rinner iväg känner jag,. men det bästa är att det är värt det, för det kommer bli så bra! Kände redan efter första natten i lägenheten att jag trivdes som firren i vattnet, även fast det nästan ser ut som kriget i lägenheten än så länge..

I onsdags var jag helt slut efter att ha fixat och donat och handlat hela dagen, men framåt kvällen åkte jag ändå till Linus för att träffa honom, Emma, Hampus, Linn, Tom, Rebecca och Figge. Vi gick ner till Texas lite senare och åt gott och träffade lite folk. Ritkigt mysig kväll.
Nästa morgon (igår) blev tidig för då var det dags att fortsätta greja och dra in till Linköping. Kom hem med en byrå, ett köksbord och lite av varje sådär, jajemän.

Nu hinner jag inte sitta här längre. ska ner till lägenheten nu, sen en fika på det där nya stället vad det nu heter med Emelie, Linus o co, och sen hem och fortsätta greja för att därefter dra in till Linkan och träffa lite klassisar bland annat! Ha det kanon!

En bild stulen från Emma från i onsdags:


måndag

Regnhelvete! Bläää
Men nu ska jag väl inte bara uttrycka mitt hat mot regn utan prata om lite trevligheter och så!
är det lördag nu igen eller?;) sitter precis som i lördags och klickar runt lite samtidigt som jag går och gör iordning mig och lyssnar på lite pepp-musik. För ikväll är det nämligen födelsedagsfest hos Frida och därefter sista (!) måndagsklubben. 
Annars då? har jobbat en del nu, men nu är the big boss hemma igen + att jag flyttar så nu har jag bestämt att jag ska vara lite ledig. Igår sa han till mig: "jag har saknat dig! ..eller jag har saknat alla, men mest dig." Gött att ligga bra till hos chefen;D

Nu har det varit fint väder i typ 6 dagar, men jag har bara hunnit vara i Varamon en gång, har jobbat annars.. Får se vad veckan bjuder på för väder då.
I lördags var det partey ja, hos Linus. Hade en skojig kväll faktiskt , här har ni en bild på trevligt folk!


lördag

Gillar den här tidpunkten på lördagar, för då går jag oftast omkring och gör iordning mig i lugn och ro och lyssnar på musik och sitter lite här vid datorn.
Ikväll ryktas det om festligheter;) Attans osis att jag var tvungen att välja mellan två fester ikväll, vill ju på båda! Men nu ska jag till Linus och det ska bli mycket trevligt!

har fortfarande inte bestämt mig vad jag ska ha på mig. Det finns två potentiella outfits, jag får väl lotta,. och sen var det det där med håret då,. men jag står faktiskt fast vid min åsikt att frisyrer är överskattade. Det är så smidigt att bara ha vanlig mittbena och puffa till håret lite. jag blir inte nöjdare när jag gör något ordentligt med håret så varför krångla till det?:)

Nehep, dags att fixa lite, ska även hinna skjutsa lite partypeople (mina föräldrar med vänner) innan jag drar på förskiva!
Ha't så kul så ses vi!


nöjd

OJ vad dagarna går, hinner inte riktigt med. Men jag trivs så himla bra med allt nu,. det är sommar, man är ledig och träffar en massa kul folk hela tiden. och det händer roliga saker hela tiden..
Är extrremt osugen på skolan nu. Jag vill ha det såhär jämt, är det för mycket begärt?!vaaaa

Den här veckan har bjudit på lite trevligheter i form av måndagsklubb, möbelbeställning, shopping, tennis, quiz, terrassen-besök, skänninge marken, varamon och picknick. Är galet nöjd med allt!
guud vad jag har handlat grejer, men det är ju så kul. Jag skulle kunna shoppa ihjäl mig!! Som tur är köper jag bara bra och fina grejer hela tiden så då är det okej liksom ;) och nu när jag flyttar om endast en vecka så är det ju en hel del grejer som behöver inhandlas hela tiden..

Är så slut att jag somnar när som helst, gonatt!

söndag

Söndag och jag är leedig och kunde faktiskt sova ut imorse. Det brukar aldrig gå när jag väl kan det..
Ångrar verkligen inte att jag gick ut igår sen. Hade riktigt trevligt på förskivan och harran. Det är underskattat att gå runt och mingla ute, träffade massa trevligt folk igår när jag gick omkring där som jag inte skulle träffat om jag stod och dansade hela kvällen. Sen älskar jag ju att dansa också, men lite av varje är bäst :)

Här har vi 4 kanonbrudar från igår (Lina ligger i soffan:D )




Nu får det nog faktiskt bli en joggingrunda, så mycket som jag mumsar i mig hela tiden! Måste ju även bättra på konditionen till Lidingöloppet 2010,.det är dags ;)
Sen drar jag på söndagsmys hos Emelaj, treeeevligt!

RSS 2.0