effektiv brud

Möttes av den här synen i spegeln förut:
perfekt att gå in ett par höga skor och dammsuga samtidigt!

classic

Tröttnar aldrig!!
Trodde att man kunde't vettu..
Hörredu med facit i hand äre alltid lätt döh...

kompis jag mår bra nu.

Ett år går fantastiskt fort....
tur att vi hänger ihop fortfarande:) längtar till lördag, ÄNTLIGEN festligheter på g!
Allt är på topp för tillfället. Hade en väldigt fin helg med kalas i lördags, vilka släktingar jag har! De är så himla bra, och väldigt generösa. Nöjd.
Så mycket bättre det är nu när det är ljust på kvällarna, då mår man ni! Till och med soligt, och oj vad lätt det går att springa..man måste ju bara älska't.
Känner att allt kommer gå i ett nu med examensarbete och massa roligheter hela tiden, hinner nästan inte med men skojzigt är det. Cheers mates!

skinnigt

Var ju i Borås i förrgår, det blev en tripp som överträffade alla förväntningar vi hade..på alla sätt:) Det gick kalasbra på företagsbesöken, kul! Vi shoppade även en del välbehövliga grejer. Jag fyndade bland annat inte mindre än två skinnjackor, bra födelsedagspresenter till mig själv, hihi.
Det shoppades ju även en del förra helgen och där blev mitt bästa köp en stor skinnväska, den är så fin och så bra! Så det blev väl också en födelsedagspresent till mig själv. Skinn-Elin då.
Min födelsedag fortsatte visst idag också. Jag blev bjuden på smarrigt fika, våffellunch och fick även en present, väldigt fint! Kalas imorgon också, mycket nu, haha..

tack

Hoppade upp pigg som en lärka tidigt imorse och drog en morgonpromme i solskenet, så himla fin dag! och så fyllde man år dagen till ära också, blir det bättre eller?!
Att fylla år är verkligen det bästa man kan göra om man behöver en egokick, haha. Jag har verkligen blivit överöst av grattis i form av sånger, sms, samtal och face-meddelanden idag. Blir så glad! TAAACK!
På tal om överöst, hittade lite bilder från mässan. provsmakar en dryck på ungefär alla bilder jag sett från den dagen..så det räcker gott och väl med dessa:

alltiett

Phu, nu får jag anse mig vara färdig med bakningen för idag, jägarns vilken tid det tog. Fast det är ju hur mysigt som helst att baka. och gott. Lyxigt skurna vaniljbullar och choklad/kladdmuffins blev dagens verk. Ska ha en photo-shoot i helgen när allt är upplagt vet ni. (Om det blir snyggt)
Hoho det händer grejer hela tiden. Tidigt imorgon bitti drar vi till Borås för att besöka två företag som jag är säker på att ni känner till.. vi ska hänga med marknadsansvarig och commercial plan manager, ska bli riktigt roligt.
Fortsättning följer!

zara

Tjoho, nu går det att onlieshoppa på Zara! Vet att det varit på gång ett bra tag men jag såg det först idag att det nu går att handla även i Sverige. Hur kunde jag ha missat det? Nåja, nu kan det shoppas :)

bästa.

Hade världens bästa lördag ungefär. Det var ju faktiskt helt underbart att vara ledig! Det shoppades friskt precis hela dagen med Emelaj, där mådde vi i solskenet ska ni veta! vi avslutade vår tripp med en sväng på ikea för att familjeshoppa lite. What a day. På kvällen blev jag bjuden på en utsökt middag med allt vad det innebar. Så fint.Så nöjd.
Emelie och shoppingbilen,hihi.
Helt soligt och dimmigt och fint imorse då! Fascinerad brud.

crazy thursday

Det här vill man ju ha nu.. blir nästan svettig bara jag tittar på bilden, det var en otroligt varm kväll. Måndagkväll, Black&White-tema, Jens, Jesper och Silvia fyllde år, minns det som igår;)
Weellwell, bara fortsätta vänta, det går sakta men säkert. Vi fikade på en uteservering häromdagen, det var lycka vet ni. Fasar dock för bakslaget som sägs komma imorgon, men den snön försvinner säkert lika fort igen(hoppas!)
Känner mig så nöjd med veckan, den känslan är rätt skön alltså. Har varit uppe tiiidigt varje dag och jobbat med examensarbetet, vi har kommit långt om vi får säga det själva, och intervjuer med företag och fokusgrupper med lite folk är inbokade. Har hunnit fixa med massor annat också och det har blivit mycket träning, strand 2011 ni vet...
så gött att lägga sig på kvällarna helt slut i både huvud och kropp. IMORGON ÄR DET FREDAG.

överflöd

Att leva i överflöd kan vara hårt....
Var på Elmia-mässa med jobbet häromdagen, en massa leverantörer var där. Det innebar obegränsat med mat, dryck och bakverk. Det provsmakades av det mesta och sen var det middag på det. Mådde skit heela dagen efter av denna otroliga blandning av smaskigheter. Kommer inte på någon "kategori" mat eller dryck som jag inte smakade. Men det var verkligen roligt! Vill dit igen :) En hel eftermiddag och kväll av trevligheter, perfekt.

fetto-tisdag


Uäk, rundan sänkte mig totalt.. eller jag tog mig runt tack vare min envishet men det var tungt och en smått illamående känsla infann sig. istället för att ladda upp med keso så blev det nämligen grädde och vaniljkräm. Inte att rekommendera kanske, men då finns det ju två alternativ: 1: ge fan i att äta semlor. 2. ge fan i att spring efter att du ätit semlor. Jag gillade inget av alternativen som ni förstår.
Ni måste ju se våra smaskigheter, gör-nöjda med vår insats. Nr 1:
När det var dags för semla nr 2 hade engagemanget sjunkit lite, det blev en stor klick vaniljkräm+grädde, en halv minibulle och mängder med florsocker. Inte så noga!
MUMS.

vad hände?

Vad hände liksom..?
Någon som behöver en dator? hähä
Det är mycket nu!

everyday is sunshine

Men hur underbart är det inte?! Har jobbat klart för idag. Solen bara gassar på, svettades i öppen jacka när jag cyklade hem. Har balkongen öppen och sitter vid världens bästa dator och pustar ut. Imorgon har jag min första lediga dag på tre veckor. Någonstans känner jag ändå att jag kan vara värd det.
.
.
Som sagt, solen bara gassar. Det blir alltid ofattbart varmt på balkongen...
.
Rödvin och G med solstrålen väntar senare, ääntligen!

torsdag

Några suddiga bilder från lördagens fest hos Ida och Alex, hade görsa-trevligt. Det blev bland annat låttävling till min stora glädje. Jag blir alltid helt hetsig när något sådant dyker upp, det är ju så kul!

Vad fint allting känns nu, gillar läget! Examensarbetet rullar på, förutom ett rejält bakslag igår då hela dagens arbete försvann spårlöst. Men som det superteam Madde och jag är så lyckades vi skriva om allt imorse väldigt smärtfritt.
Vi har varit riktigt effektiva på senaste och har även hunnit med skorensning, jag fick Madde att slänga tio par skor som bara tog plats i garden, några timmar senare hade vi beställt några nya;) Sedan har vi börjat med trapphus-träning som paus i uppsatsskrivandet. Från ingenstans: "ska vi ut och springa i trapphuset?" "Ja!" Sagt och gjort, nu kommer det nog bli till en vana, det gillar vi!
Men ni att... fredag på ingång!!!!

tisdag

Nu är det mars, första vårmånaden. Festligt! Det firades med morgonprommis, så härligt att det är ljust tidigt på morgnarna nu för tiden! Snart blir det sol och värme också, man längtar ju som aldrig förr nu när man har frusit i ett halvår..

Tycker det är så befriande att tisdagen snart är slut! Bara man klarat sig igenom den dagen så kommer allt gå som en dans sen; lillördag, torsdag(dagen före liksom) och så fredag. Inga konstigheter! Tisdagarna har väl säkert också sin charm, men idag var en seg och lite jobbig konferens-seminarie-tisdag..så nu kommer det alltså bara att bli bättre!
Alltså, kuratorn i Hipp hipp.. garvar åt alla de klippen.. Och jag kan verkligen tjuta av garv om jag bara är lite halvtrött eller har tagit ett par glas,haha. Tror Lina är med mig på den:)

RSS 2.0