det är fint ni

Söder fortsätter att leverera minsann! Hittade ett mysigt ställe att hänga på med Maria och Hanna ikväll. Riktigt kul att ses och vi lyckades även boka in en festkväll innan året är slut. Det har varit vårt mål, otroligt att vi lyckades, haha. Nöjd!

Andra saker jag är nöjd över som jag upptäckt här är att i närheten där jag bor finns det finaste Ica Supermarket jag skådat. Det kommer ju vara jättekul att handla varje gång, kärring som man är.. Även Citygross och "Sveriges bästa köpcentrum 2011" ligger i närheten, åh jag är så sugen på't!
Här har ni föresten beviset på min sjöutsikt, taget från "sovrumsfönstret":
Kolonilotter och en sjö. Tittar man åt andra håller så har man tunnelbanan och en hårt trafikerad väg. Gillar verkligen kontrasten.. Gillar även att ett flygplan fastnade på bild.
:)

äntligen!!!

Ja här ligger jag och trivs.. I MIN SOFFA!
Är totalt slut i kroppen och huvudet och har träningsvärk i armarna efter allt bärande. Men nu har jag flyttat in i mitt nya hem :)) Det känns redan helrätt, här kommer jag trivas! Väldigt mysig lägenhet som dessutom har sjöutsikt, diskmaskin och sådana härligheter.
Familjen har tyvärr åkt hem nu. De har jobbat på riktigt bra i helgen, är väldigt tacksam för allt de hjälpt mig med..och det är vääldigt mycket.
Får en liten känsla av att jag sitter i min förrförra lägenhet, i Motis. Vardagsrummet är lite likt det på något sätt.
Jag har nu haft fyra olika adresser på fyra månader, haha..det har varit en händelserik höst.. Har visst svängt runt i tre olika kommuner med; Motala, Nacka och nu Stockholms kommun. Omväxling förnöjer..men här lär jag bli kvar!

onsdag

Den här eftermiddagen och kvällen har varit helt toppen!

Jag var på salongen förut, det är så mysigt att vara där och skönt att bli lite ompysslad. Naglarna är otroligt fina, det är imponerande att sitta där och se hur duktiga de är. Det går inte att fånga glitter och sånt så bra på bild men mina nuvarande disconaglar som jag haft ett tag men som jag fick till-fixade idag ser ut något i stil med detta (prickarna är alltså glitter..):
Åh, hela stan är så mysig nu med belysning överallt!
Jag kunde inte ritkigt hålla still men här är Biblioteksgatan med röda mattan och hela köret:
Alltid kul att kika i NK:s skyltfönster, ett av dem var ett julbord av godis:
Beskådade såklart även den omtalade juldekorationen på Svampen.
Jag mötte upp Maria och vi gick runt lite i Gamla stan och åt på ett mysigt café,. sedan drog vi en AW på Söder, härlig kväll!
Har mött en bedårande kisse här utanför lägenheten ett par gånger, den har liksom kommit och mött mig. Ikväll följde den med in i lägenheten och jag fick t.o.m. leta efter den, haha så stort bor jag ju inte liksom?! Jag ville ha kvar den, den är så mjuk och fin! Nu ligger den här i min säng.
..haha trodde ni det eller? klart jag släppte ut den! men det tog emot, det gjorde det..

filosofen

Att det ska vara så svårt att få till en strandbild där jag inte är delvis genomskinlig. Men lite charmigt ändå kanske?!
Ja,här sitter jag vid solnedgången och tänker på att det snart är dags att lämna mitt första hem här i huvudstaden. Tänker tillbaka på alla fina stunder: alla utbrott (ungefär varje dag i några månader) jag har fått på att lägenheten inte har någon täckning och att internet fuckar ur en sväng titt som tätt.. tänker på alla gånger jag precis missat en nattbuss hem och fått vänta en halvtimme på nästa.. tänker på hur mycket jag saknat förvaring, ordentlig frys, mina egna möbler o.s.v.. Fina stunder!
...men det är faktiskt väldigt fint och mysigt här runtomkring med sjöar, bra spår och hur mycket fina hus som helst. Sedan är det även bra att bo relativt nära både Nacka Forum och Sickla, för de ställena gillar ju jag. Och jag kommer sakna min egna lilla tvättmaskin i badrummet. Ska fråga om jag får ta med den. Oj vad glad jag skulle bli!

waaaah

Nej ni, skenet bedrar! Idag är det sodastreamvatten i vinglaset...
Det är mycket som snurrar runt i mitt huvud just nu, kan knappt somna på nätterna! Mycket som ska styras upp vet ni. Men efter idag borde jag kunna lugna mig lite.
På tal om något helt annat, det är ju så otroligt kul med tv-tabbar, speciellt i nyheter när de ska vara seriösa.Underbart.. Totalgarvar varje gång jag ser den här klassikern:

snartsnartsnart

Typisch. "Banfel vid Odenplan" gjorde att gröna linjen var minst sagt bristfällig tidigare idag, vilket inte var något jag hade räknat med när jag skulle till Martin och planera. Men fram kom jag till slut och nu är det mesta grejat. Bara vänta en vecka, sen flyttar jag! Jag kommer bo mellan Hanna och Dominik (9 resp 8 min med t-banan), gatan bredvid Rickard, två t-banestationer (3 min) från Olof, plus att jag kommer bo närmare både Maria och Hanna jämfört med nu. Och så smidigt in till city.. Bättre än såhär blir det ju inte?!!!!!


Jag och Martin, som är min förre chefs son. Här var vi på middag hos bossen förra sommaren.

jul och flytt

Hallå i stugan!

Jag lyssnar på julmusik (börjar dra ihop sig, fem veckor kvar), hur mysigt som helst. Den bästa jullåten genom tiderna måste nog vara The Pogues feat. Kirsty McColl - Fairytale of New York.
För övrigt så tycker jag det är frustrerande att vänta på saker och vill att det ska gå framåt..så jag har helt enkelt börjat flyttpacka trots att jag inte har några flyttkartonger här (förutom några jag snott)... Emelie, du kan väl komma upp hit med ett gäng Clas Ohlson-kartonger, nu när du tagit körkort och allt?!
Note to mam&pap:ska besöka mitt kommande hem imorgon och slår en plingeling efter det så vi kan smida planer. Vet att ni ändå kikar in här!
Ok nu är jag färdig med personliga meddelanden till folk här. Hej på er! Note to everyone: Imorgon är det fredag!

väntar

Åh denna väntan... Men vad mycket bättre allt kommer att bli när jag flyttar! Så smidigt så det är inte sant vet ni. Kommer ju praktiskt taget bo i tunnelbanan ;) Fantastico!

Igår hade jag veckans bästa dag. Sen var det visserligen veckans första dag.. men en världsklasskväll helt enkelt.
Haha!

äckelbordet

Har ni någon gång funderat över hur ert "du är vad du äter-bord" skulle se ut? Det har jag. På en vecka hinner man ju få i sig en hel del ändå även om man äter "normal-mycket". Jag vet att jag för det mesta äter helt okej grejer, men det skulle nog ändå se rätt vidrigt ut om allt kastades upp sådär på ett bord, helt utsmetat..
Wää, det ser alltid så beige och degigt ut när Anna Skipper och någon överviktig person står där och tittar på eländet. Tycker dock alltid det är kul när han Fredrik läser upp all mat sådär dramatiskt,.och jag gillar Anna Skipper, hon är så barsk. Det är underhållande.
På mitt bord skulle det ligga mängder med gröt och turkisk yoghurt i alla fall, vilket inte heller skulle se så fräscht ut om man slängde upp det sådär.. men jag skulle kunna tänka mig att lägga upp allt jag ätit på en vecka lite fint sådär, då skulle det nog se helt ok fräscht ut i alla fall. Eller så skulle jag bli skrämd över hur mycket det är..
Annars då? Om jag skulle ge er en liten update så skulle jag säga att jag lever och mår bra, har haft en trevlig helg med bland annat besök av Maria i fredags..igår pratade jag såklart med papi eftersom det var fars dag, han försökte göra mig avundsjuk genom att berätta att de skulle fira med tårta och att jag skulle missa det "så går det när man flyttar till Stockholm", haha, men jag firade fars dag med Hanna, Henke och nybakt bröd. Inte fy skam det heller :)

sommartider

Denna bild dök precis upp på skärmen. Blir så glad, jädrar vad kul vi hade! Linus, alla härliga brudar och så västeråsarna.. Detta utspelade sig förra sommaren. 

51 (dåliga) skäl

Nämen det fanns ju på DN även 51 skäl att HATA Stockholm. Kunde faktiskt inte hålla med om en enda! Kolla här till exempel:

Haha näe ni,. eller OK, en kunde jag hålla med om, men det är absolut inget bra hat-skäl. Det handlar ju om effektivitet :)

julbord

Nu börjas det med julborden ni! Jag är faktiskt medbjuden på julbord ikväll i Norrköping med mitt gamla jobb, haha förmånerna lever vidare... MEN plikten kallar häruppe så jag var tvungen att tacka nej. Mår skit.
Drömmer mig bort till glögg, jansson, ägg, omelett.. och en massa spännande grejer som jag vet att det kommer bjudas på i år igen. Fick precis mms av bossen: "Hej Elin. Vi saknar dig:)"  med en bild på vodka och julmust, haha vi körde det förra året..

På tal om jul: jag har köpt (beställt) årets första julklapp, för ca fyra dagar sedan. Stort rekord! Men vet ju att den sista kommer inhandlas runt den 23e ändå. Men i år har jag i alla fall börjat i tid, det har jag.

råa ägg och sånt

Det där med råa ägg hörrni, det känns så himla ohärligt tycker jag. Skulle testa en smoothie där man skulle slänga i ett ägg. Jag var lite skeptisk, men sen kom jag på att det är ju lite som att baka en kaka, men ångrade mig snabbt igen eftersom man ju brukar grädda den i ugnen, och därmed blir inte ägget rått. Men jag gjorde den här smoothien i alla fall, med rått ägg, sojamjölk, kakao, banan, lite frysta blåbär och hallon, och maschade ihop det till en...JÄTTEGOD smoothie! Och oj vad mätt jag blev, haha, beror nog på ägget (och mellanmålet jag råkade äta innan..) Svinbra grej det där, lite som en naturlig proteinshake liksom.

Kollade igenom Photo Booth som jag haft många fina stunder med och ibland inte kunnat slita mig ifrån. Bjussar på några:
Apansson:
F. U.
Min käre drommis:
Många fingrar blev det:
Underbar kväll:
Friskt vågat på nästa bild va? Äsch det där är ju min träningsoutfit..
Detta är hur som helst mitt objekt som jag har att arbeta med, i vissa perioder går det kanon och i andra så är jag lite sämre på den fronten..men mitt mål är att hålla mig i form och må huuur bra som helst helt enkelt!
Försökte leta upp en bild där jag ser mindre stark ut. Hittade denna:
Det ska tilläggas att denna bild är tagen under en semesterresa där magen är uppsvullen och jag dessutom har en dålig hållning, men det känns i alla fall bra, haha.
Såå det är bara att köra vidare!

51 skäl

Ur "51 skäl att älska Stockholm", DN.se:

Den här gillar jag:
Den här riktar jag lite skämtsamt till mina föräldrar:
WORD på dessa fyra!
haha den här vet jag inte:
Slutligen:
Jajemän!

lördag

Hej lördag!
Har tänkt på en sak den senaste tiden. Halloumi är så konstigt gott.. så skön konsistens, men kanske inte så mycket smak egentligen, men ändå så gott! Hade det på grillen ett antal gånger i somras, med sån där balsamvinäger på tror jag? Och nu har jag börjat käka det igen, steker någon minut på varje sida och käkar det tillsammans med en omelett med lite av varje, t.ex. paprika, lök, tomat, kanske slänga på lite keso och pesto sen. Jag är helt fast.
Tjejfredagsmys:
Hanna, jag, Angelica och Jeanette då. Hanna såg ut som ett brännskadeoffer! Jag hade chokladmask, mmh..
Chanel var också med men var mest trött hela tiden efter dagis, hihi.

mysfredag-fredagsmys

Kom hem från Nacka Forum för ett tag sedan, nu har jag en mys-fredagseftermiddag hemma. Lyssnar på Tyler Ward och bara trivs. Ikväll blir det tjejkväll! och då menar jag en sån där äkta tjejkväll med ansiktsmask och hela köret. Blir görsa-mysigt.
Värmer upp med mys:
Ha en världsklassfredag mina vänner!!

ja tack

Jag känner lite såhär; varför är inte jag ihop med Eric Saade?
Han har köpt en Mulberry Bayswater till Molly. Vilken kille alltså....
.
Veckan har varit väldigt givande hittills på många sätt. Och igår fick jag till en date med Maria, vi drog en spännande  salladsbuffé i Liljeholmen och därefter kollade vi in Marias nya hoods och lägenhet. Verkar kanon, så dit kommer jag tillbaka ;) Längtar ännu mer tills jag får börja greja i nya lägenheten nu!
.
Jag gillar verkligen hösten när den är såhär fin:
Ute på landet då, hehe. i närheten har jag min runda :)

The Beach

Beachvolleyn häromkvällen var enormt kul! Vi var på The Beach i Södertälje. Man kan vara lite smått skeptisk till själva området (industriområde) men när man öppnar dörren så kommer man in till sommaren :) Riktigt härligt inrett, solstolar placerade överallt, målade väggar med palmer och allt möjligt, en bar med riktig utomlands-strandkänsla o.s.v..

Såhär ser själva hallen ut fast med somriga väggar och solstolar numera då,hihi:
Riktigt jämna matcher blev det, bra team. Sen blev det en liten after beach med Hanna och grabbarna.
Åh vad kul det är att spela alltså!! Dit kommer vi åka fler gånger. Det var trots allt inte så långt heller. Så om ni inte varit där, åk dit! (Jag hänger på)

nu kör vi

Tånaglarna är målade, lite coconut body butter på kroppen, jag känner mig redo för 23-25 plusgrader och sand mellan tårna - nu kör vi!

RSS 2.0