veckan som sprungit

Vad jag älskar livet när det är såhär! Får så löjligt mycket energi av solen och värmen.

Veckan har gått i ett med mycket jobb och sköna utomhusluncher på dagarna, och allmänt grejande och effektivitet på kvällarna,. har även fått naglarna fixade. Jag gillar verkligen att komma dit och snacka skit, bli ompysslad och få något nytt piffigt. Lite havskänsla över det denna gång; blått, glittrigt och härligt. Sommarfräscht helt enkelt.
Har dessutom  klippt mig(!) i veckan. Nästan lite pinsamt att gå dit då jag inte klippt mig sedan urminnes tider.. har liksom inte vetat var jag ska börja leta fram en frisör, det finns ju så oändligt många. Nu blev det en i Vasastan i alla fall..med massagestol, jag fick huvudmassage, hon lyckades fräscha upp mitt slitna strå-gäng och jag blev dessutom erbjuden vin. Vad mer kan man begära av en frissa liksom?
Igår bar det av till mysiga Lidingö och Maddes 25-årsfest. Lite reunion faktiskt då bl.a. Mange, Olof och Emil närvarade. Det blev en massa lekar, haha vi höll verkligen på hela kvällen och gick all in, så kul. Jag och Olof (och Emil) var lag Elof och vann! YES. Trevlig kväll där vi dessutom göddes med mat, tårta och bål, så smarrigt.. Framåt småtimmarna blev det en öl i city.
VIlken härlig eftermiddag idag då! Cyklade över till Kungsholmen och solade i Rålambshovsparken där det var liv och rörelse kan jag säga. Mötte upp Mats med polare vid Smedsuddsbadet(?) som ligger där. Vi badade faktiskt, riktigt..uppfriskande. Skönare än jag trodde! Så årets första kärringdopp - check, och det hann ju inte bli juni i alla fall.
...på tal om sommar så är äntligen årets semesterresa bokad! Vi har haft ett par telefonkonferenser där Linus varit med från Götet, jag härifrån och de andra på Resia i Motala,. Nu skulle det bokas en gång för alla och helt plötsligt ringde de och meddelade att de bokat haha.. Men de visste vad jag ville ha så det var inga konstigheter :) Och det verkar görsabra,. Maggan here we come!

onsdag

Måste ju nästan ha dem här eller hur?! Bra matchning.
Häromdagen fick jag en liten gåva:
Så trevligt att få såna grejer, och det var bara saker jag gillar där i som en massa ägg, avokado, räkor o.s.v. Mumsi.
Ha en skön sommarkväll mina vänner!

söndag

Allt går i ett här just nu, men det vore ju waste att inte ta vara på dagar och kvällar..
Andrea och Ida kom upp hit i onsdags, fabulöst att vara tillsammans igen! "Skönt att umgås med likasinnade" var en välanvänd fras haha.. På kvällen skulle vi ut för en liten bit mat. Jag behöver väl inte säga vad det blev, men vi var på Caliente St Eriksplan hihi..  Senare mötte vi upp fler brudar på Fridays och drog sen vidare till Cafét. Bra kväll!
På den lediga torsdagen blev det en massa mys i finvädret,.italiensk glass i kungsträdgården och sådana trevligheter. Matlagning och en riktig tjejkväll sen, perfekt!
När jag hade vant mig vid "helg" så var det dags för mig att dra och jobba på fredagen. Det kändes som jag och några till var de enda i hela Sverige som jobbade den dagen.. men lite mysigt ändå.
På kvällen hoppade vi på tåget och var på plats i Motis några timmar senare. Jag träffade vänner, familj, kollade till Fålis, och sen den huvudsakliga anledningen till att jag drog ner; 25-åringarna Frida och Linn skulle firas med stor fest! De hade verkligen styrt upp det där utomordentligt bra med god mat, tävlingar och hela köret..De sista timmarna dansades det som aldrig förr. Så kul att träffa mina gullvänner!
ett lags uppträdande:
Söndagsmiddag idag innan hemfärd. När jag kom hem ikväll var jag supersugen på att dra en liten runda. Hann knappt komma innanför dörren förrän jag slängt på mig träningskläder och kastat mig ut i sommarvärmen.. jag körde i shorts för första gången i år och jädrar vilken skillnad! Benen kändes hur lätta som helst, bara flög fram vettu.. Det var folk överallt som satt och myste, grillade, tränade o.s.v. Det är alltid liv och rörelse, underbart tycker jag!
Livsnjutar'n Kattis.. lille snutt!
Nöjd:

LYCKA

Åh vad glad jag blev nu!
Förr åkte vi till Sälen en vecka varje år. På TVn visades något i stil med "TV Sälen" på morgnarna. Där spelades en låt som jag inte har kunnat glömma på alla dessa år.. jag ser framför mig strålande sol, en härlig skidbacke med en massa färgglada utförsåkare i rutan, tror det var någon reklam om Sälens skidort.. och NU hittade jag låten! Har tänkt och nynnat på denna låt vissa stunder i MINST tio år. Haha ni fattar inte vilken glädje och nostalgi detta är.
Man blir ju så glad av den!

semester älskling

Jag har börjat uppskatta lediga söndagar så mycket. Förr kändes de ofta tråkiga och jag gick i stort sett och väntade på måndagmorgonen... Det finns så mycket trevligt att göra på söndagar ju! Om man vill. Eller så bara glider man. Underbart med möjligheter.
Igår var en strålande söndag; kanonväder, inga måsten, ingen baksmälla o.s.v. Morgonpromme, en massa solning på balkongen och löprunda. Jag var så nöjd. Har inte varit hundraprocentig på en vecka så jag har inte sprungit,.igår var jag kanske 90 % frisk så jag orkade inte vänta längre. Blir som ett barn som måste få ut och leka av sig.
Mina föräldrar är i Madrid. Mamma skrev i ett sms häromdagen "Madrid levererar!", haha mami.. De har blivit riktiga storstadsresenärer, det har blivit mycket långweekendslyxande där de senaste åren. Jag blir så himla sugen också.. men min tid kommer, måste ju tänka på karriären först ;) Sen ska jag göra som de - dra New York, Paris, London, Rom och hela köret.. som sagt, min tid kommer. Tills dess blir det en vecka om året i Medelhavet, haha. Inte fy skam det heller!
Vad jag saknar Linus.. och de andra. Längtar efter den där semesterveckan...

gröna tider

November:
Maj:
Alldeles, alldeles UNDERBART.

festligheter med jobbisar

Nästan lite utarbetad.. men det har varit kul.
Häromdagen handlade jag på Coop Forum, och det går inte handla utan att "jobba" längre.. Gick och kontrollerade priser,.stämde av med våra system och kollade även efter konstigheter i prissättningen som vi kan rätta till. Har jobbat mycket med en pris- och kampanjanalytiker och en f.d. prisspecialist, nuvarande försäljningschef denna vecka så det förklarar kanske saken. Riktigt intressant ska ni veta!
Igår var det dags.. Vår avdelning skulle ha vår efterlängtade AW! Vi tog båten från Solna strand in till Klara Mälarstrand, det var riktigt fint! Ett glas rosé i skönvädret högst upp på båten Movitz som ser ut såhär:
Vi drog till någon irländsk pub i Gamla Stan för en öl innan det var dags att dra vidare för mat.. TAPAS! standard ;) Ah det var så gott och trevligt, vi var på Café Tabac i Gamla Stan.
Vi är ett nytt sammanslaget team p.g.a. omorganiseringar. Så det är sortiments/råvaruanalytiker, pris- och kampanjanalytiker och pris- och kategorianalys-chef på bilden (några fattades). Kanongäng!
Senare under kvällen hann vi med ytterligare två ställen i Gamla Stan, haha, varav ett salsa-inspirerat.. Det är verkligen inga tråkmånsar jag har att göra med.. de med småbarn fick lite dispens och gick hem lite tidigare men höll i länge.
Jag drog vidare med Fredrik*2 och Christer till ett stort ställe vid Medis. Verkligen en kalaskul kväll! En liten AW som slutade i en rätt hård utekväll med andra ord.. Nästan en tiotimmars :)
Den busigaste i teamet är André, och det blir ju inte bättre efter några öl haha.. Här står han helt exalterad efter att ha plockat en JEF United-halsduk från en pub som vi "bara var tvungna att ha"... Vad jag garvade!
Självklart blev det mycket jobbsnack då man inte jobbat med vissa tidigare och även för att bossen var extremt sugen på att jobbsnacka.. och det var bra att göra det i en mer avslappnad miljö kände jag.. Men lärde även känna de "nya" kollegorna mer privat, jägarns kul! Jag kan faktiskt inte säga annat än att det känns kalasbra, mycket härligt gäng! Tack för mig.

fight for your right..

Wouh, redan ny vecka och allt. Förra veckan fortsatte fint, träffade bland annat Frida och Fanny då Polisfrida hade praktik här. Kuligt! Sallad på Vappi Gamla stan, det var smarris.
Elan har varit här hela helgen, helt förträffligt som vanligt! Vi lyckas alltid vara på samma nivå. Efter att ha tagit en lugn fredag och catchat upp lite drog vi ut på äventyr på lördagen, gled omkring lite i stan och checkade sedan läget i Kungsan där det var turkiskt tema med en massa borgar och grejer. Vi stod och dansade där lite, haha jag gillar verkligen sån där festlig turkisk musik!
På kvällen mötte vi upp Madde och drog till Hotellet (Linnégatan), väldigt trevligt ställe. Sedan stack vi till Berns och hade det allldeles alldeles underbart.. Berns kan det där med att leverera!!
Men det faktum att jag alltid glömmer ta kort känns inte alls bra,.förbättringsåtgärder ska vidtas.
Igår,.haha kvinnan satte sig i SKUGGAN..
Jag vaknade igår och upptäckte snart att min röst var kvar på Berns... Haha det är inte första gången det händer att jag tappar den. Det ska väl ändå mycket till att man inte kan prata tycker man ju. Var lite orolig över dagen idag då jag skulle på möte i några timmar men det gick fint, folk fick ha överseende med att jag hade en extremt oanständig röst. Kan till och med gilla den lite. Men nu börjar det ordna upp sig!

Valborg

Sådärja, då har våren firats in ordentligt..med ingen mindre än Erikis! Så roligt att hon kom på besök. Jag mötte henne och E.S. (haha älskar att det fortfarande hänger kvar från förr att Emeliarna i det gänget kallades för sina initialer) efter jobbet för lite häng i Kungsträdgården. Det var NÅGRA fler där, totalt packat! Men när vi väl fick en plats så var det livet alltså..njöt tillfullo av sol och folk och varandra ;) 
På kvällen blev det tapas och sangria på Caliente St Eriksplan. Börjar bli en riktig tapaskännare nu alltså. Mozarellasticks är en favvo..
Standard med Photo Booth...
Vi tog en vända på East och stack sedan till Sturecompagniet och dansade i ett gäng timmar. Sammanstrålade med en vän där, trevligt.
Dessutom åkte vi cykeltaxi, haha!
Och vilken dag vi haft idag. Frulle på balkongen, picknick i Humlegården, glass i Kungsträdgården.  Så fascinerande mycket folk i rörelse, packat av folk på samtliga uteserveringar och vilken värme, a-a-a-amazing!!!
Mitt hår skiftar i rött numera, trevligt med färg tänkte jag. Fick en förfrågan förut från en man som hade en fotoblogg med "färgstarka kvinnor" om jag ville vara med där då jag passade in så bra med mitt hår och tröja, haha smickrande..
Tackar Erika för denna härliga valborg och säger :"Kyss meh!"

RSS 2.0